MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Saturday, 27 March 2010

" Silent reader yang ke 15 datang.."

Bismillah...Salam from Makkah..alhamdulilah..cl dapat bertemu dengan silent reader dari Kelantan yang datang menegur Cl arituh...syukur alhamdulilah....(maafkan Cl terlupa nama sebenar Haji...)
Posted by Picasa

55 comments:

CM said...

salam cl

Azima said...

Salam Cl

CM said...

salam

cm rasa atok rozali pi solat jemaaah nii..cm potong dia..

Azima said...

Salam

Tengok..CM lagi

Azima said...

Salam,

Tahniah Kak Mas..pecutan luar biasa tuh..Atuk pi solat..tu x sempat pecut tu...

Wassalam

manzlie said...

salam cikgu mas..

taniahhh..Ratu trekk ..Pingat emas..

waslam

manzlie said...

salam azima..


taniah...Perak...


waslam

manzlie said...

salam cikgu mas..

wahhh
Gangsa jugak
taniah


waslam

manzlie said...

salam azima..


atuk pergi solat tuhhh heheheh

waslam

Azima said...

Salam Cl,

Syukur...tak putus2 dikunjungi oleh tetamu Allah..

Tn Haji tu satu negori dgn cheq laa..Selamat Menunaikan Umrah buat Tn.Haji n isteri..semoga mendapat Umrah yg mabrur..InsyaAllah..AMIN.

Cl..syukur,nampak Cl dah sihat tu..Tcare yer

Wassalam

rosli said...

Salam CL,

Semoga murah rezeki, makin ramai silent reader ziarah CL

manzlie said...

salam rosli..

alhamdulilah...

syukur..

waslam

qaseh mas said...

Salam CL
alhamdulillah bertuahnya silent reader tu.

Kak Sidah said...

salam, cl,

ramainya cl dapat kunjungan..cl tgk la tu cm n azimah jadi ratu lagi..ni mesti ada rahsia ni, ckp lah cm..tak lah cm akak gurau jer..

Ayah Zain said...

Salam Lie,

macam abang megat jer rupa tetamu CL itu.

Kak Sidah said...

salam cl,

akak sibuk2 kat n3 sebelah tadi...cl g lah jengah kat sebelah tu jugak

N @ MakNi said...

Salam CL,

Wahh..CM ni conquer abis ahh..tahniah.

Seronoknya tgk CL x putus2 terima tetamu...murah rezki.

Ayah Zain said...

Salam Kak sidah.

betul lah tuh. satu istimewanya si CL ni, dia kira dan catat dalam buku 555 dia. Agak-agak kita ni nanti tetamu dia yang ke berapa lah tuh

Mohamad Fitri B Mohd Azlan said...

salam CL,

ape kabo?? sekarang ni tngh EARTH HOUR.hehehehhe....

Kak Sidah said...

Salam cl,

Berseri2 wajah mereka bedua tu..gembira dapat jumpa cl.

rezeki said...

salam cl

silent reader yg ke 878 pak itam agaknya hehehe

ok cl, pak itam nak pi silent dulu, silent nak tidur, letih sesangat hari ni,

semoga cl berbahagia selalu hendaknya

wasalam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam cl,

hari2 cl ada kunjungan silent reader. kita yang tak silent ni bila agaknya nak berkunjung ke al-safwah :D

Zie said...

Salam CL,

Murah rezeki terima tetamu2 Allah ni, moga semuanya beroleh umrah yang mabrur.

Saya tunggu gak saper pula ratu dan raja pecut muncul kat studio pdkm pulak...

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, kunjungan Jemaah utk CL bertali arus.

Amin.

tq.

manzlie said...

salam qaseh mas..


alhamdulilah..syukur


waslam

manzlie said...

salam kak shidah...


cuba korek dan tanya cm apa rahsianyer yang dia dapat dari tok..

waslam

manzlie said...

salam mohamed..

ohh ye ker..?,.


salam

manzlie said...

salam pak rezeki..

awal dah nak silent...hehehe


waslam

manzlie said...

salam ayah zain..

takkira yang kebarapa?
janji mai nohhh

waslam

mama ju, said...

SALAM CL

Berbahagia hendaknya
CL...tanya sikit macammana ya CM dan Azima tu sentiasa kat atas je...dia baca apa?

Sori CM ,azima...

mama ju, said...

CL

CL tau umi aida pelakun tu tak?

Diaorang nikah dan adakan upacara batal air sembahyang dekat dgn kaabah. Cantik pulak gambar pengantin dgn latar Kaabah. CL tak nak buat mcm tu ke?

