MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Tuesday, 2 March 2010

" JUARA2 RAJA PECUT DAN RATU TREKK PDKM FEB '10

JANGAN MARAH RAMAI PAK ITAM YANG BERLARI NIHH...
  • Cikgu Mas - 11 kali / Azimah - 1 kali
  • En Rozali - 6 kali / Taj - 1 kali
  • Abang Sulung - 3 kali / Bonda - 1 kali
  • Olive - 3 kali / Kak Noor - 1 kali
  • Pak Ngah Man - 2 kali / My Life - 1 kali
  • Tn Haji Saad - 2 kali / Kasim slamat- 1 kali
  • Kamato - 2 kali / Rezeki - 1 kali
  • Kak Shami - 2 kali / AtikaH - 1 kali / UmmuAdam - 1 kali
  • Hanis - 2 kali / TANIAH SEMUA PADA RAJA PECUT DAN RATU TREKK PADA BULAN FEB' 2010(bermula pada 9/2/10)
  • Posted by Picasa

58 comments:

abangsulung said...

Salam,

Abg gigil masuk dulu yer..

Zie said...

Salam CL

abangsulung said...

Salam,

yes..yes..yes..

Zie said...

Salam CL,
Salam abangsulung & semua

abangsulung said...

Salam,

Syukur alhmandulillah.. CL selamat sejahtera dan sihat selalu

Zie said...

Salam CL,
Tahniah abangsulung... raja pecut. Saya lama tak bersiaran

abangsulung said...

Salam,

Salam untuk semua, tahniah juga untuk zie.

Zie, Kenapa lama menghilang diri.. cikgu sibuk kot kat sekolah..

S said...

salam,
CL,
tenet kong sempat CL buat homework ratu n raja trek. hehehe

selamat belaka naaa.

manzlie said...

salam abang sulung..


Juara lagi dia...juara mengigil kot...hehheeh

taniah..Raja pecut bulan mac...

waslam

manzlie said...

salam zie...


apa kabar..

waslam

CM said...

salam..

cm tak sangka cm top 1...bermotivasi ni nk berlari lagi..

manzlie said...

salam kak as..


dah buat lama dah...masa mula di sini dah keep record ..cuma kena auditlah skg nih hujung hujung bulan..hehehheh


wsalam

rezeki said...

salam cl

abg sulong dlm gigil2 , ttp pecut noooo he he

rezeki said...

salam

he he he semua sedara pak itam yg berlari tapi saudara lain agama

ijoismart said...

Salam CL

Tahniah kepada semua pemenang.

Rozali said...

Assalamualaikum CL

Alhamdulillah dapat bersiar semula


Wassalam

Rozali said...

Salam CL

Taniah pada raja dan ratu pecut tu

Wassalam

rosli said...

Salam Cl,

Tahniah kepada semua Raja dan Ratu pecut....Jeles ni....nama belum tertera lagi

Ma Yusof said...

Itam2nyer raja pecut kiter nih...hehe

Hajah Zainab bt Abdullah said...

syabas cm.pecut jangan tak pecut!!

ainhany said...

salam CL


WOWOW>>>TAHNIAH CM dan ratu2 pecut yg mengekalkan stamina di gelanggang PDKM

CL utk ratu tercorot tak de ke??

Atikah said...

Salam...

dapat juga merasa jadi Ratu pecut sekali... hehehe

Tahniah abg sulung...
Abg sulung menggigil2 tu nak kejar Cm ker... nak jd top 1... hehehe

PAK NGAH MAN said...

taniah cm, kena latihan selalu ni baru boleh pecut

Noor said...

Salam CL..

Alhamdullilah.. dapat gak merasa sekali jadik ratu pecut kategori BMV.. bukan apa cl.. saje je kak ngah tak pecut banyak2.. tak mo lawan pak menakan.. ahikss

PAK NGAH MAN said...

salam, dah sarapan ke CL kat sini dah makan tengah ari

Noor said...

salam..

perghhh! tabik spring senah ngan kak tipah nie.. mengunguli tahta.. brovo batey..

mnasir said...

Salam.

CL, kenapa gambar pelari2 yang dipaparkan semuanya lelaki, tapi papan scoreboard tertera nama2 perempuan, halimunan ke ratu2 trek semua.

Taniah abangsulung, bagi la tip sikit macamana nak masuk dlm kategori pemecut2 PDKM

rezeki said...

salam cl

jgn lupa kategori, juara pecut kategori gigil berpasangan he he he

alah kak ngah, BMV he he he tak lama lagi DMV he he

abangsulung said...

Salam,

hik..hik..hik..sakit perutku.

Pak itam ni..klakar le..
asal dia buat komen,,misti buat orang tergelak. Sama jugak ngan anak menakan dia.

manzlie said...

salam abang sulung/..


zie busy tuh agaknyer..heheheh

waslm

Azima said...

Salam,

Tahniah Abg gigil..raja pecut lagi nih..
abang gigil kna menggigil kuat lagi la utk lawan CM kita tu..

