MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Tuesday, 30 March 2010

" Lai bai ka Allah...."

Subhanaallah..ramainyer malam tadi....
Posted by Picasa

50 comments:

rezeki said...

salam cl

ya allah, indah

Azima said...

Salam CL

rezeki said...

salam cl

rasa nk terbang ke sana

hjh mai said...

salam...

Azima said...

Salam Cl..

Ya Allah..sungguh indag dan mengagumkankan CL..

Selamat pagi buar CL & semua

rezeki said...

salam cl

sharp betul gambarnya, pak itam minta izin nak ambik ye

ni bukan pakai hp cl kan hehe

hjh mai said...

salam...,
tahniah rezeki..
tahniah azima...sama flight dgn rezeki ya...

apa khabar cl dan blogger semua...lama x besembang kat pdkm ni...

Azima said...

Salam Cl,

Penuh jemaah tu..yang ni time bila???


Tahniah pak itampepagi nih dah pecut ye..

Wassalam

hjh mai said...

salam...,

Ramai sungguh jemaah...alhamdulillah....dah mcm musim haji lak..

rezeki said...

salam cl

pak itam dh copy tau gambar ni hehe

hjh mai, alhamdulillah sihat

hjh mai said...

salam..,
satu pemandangan yg menggamit perasaan...subhanallah..

hjh mai said...

salam...,

indah sungguh kaabah...syukran cl...

Azima said...

Salam,

oooo gambar mlm tadi..ramainyer!!!
Dah macam musim Haji...

Salam Kak Mai..Alhamdulillah,sihat.
Terima kasih.

Wassalam

Pak Man laksam said...

Salam CL,
Ramai sungguh.......

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, inilah suasana yg dinanti2kan, terasa sangat sudah berada disana. Memang meriah utk dinikmatinya.

Amin.

tq.

iBu...gUru said...

salam cl
alhmdulillah ramai nyer

CM said...

salam

betul pak itam cantikk sungguh gambar ni...cm nk copy gakk yerr..

rezeki said...

salam cl

jgn lupe buat proposal ,kitakan nak jadi saudagar B tu tau hehehe

cm, mmg cantik dan indah sangat
kalau berada kat sana , tentu lagi indah dan damai

alhamdulillah, cl tetiap masa dapat berada di sana

Zie said...

Salam CL,
Indahnya kalau kami semua turut melafazkan...

"لَبَّيْكَ اللّهُمَّ لَبَّيْكَ، لَبَّيْكَ لاَشَرِيْكَ لَكَ لَبَّيْكَ، إِنَّ الْحَمْدَ وَالنِّعْمَةَ لَكَ وَالْمُلْكَ، لاَشَرَيْكَ لَكَ."

qaseh mas said...

Salam Tn Hj CL
Subhanallah...syahdunya

boxhousestudio said...

nape rasa nak nangis ne...? MH melambai-lambai...tambah-tambah suasana malam cam gini...MASYA ALLAH....

mki said...

Salam sejahtera,

Cik Lie yang budiman, saya mohon izin untuk masukkan gambar kita di Mekah melalui Travelog Haji Mengubah Sempadan iman, edesi baru tertakluk kepada kebenaran editors.

Alamat baru blog saya www.muhdkamil.org/blog

MKI

shami2 said...

Salam CL...

Alhamdulillah...

Terima kasih cantik aar gambar dia...nak ambik jugaklah nak buat skrin back ground...heheh

hu..hu..sob..sob..sob..teringat kami sama2 menyebut la bai ka Allah dalam surau sewaktu kursus baru2 ni...
CL...terima kasih doakan akak...jgan berhenti doakan akak dan kawan2 sumer bleh...

shami2 said...

Salam CL...

Aikk pak itam nak jadi saudagar apa tu...B...
Baju...
Belacan..
Bedak...
Budu...
BBBBBBBBB aper tu pak itam...
adik pupu pun nak jadik saudagar jugak....bley...
Kak Ngahhhhhhh mana pi nih .....

Kak Sidah said...

Salam CL,

sayu nya hati bila mengingat kembali lafaz tu

Cl , prof ada sama kita, apa kabar prof.

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL & semua pengunjung...

suasana yang pastinya membuat kita rasa nak berada di sana buat ke sekian kalinya...

Hajah Zainab bt Abdullah said...

pak itam...

bisnes apa tuh...nak join venture leh!

safiudin said...

salam sdr,

tahniah rezeki

dan azima...

Allahuakbar.... indahnya...

syahdu, tenang dan damai...

kena pinjam tikar terbang nak ke sana ni...


Ken

haticantik said...

salam cl...

semoga dilimpahruahkan rezeki pada saya agar dapat ke sana lagi...hmm bestnyaaa..

Atikah said...

Salam Cl...

Syahdu memandang nya.. terasa ingin kesana... tapi apakan daya... masih belum trima undangan dariNya... CL doakan saya no... moga Allah menjemput saya utk menjadi tetamuNya...

manzlie said...

salam rezeki...


taniahhh...
Raja Pecut lagi..Pingat emas..


waslam

manzlie said...

salam azima

taniah
perakkkk


waslam

manzlie said...

salam rosli..

alhamdulila...
terbang lah kesini...



taniah gangsa jua..


waslam

manzlie said...

salam hajh Mai..



apa kabar hjh..?


waslam

hjh mai said...

SALAM CL..,

Alhamdulillah sihat..

che'na said...

Assalamualaikum...CL,

Ramai sungguh orang di dataran Kaabah.

Bz ssgt x smpat tgk N3 baru CL

manzlie said...

salam che na..

alhamdulila

sudah ramai...syukur kan


waslam

manzlie said...

salam hjh mai..


alhamdulila...

cl sihat dan busy ...heheh


waslam

manzlie said...

salam Pfrofesor MKI..


alhamdulila...
amik jer prof..takyah mintak izin...semua tuh adalah kepaunyaan allah swt yang maha esa..

mekasih atas sokongan prof..

waslam

manzlie said...

salam rezeki...

amik jer lah..tuh pun bukan cl yang punya..hak allah swt...takperlu mohon izin..

wasalam

manzlie said...

salam pakman laksam..

alhamdulila...ramai sungguh kan

wasalam

manzlie said...

salam Ibu_guru..

syukur ..meriah dan ramai sungguh


waslam

manzlie said...

salam hilmy...


alhamdulila..
meriah dan ramai..sungguh..

waslam

manzlie said...

salam cikgu mas..


copy jer lah....
bukannyer hak saya..


waslam

manzlie said...

salam rezeki..


saudagar..minyak dari cairoo...heheheh


ok set..


waslam

manzlie said...

salam zie..


insyalah nanti adalah tuh rezekinyer kemari..

waslam

manzlie said...

salam qasa qaseh..


alhamdulila...syukur

masyallah


waslam

manzlie said...

salam box house..


sungguh indah dan tenang kan..

waslam

rosli said...

Salam CL,

Memang pemandangan ini seakan memanggil diri kita ke sana. Subhanallah

manzlie said...

salam hjh mai...

dah amcam musim haji skg...bukan umrah dah..betul tuhhh


waslam