MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Sunday, 21 March 2010

" Silent Reader from Klang..."

Menerima kunjungan dari silent reader PDKM En Wahi Rahim dan isteri dari Klang, jutaan terimakasih kerana sudi datang menjenguk CL disini..bergambar sebentar di 'studio' PDKM berlatar belakangkan Masjidil Haram.(sampaikan salam CL pada teman teman di SIRIM BKT JALIL tau)..syukran...
Posted by Picasa

54 comments:

Hanis said...

cuba dulu...

Hanis said...

salam abang,

alhamdulillah...terus menerima kunjungan teman2 PDKM...

Hanis said...

minggu depan kita tunggu kak taj pula sampai bawa bekalan2 tuk masak asam pedas k....

amir bin safie said...

salam CL...

blog ini ada ratusan silent reader..

dan blog ni lah masa dibuka dulu , membuatkan hati terpaut untuk ke Mekah...

tkasih CL

Hanis said...

abg...kakak2 hanis dok sebuk kat tasik putrajaya nie....dok tengok belon panas....

haji tompang said...

Salam sdr Manzlie,

Masih tak datang sahabat2 saya ye

Haji Omar

manzlie said...

salam hanis..

taniah..RAtu Trekk Menjelma lembali..
Sapu bersih..Emas, Perak dan Gangsa..


waslam

haji tompang said...

sdr Manzlie,

saya bersetuju dengan sdr Amir. Benar kata2 beliau..

Haji Omar

manzlie said...

salam adik hanis...


alhamdulilah...seronok jumpa mereka semua nih...silent ke 9 nihh


waslam

manzlie said...

salam hanis...

oh ye ker...leh lah masak asam pedas..heheheh


waslam

manzlie said...

salam from amir..

alhamdulilah..JUTAAAN terimaksih pada mereka kerana menyokong blogPDKM ni...moga kita semua mendapat keberktan dari yang maha esa..insyalah


waslam

PAK NGAH MAN said...

salam, baru balik dari melaka

manzlie said...

salam hanis..

tengok belon panas..aduhai...seronok nyer depa...


waslam

manzlie said...

salam pak ngah man..

nenek dan apak sihat kah....?ada belacan melaka?heheheh


waslam

Rozali said...

Salam CL

Kirim salam kat En Wahi Rahim dan isteri
semoga umrahnya di terima Allah

manzlie said...

salam haji omar..

mekasih atas sokongan anda semua


waslam

manzlie said...

salam rozali..


insyalah..

w
aslam

Rozali said...

Salam CL

Salam Hanis
sekali dia pecut
tak pandang belakang
power pekasam kut
toing toing

taniah

wassalam

Yem0805 said...

Salam CL,

Alhamdulilah silent reader dpt jumpa CL di Mekkah...aktive reader tak tau bila dpt jmpa CL di Mekah

PAK NGAH MAN said...

nenek sihat aja lupa beli belacan la. nanti balik sekali lagi beli

manzlie said...

salam yem..

insyalah nanti sampailah tuh.

waslam

manzlie said...

salam rozali..

ye lah...makan pekasam tuh...power ranges
heheh

waslam

manzlie said...

salam pak ngah man..


takpa aar


takdak rezeki


waslam

Kak Sidah said...

Salam CL,

Makin ramai kenalan CL, alhamdulillah

rosli said...

Salam CL,

Tahniah Hanis sapu habis,

CL, makin ramai silent reader kunjungi CL, syukurlah makin ramai CL dapat kawan2 baru.

Kak Sidah said...

Salam,

Hanis no 1 yer tahniah, mama baru balik dari lunch kat menara KL, ramai la ari ni Hanis kat sana ada marathon menara KL.

Mama g ramai dgn keluarga dgn besan baru dan keluarga dia jugak

Kak Sidah said...

Salam CL,

Makin ramai jemaah yer cl, macam musim haji pulak, seronok nye tgk mereka kat sana...ni yg tak boleh nak tahan rasa nak pergi secepat mungkin, tapi..

