MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Thursday, 11 March 2010

" Roti canai dan Teh ais.."

Ramai Jemaah Mesia duk bekfas" di Restoran D saji tadi..
Salam Cm dan shami..nak order ka roti canai. jom kita makan bersama .? heheheheheheh
Hari ni Cl teringin nak breakfast Roti canai dan Teh ais sempat buat 'short briefing ' kat situ jugak....Alhamdulilah...
Posted by Picasa

40 comments:

Zie said...

Salam CL
Sedapnyer...

Zie said...

Salam CL,
Lama CL dah tak masak

Hajah Zainab bt Abdullah said...

roti satu

Hajah Zainab bt Abdullah said...

sedapnyer

haticantik said...

salam cl...

sedapnya..mahal tak teh ais kat sana? berapa rial yer..

Hajah Zainab bt Abdullah said...

tahniah zie...heheheh

Hajah Zainab bt Abdullah said...

peberet kak nab tuh..

Zie said...

Salam CL,
Teh ais tu sama tak macam pak itam buat...

Syukran kak nab, kebetulan je dpt sbb tak gigil... hehehe

manzlie said...

salam zie..


taniah..Ratu trekk 2 kali dalam sehari..Emas dan Perak...


wslam

manzlie said...

salam zie..

ye lah..sebab bahan takda , tu sal tak masak..heheheheh


waslam

manzlie said...

salam hajjah zainab...

wookehhhh, moneeeee...siap



waslam

manzlie said...

salam hajjah zainab..


sedap...alhamdulilah...


wslam

manzlie said...

salam hati cantik..

teh ais sr3, roti canai 3 riyal gak..semua 6 riyal sorang..

waslam

manzlie said...

salam zie..

mana nak sama..lain lah..ini arab version...heheheh


waslam

Zie said...

Salam CL,
Ohh.. takde bahan ye, tak lama lagi sampai la belacan,serai,bunga kantan dan daun limau purut kiriman CM, boleh buat asam pedas kan.

Tahniah pada CM dan pelajar2nya, anak saudara saya dapat 6A je

haticantik said...

wah boleh tahan mahal juga ya..

manzlie said...

salam hati cantik



meamg mahal..heheheh

waslam

manzlie said...

salam zie..


ye ker..mana tau.../



waslam

shami2 said...

Salam CL...

Alhamdulillah..

Perghhhh panas aar kat luar..banyak lembu bolos pagar ni...banyak pagar nak pasang ni..

aikkkk bang samad teh ais satu aar cheq dahaga larr penat kejar lembu tadi...pagar tarakkk..

roti canai kuah daging itam aar kasi banjir...hehhe

Roti nan 2 ayam tandoori sama aar konsi aar bang samad...lalalala
kita dulu..aar

CM sibuk sikit..dia ada orang mlanja dah...lalala

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, wah macam ni lepas dari MH terus ke D'Saji utk pekena teh ais + roti canai versi pak arab pulak - kekadang tukar selera jua.

Amin.

tq.

PAK NGAH MAN said...

SALAM, sedap tu tapi kat KL lagi sedap kan

YB said...

Salam CL

meriah hari ni n3, tapi tak da jodoh nak jadi raja pecut lagi

Atikah said...

Salam cl..

Roti canai garing satu... teh o kurang manis satu... hehehe

Ayah Zain said...

Salam,

alhamdulillah, berjjumpa lagi kita.

rosli said...

Salam CL,

Bagus jugak sekali sekala pekena teh dan roti kat sini, tukar selera sekali sekala, tukar angin, cuci mata sekali....

Atikah said...

Salam CL,

Tumpang lalu..

nak cari kak umiazuddin...
Akak, ada email untuk akak... tgk ya.. tak dak no phone akak nak hubungi...

wasalam

manzlie said...

salam shami..

bang smad duk blanja shami lah..dah cm makan besar kat alison klana..heheh

wsalam

manzlie said...

salam pak ngah man

kat kl jgn certia..semua sedap..heheheh

waslam

manzlie said...

salam hilmy...

alhamdulilah...tuka tukar selera..hehheeh

waslam

Rokiah said...

Salam CL,

Sedapnya... esok oder nasi lemak dsaji lak.

Rokiah said...

Tp kat dsaji tu boleh tahan juga mahalnya kan...

Rokiah said...

tengok sume gambar 10 n 11 mac syahdu dan rindu.. dari MH, Dataran, Baitullah, dataran luar MH sampai kat dSaji hu hu hu.. nostalgia lama mengimbau kembali..

Rokiah said...

CL,
Doakan saya dan suami di depan multazam tu, murah rezeki dapat kami pegi lagi ke sana...

Rokiah said...

Betuah CL sentiasa ada kat sana..

manzlie said...

salam rokiah..

meamg mahal pun ahrgaa nyer...but terpaksa lah dan nak rasa kan masakan mesia..

waslam

manzlie said...

salam rokiah...


insyalah ..saya akan doakan..

wslam

rezeki said...

salam cl

mamak , roti tampal 3, kuah kasi banjir hehehe

Azima said...

Salam..

Sedapnyer Cl..panas2 ni kalau pekena teh ais best la..

Mcm pernah ku tengok jejaka bertali leher merah tu..tapi di mana yaaa???

Abang Samad...kasi roti canai telur dua yaa..

safiudin said...

salam sdr,

tahniah zie dan

hjh zainab..

Alhamdulillah, syukur nikmatnya..

lah.. mengidam roti canai dan teh ais pulak....

tak pa lah.... makan, makan..

apa-apa pun jaga diri baik-baik...

BP tu..... BP tu.... BP tu...

Aki44 said...

Salam CL...
Nak turunkan BP senang jer. Makan timun mentah, sebijik dua sehari , bereh.