MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Saturday, 6 March 2010

" Busy Training staff...."

Dalam office nih..duk tunjuk 'Presentation' about room condition...tension budak budak tuh..hehehh
hahhh tuh dia 'habuk' Cl dah jumpa...kena jawap la depa..????
sessi " Soal - Jawap.." dengan Cl nih...hehehheheeh
Posted by Picasa

64 comments:

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam cl

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam cl...

train them..

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam to all,


tahniah cl...train staff

Hajah Zainab bt Abdullah said...

kali ni kak nab dapat!

Hajah Zainab bt Abdullah said...

mana orang lain nih..

Hajah Zainab bt Abdullah said...

cl...akak seronok hih!!

Hajah Zainab bt Abdullah said...

mana rozali...rosli

Rozali said...

Salam CL

Tak ada orang Malaysia ke

Wassalam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam cl,

hahaha...letih akak pecut nih!!

Hajah Zainab bt Abdullah said...

banyak dapat pingat hari nih!!

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam cl,

dah penaaat akak kat trek. nak pi minum jap.
rozali dah ada tu..

manzlie said...

salam hajjah zainab...


wahhhh...taniahhh...sapu bersih.....

TOP SEVEN lagi...

Ratu trekkk memegegar rekod niii


waslam

manzlie said...

salam kak Nab..

yup duk train depa la nihhh...

taniah..Emas, PErak dan gangsa..

waslam

manzlie said...

salam rozali..

takda lah..cl jer Mesia..heheheh

waslam

Rozali said...

Salam Kak Nab

saja biar Kak Nab pecut

nak tenguk 5 series punya pawer

memang pawer

Taniah Kak Nab

Wassalam

manzlie said...

salam Hajjah zainab...

Tabik springgg...toing toing toinggg..

5 series puh HEBAT di atas TREKKKK..
Super power ...

waslam

manzlie said...

salam Rozali...


alahai..Raja Pecut cakap sjaer ajer kaa...? atau....?hehehheehh

waslam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam cl,

super power...hahahah

Rozali said...

Salam CL

Kalau pawer macam ni

AZ tertinggal jauh
he he he

rezeki said...

salam cl

hehe pak itam pun dh penat tgk kereta berhias kak nab hehe

pak itam baru nak pi makan tgh hari ni, lagi tadi lum makan

Hajah Zainab bt Abdullah said...

kesian pak itam! belum makan tengahari? ni dah kul berapa!!

manzlie said...

salam Rezeki..


lewat makan hari nih...tak pergi ka restoran PDKm kat shah alam tuhh..heheh

waslam

Mohd Saad Hamid said...

Salam CL,

CL cakap dengan staff tu guna bahasa Arab ke bahasa Bangladesh? Tak kan guna BM kot? :D

Rozali said...

Salam CL

patut Pak Itam tak boleh pecut
belum makan rupanya

Wassalam

manzlie said...

salam tnhji saad..

bahasa arab+english+bangla = ???? semua bahasa kena belajar lah...heheheh



waslam

manzlie said...

salam rozali...

Tn rezeki dah kena telor ayam kg 3 biji daaaaa....hheheheh

waslam

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, tentu staf tabek hormat pada CL - ini betul2 baru sifu.

Amin.

tq.

LYNN said...

Salam Cl Pakistan sesaja ker..tadak org Mesia? ngreti ker cakap omputih..? CL presentation tuh how? they understand?

manzlie said...

salam Lyn...

Picture tell everything...takd masalahkan...


waslam

manzlie said...

salam hilmy


aalhamdulilah...moga depa semua faham apa kehendak 'standard and procedure' tuh jer cl nak...


waslam

rezeki said...

salam

kak nab, mana tak lambat mkn tgh . pagi tadi kene dera habiskan jemput2 udang tu he he

rezeki said...

salam cl

tak pi resto PDKM tu, esok kena tgk anak kat asrama

baru balik makan dgn mak itam kat resto singgah selalu kat HC ni

tapi standardnya jauh dgn kat singgah selalu jb,

pekena nasi goreng paprik je , mak itam makan nasi goreng USA he he

rezeki said...

salam

cl,kak nab

semua GPK kat resto PDKM tu agaknya, tu yg sonyap je

karang balik malam, riuhlah rumah cl ni

rezeki said...

salam cl

kalau al safwah nak pakai cikgu bab kemas2 katil ni, cl habaq kat pak itam ye

setakat ajar kemas bilik ni, ni cikgu saari boleh ajarkan he he

rosli said...

Salam CL,

Wah Hjh Zainah sapu habis...Ratu Pecut bulan Mac sapu habis 7 pingat....pingat suasa, tembaga habis semua di sapu....yang tinggal aluminium jer ni...

CL jumpa habuk tu kat area mana...pucat lesi tgk muka staff tu...

abangsulung said...

Salam,

Tu dia, budak tengah tension. Tapi muka budak macam selamba je..

Nampak dari depan, luas juga pejabat CL ye..

