MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 31 March 2010

" Window" shopping with Khaleed..."

Sempat kami bergambar bersama depan King Abdul Aziz gate 1..
Melalui jalan dari Hijazz hotel ke Haram....ingat tak anda semua jalan nii?
Permandangan dari Zam zam tower Lobby.....
Depan Haram yang agak lengang sementara waktu...
Posted by Picasa

55 comments:

Azima said...

Salam Cl

Azima said...

Dapat nih..

Azima said...

Salam Cl,


lalalalaala...mana yg lain ni???
Pi shopping gak ker???

iBu...gUru said...

salam cl

iBu...gUru said...

aboi dah jumpa shopping2 plak

manzlie said...

salam azima..

taniah...Ratu trekkk...
sapu bersih nohhh

emas , perak dan gangsa..


waslam

Azima said...

Salam Cl,

Bestnyer..mula2 window2 dulu...
heheh
pas tu buka wallet bayar la yer..

manzlie said...

salam Ibu...guru..


apa habaq...?
sihat ka..?


waslam

manzlie said...

salam azima..


anak cina makan pengat...
sendiri mau ingat lah...

heheheheh


wasalam

manzlie said...

salam ibu..guru

shopping moopping lahhh...heheheheheh


waslam

Azima said...

Salam Cl,

Ole2 untuk saya dan yg lain2 ada tak???

Jom kawan2..kita buat order ngan Cl..Masuk buku 3 lima yer Cl!!

che'na said...

Salam CL,

Tahniah Azima.Bolot semua pingat npknya.

Teropong2 tu mujur CL x snap brg2 shopping sekali. MEriah dan cantik pose2 tu.

PINATBATE said...

shoppingggg!!! I likeee....;DD

Azima said...

Salam Cl,

Nak buat order nih..
1.Abaya 5 pasang (cukup ke
ni..heheh??)color hitam 2,pink
muda1,oren yg macam adik hanis tu
1,last skali color brown 1..
2.Sejadah nak 10..nak yg italy
made yer!!

apa lagi yer... mmm nanti la saya
pk2 dulu Cl..
Nanti masuk buku 555 duku yer

Rozali said...

Salam CL

Salam Azima
amboiiii
sekali jadi ratu
menyanyi2 dia
walaumacamanapun taniah

PAK NGAH MAN said...

salam,

wah sempat pi shopping lagi.. noo

PAK NGAH MAN said...

tengok gambar shopping tu teringat masa-masa kat sana dulu....pergi shopping

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, melayan Tetamu Allah besar ganjarannya.

Amin.

tq.

Ayah Zain said...

Salam Lie,

best arr g window shopping

manzlie said...

salam ayah zain..

alhamdulila
oklah tuhh

waslam

manzlie said...

salam kak pinat..

i also like it...
hehehe


waslam

manzlie said...

salam pakngah man..


oklah tuh..
nostalgiakan..


waslam

manzlie said...

salam che na..


ada..
tunggu next entry...heheheh


waslam

manzlie said...

salam himly..


kena layan tetamu allah....

tul tak..?


waslam

Imran Paris said...

En Li...tentu mcm2 dibeli tu. Belanja kat sana seronok....bukan seronok apa, seronok belikan brg utk kenalan...ikut hati nak beli mcm2 tp selalu teruk pulak nak byr luggage tax....errr, En Li, nanti kat sana, kalau sempta bawak saya window shopping ye :-)

Kak Sidah said...

Salam CL,

Tengok jalan cl shopping tu teringat akak semasa ulang alik kehotel masa haji dulu, akak dok kat hotel qurdoba, kalau tak silap tu jalan ke hotel sevila betul tak cl.

Kak Sidah said...

salam,

wah tahniah azima..sapu bersih yer

Kak Sidah said...

Salam cl,

Seronok kan jumpa kawan lama, berseri2 wajah cl bergambar dengan mereka..ramai betul yang jumpa cl

Kak Sidah said...