Atikah said...

Salam CL,

Alhamdulillah, tak putus kunjungan... moga semakin murah rezeki cl...

U said...

Salaam CL,

Alhamdulillah, ramai silent readers PDKM sudah menjadi tetamu Allah.

cheq pun nak try jadik silent reader lah pulak, mana tau ada rezeki menerima jemputan ke Tanah Suci lagi, insyaAllah.

shhh...*silent* (ntah berapa lama dapat bertahan silent nih...hehe)

VpeaceV

Mama Tanjong said...

salam CL
Salam semua.
Kalau silent reader pempuan berani ke CL jumpa..hee..

Kak Sidah said...

Salam CL,

Kita beri peluang mereka jumpa cl dulu, nanti kita yg tak silent ni nak g ramai2..meh az kita buat rombongan g umrah..ohhh tak boleh bayangkan betapa gamatnya bandar mekah tu nanti..

che'na said...

Salam...CL

Tahniah CM dan Azima~teruskan kejuaraan wanita (semangat feminism), bg depa jeles sikit.

Alhamdulillah nmpk CL sihat. Moga bertmbh ceria dgn kehadiran tetamu2 yg dirahmati Allah. Sy rasa bdsarkan rekod pgunjung ke Safwah,thn ni akan merupakan thn teramai tetamu2 PDKM bkunjung ke sana. Nanti CL kena sediakan buku guests of honours.

rezeki said...

salam cl

ingat nak pi silent tidur,tapi mungkin krn terlalu keletihan, duk melayan mata je, last2 duk melayan "NASIB DO RE MI" hehehe

"HAI OBAT, HAI OBAT, MARI JUAL OBAT, NANTI SIAPA LAMBAT, TAK DAPAT ...


heheheheh

manzlie said...

salam rezeki..

cl nak obat....la

CL nyanyi yer...
obat sakit badan dan dengan obat letih...
kalau cl makan pasti kerja dng gigih....
obat sakit sendi sakit tulang cl tagih..
mariiii belii obaattt inii..
gertentiiiii...
puashati.....

apa macam..ok tak...?hehehe


waslam

manzlie said...

salam mamaju...

sebenrnya itulah yang cl idam kan masa mula mula datang kerja disini...hehehe


waslam

manzlie said...

salam U..

nak jasi silent reader...?
boleh ka..?
hehehe


waslam

manzlie said...

salam dik tikah...


alhamdulilah....

rezeki...


wasalam

manzlie said...

salam kak N..


alhamdulilah...kunjungan kenkawan blog..


waslam

manzlie said...

salam kak shidah..

jgn risau...
nanti cl buatkan rombongan Umrah..
masih dalam per bincangan nihh


waslam

manzlie said...

salam che na..


betul tuh....cl terlupa nak abwak dari kl lah buku guest oh honour tuhh..

waslam

manzlie said...

salam mama tanjong...


berani ka depa.../

cl tak kisah... ok jer...heheheh


waslam

manzlie said...

salam hilmy...


alhamdulilah...syukur


waslam

manzlie said...

salam zie...

syukur....makin ramai ayng dtg..


waslam

manzlie said...

salam mamaju...

entah lah cl pun tak tau apa rahsia mereka..


waslam

PAK NGAH MAN said...

salam, CM pakai ilmu apa tu laju aja..

MohdArshad said...

Salam Cl..haji ni asal dari kelantan dan bawa jemaah dan tinggal di KL...

Imran Paris said...

En Li...ramai gak silent reader dtg berkunjung...yg Ratu dan Raja Pecut Reader pulak bila lg nak jenguk boss Safwa tu ;-)

manzlie said...

salam dato imran Paris..

tuh la yang duk tunggu..

be the first one dato..!!!


waslam

manzlie said...

salam hj arsad..

ohh ye ker...

mekasih for the info..


waslam

safiudin said...

salam sdr,

tahniah CM dan azima..

wah! dah ramai silent reader ziarah sdr...

mereka ni rasanya lebih ramai dari yang sdr kenali....

sillytgrl said...

salam,
alhamdulillah, terkejut tengok dah 2 silent reader yang dikenali dpt berjumpa dan bergambar dlm blog CL,
hari tu silent reader from KLang ( En. Wahi & Isteri) kali nie silent reader from Kelate ( Hj. Dollah and Isteri) ,

Amin, YA ALLAH..semakin ramai mejadi tetamu MU. TQ CL kerana aktif megnemaskini info semasa MEKAH