Tahniah CM..Juara Ratu Trek utk Feb tu..kongsi la rahsia dgn kitaorang..nak jadi juara gak ni..heheheh

Wassalam

abangsulung said...

Salam Syeikh,

Dia tu cikgu sekolah syeikh.. Petang nanti adalah dia..

Syeikh, sekali-sekali boleh masuk N3 tempat shopping-shopping tu ke. Tempat jual minyak wangi, sajadah.. hehehe

abangsulung said...

Salam,

Azima..kalau abgsulung rasa gigil-gigil, misti N3 baru dah dekat-dekat nak keluar..heh..heh..heh

SiNoMoSa said...

Salam CL,

hehe sy tak terpecut nampaknya..
takpe..tumpang hepi tgk yg lelain
tahniah kpd ratu dan raja pecut

mnasir said...

salam.

Tahniah semuanya

hilmyiskandar said...

Salam.

Tahniah utk semua juara2.

Amin.
tq.

manzlie said...

SALAM MNASIR..

jangan lupa cba noohh berlari alju...heheheheh

waslam

Kassim Selamat said...

Salam Azlie,

Perghhh.....masuk carta juga sy ya!. Lepas nih nk kena warm up selalu...nk jadi raja pecut...hahaha

Semoga sihat2 di sana ya!

Noor said...

salam..

uikss! my pak menakan.. tak kan jeles kot.. releks lah pak itam.. BMV forever.. he he

tahniah bang sulung aka abg gigil.. dalam dok gigil pun sempat memecut.. bravo2

Ayah Zain said...

salam,

wow, dah macam carta lagu era pulak nampaknya PDKM

shami2 said...

Salam CL...

Alhamdulillah...heheh tak sabaq nak tunggu dapat pingat..hehhe

CM tahniah aarr...kalau lagu ni tak dapatlah cheq kejar bang samad tu....hehehh tak pa cheq bagi laluan..hehhe janji kongsi..ngeh..ngeh..ngeh

Abang sulung tahniah..aar
CL acara campuran ker ni heheh
Pssssst apak itam menjadi betullah adunan tu...hikkss..

manzlie said...

salam azima..

kena lah belajr dari sang juara tuh..heheheh


waslam

hjh mai said...

salam...,

insyaallah saya nk try jdi ratu pecut lak lps ni..

manzlie said...

salam hajh mai..

insyalah nanti jadilah tuh ratu trekk PDKm..


waslam

manzlie said...

salam pak itam..

Abang sulung tuh duk mengigil pun leh menag kan..alahmdulilah

waslam

manzlie said...

salam tikah..

adik pun juara gak kan..

waslam

manzlie said...

salam rozali..

saudara pun juara gak memecut..hehehe

waslam

manzlie said...

salam ayah zain...

Juara carata lagu era...? ohh tidak az..slah tuh...

Juara Pecut PDKM..heheheh

waslam

manzlie said...

salam azima..

azima pun ratu trekk gak kan...juara lagi


waslam

manzlie said...

salam rosli..

kena cubalah ..jgn putus asa yer...

waslam

manzlie said...

salam aihanny..

takda lah untuk tercorot..heheheh


waslam

manzlie said...

salam pak ngah man..

cl tak sarapan hari nih..sajer jer..tunggu lunch
heheheh

waslam

manzlie said...

salam kak noor..

akak pun juara ratu trekk gakkan..heheheheh


waslam

manzlie said...

salam Mnasir..

tuh kan gamabr semua sedara pak itam kia..heheheheh

waslam

umiazuddin said...

Salaam CL,

Alamaks...pingat emas yang cheq menang arituh kena tarik balik ke...huwaaa...sedey arr camni...dah la sekali tu jer dapat nombod satu...huhu..
Nak mintakla pingat dari CM satu... hehehe

VpeaceV

Imran Paris said...

En Li...huhuhu, saya ketinggalan jauh ni....ketinggalan sbb busy mengulit piala Raja Pecut 2009 yg akhirnya dpt saya genggami minggu lalu...pssst, saya la ni kat Msia kejap....kursus.

safiudin said...

salam sdr,

tahniah buat:

Cikgu Mas - 11 kali
Azimah - 1 kali
En Rozali - 6 kali
Taj - 1 kali
Abang Sulung - 3 kali
Bonda - 1 kali
Olive - 3 kali
Kak Noor - 1 kali
Pak Ngah Man - 2 kali
My Life - 1 kali
Tn Haji Saad - 2 kali
Kasim slamat- 1 kali
Kamato - 2 kali
Rezeki - 1 kali
Kak Shami - 2 kali
AtikaH - 1 kali
UmmuAdam - 1 kali
Hanis - 2 kali

persaingan sihat....

nurniliatie said...

Salam.. kepada semua, Ucapan Tahniah diberi... tentu seronok menjadi 'raja' dan 'ratu'. tie pun nak cuba gak jadi ratu... tapi selalu ketinggalan. :)