MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Thursday, 25 March 2010

" kunjungan dari silent reader - Zuriaty.."

Bergambar dengan 'silent reader blog PDKm" En Imran dan isteri di Lobby Hotel...
Sempat bergambar di 'studio PDKM.." bersama Puan Zuriaty..
Posted by Picasa

66 comments:

hjh mai said...

salam

hjh mai said...

salm....,

alhamdulillah....

hjh mai said...

salam...

rezeki saya pagi ni cl....

hjh mai said...

salam...,

cl tak pernah sunyi dari dikunjungi tetamu ya....

Noor said...

Salam Cl..

dalam diam2 ada ramai peminat.. he he..

mnasir said...

Salam.

cepat betul hjh mai. tunggu depan komputer ke?

hjh mai said...

salam...,

Ada rezeki panjang umur insyaallah saya plak yg jadi tetamu cl...

Rozali said...

Salam CL

Salam Hjh Mai
pulun sakan nooo

hjh mai said...

salam....,

mana lak yg lain2 ni..., saya ckp sorang2...hu hu hu...

Noor said...

Salam

tahniah Hjh Mai.. alamak.. sori ek, kak ngah dah cantas no 5.. kalu tidak.. dah dapat 5 abaya.. heh heh

safiudin said...

salam sdr,

tahniah hjh mai...
wah! cepat betul hjh..

tetamu datang dan pergi melawat CL..

lawatan jauh yang merapatkan persaudaraan sesama kita ... di bumi Makkah...

mnasir said...

salam,

manisnya senyuman CL bersama tetamu

hjh mai said...

salam mnasir...,

pdkm punya pasal..., nyambil2 kata org jawa...

Zie said...

Salam CL,
Ramainyer peminat CL... moga dapat umrah yang mabrur.

Tahniah Hjh Mai.

Noor said...

Salam..

atuk nyer tikar terbang lambat lah.. Hjh mai pulun dulu.. heh heh

mama ju, said...

salam CL

wah bestnya...

salam kenal hjh maj..

mama ju, said...

Noor lama tak dgr cerita..

hjh mai said...

salam...,

tq hj rozali..,
tq kak ngah..., abaya tu next time kot dpt...,
tq hj safiuddin..,

manzlie said...

salam Hjh Mai..


tanaiah...Ratu trekkk...Sapu Bersih

Emas, Perak dan gangsa..



waslam

manzlie said...

salam hjh mai..


top 4 lagi dia nih...



waslam

manzlie said...

salam hjh mai...


alhamdulilah...tek pernah sunyi dng kunjungan dari tetamu allah nihh



wsalm

hjh mai said...

salam kak ngah...,
tikar trbang saya pakai turbo...

manzlie said...

salam kak noor..


awal lagi....dah bekfes kah...?


waslam

hjh mai said...

salam mama ju...

tq n salam perkenalan juga..

manzlie said...

salam Mnasir...


selamat pagi....apa kabar...?



wsalm

manzlie said...

salam mamaju...


alhamdulilah...seronok...


wslam

manzlie said...

salam rozali....


dah ramai skg yang dtg nihh


waslam

manzlie said...

salam kak noor...

tak sampai sampailagi...mesti ada masalah tuhhh



wasalam

Noor said...

Salam mamaju..

lately nie kak ngah sibuk skit.. kena kije 'xtra' hrs.. tangkap rimau.. heh heh..

mamaju apa khabar.. semoga sehat sejahtera.. pssttt.. dah lama arr tak makan2.. ngeh ngeh ngeh

hjh mai said...

salam cl..,

tahniah juga krn dlm kesibukan bertugas cl masih sempat melayan tetamu dan memasukkan n3 trkini dlm pdkm ni...alhamdulillah..

manzlie said...

salam zie...


amin.....


waslam

manzlie said...

salam mnasir..


ramai dah....


wsalam

manzlie said...

salam saffiudin...


alhamdulilah...dah makin ramai skg jemaah nihhh



wslam

manzlie said...

salam kak noor..


tangkap rimau...dasyat tuh...heheheh



waslam

rezeki said...

salam

handsome lah abe lie kite hehehe
kacak, kemas dan bergaya
lelaki melayu terakhir kat makkah hehe

berseri2 muka

alhamdulillah

hjh mai said...

salam...,
semoga usaha murni cl ni akan mendpt balasan yg terbaik dariNYA jua...syukran.

manzlie said...

salam hjh mai...


demi pembaca blogPDKM..takmengapa..hehhehe



wasalm

rezeki said...

salam

kak ngah

hari ni kan rimau dah mengaum kan heheeh

mnasir said...

Salam.

Hjh. Mai bukan saja pakai tikar turbo tapi siap dgn supercharge turbo dan siap dgn exzos stainless steel

Noor said...

Salam CL,

kak ngah dah bekfas sebelum subuh tadi.. today, cl jangan noti arr.. jangan publish ciken mandey tau.. nanti kak ngah meroyan.. kalu nak tunjuk gak.. after maghrib arr.. heh heh..

Rozali said...

