MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Tuesday, 16 March 2010

" Mahgrib..."

suasana sebelum masuk waktu mahgrib.....aman dan nyaman terasa jiwa bila melihat nyer..
Jemaah sudah mula penuh sesak di DAtaran Kaabah..alhamdulilah

P
/s" Cl menerima berita sedih tentang pemergian Ibu Saudara Cl ke rahmatullah( Fatimah Bt Mohd Din) serta ibu Azilah (silent Blooger) kembali ke rahmatullah..Alfatihah kita sedekahkan untuk mereka., moga allah swt tempat kan roh mereka bersama sama dengan orang yang beriman..insyalaah.ameenn....
Posted by Picasa

55 comments:

PAK NGAH MAN said...

salam. ramai juga orang nampak

Ayah Zain said...

choop

rosli said...

Salam CL,

Takziah dan harap bersabar

CM said...

salam

alfatihah untuk yg pergi..

PAK NGAH MAN said...

seronok bila solat kat sana

PAK NGAH MAN said...

cm pun ada ka,

Ayah Zain said...

Salam CL,

semoga roh mereka di cucuri rahmat Allah dan ditempatkan bersama orang2 yang soleh

manzlie said...

salam Pak Ngah Man..

taniah..RAja Pecut ..Pingat Emas..

no wahid..1


waslam

rosli said...

Salam CL,

Kita sama2 doakan mereka dan sedekahkan Fatihah utk mereka

Tahniah Pak Ngah Man dan AZ

manzlie said...

salam Pak NgahMan..

sekarang memang dah ramai..


waslam

CM said...

salam

ada pak ngah,cuti sekolah tunggu siaran dr mekah lah kalahlah dgn pak ngah..

Rozali said...

Salam CL

Al Fatihah
Amin
Amin
Atas doa CL untuk
Ibu saudara (Fatimah bt Mohd Din)
dan ibu Azilah

manzlie said...

salam ayah zain..

taniah...Perakkkk

wslam

manzlie said...

salam cikgu mas..

mekasih...ameen


waslam

manzlie said...

salam rosli..


taniah ..gangsa..


waslam

manzlie said...

salam pakngah man..

memag seronok bila berada disini..

waslam

JiMiE said...

Salam abg CL

Takziah dari ana..putaran kehidupan..kita semua kembali padanya..

Wow..bestnya..rindu nak pi mekah..teman ana berangkat 18hb ni..jeles ana tau .. tak de rezeki nak pi bulan ni..mayb cuti bulan june ni insyaAllah nak pi umrah..doakan saya ya bang..dengar je teman pi umrah bulan ni,terus jelous and daftar untuk bulan jun hehe..

wassalam

manzlie said...

salam ayah zain..

ameeennn..

alhamdulilah


waslam

manzlie said...

salam tn haji rozali..

ameen

meaksih atas doa mu ituhh

waslam

manzlie said...

salam jimie..

ameen..mekasih atas doa mu..


inysalah datg lah nanti yer..


wslam

shami2 said...

Salam CL...

Al fatihah untuk kedua insan yang telah kembali ke rahmatullah tersebut, semoga mereka ditempatkan dikalangan orang2 yang soleh.

manzlie said...

salam kak shami..


aameen...


jutaan terimakasih atas doa akak tuh


waslam

normala said...

Salam CL,

Takziah. Moga rohnya ditempatkan dalam kalangan orang2 beriman

manzlie said...

salam normala..

ameennn..

terimaksih atas doa mu ituh

waslam

Azima said...

Salam Cl,

Takziah Cl di atas kembalinya arwah ibu saudara Cl ke Rahmatullah..Semoga rohnya ditempatkan bersama-sama org yang soleh dan beriman...AMIN.

Sabar ye Cl..

Takziah jgk buat Azilah..

AL-FATIHAH

Wassalam.

Azima said...

Salam Cl,

Dah banyak n3 terlepas hari nih..btol2 tak sempat nak bukak lappy nih..maklumlah sana sini majlis kahwin.School holiday biasalah...

Ni dok tengah baca n3 Cl yg terlepas la ni..

Pasal n3 Sapa tak Mau Kawin..hati saya tersentuh gak..Sabar yer Cl...
Allah adalah penentu segala2nya..Dan perancanganNYA adalah yang TERBAIK.
Selalulah kita berbaik sangka kepada Allah..

Bagi saya biar lambat asal bahagia dan mendapat yang terbaik..Allah mengetahui segala2ya..

Wassalam

manzlie said...

salam azima..

ameen...mmekasih atas doa mu ituhh

wslam

che'na said...

