MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Monday, 15 March 2010

" Jam 2.00 petang tadi...."

Suasana Majidil Haram pada jam 2.00 petang tadi...alhamdulila
Subhanaallah....
Posted by Picasa

64 comments:

abangsulung said...

Salam,
Tuan tanah PDKM
Ceh... Gambar u dalam enti lepas cam industan le..

abangsulung said...

Salam,

Saya masuk dulu

abangsulung said...

salam,

Skali lagi

abangsulung said...

Salam,

Berpesta masuk ni.

abangsulung said...

Salam,

kiri kanan tadke orang, masuk lagi sekali

abangsulung said...

Ala la la..

Nak lagi satu

abangsulung said...

Salam,

Lebih-lebih nasi bengali ada lagi ke..?

abangsulung said...

Salam,

OK cukup le.. Nak bagi kawan-kawan lain lak. ruang tempat ni..

abangsulung said...

heh..heh..heh

ana sapu 8 pingat baris ni..

My Life said...

salam

dear cl
alhamdulillah

abangsulung said...

Salam,

Hari yang berbahagia untuk ku hari ni. Tak penah-penah sapu sampai 10 kali ni..

My Life said...

salam

abangsulung

waduh2 pecut habis abgsulung hari nie.. tahniah ...

Ayah Zain said...

Salam,

amboi abangsulong, menang tanpa bertanding tuh

My Life said...

salam

abg sulung sentiasa pecut..sudah hilang gigilnya..

Ayah Zain said...

Salam abnagsulong,

waduh abangsulong tak gigil ke lagi nih

manzlie said...

salam abang sulung..


wahhh taniah...bukan raja Pecut tapi MAHARAJA PECUT PDKM...sapu bersih..top 9 lagi...lagi satu nak pecahkan rekod ayah zain...

anyway taniah..sapu bersih semua pingat..


waslam

My Life said...

salam

dear cl

doakan yg terbaik ye

wslm

manzlie said...

salam abang sulung..

tak mengigil ka kali ni yer..sebab laju memecut tuh....9 kali tuh

waslam

My Life said...

salam

ayah zain dekat mana nie??

manzlie said...

salam abang sulung ..


ohhh gamabr tuh last 2 hyears...cam hindustan????biar betul



wslam

manzlie said...

salam abag sulung



nasi bengali airnih takda lahh heheheh

wsalam

manzlie said...

salam abag sulung


wahhh raja dia .takda orang nak masuk lagi nihhh


waslam

manzlie said...

salam abag sulung


semua orng pergi makan kot..heheheh


waslam

manzlie said...

salam my life..

alhamdulilah



wsalanm

manzlie said...

salam ayah zain..

tu lah memecut aaaaaabang long kita tuh...tapi rekod tetap ayah zain pegang kan..


waslam

Ayah Zain said...

Salam CL,

yer la, seingat az, rekod az 15kali hehehhe. Tadi az tengah tolong mrzain kat dapor.

Azie, az ada kat gombak. Kejap tadi kak sidah datang ziarah ngan husband dia. Tu dia, husband dia boleh kenal pulak dengan untie mrszain.

abangsulung said...

Salam,

AZ saya tunggu-tunggu gak peluang nak pecah rekod baru ni.. insyallah akan saya tunggu N3 terbaru cuba lagi..

hehehe..orang rumah tolong pegang badan saya tadi, pasal tu hilang gigil ni..

Ayah Zain said...

Salam CL,

baru abis baca n3 malam tadi, wow melepaskan perasaan sakan tahap gaban tuh. Tak apa, at least orang dah tahu kan.

Betul kata abangsulong tuh, gambar u kat n3 tu, ... ramai lagi ler yang ..................

Ayah Zain said...

Salam abangsulong,

cuba lker. ler ni cuti sekolah kan? boleh duduk lama depaan lappy, boleh lumba ngan CM hehheh. AZ tumpang tengok jer

haji tompang said...

Salam sdr Manzlie,

Nak maklum, beberapa sahabat saya bertolak ke Mekah dari Madinah tgh ni. InsyaAllah mereka nak bertemu sdr Manzlie, harap dapat keizinan. Saya ada bagi no. tel. sdr Manzlie pada mereka. Terima kasih.

Haji Omar

abangsulung said...

Baik lah setakat ni, abang long nak keluar memulakan misi seterusnya untuk hariini

wasalam

Noor said...

Salam Cl..

gambar yang menenangkan jiwa.. setelah setengah hari berlari didalam estet.. dapat tengok gambar MH, rasa tenang sangat..

manzlie said...

salam hji omar..

boleh apa salahnyer
heheheh


wslam

Noor said...

