MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Saturday, 27 March 2010

" Non View Room - SR600 LOW season only .."

Bilik takda view nih..paling murah..
katil twin untuk dua orng....
Agak luas jugak tau....
Plus TV plasma live channel from Masjidil Haram 24 jam...
Posted by Picasa

53 comments:

Rozali said...

salam

rezeki said...

slam cl

booking kan pak itam 1, nanti lepas isyak pak itam sampai

rezeki said...

salam cl

booking masuk buku 3-5 dulu, bley

CM said...

salam CL

murahh yerr...nak 2 bilik,CM dan Kak ngah..

Rozali said...

Salam CL

Subhanallah

seronoknya kalau dapat tidur dgn nenek(isteri atuk)
Syuga dunia

U said...

Salaam CL,

View siaran langsung dari TV plasma tu pun dah kira ok dah... janji dekat dgn MH.. :)

VpeaceV

rezeki said...

salam cl

tadi pak itam dah duk bincang dgn mak itam , kami dah tenguk tarikh2 yg sesuai utk menunaikan umrah, kalau tak tahun ni, insyallah bulan mac 2011

CL doa2kan kami ya agar hajat terlaksana

insyallah

PINATBATE said...

wow!! menariknya...!!!

manzlie said...

salam rozali..


taniah...Raja pecut...


emas...


walsam

manzlie said...

salam rezeki.

..taniah...perakkkk


waslam

manzlie said...

salam rezeki..


cikgu shaari ada buku 3-5 ka..?
bukan buku report ka..or buku hijau...?


waslam

CM said...

salam..

walaupun tak de view tapi still sgt dekat dgn pintu masuk...

manzlie said...

salam rezeki..


nak booking boleh..

apasalahnyer


waslam

manzlie said...

salam cikgu mas..


meamg seronok..harga paling murah tuh...


waslam

manzlie said...

salam rozali..

mesti best kan kalau bawak nenek sekali tido..?


wslam

manzlie said...

salam u..


betui tuh...jnji dekat kan..


wslam

manzlie said...

salam rezeki..


alhamdulilah..
tunggu entry rombongan umrah kelolaan CL..harga murah tau..?


waslam

manzlie said...

salam kak pinat...


menarikkk...?
apa macam..mau booking ka..?


waslam

rezeki said...

salam cl

pak itam tunggu n3 tu nti tau
nti boleh pegi dan booking

insyallah

MohdArshad said...

Salam....CL jgn makan sore...

manzlie said...

salam rezeki..


ok..no problem..no vissa mastercard nyer mana?heheheheh


waslam

manzlie said...

salam tn hji arsad..


hmmmm....kenapa? ada baberque kambing ka? heheheh

waslam

rezeki said...

salam cl

no visa 6644 tekan-tekan tak dapat
hehehe

Rozali said...

Salam CL

SR600 satu bilik satu malam ke
atau satu orang je

kalau satu bilik boleh kongsi dgn Pak Itam

Wassalam

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, tawaran memang hebat asalkan dekat dgn MH.

Amin.

tq.

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam

wah..semua dok booking bilik tu...
pak itam nak gi 2011..
cm nak book 2 bilik..wow!

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam,

kak nab tunggu tengok pakej cl...hehehe

Kak Sidah said...

Salam CL,

Akak pun rasa nak booking gak, nanti akak beritau ..bukan sekarang ..berapa lama agaknya cl

qaseh mas said...

Salam Tn Hj CL
terima kasih atas perkongsian info ini.

qaseh mas said...

Tenang dan damai
alangkah bahagianya...

Atikah said...

Salam cl,

tak delah mahal sangat ya... tak dak view pun tak pa, tp dekat dengan MH...

Hajah Zainab bt Abdullah said...

jom kak sidah kita gi umrah ramai2..what a thrill!!

manzlie said...

salam dik tikah..

meamg tak mahal..tapi kalu hig season mahal lah..


waslam

manzlie said...

salam kak shidah..

ye lah..jom lah..tumpang pak itam sekaki..


waslam

manzlie said...

salam hajjah zainab..

no problem..
tunguuuu


waslam

manzlie said...

salam rezeki,,,


patut lah decline...
salah number tuhh..


waslam

manzlie said...

salam hilmy...

satu tawaraan ynag hebat...heheheh


waslam

manzlie said...

salam tn haji..


kongsi jgn tak kongsi..


waslam

manzlie said...

salam kak shidah..

booking dgn cm lah...sharing partner..


waslam

manzlie said...

salam hilmy..

tawaran hebat kan..dekat dgn haram



waslam

manzlie said...

salam qaseh mas.


alahamdulilah


waslam

Azima said...

Salam Cl..

Non Viewpun xper la CL..asal dekat nak pi MH..

Xpun..susah2..sy booking bilik tu..pas tu CL pi dok situ..Bilik CL plak utk saya dgn geng PDKM stay..blehkan mcm tu???hehehe

CLkan baik ati orgnyer.. sure xjadi hal la... kan kan???

Wassalam

Azima said...

Salam,

Mana2 pi...asyik Atuk Rozali jerrr...kalau x atuk..CM,Kalau x CM atuk...Ni dah luar biasa nih..

Msti ada jin yg nolong tu..Pinjam jin pak itam yer atuk???

Tahniah yer atuk n pak itam..ngalahkan org muda pecut nyer tu..

Kak Sidah said...

Salam CL,

Hari ni penat lah, esok lagi ni banyak undangan keliling selangor, jeram, sepang n ampang, mana yg akak nak mulakan agaknya..tak sempat la akak nak jgk pdkm esok, rindu kat suasananya dan MH

Kak Sidah said...

Salam CL,

Banyak dapat kiriman ..dapat simpan sampai kembali ke msia..tak sempat nak komen tadi..kat sini pun tak pe..yer..tu lah untungnya banyak kawan yg sayang..dan baik hati kan..

Kak Sidah said...

Salam CL,

akak memang tunggu umrah yang cl kelolakan tu..tapi jgn takde cuti pulak nanti..tu la masaalah nya.

Kak Sidah said...

Salam,

Jom kak nab kita g ramai2 ikut rombongan cl, saya harap satu hari ianya akan jadi satu realty jugak, seperti realty dipdkm..doa kan sama2 yer.

rosli said...

Salam CL,

Tshniah Rozali dan rezeki,

CL, kalau ikut hati mmg nak ke sana bulan ni....ada kawan ajak ke sana bulan ni, saya senum saja....bajet belum mengizinkan lagi

rosli said...

Salam CL,

Tshniah Rozali dan rezeki,

CL, kalau ikut hati mmg nak ke sana bulan ni....ada kawan ajak ke sana bulan ni, saya senum saja....bajet belum mengizinkan lagi

che'na said...

Salam CL,

Tahniah Mr R & R. Best jugak tgk senior2 ni memecut, nanti dah letih pas baton kat cek no..

Seronoknye semua dah cop bilik dpn MH. Rombongan PDKM mestilah dok Safwah, CL mesti beri special prize kat kami semua, silap hb kami tumpg bilik mesy jelah.

PAK NGAH MAN said...

salam, cantik juga bilik tu \. SR600 satu malam ka

Imran Paris said...

En Li...buatlah pakej PDKM time Ramadhan atau right after Haj (early ney year)....saya nak gak join...bole ka

safiudin said...

salam sdr,

tahniah hj rozali..

dan tahniah rezeki...

SR600....

wau! ana setuju!

ps: setuju sdr anjurkan pakej umrah untuk warga PDKM....

pasti hebat... dan ramai yang nak turut serta...

lebih menarik bulan Ramadhan.