Alhamdulillah, berjaya jg Zana akhirnya jd blogger PDKM, lepas ni mesti rebut peluang pingat emaskan CM dan CL.

Imran Paris said...

En Li...suasana Magrib makin sayup dgn berita pemergian arwah. Alfatihah buat kedua-duanya.

hilmyiskandar said...

Salam.

Al Fatihah & takziah.

Amin.

tq.

rezeki said...

salam cl

al fatihah . semoga roh mereka dicucuri rahmat dan di tempatkan dikalangan orang yg beriman dan beramal soleh

insyallah

SUHAIMI said...

salam..

takziah....semoga roh mereka ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman....

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam cl,

al-fatihah bagi kedua2 arwah.semoga roh mereka ditempatkan dengan para solihin.

Kak Sidah said...

Salam CL,

Sayu hati bukak2 N3 ada berita kematian lagi, takziah kepada Cl dan Azilah, doakan semoga roh mereka dirahmati Allah dan ditempatkan bersama para solihin dan diharap semua keluarga dapat bersabar.

Al fatihah.....

Ayah Zain said...

Salam CL,

bila melihat Kaabah, terasa ingin terbang segera ke sana, apakan daya............

CL adakah dengan melihat gambar kaabah di maya ini kita juga akan mendapat ganjaran seperti orang-orang yang melihat kaabah secara realiti di MH?

MarlaSenu said...

Salam...

My first time writing here...Al Fatihah untuk yang telah kembali ke rahmatullah.

For the last N3 pasal belum kahwin tu...no need to peduli lah...people ask because they mean well...tapi they sometimes don't consider what the other person feel...
when I went Umrah bulan January 2010, the mutawif tu cakap dah lima musim haji dia lambai kat Jabal Rahmah tapi tak sampai jugak!!! hehehe....So now you know you are not alone... :D

ainhany said...

salam CL

salam takziah. smuga dicucuri rahmat keatas 2 insan yg dijemput pulang..tangan ditadah, alfatihah di iringi, muga bahagialah aruah disana...ALFATIHAH

syukurlah dipagiaan begini, mmpu ku sedut udara ilahi lagi..alhamdulillah...

haticantik said...

salam cl..

takziah.. semoga ibu saudara cl dicucuri rahmat...

rindu pada kaabah..terasa mahu ke sana..hmm tengah sedih tak boleh nak pk

mfisma said...

Salam Takziah...moga Allah cucuri rahmat ke atas roh ibu saudara CL...

Zie said...

Salam CL,
Salam takziah buat CL dan Azilah. Semoga Allah cucuri rahmat dan letakkan bersama-sama orang yang beriman. al fatihah.

abangsulung said...

Salam,

Al Fatihah untuk ibu saudara CL dan Ibu Azilah. Semoga mereka di tempatkan bersama-sama dengan orang yang beriman.

Masa tengok solat maghrib ni dimakkah dalam TV online, abglong dok perati-perati gak, kot-kot CL depan camera tu..

manzlie said...

salam abang sulung...

mekasih atas doa mu ituh..ameen

waslam

manzlie said...

salam mariasenu..

alahmdulilah...mekasih atas doa mu ituh ameen

waslam

manzlie said...

salam hajjah zainab..


ameen...jutaan terimakasih kak..atas doa di kirimkan

waslam

manzlie said...

salam che na..

selamat datang ke PDKM ...taniah


wslam

manzlie said...

salam hilmy..


ameen


wslam

manzlie said...

salam dato imran...

jutaan terimakasih atas doa dari dato tuh..

syukran

waslam

manzlie said...

salam kak shidah..


ameeen...mekasih atas doa dari akak tuh..

wslam

manzlie said...

salam ayah zain...

entah lah ..taktau lak syaa..insyalah nanti saya tanya yer...rasa ada kot..

waslam

manzlie said...

salam rezeki...


alhamdulilah..mekasih atas doa saudara tuh...ameeen


waslam

manzlie said...

salam suhaimi...

ameen..

meaksih atas doa mu ituh..


waslam

haticantik said...

salam...

seronok nya dapat ke sana..rindu nak ke sana..doa doa kan cl..

safiudin said...

salam sdr,

tahniah pak ngah man

tahniah ayah zain

dan rosli...

indah, damai dan tenang melihatnya..

ps: takziah buat CL (ibu saudara, Fatimah Bt Mohd Din) dan ibu Azilah yang telah kembali ke rahmatullah..al-fatihah., moga Allah swt tempat kan roh mereka bersama sama dengan orang yang beriman..

Aki44 said...

Salam Cl...
Amat terasa kehadiranNya.

Aki44 said...

Salam CL...
Saya sentiasa masuk pintu belakang jer. Pintu depan jammm sokmo.