Salam CL

Salam kak ngah

tikar terbang saya dgn Azima sengit sebelah
ada yg tumpang semalam "overdos"
toing toing

hjh mai punya ada dua ezoz, turbo lagi

mnasir said...

Salam.

Mana si Azima, masih terlelap lagi ke atau Rozali dah tinggalkan dia di MH atau terlepas kitar terbang yg Rozali bawa pagi tadi

manzlie said...

salam rozali...


takpa cuba pasang lagi 3 turbo..leh pecut kalahkan hjh mai punya


wslam

manzlie said...

salam kak noor..


hari nih takda chiken mandey aar

ada nasi morocco..hehheheh



wsalm

Noor said...

Salam..

aisey pak itam.. tau je rimau kak ngah dah mengaum.. orang baru nak sorok rimau tu.. he he

opsss.. lupa2, semalam kak ngah dah siram pak menakan dengan minyak tanah .. ari nie kena cakap baik2.. 'dah bekfas pak menakan'.. ahikss

manzlie said...

salam rezeki...


noti aaar...heheheheh



waslam

Noor said...

Salam..

cop cop.. atuk, meh kak ngah betulkan ejaan.. 'senget' arr.. bukan 'sengit'.. kang cikgu shaari marah.. he he..

ampun cikgu besar!!

oooo.. atuk perli kak ngah arr.. mentang2 kak ngah besar.. tak pa tak pa.. hu hu hu

manzlie said...

salam kak noor..


la wat pa nak sorok...heheheh

wasalam

mnasir said...

Salam,

CL, masukkan N3 makanan pak arab yang lain selain dari Mandy dan seangkatan dgnnya pulak

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam

ramai silent reader yang menjadi tetamu Allah..

manzlie said...

salam mnasir..


insyalah nanti sya masukkan..


wslam

hjh mai said...

Salam...,

eh eh tak sangka la saya dh dpt 1st ranking top commentator kat dlm pdkm la...

CM said...

salam

cikgu norkiah pun marah noor salah2 ejaan ni,cikgu murni jer tak marah..

AMZ said...

Salam...

wah makin lamer makin ramai silent reader Che Lie yg dtg menjengok nie......best nyer kalo dpt pg jugak...

n tahniah jugak buat hjh Mai...

Noor said...

Salam..

alamak!!.. cikgu norkiah dah masuk gelanggang.. morning cikguuuu.. kirim karipap 1 hengget.. he he

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam cm & noor...

sempat jengok2 kat pdkm ni... :)

Kak Sidah said...

Salam CL,

Yer la CL yang ramai dtg jenguk CL tu semuanya silent reader..hai bila lah yang bergegar kat pdkm ni nak jenguk CL agak nya..meh noor kita g ramai2 kat studio cl..pinjam tikar atok tu yang ada berapa turbo, kalau tak nanti tak leh terbang, kita xxl....jgn marah...

Kak Sidah said...

Salam ,

Hajah mai pulun yer, akak terleka la ari ni, tinggal lagi..kojo banyak ari ni sibuk sikit, tapi intai jugak pdkm..

ainhany said...

salam cl


alahai jelusya tetamu2 dapat masuk studio CL ni. Bila gamaknya peluang ain kan..?

smuga tetamu2 allah ini berpeluang kerjakana umrah dgn sempurna dan diperkenan kan hajat segala.
amin

YB said...

Salam CL

Syukur, semakin jauh tinggalnya semakin ramai sahabat dimiliki.

boxhousestudio said...

Assalamualaikum Cl..."studio PDKM"...aduhai pemandangan Kaabah dari studio...mana la Cl dan rakan-rakan PDKM tak rasa syahdu...mmm....rasa-rasanya ada harapan ka?..hi hi hi....oppss...kiranya BHS dah jadi ahli PDKM ke..jangan mare CL gurau aje...

salam ibadah dari
BHS

rosli said...

Salam CL,

Tahniah Hjh Mai....mmg laju

CL, semoga murah rezki lagi...ramai pelawat dan peminat PDKM

Azima said...

Salam Cl..

Syukur krn selalu dikunjungi..x sunyi rasanya mskipun dok jauh...

Wassalam

Azima said...

Salam,

Tahniah Kak Mai..pecut yer akak!!!
Sapu bersih tu..

Kak Ngah pun ada..sama2 pecut yer..Tahniah

Imran Paris said...

En Li...tunggu punya tunggu Imran Paris tak sampai Imran silent reader pulak yg dtg.....kelas mmg kelas En Li ni ;-)

pseudo said...

Salam CikLi;
Saya Zuriati-Imran's wife.Kami selamat sampai ke tanahair 1pm td. Alhamdulillah & terima kasih tak terhingga kpd CikLi kerana sudi menerima kami-melawat 'studio'& bilik CikLi plus dinner lagi.Dan kami amat menghargai 'our sharing' hingga 12.30am! Semoga Allah S.W.T sentiasa memelihara dan makbulkn impian & doa CikLi-Ameen. InsyaAllah semoga silaturahim ini akan diteruskn.