MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Sunday, 28 March 2010

" Rezeki " Jom sarap dengan CL.."

meh lah share "omelette" dengan cl nihh...
Croissant pun ada gak nih...
Berserta Jem dan.....
Air teh O peberet Cl tiap pagi....
Posted by Picasa

58 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum CL

SUHAIMI said...

salam.........

SUHAIMI said...

tahniah atukbaik.....juara di kalangan raja pecut.....kena menuntut ilmu kat atuk ni..he2

Rozali said...

Salam CL

Makan tgh hari tadi awal sedikit, sebelum Zohor
bila tenguk "omelette" terasa lapor pulak
nak makan, datin (wife Atuk) belum masak lagi
telan ayakkk liuk aje noooo

SUHAIMI said...

CL...yg merah2 tu apa....daging ke

manzlie said...

salam rozali..

taniah...Raja pecut lagi...Emas..



waslam

manzlie said...

salam suhaimi..

taniah...
Pingat perakkkk...


wslam

manzlie said...

salam suhaimi..


wahhh gangsa pun sapu jugak...

ye lah..atuk duk memecut tuh...bagai sang Juara skg...


waslam

manzlie said...

salam suhaimi..


yang merah merah tuh...daging salai...cl tak makan aar...hehheeh


waslam

manzlie said...

salam rozali..

ye ker...aduhai..kesian dia...


takpa suruh datin masakkan...


waslam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam cl,

kak nab sarapan dengan nasi kerabu!

CM said...

salam

cm pun sarapan nasi kerabu hari ni k.nab..

terliuq yerr..petang2 ni tengok hidangan tu...

CM said...

salam CL

cantikkknya cawan isi air teh tu..CM ni peminat pinggan mangkukk..

manzlie said...

salam cikgu mas..

ye ker cantik..

ok nanti cl pos kat cikgu tau..


waslam

manzlie said...

salam hajjah Zainab..

Nari kerabu pepagi..aduhai kak nab..
hati hati..nanti weight naik ...


waslam

manzlie said...

salam cikgu mas..


cikgu pun sama ka..nasi kerabu..
jaga weight tau..nanti susah nak memecut..tengok tuh atuk dah juara?.



waslam

Yem0805 said...

Salam CL,

Sedapp..Alhamdulilah

Rozali said...

Salam CL
terima kasih

Salam SUHAIMI
terima kasih
petua nya senang aje
sebab CM tak ada pd masa tu
kalau dia ada melepas juga Atuk
toing toing

Wassalam

Zie said...

Salam CL,
Mintak sebotol jem tu... hehehe

Rozali said...

Salam CL

Salam SUHAIMI
kalau nak petua, Call Atuk
bengkerasnya, chicken mandy, macam CL selalu tayang tuuu
he he he

manzlie said...

salam yem..

alhamdulilah...
sedap...


waslam

manzlie said...

salam atuk rozali.


wah ada pengeras chicken mandey..bley...cl bagi nohhh


walsm

manzlie said...

salam zie..

nak sebotl , boleh..

takda hal punya..


wslam

sonata anak kancil said...

salam....sedapnya! asal makan memang sedap...cawan tu cantik lah....arab punya ka??? lawa la!

PINATBATE said...

tetiba rasa nak makan omelette..
botol jem tu pun nampak menarik...kehkehkeh..

manzlie said...

salam cikgu sonata.


wahh sama cam cm gak..minat kat cawan..heheh


wslam

manzlie said...

salam cikgu pinat..


cantik ker botol jem tuh..hehheeh


waslam

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, amboi! mewahnya menu tu, memang menyelerakan.

Amin.

tq.

rosli said...

Salam CL,

Tahniah Rozali, dan Suhaimi....laju betul

CL, sarapan CL pun best, style omputih pun ada...

Hajah Zainab bt Abdullah said...

cm minat pinggan-mangkuk-cawan-gelas...segala...sama ler kita. cl nak tapau cawan tu boleh?

Ayah Zain said...

SalamLie,

sodap nampak 'rezeki' tu, pos kat az bole?

