MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Monday, 1 March 2010

Internet bermasalah di Al Safwah


Assalamualaikum

Saya wakil kepada Tuan Haji CL ingin menyampaikan pesanan daripada beliau.

"Buat masa ada masalah internet di Al-Safwah. CL tidak dapat online serta update blog beliau. CL akan kembali memberi liputan terkini Makkah selepas mendapat internet semula. Sekian Terima Kasih"

Wassalam

38 comments:

Che' Pit said...

hmm canggih gak drebar Abg Jamil ni..
pandai ber blog..

Hajah Zainab bt Abdullah said...

betul tu CP! canggih manggih pak supir abang jamil kita norr..

SUHAIMI said...

Salam.....

Sure Cl gelisah tak dapat berblog tu.......ha2

rosli said...

salam Cl,

Kt mia pun kekadang internet slow, mgkn pengguna semakin ramai...line semakin sempit

rosli said...

Slam Cl

Thniah CP, Hjh Zainab dan Suhaimi...Raja pecut

Ayah Zain said...

Salam CL,

wow drebar abang Jamil kelas gitu .

Noor said...

salam..

alahai.. sian kat bang jamil.. misti ghindu giler kat geng2 PDKM kan kan.. emm.. ghindu kat kak tipah, senah & rohani tak??.. tu dia, siap hantar wakil ooo.. aik?? drebar bang jamil.. oh! tidak.. jangan dok p meminang lagi arr..

Noor said...

Salam..

tahniah che'pit.. laju arr..

psstt.. drebar bang jamil waktu tulis N3 nie kan.. misti mulut dia asik cakap 'kesian..' 'kesian..' heh heh

KAMATO said...

Amboi... CL kita dah pakai pembantu untuk update... harap2 cepatla line tu hidup balik

sonata anak kancil said...

masalah besar ni....sari punya laporan dari Mekah bagaikan sebulan nak menunggu ni....Bagus betullah drebar CL ni...TK atas makluman ini...


bila dah okey nanti....puaslah CL nak kena jawab!!!

Azima said...

Salam semua.

Bukan main Cl skrg ni yer..senyap2 tup tup dah ada driver aka pengupdate blog pulak tu..msti double pay tu..

Cl..kami semua ni dah rindu serindunya nak dgr berita terkini dr MH tu..Moga2 masalah ni cepat settle..

Wassalam

umiazuddin said...

Salaam...

Mujorq drebar abg jamil bagi update kat kita semua... terima kasih, pak!
InsyaAllah, masalah tenet tak serius sangat kot...

Kalau lepas ni Pak Hj Latip pulak yang bagi update...haa barulah jadi kes berat ...ekeke...betui dak Kak Tipah? ;)
Kak Senah dah mula risau dah tuh...hik

Semoga masalah internet Al Safwah dapat diselesai segera.

VpeaceV

CM said...

Salam..


hehehe...mekasih pada drebar abg jamil yg byk mentimpan rahsia abg jamil tu...bagi pihak kak tipah disini.kak tipah redha...kesian!!!!!

Rozali said...

Salam warga PDKM

Syukur Alhamdulillah
tiada apa2 perkara buruk yg berlaku pg CL

sama2 le kita memohon kpd Allah supaya masaalah yg dihadapi cepat pulih seperti sedia kala

Wassalam

Hanis said...

Terima kasih bapak nariz...

manzlie said...

salam afis...

alhamdulilah...dah ok dah intenet abag jamill ni..

taniah..Raja Pecut noohhh...

waslam

manzlie said...

salam hajjah zainab...

taniah...pingat perakkk..

waslam

manzlie said...

salam suhaimi...

memag gelisah gak nih..tapi takpa...masuk dalam MH jer lah..alhamdulilahhhehehehe


waslam

manzlie said...

salam rosli..

nih bukan slow...tapi "kong' terus...


waslam

manzlie said...

salam ayah zain..

ye ker..kelasss...bukan kelass...tapi baik hati tolong cl nohhh


waslam

manzlie said...

salam kak noorr..


drebar abang jamil tuh duk asyik cakap 'kesiannn....si rafi lah th...


wasalam

manzlie said...

salam kamato..

alahamdulilah...dah ok dah nih..syukur

waslam

manzlie said...

salam sonata..


jawap jangan tak jawap...heheheh

waslam

manzlie said...

salam azima...

dah jgn risau nohh...skg abang jamil dah leh bagi info terkini....

waslam

manzlie said...

salam ummiazuddin..

alahmdulilah..jgn risau...tunguuuu next entryyyy


waslam

manzlie said...

salam cikgu mas..

alahmdulilah..cikgu pun redha gak yer..syukur lah tuh


waslam

manzlie said...

salam dik hanis..

bukan nasriz...rafi la drebar abg jamil..hehheeh

waslam

manzlie said...

salam rozali...


alahmdulilah...mekasih gak pada anda semua yang prihatin pada cl...


waslam

rosli said...

Salam CL,

Saya masih ok lagi...pintu King Aziz dan dataran ini pengubat rindu saya.

manzlie said...

salam rosli..

alahmdulilah..nostalgia tuh kan

waslam

Azima said...

Salam,

Syukur Alhamdulillah..masalah dah settle..do riuh satu kmpung dah psal Cl yang sunyi tanpa berita tuh..tkt2 Cl xsihat jer..kan dok jauh nun di Makkah..ada pe2 xdak org nak tlg habaq..

Tp skrg kita x bimbang dahhhhhh..coz driver Cl bleh habaq mai..kan Cl..

Selamat bersiaran kembali di bilik berita PDKM yer Cl..

Wassalam

Hanis said...

alhamdulillah...selamat kembali on9 abang...

manzlie said...

salam azima..

alahmdulilah..syukur dah ok intenet skg ni..

waslam

manzlie said...

salam hanis..


selamat skg...


waslam

Che' Pit said...

cheq selalu gak jadi raja pecut tp x dpt pun pingat masa gathering aritu?
hmm ni mesti ada konspirasi nak jatuh n gulingkan emcee bidan terjun tiruk ni kan kan kan

manzlie said...

salam afis...

alahi kesian dia kan...dah order pingat dia tapi entah camner org tuh lupa buat lak..takpa nanti cl bagi double pingat pada tahun ni..cover tahun lepas punya hadia leh claim tau..heheheh

waslam

Atikah said...

Salam...

Patut ler lama tak bersiaran...

safiudin said...

salam sdr,

tahniah che'pit, hajah zainab dan suhaimi...

betul tu, ada masalah internet... masa saya sms semalam CL minta maaf tak dapat update blog sebab 4 hari masalah tu...

apa2 pun sekarang dah ok... lah tu
dan dapatlah kita bersiaran semula..