MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Monday, 8 March 2010

" suasana hening Pagi..."

Suasana Pagi yang indah dah nyaman rasa tenang di hati..alhamdulilah
Begitu mengasyikkan dan mengamit perasaan bila menatapnyer...
Posted by Picasa

74 comments:

hjh mai said...

salam.

hjh mai said...

salam.......

saya kah ratu pecut n3 kali ni.........

hjh mai said...

salam.......

alhamdulillah....betoi rupanya....cam x caye.......

hjh mai said...

salam....

berkali2 ku cuba akhirnya termakbul juga.....

hjh mai said...

salam.....

mana yang lain2 ni........

JiMiE said...

Salam abg Cl..selamat pagi..

safiudin said...

salam sdr,

tahniah hjh mai. juara pecut baru.

benar-benar tenang dan damai..

sukar dingertikan dengan kata2..

hjh mai said...

salam...

pemandangan yg menyejukkan mata memandang...

hjh mai said...

tq safiudin..

Ayah Zain said...

Salam CL,

alhamdulillah. Syukran

rezeki said...

salam cl

aduh, tenang, aman, damai dan lenggang lagi

rezeki said...

salam hjh mai

yg lelain hehehe

jarang cl post n3 pagi2 subuh di sana, tu yg yg lelain hilang hehehe

hjh mai said...

salam...

rezeki, mmg rezeki saya pagi2 ni...

hjh mai said...

pukul berapa gambar ni di amik cl...?

hjh mai said...

salam....

alhamdullillah....hilang dah ketaq tangan ni....

مسافر_اسلام said...

Salam bang...jgn lupa mkn ubat ye..ana doakan semoga cepat sembuh.
Salam

manzlie said...

salam Hjh Mai..

Taniah..Ratu trekk yang baru...
top 5 lagi..Sapu bersih nooh..Emas , Perak dan gangsa..

waslam

Che'gu Mimah said...

Salam
Syahdu nye dpt tgk keadaan Kaabah cam tu..masa kerjakan haji musim lepas teringin nk sentuh kaabah...tp tak dpt..eiii...klulah dpt pegi time nie..

manzlie said...

salam hajah Mai..

alhamdulilah...berkat tak pernah putus asa kan..baguslah tuh


wasaalam

manzlie said...

salam jimie..


selamat pagi...dah sarapan ka..?


waslam

CM said...

salam..


alahaiii CM pi melayan madu 3 kat umah pak itam tadi...tu yg lambat ni...ralit dengan entry pak itam tadi..

manzlie said...

salam ssaffiduin..

alhamdulilah..memang tenang dan damai rasanyer


waslam

Kak Sidah said...

Salam CL,

ingatkan tak de N3 baru bukak2 tgk dah lepas...tahniah hjh Mai rezeki pagi..alhamdulillah , menggigil tak..

Masih tak ramai lagi ye cl, pagi sangat. waktu ni memang hening

manzlie said...

salam musafir..


alhamdulilah..still ada sakit lagi..memang tak suka makan ubat just sapukan dgn air zam zam nih..insyalah kurnag lah sikit sakit kepala ni..


waslam

manzlie said...

salam rezeki..

alahmdulilah tenang..
cl kena lah tukar time nak keudara kan..takut depa semua leh baca..bagi ramai ada peluang juara..heheheh


waslam

manzlie said...

salam hajh mai..

jam 9.30 pagi tuh waktu ituh...damaikan rasa di hati...

waslam

manzlie said...

salam ayah zain..


alahmdulilah....


waslam

hjh mai said...

salam kak sidah,

mmg gigil masa nak naip..., mklum x pernah jadi juara...

manzlie said...

salam che gu Mimah..


alhamdulilah..syahdu rasanyer...insyalah nanti ada lah rezeki tuh

waslam

hjh mai said...

salam cl...,

mmg betul cl..., sesekali kena ubah wktu on9...bagi can org baru jdi juara....

manzlie said...

salam cikgu mas..

tuh lah..ada cerita madu tiga dgn enam jahanam kat rumah pak itam..
heheh

waslam

hjh mai said...

salam cl...,

hotel tmpt cl bertugas ni sama dgn restoran D'saji ke..?

manzlie said...

salam kak shidah..


ohh ye ker...takpa nanti aka cuba lagi nohhh


waslam

manzlie said...

salam hjh mai..

ahaa sama...saya di tingkat atas..


waslam

hjh mai said...

salam cl...,
ada ank sedara keje kat situ...

rezeki said...

salam cl

gigil hehehehe

tu dia penangan PDKM

TV3 sure heboh, PDKM sure gigil hehehe

rosli said...

Salam CL,

Tahniah Hjh Mai,,,, laju ratu pecut ni...

CL kalau ada masa ni mmg best....org tak ramai senang nak kucup Hajarul Aswad.

haticantik said...

salam...
indah dan tenang..teringin nak jadi ratu trek..tapi asal buka jer..dah penuh entry nih

Kak Sidah said...

salam cl,

sebenarnya akak pun tgh jalan2 kat mah org lain, balik2 dah ada dah.

Kempunan lagi nak jadi juara la cl...tak lah saja, tak rebut sangat malas nak pecut.

YB said...

Salam CL

hjh mai tu kat mekah kot...dia dekat cepat lah sampai.

Senang rasanya kalau nak kucup hajar aswad

shami2 said...

Salam CL..

Alhamdulillah...

tahniah hjh mai...hehhe caya jangan tak caya...

CL..duk kirim gambar2 yg syahdu..nih...pepagi pulak dapat call dari best friend dari Melaka..nih...aduiaiii syahdunya...
Ya Allah ku sambut seruanMU.......

