MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Saturday, 20 March 2010

" Siaran langsung dari Masjdil Haram.."

Dalam bilik Cl dan Hotel Alsafwah pun ada siaran langsung dari MasjidilHaram tiap waktu dan hari..24jam..alhamdulilah...syukur....
Posted by Picasa

41 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum CL

Wassalam

rosli said...

Salam CL,

Best tu, tp bila CL depan Kaabah lagi best

rosli said...

Salam CL,

Tahniah Rozali

CM said...

salam

siaran langsung gitu,tgk live tgk tv,,,,untung nyer dia....

CM said...

salam..CL

CM sekondenngg bilik CL..CM nampak peti ais cam tong ice krim...ada cornettto icekrim tak...hehehe...

che'na said...

Salam...

Peti ais tu mcm2 ada CM. Bkn gitu CL

CM said...

Salam

che na betul tu..leh isi daging unta tu...belacan jer tak de..kalau rajin boleh buat ice krim malaysia yg panjang tu...

che'na said...

Salam..

Depa yg senior ni cepat je..tahu CL ada N3 baru. Ada 6th sense kot

Islamic Students Club said...

salam Cl

SUHAIMI said...

salam...

wah....gi mana pun nampak Kaabah....bertuah sungguh

che'na said...

Salam....

Kirimkan salam dan doakan saya depan Kaabah nanti ye. Semoga sy berpeluang ke sana lg insyaallah.Jom CM kita gi sama2. Tq CL

safiudin said...

salam sdr,

tahniah rozali dan rosli...

wah! benar-benar hebat ni...

live 2 kali tengok Kaabah....

Rozali said...

Salam CL

berjuta rakyat malaysia mengidamkan suasana sebegitu rupa

CL seorang yg beruntung, bertuah ber.....

Wassalam

manzlie said...

salam Rozali..

taniah...Raja Pecut terus unggul di hadapan..

wslam

manzlie said...

salam rosli..

taniah...perak...2


wslam

manzlie said...

salam rosli...

wahh sapu gangsa jugak..taniah...


memag best ..dalam bilk dan diluar bilik..dua dua leh tengok..hehheeh


wslam

manzlie said...

salam cikgu mas..

alhamdulilah...

hmm nampak jua dia yer peti ais besor cl tuh..hehheehh..semua ada tua..

waslam

Rozali said...

Salam CL

salam CM
ingat ice krim jeeee
lepas makan asam pedas daging tetel,
mana boleh makan ais krim

manzlie said...

salam che na..


selamat datang ...

pssssttt...jgn lah pecah lubang tuh...hehheheheh

waslam

manzlie said...

salam islamic..


alhamdulilah..selmat dtg ke PDKm..


wslam

manzlie said...

salam suhaimi..


alhamdulilah....


wslam

manzlie said...

salam saffiudin..


alhamdulilah...


waslam

manzlie said...

salam rozali..

nak aiskrim..bioleh ajer..nanti cl hantr aaar..pinjam Jin pak itam..heheheh


waslam

rezeki said...

salam cl

cm , pak itam tahu apa ada kat dalam frezzer tu, memacam ada hehehe

cakap je nak apa, tapi boleh bukak frezzer tu sebulan 3 kali je hehehe

rezeki said...

salam cl

tapi bila terpandang tong air zam2 tu, sayu hati ku

tong ku dah kosong, akhirnya buat letak air paip je, mana tau bekalan air takde, boleh gunakan hehehe

qaseh masyitah said...

salam cl
bestnya

sonata anak kancil said...

rasa nak beli lah peti ais macam CL...macam2 boleh isi kan - kan ....apa ade dalam tu CL?

rosli said...

Salam Cl,

Mintak laluan pada Che'Na, lama2 nnti Che'na mesti mahir dan akan tau bila CL post entri baru....ada yg pakai jin toncit, ada pakai jeanie, ada pakai sixth sense , ada pakai teka dan paling best ada terkejut buaya dan mcm2 terkejut bila dapat no 1, ada jugak yg menggigil....mcm2 ada...

Kalau rajin tidor lewat skit...mesti ada new entri

KAMATO said...

salam cl, bahagia hidup cl, MH sentiasa didepan mata

U said...

Salaam CL,

Wahh seronokla penghuni AlSafwah dapat siaran langsung tiap waktu.... tengok dataran ka'abah lengang jer sikit, zaasssssss... terus turun ke bawah buat tawaf sunat & cium hajarul aswad! Bestnyer!

Cheq teka dalam esbok CL tu mesti penuh dengan 'Rusyaini Frozen Food'...betui dak? hehe (Iklan free untuk Wan...ehehe)

VpeaceV

manzlie said...

salam rezeki..


kenape leh buka 3 kali jer..hehehheeh

waslam

manzlie said...

salam U

pandai pun..semua ada kan..hehehheeh


wslam

manzlie said...

salam sonata..

beli jgn tak beli...besaq nihh...unta pun cl dah buh kat dalam..heheheh

wslam

manzlie said...

salam rosli...

benar tuh...wahh tau aje yer cl punya timing entry..? malam nih nak tukar jadual la..hehheehh


wsalam

manzlie said...

salam kamto..

alhamdulilah...rezeki dari allah semuanyer..

wslam

manzlie said...

salam qaseh..

syukur nikmat darinyer


waslam

manzlie said...

salam rezeki,,,

nak kirim kah air zam zam..heheheh

wslam

Ummi Humaira said...

salam CL...

syoknya dah ler jenguk di tingkap dah nampak kaabah , siaran langsung pun ada plak tu....bertuah ler badan

manzlie said...

salam ummihumaira..

biasa jer tuh...sambil baring baring leh tengok apa yang berlaku didalam tuh...


waslam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

Bahagialah CL..:D

manzlie said...

salam hajjah zainab..


aminnn....



waslam