Azima said...

Salam Cl,

Best menu Cl utk breakfast tu..

eeee croissant pn ada gak...yum yum..dah terlioq ni

Hantar kat sini la sbijik dua Cl..yg kat Mecca msti taste dia lain bangat..


Wassalam

U said...

Salaam CL,

'Kerongsang' tu cicah teh pun sodap! hehehe.. ;)

orang Arab minum teh tarik dak, CL?


VpeaceV

rezeki said...

salam cl

heheheheh menu yg menyihatkan,
mau turun bang 3-4 kg bdn tu hehe

saya baru lps dinner, puding roti yg mak itam masak ptg tadi dgn teh o earl grey , alhamdulillah

farah said...

salam CL,

Daging apa yang dimakan tu, macam tak masak je, takut nak makan, maklumlah kita orang kampong, lebih baik makan nasi kerabu hitam lagi menyelerakan.

Atikah said...

Salam Cl..

Waaa... bestnya nampak.... awat daging salai merah??

Marla said...

I like...croissant for breakfast...nampaknye I will only comment bila you put gambar makanan!!

Mohamad Fitri B Mohd Azlan said...

salam,

nyam....nyam....sedap nye.bleh post m'sia sket tak?

Imran Paris said...

En Li, Kak Nab, CM dll...wah mewahnya hidangan sarapan semua, kami sarapan roti perancis je, nasib baik ada karipap dan popiah goreng Wan Rusyaini....terus saya tolak tepi roti perancis, makan karipap lg berganda nikmatnya :-)

che'na said...

Salam..CL,

Sedap nmpk b/fast CL. Tapi kekdg bosan gak makan English style. Teringat zmn2 dulu kat kg best betul sarap. Pagi2 minggu ni CL x buat cekodok pisang ke, lempeng cicah sambal tumis ikan bilispun sodap jgk.

Tahniah CR dan Suhaimi. Today den bz x smpt masuk explorace.

manzlie said...

salam che na..

ye lah rindu sama cekodok che na arituh...heheheh


waslam

manzlie said...

salam ayah zain...

boleh cl leh post...tapi post kat entry jer lah...hehehh


waslam

manzlie said...

salam rezeki...


dah turun dah skg..hampir 2 kg dah surut tau...heheheh

w
aslam

manzlie said...

salam Dato Imran pariss..


benar tuh....karipap mesia lagi sedapkan..


waslam

manzlie said...

salam hilmy...

sedap jugak tuhh


waslam

manzlie said...

salam rosli..


ohhh ye ker...cl rasa biasa jer...


waslam

manzlie said...

salam Hajjah Zainab..


akak pun minat gak pingang mangkuk ka..heheh


waslam

manzlie said...

salam farah...


daging panggang..sedap...half done..


waslam

manzlie said...

salam U...

betul pun..memag sedpa cicah dng teh o..


waslam

manzlie said...

salam mohamad fitri..

boleh post takda maslaah....heheh


waslam

manzlie said...

salam dik tikah..


alhamdulilah....

sedap....


waslam

manzlie said...

salam marla..

memang best coroisant tuhh

sedappp

w
slam

boxhousestudio said...

Cl...amboi ..hari hari makan kat hotel...makan kat hotel di mekah pula...lengkap....tapi kan BHS minat cawan teh-o tu...piring cawannya nya mana?.....

PAK NGAH MAN said...

salam,
nampak sedap aja sarapan pagi ni

manzlie said...

salam boxhouse..



ramainyer minat kat cawan tuhhh



wslam

manzlie said...

salam pakngah man...


alhamdulilah
sedap bangat sehhhh


waslam

safiudin said...

salam sdr,

tahniah hj rozali

dan suhaimi..

aduh, sedapnya....

jom kita pi sarap dengan CL..

jom...semua

J_Kerabat said...

Assalammualaikum wbrkth CL & Sahabat2,

....teh 'O' kat Mekah memang sedap, lebih2 lagi yang dah dicampur dgn daun pudina dan lain2 ramuan istimewa arab. Pehhh kecuhh lah.