Salam..

tahniah bang long.. sapuh sakan.. siap nyanyi2 lagi sehh..

psstt.. cukup bulan nanti jangan lupa beli 'lemari' nak simpan 'mangkuk cup' hadiah dari cl arr.. he he

YB said...

Salam CL

Syok duduk depan kaabah lepas tu atas karpet lagi..

shami2 said...

Salam CL...

Alhamdulillah...

MH lagi untuk tatapan kita..
Abang sulung...tahniah aarr...

Bolot habih nohhhh

ainhany said...

salam CL

amboi abg sulung pulun sakan nooo....saip choop tuuu. tahniahhhh

cl agaknya berapa suhu time ni??
mcm panas tapi tenang..skrg cuti sekolah tentunya ramai tetamu allah kesana...

opp... cl ade jumpa datin ummi aida dan dato khairudddin ke??alaa hai jelos nya tenguk dia kawin berlatar belakang MH...huhuuu..

trimaqasih cl

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

Kaabah! Lihat saja dah dapat pahala..untung CL.

amboi abangsulung..abis dia ambik trofi2 tu..nak tak muat almari, kena beli almari baru!

manzlie said...

salam hajjah zainab...

abg sulung duk memecut tuh..simpan tenaga


wslam

Kak Sidah said...

Salam CL,

Apa khabar hari ni, ok ke, akak harap semuanya ok yer cl, akak baru jer baca N3 tu hot n3..peduli jer org nak kata apa cl, janji cl tahu sapa diri cl yang sebenarnya..sedih pulak bila baca n3 tu..kami ada beri sokongan padu pada cl, tak kira apa2 pun..

Wah2 abg sulong tu sapu bersih,

Kak Sidah said...

Salam cl,

Akak yang last satu cukup lah kan CL, tak nak ikut abg sulung sampai 10.

manzlie said...

salam ayah zain...

bukan cl lepas kan geram..sekdar berkongsi tuh jer..


wslam

manzlie said...

salam ayah zain..

kena pegang badan abang long tadi..tu sal dia tak mengigil..heheheheh


wslam

manzlie said...

salam kak shidah

alhamdulilah..meaksih kerana menyokong cl..syukur punyai kakak yang mulia hatinyer..

waslam

manzlie said...

salam shami..

alahmdulilah ..dapt algi meliaht nyer..syukur



wslam

manzlie said...

salam kak noor..

alhamdulilah...moga akak akan sampai algi kesini


wslam

manzlie said...

salam ainhanny..


cuaca disini seperti baisa jer..37c..panas pun dah biasa dah..syukur alhamdulilah


waslam

manzlie said...

salam yb...

alhamdulilah syukur..bertuah yb kan..

waslam

nurniliatie said...

Salam..
rasa damai melihat.

Zie said...

Salam CL,
Ni no. 50...
Seronok berada di tanah suci, bilakah dapat ke sana....

Kak Sidah, dah ada kat Malaysia ke

Zie said...

Salam,
Tahniah abg sulung, mentang2 waktu dia awal... org KL tgh solat zuhur waktu tu, hehehe

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, itulah kedamaian yg dipinta bilaman di depan Kaabah.

Amin.

tq.

rosli said...

Salam Cl,

Syahdunya petang ni, Tahniah Abang sulung ,sapu habis

manzlie said...

salam nurniliatie

alhamdulilah..damai


waslam

manzlie said...

salam rosli..

memag syahdu rasanyer..


wslam

manzlie said...

salam zie..

abg sulung menang raja pecut harinih..heheheh

waslasm

manzlie said...

salam hilmy..

alhamdulilah..terasa kedamaian disini

wslam

rosli said...

Salam CL,

CL sempat ker tgk majlis pernikahan Umie Aida di MH, paper Kosmo hari ini ada gambar pengantin di Dataran Kaabah. Majlis resepsi di Zam Zam tower malam ini.

rezeki said...

salam cl

tu kalau hujan turun tetiba, mau berebut lipat semua kapet tu, termasuklah kapet terbang pak itam hehehe

manzlie said...

salam rosli..

tak minat lah nak tengok artis kawin or menikah..hhehe

waslam

manzlie said...

slam pak itam...

carpet terbanggg..? di mana?

wslam

rezeki said...

salam cl

kapet terbang yg overloded hari tu hehehe

safiudin said...

salam sdr,

tahniah abangsulung..

aman, damai dan benar-benar tenang..

manzlie said...

salam saffiudin..

alhamdulilah..meamg tenang

waslam