SUHAIMI said...

salam...

semoga En Wahi dan isteri mendapat umrah yang mabrur

Rozali said...

Salam CL

Salam Kak Sidah
saya tak pernah lagi sampai kat menara tu
Kak buat n3, saya nak tenguk
atau CL pun nak juga

Wassalam

mama ju, said...

Salam CL

CL menghubung silaturahim sahabat alam maya.

Tahniah anakanda Hanis dpt jadi juara!

sonata anak kancil said...

salam....ni tetamu yang ke berapa? tahniah...silent reader memang ramai...depa tak berani nak lawan kot...berlumba2 merebut kejuaraan raja pecut dan ratu pecut!!!

Ayah Zain said...

Salam

tahniah hanis, tak payah coba-coba, kompom juara

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, kunjungan yg tiada sempadannya utk CL semuga berpanjangan silaturahim.

Amin.

tq.

manzlie said...

salam ayah zain..

alhamdulilah...juara ratu pecut uth..

wslam

manzlie said...

salam kak shidah..


wahh menara kl lagi...seronok pergi beramai ramai kan..

alhmdulilah

waslam

manzlie said...

salam rosli..

alhamdulilah...dapt ramai teman teman baru...syukur

waslam

manzlie said...

salam suhaimi...

aminn...


waslam

manzlie said...

salam kak shidah..


dah tak tahan...jom mailah kak..


wslam

Azima said...

Salam Cl,

Syukur Cl krn selalu dikunjungi..Semoga panjang umur n murah rezeki.....

Dok terpikir ni..bilalah saya bleh ke sana..doa2kanlah yer Cl agar dapat ke sana tahun ni..

Wassalam

Azima said...

Salam Dik Hanis,

Ratu trek kali ni..semua pingat sapu bersih tuh..Tahniah

Hajah Zainab bt Abdullah said...

tahniah dik hanis...mama tak nak pecut dah sekarang ni...heheheh

Kak Sidah said...

Salam cl,

Biasa jer menara kl tu cuma atas awan jer..

Akak belum buat n3 lagi lah rozali, tak tau la bila nak mula.

Kalau nak buat dah ada macam2 cerita tapi enrah lah..

Kak Sidah said...

Salam cl,

salah eja lagi, sebenar nya "entah"..soriii..

rezeki said...

salam cl

alhamdulillah, dikunjungi tetamu en wahi dan isteri (silent reader)

silent reader, silent reader juga, tu "silent killer" yg selalu datang dok menjengok akhir2 ni, nak kena jaga tu hehehe

stok ubat ada ka ? kalau takde nanti dr itam hantarkan hehehe

Cikgu Yang Azmah said...

Assalamualaikum wbh. Sempurnalah dapat tinggal di Mekah . Kita hendak ke sana belum dapat lagi untuk mengerjakan Haji.

Atikah said...

Salam,

Alhamdulillah... semakin ramai yang datang bertandang....

manzlie said...

salam adik tikah..

tuh lah..dah ramai skg nih..seronok..

wasalam

manzlie said...

salam azima

insyalah..nanti sya doakan yer..

waslam

manzlie said...

salam rezeki..

tu ayng duk ridau skg..ubat dah abis lah....tak perasan..heheheh

waslam

manzlie said...

salam cikgu yang azmah..


insyaallah nanti adalah tuh rezekinyer..

waasalam

manzlie said...

salam hajjah zainab...

come on kak nab...jgn give up yah...

walsm

My Life said...

salam

alhamdulillah

safiudin said...

salam sdr,

tahniah hanis... laju pecut sekarang ni.. hihihihi

dah ramai silent reader datang melawat sdr...

walaupun jauh... masih ada teman yang melawat.... Alhamdulillah..

sillytgrl said...

alhamdulillah..akhirnya en. Wahi dan isteri dapat juga bertemu tuan empunya Blogger yang begitu aktif mengemaskini maklumat....

TAHNIAH en. WAHI dan isteri kerana selamat menjalani ibadah umrah.... semuga diterima oleh NYA...