Kak Sidah said...

Salam,
Pak itam ni ada2 jer , banyak idea tol.

hjh mai said...

salam YB,

ammiiiinnnn....saya mmg teringin nak ke mekah lagi.....tpi skrg ni saya kat sini lagi.....pagi2 saya dh bukak pdkm ni...dh rindu....

Kak Sidah said...

Salam,

Shami bila lagi nak bawak kambing tu,
teringin juga nak rasa, ari tu tak sempat tunggu

mama ju, said...

Salam CL

Bangun pagi terus tgk kaabah...damainya...

Salam utk hjh mai dan jimie.

shami2 said...

salam kak sidah...

Jom ler set perjumpaan lagik...hehhe kat mana tuh...kat rumah akak bole..hehehe kita jemput semua orang makan2 hehehe

hjh mai said...

waalaikumsalam mama ju...

Kak Sidah said...

Salam,

Shami, boleh kat mah akak tapi, tunggu akak balik jalan dulu yer, panggil az sekali

ainhany said...

salam CL

TAHNIAH ratu pecut bolot top 5- hjh mai mgg hebat!!kasi petua boleh kaa?

YA ALLAH betapa lapangnya diri ni menatapi MH pagi2 nie dgn suasana lagu nie..ALLAH AKBAR
Rasa mcm nak terbang la la nie juga...nak tawaf yg amat mndamaikan..

cl dh buat dhuha dan tawaf ke?
doakan saya Plzzzzz

hjh mai said...

salam ainhany...

tq..., first time jadi juara ni....seronok sgt..., x de petua cuma rajin2 reload this page...

Noor said...

salam CL..

suka nyer kak ngah tengok gambaq nie.. bertambah ghindu nak p..

Noor said...

Salam

tahniah Hjh Mai.. perghh! laju berlari arr..

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, memang betul2 hening, sentisa aman sekali.

Amin.

tq.

ainhany said...

salam..

tumpang lalu..
ohh hjh mai dah bagi petua... kini hjh mai mengungguli n3 ini...trimaksih2

shami2 said...

Salam CL...

Tumpang lalu..aar..
Kak sidah akak kumpul semua yg nak hadir...lepas tu kita calling2 hehehe plan baik punya..hahahha

pssst az tu bole ker makan kambing bakar....

Azima said...

salam,

Selamat Pagi Cl..semoga hari ini lebih baik dari semalam..

Wassalam

Azima said...

Salam,

Bestnyer Cl..bukak je mata..trus tgk Kaabah..Sungguh damainyaaaa...Bertuah Cl yer :-)

Salam Kak Mai..tahniah..ratu trek baru nih..

Dee's Collections said...

Salam ziarah..

Camana cuaca di sana Mekah sekarang? Sejuk ke? Insyaallah kami akan ke sana hujung Mac ni.. So now tgh buat persiapan..

manzlie said...

salam hjh mai..

oh ye ker...sapa?

waslam

manzlie said...

salam dee collection


alhmdulilah...doa cl moga allah swt permudahkan perjalanan umrah mu ituh..insyalhj

waslam

manzlie said...

salam rezeki...


sapa yang mengigil...hehheheheh


waslam

manzlie said...

salam kak shidah...

tak pa kat..nanti cuba lagi..insyalah dapatlah nanti jadi ratu trekkk


waslam

manzlie said...

salam kak shami...

nak bakar kambing lagi ka...?


waslam

Kak Sidah said...

Salam CL,

ok insyaallah,

Akak bila tgk kaabah ni, sayu betul teringat masa dua tahun lalu, sekejapnya masa berlalu, rasa macam masih duk didepannya. merenung kaabah buat kita ngalit cl, ada org nangis tersedu2 macam kanak2 kena pukul, ntah apa lah yg dia ingat kan..syahdu sungguh.

shami2 said...

Salam CL...

Kak sidah tak sempat makan, akak datang lambat ( abang ada tahlil kat bangi)...itulah dia nak rasa..sian pulak...heheh
Kak umi pun teringin...sian jugak..

Semalam kita bakar pakai oven...kalau pakai arang guna pengolek..ciptaan abang tu..lagi best...sayang tak der gambar...nak tunjuk...CL minta ngan dorang suruh masuk blog...hehehhe

Terima kasih pada CL...atas doa2 untuk kami semua...balik nanti kita bakar kambing nak..hehhe

hjh mai said...

salam cl..,
namanya azrin sulaiman..

umiazuddin said...

Salaam CL,

nyamannya suasana pagi di MH... matahari tak berapa terik lagi ... buat umrah time ni mesti selesa kan? jemaah pun tak ramai lagi...

Moga diberi rezeki untuk ke sana lagi, dan lagi, dan lagi...

CL tolong doakan sama ye? TQ.

VpeaceV

manzlie said...

salam ummiazudin..

insyalaah..

wasalam

manzlie said...

salam kak shidah..

yup masa terlalu berlalu cepat kan..

waslam

manzlie said...

salam hajjah mai..


azrin....?



waslam

Rozali said...

Salam cl

salam hjh mai
taniah

Atikah said...

Salah CL...

Suasana pagi yang hening bisa memberi
ketenangan pada siapa yg melihatnya...

hjh mai said...

salam cl...,

masa bukak blog ni tak alih2 ada lagu nasyid....perubahan baru...tahniah...meriah sikit...tapi yg penting lagu ni mmg mengasyikkan dan menginsafkan....syukran..

Aki44 said...

Salam CL...
Ya Allah , aku merindui rumahMu. Panggillah daku nescaya ku sambut dgn penuh .........