MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Thursday, 18 March 2010

" Jom temankan CL makan...."

"starter" arinih cl makan Jagung mix with praws/sungkist dan 'apple with yogurt"
Jemput makan bersama Cl..baca doa dulu ya...syukur alhamdulilah
Tuh dia "main course" CL, Beriani chicken,fish fillet and steak...alhamdulilah..harini tak amik "desert"..dah heavy tuh....
Posted by Picasa

68 comments:

Zie said...

Salam CL
Sedapnyer

CM said...

salam

Cm coop dulu

Zie said...

Salam CL,
Nak sikit... alhamdulillah kenyang

rezeki said...

salam cl

ambo2 , amboi, amboi

nak sikit heheh

CM said...

salam

alahaiii zie dulu...kita share sama arr zie..makan sesama..

rezeki said...

salam

cm, tgk muka cl, dah kurang tembammmmmssssss hehehe

apa rahsia mu hehehehhe

Zie said...

Salam,
Jom cm... kita makan sesama, ayam tu cukup ke, balik kena mintak ayam utan kak ngah. hehehe

rezeki said...

salam cl

dapur cl tak berasap lagi ye hehehe

Yem0805 said...

Salam CL,

Jom teman CL mkn ayam sedapp

Zie said...

Salam CL,
Lama dah CL tak masak, bz ye... lagi pun bahan2 belum sampai kot.

rezeki said...

salam cl

zie, jgn2 dapur cl dah kena "sita" dgn pihak hotel heheheheh

manzlie said...

salam zie..

taniah..Ratu treek lagi...emas..


waslam

manzlie said...

salam cikgu mas..

taniah..No 2..Perakkkk



waslam

manzlie said...

salam zie..

nak cikit..mailah join cl disini..hehhehe


wslam

manzlie said...

salam rezeki..

mai lah sini...gosok jer lampu aladdin tuh..hehhehe



waslam

manzlie said...

salam cikgu mas..


sanggup kah share tuh...mana cukup lah..heheheh


wsalam

Zie said...

Salam,
Barangkali jin pak itam dah bawak dapur CL, tu dapur tak berasap dah.. hehehe

manzlie said...

salam rezeki..

lum lagi berasap lah...hehhehe


wslam

manzlie said...

salam yem..


jommmm no problem..

waslam

manzlie said...

salam rezeki..

rahsia ku...hmmmm

nanti aar bagitau nohhh


wslam

manzlie said...

salam zie...

tau pun sebabnyer...heheh


wslam

manzlie said...

salam rezeki..

mana lak kena sita dapaur tuh...belacan takda aar..hehehheheeh


waslam

manzlie said...

salam zie..


mungkin kot..? heheheheh


waslam

Ayah Zain said...

Salam Lie,

seronoknya. terloir pulak pagi ni. nak minum pagi jap lah.

manzlie said...

salam ayah zain..

ok..minum kan cl sekali yah..


wslam

Noor said...

salam CL..

alahai.. makanan lagi.. sedap2 lak tu.. uikss! kalu nak teman kan cl makan kena pakai 'tie' jugak ke?? heh heh

CASA QASEH said...

salam CL, yummy yummy sedap nyer. tapi be careful makan yang banyak kolestrol. usia yang sebegini kena hati2. lepas makan kena workout kat gim la CL. CL just nak inform kekanda and adinda Qaseh skrg nie ada kat mesir dlm perjalanan ke Makkah. Qaseh suruh juga diaorg ziarah CL kalau berkesempatan. boleh tak CL email kan HP no CL ke email casa qaseh.

CM said...

salam

ye larrr pak itam dia dah kuruss arr...camner tu..kita susun jadual makan dia untuk bulan mei-jun ni...kasi tombamm balikk..


cam cikgu besor pulak cm tengok cl tu.

manzlie said...

salam cikgu mas..

maaf kali nih balik cl akan pastikan ttidak 'terperangkap' dengan makanan anda semua..heheheheh


waslam

manzlie said...

salam qasah qaseh..

boleh apa salahnyer..

966 05165 34 338


waslam

manzlie said...

salam kak noor..

takyah...akak pakai jilbab jer lah..hehehheeh


wsalm

CM said...

Salam

nooor n pak itam cuba tengok cl betul-betul,amboii begitu tertib,polite,runtun hati aweksss melihatnya...cam gaya orang kayo-kayo tu..

noor kn pakai tie jugak yerr..cm mkn kt gerai jer,jarang merasa mkn kt hotel gitu..,,,paberett cm gerai bakso..

Zie said...

Salam CL,
Makanan, minuman dan tie CL serba kuning la....

Mama Tanjong said...