Salam CL,

Alhamdulillah..cl jadi tumpuan, taklah kesunyian ditempat orang

zainon said...

Salam CL,
Jalan tu le dok hari2 lalu dr Hotel Abeer Garden ke MH.

Bila balik,singgah beli aiskrim @ jus buah.....alangkah nikmatnya....
Syukur Alhamdulillah

CM said...

Salam

ye kak non,CM pun dok Abeer Garden,sebelum tu tunggu kawan dulu kt Hijaz,laluan tu lah yg dilalui hari-hari ada macam2 kedai di kiri kanan jalan tu..terimakasih tak terhingga atas paparan ni pada CL...

safiudin said...

salam sdr,

tahniah azima... dah laju sekarang ni ya...

indahnya pemandangan...

tenang

dan

damai

Azima said...

Salam,

Tkasih Cl,che'na,Atuk,Kak Sidah & Safiudin..

Sejak tukor gambar my niece ni..rasa bersemangat la plak..hehheh

Wassalam

manzlie said...

salam DAto Imran Parisss.


takda masalah...bisa di atur...heheh


waslam

manzlie said...

salam kak shidah..

haa..akak sidah dah teringat kan nostalgia lama tuhh

waslam

manzlie said...

salam zainon..


kan dah teringat kisah kisah lalu disini...alhamdulila

waslam

manzlie said...

salam cikgu mas...


wahhh...
cikgu pun duduk di abeer garden hotel,,
hehheheeh


waslam

manzlie said...

salam hilmy...


alhamdulila..
tenang jemaah duk melalui kawasan sini..


waslam

manzlie said...

salam saffiuddin


tenang senantiasa..
syukur


waslam

U said...

Salaam CL,

banyak ke borong tingkap masa shopping tu....heheheh ;P

aduyai jalan dari Hijjaz hotel tu jer macam familiar sikit ... hat yang lain2 tu, cheq blurr la...huhuhu ... betapa lamanya dah tak ke sana :(
CL tolong doakan kami dapat jemputan lagi ke Tanah Suci ya? Terima kasih.

VpeaceV

U said...

Salaam Azima,

Tahniah ratu trek syif malam ;)

Amboi, semenjak jadik 'awet muda' ni, habih dia bolot semua pingat noo... heheh

VpeaceV

Dr Ridzwan Bakar said...

Salam Cl,
Tentu seronok menerima tetamu.

sonata anak kancil said...

Salam....seronok window shopping....ade duit semua nak beli!

CL : datang ke AGK ambik award istemewa!

manzlie said...

salam cikgu sonata..

agk tuh apa..?

waslam

manzlie said...

salam dr ridzwan


alhamdulila..

syukur


waslam

manzlie said...

salam U..


ye lah tuh kan...heheheheheh


waslam

G said...

Salam CL. ni baru dengar org wat window shopping kat Mekah.:)Mesti tenang je kan wat shopping kat sane..hehe..mcm salah niat je..:p

* CL ade facebook tak?

PAK NGAH MAN said...

salan,
mestilah teringat apabila melihat gambar tu

anim kasim said...

salam cl,,tip nk jd ratu trekkk..kha kha ada hati jgk noooo

sonata anak kancil said...

Salam CL : AGK tu ialah Asam Garam Kehidupan....macam PDKM...he3x...

ambik2 award tu tayang kat PDKM

rezeki said...

salam cl

cantik panoramanya

boxhousestudio said...

pemandangan dari zam-zam tower lobby BHS suka...nanti kan zam-zam tower tu dpt naik ke restaurant dia pun jadi la...boleh kan Cl?

boxhousestudio said...

Azima sapu bersih...yeay...

Hajah Zainab bt Abdullah said...

Jika ada rezeki...kak nab pun nak ajak gi jalan2 cam tu...Insya Allah.

YB said...

Salam CL

Gembira bila bershoping dgn kawan lama.