Salam,

Syukur kerana ada makanan enak..Ingat pada yang tiada..

manzlie said...

salam mama tanjong...

tiap kali sebelum cl makan (makan diluar) pasti akan teringat arwah ibu ku...even though masa dia ada di rumah atau tiada lagi...


waslam

manzlie said...

salam cikgu mas....


bakso cinta...? hehehheeh



wsalam

manzlie said...

salam zie..


serba kuning..heheheheh


waslam

SUHAIMI said...

salam.....

sedap makanan tu....syukur...rezeki dari Tuhan

manzlie said...

salam suhaimi..

alhamdulilah..rezeki dari allah swt....bersyukur kita..

wsalm

KAMATO said...

salam cl, amboi.... tertelan air lior he he

manzlie said...

salam kamato...


nanti kamato dtg sini cl belanja nohhhh


waslam

Azima said...

Salam Cl,

Enak bangat sih..mau sikit bleh???

Wassalam

Azima said...

Salam Cl,

Sayapun bila makan slalu ingat arwah mak...x kiralah makan pe2pun..dan selalu mendoakannya agar ia bahagia di sana..

Aku kangan bangat sama arwah ibuku...

Azima said...

Salam,

Tahniah Zie,sapu emas n gangsa..

Tahniah gak buat Kak Mas..dpt perak tuh

rezeki said...

salam cl

heheh pak itam dah gosok, lain jadinya hehehe

kak ngah kalau makan kena pakai beep mcm baby makan tu, baru cun hehehe

cm, cl tu bukan macam guru besau , up sikit mcm pegawai PPD hehehe PPD Makkah

rezeki said...

salam cl

setelah ku tenung2 , garpu tulah yang cucuk mata kassim selamat spi buta hehehe

alaaaa kassim, ampunkan mak kasssim
mak menyesal hehehe

Kak Sidah said...

Salam CL,

Selamat menjamu selera, nampak berseri wajah Cl mengadap makanan tu..

Akak nak g menziarah suami kawan meninggal dunia baru ni, satu bas pej. ..
sampai masa kita dipanggil , tak lama hidup ni yer CL..maka ingat2lah sentiasa pada allah..

CM said...

salam

betul.betul pegawai PPD..PPD Mekah...

hehehe,garpu tu ker???ada-ada ajer pak itam ni..nk mengusik CL..

abangsulung said...

Salam,

heh..minta cikit leh tak..

rezeki said...

salam

cm, cl kalau betul2 jadi Pegawai PPD, mesti cikgu2 yg baru posting tu suka , sure cl yang kena ngorat hehehe

yelah, pakai PPD Makkah yg sentiasa senyum je hehehe

rezeki said...

salam

opsss pegawai (salah ejalah kat atas)

rezeki said...

salam

wah,wah, wah

abg sulong baru muncul, memalam jadi burung jampuk hehehe

CM said...

salam

betul.betul bersemangat cikgu muda baru postingg kalau pegawai PPD gantengg bangattt..gaya gitu.


aaahlah group shifff malam baru muncul..atuk@tuan hj rozali pun mana??????depa ni berbunyiii waktu malam..

m.q said...

sedapnya...
nak jugak (T_T)

YB said...

Salam CL

Kalau selalu macam ni, boleh sihat wal afiat badan buatnya. Nasib baik kat rumah tak ada macam ni

manzlie said...

salam yb..

nak sikti boleh..apaslaahnyer..

wasalma

qaseh masyitah said...

Salam Kak Zie
wah ratu trek

qaseh masyitah said...

Salam CL
bestnya nasi beriani tu
tapi kalau banayk tu,saya takut tak habis kalau makan sorang.

manzlie said...

salam m.q

memang nampak sedap...nak sikit boleh gak...

waslam

manzlie said...

salam cikgu mas..

apa tuh ppd mekah


wslam

manzlie said...

salam pak rezeki..


sapa lah yang nak kena posting tuhhh


wslam

fairy/farah said...

Salam CL,

Berselera nampak, makanan kegemaran tu. tengok gambar dah terasa lazatnya

rosli said...

Salam CL,

Sedapnya hidangan you.

Tahniah Zie, CM

Imran Paris said...

En Li....amboiii senada seirama sedondon pulak pakaian dgn menu2 yg terhidang tu....jeles ni...nampak sedap, bak sikit :-)

manzlie said...

salam farah..

alhamdulilah..rezeki jgn di tolak..hehehh

waslam

manzlie said...

salam dato imran paris.


senada dan seirama..hehheheh

ada ajer lah dato nih...


waslam

manzlie said...

salam rosli...


alhamdulilah...sedap..apa sahaja di makkah nih memang sedap...heheheh

waslam

safiudin said...

salam sdr,

enaknya...

menu kali ni...

teringin juga nak rasa...

"minta sikit"..... hihihi