Ummi Humaira said...

salam CL

wah wah kak Nab sapu habis nmpak gaya nya...

mana dia CM , Noor , Shami , CP , Afeezz , mama Ju , kak Sidah , Hanis , Imran Paris , Shima ... kalian dok buat apa lagi tu ...

tak puas2 lagi ka berbual dgn IP tuuuuu

jgn jeles CL nooooo

Hajah Zainab bt Abdullah said...

tumpang lalu CL,

pak itam makan jemput2 rupanya...tapi cl kata pak itam makan telur ayam kampung .. 3 biji..ni tambah power, heh3 ;-)

manzlie said...

salam rezeki..

wah makan jemput jemput udang tuh...patut lah lewat makan tengahari..heheheh

waslam

manzlie said...

salam hajjah zainab..


patut lah pak itam tak larat nak kejar kak nab tadi...duk makan sampai terduduk tuh..heheheh

waslam

manzlie said...

salam abang sulung...

boleh tahan jugaklah luas nyer..heheheh

waslam

manzlie said...

salam Rezeki...

cl takleh amik cikgu shaari lah..nanti " hari hari cikgu main bola..cikgu dah tido.."heheheh

waslam

manzlie said...

salam ummi humaira..

takpa...cl tak jeles pun..alhamdulilah..berkat PDKm..hehhehe

waslam

manzlie said...

salam rosli...

hahhh tuh biarlah rahsiaaa...heheheheh...rahsia houskeeping....

wasalam

Noor said...

salam CL..

taraaaa.. kak ngh dah balik.. tadi kan cl.. kak ngah pun p training.. training makan2, minum2, sembang2.. heh heh

berkad PDKM nie kan.. kak ngah dah dapat ramaiiiii kawan.. teng kieu cl..

Noor said...

Salam..

saje je nak bagi pak menakan kak ngah jeles.. tadi kan.. ada kambing panggang wooo.. sedap seh.. hingga menjilat jari.. la la la..

rezeki said...

salam

kak ngah, kambing tak mau , psl dia tak mandi , tak bes hehehe

Noor said...

Salam..

ye ke tak besss.. ari tu sapa arr yang makan lamb chop?? wa ha ha.. sah jelesss.. dalam tak mandi tu pun rega dia mahai tau..

psstt.. kak ngah pun bukan nyer makan kambing.. rasa sikit je.. kuah dia bessss..

rezeki said...

salam kak ngah

rasa sikit heheheh

cl, kak ngah rasa sikit je he he

dah makan kan untuk pak itam dan cl tak ?

rezeki said...

salam

kak ngah, pak itam nak minta keja kat tmpt cl di safwah, jadi cikgu tukang ajar lipat cadar je hehehe

tapi tulah, cikgu saari
hari2 dia tidur
karang bukan lipat selimut, tapi siap berselimut sendiri hehehe

Noor said...

salam..

ooo nak kije lipat cadar arrr.. tak yah lah pak itam.. sian lak kak ngah tengok staff2 cl.. mau guling2 depa kalu tau pak itam nak take 'ober' kije depa.. tak yah ek.. jaga ayam & tapir pun cukuplah..

psstt.. kalu kak ngah yang p kije lipat cadar tu amacam??..

rezeki said...

salam

kak ngah lagi tak boleh

house keping sana semua jantan hehe

oklah cl, kak ngah dan kekawan

pak itam nak pi dulu, tu ada guest bilik 808 panggil suruh hantar cadar baru dengan bantal spare sekali hehehe

all the best cl , keep good work
semoga diberkati dan dilindungi selalu oleh Allah

wasalam

Kak Sidah said...

salam cl,

Akak pun baru balik dari S.Alam, best kan noor jumpa tadi, kita tak penah tgk pak itam tu ye noor, macam mana lah agaknya kan.

Kak Sidah said...

Salam Cl,

tengoklah kak nab dok pulun sorang2, tak aci betul, anyway tahniah kak nab, bila cl balik dapat lah hadiah juara...

Cl akak pun nak hadiah juga, hadiah kunjungan yang last

rosli said...

Salam CL,

Suka tgk cara you all kerja, semua enjoy, bila briefing camni, tgk mereka bagi tumpuan penuh, bila kena marah semua kena pikul tjawap.
Bila nak jamu CL makan mereka buat betul2...saya suka team work sebegini..ini impian saya di tempat kerja saya....entahlah...

My Life said...

salam

dear cl

alhamdulillah

manzlie said...

salam kak noor..

wahhh makan kambing panggang yer..dari kak shami tuh...

waslam

manzlie said...

salam rezeki...

boleh ker tuh melipat cadar...heheheheh
takut tido dalam cadar jer rezeki tuh..


waslm

manzlie said...

salam kak Noor..

women are not allowed to work here...i am sori...heheheh betul cakap pak itam

waslam

manzlie said...

salam kak shidah..


wahhh balik dari restorn PDKM kaa..

hehehehh

waslam

manzlie said...

salam kak noor...

ada bawak mangkuk tingkat kaahh..?

heheheh bagilah pak itam dng cl sikit...

waslam

umiazuddin said...

Salaam CL,

Fuh!! berpinar-pinar mata depa kena menjawab ngan CL...hehe..

CL jangan cengei sangat noo...kesian kat depa.. ;)

Keep up the good work!

VpeaceV

safiudin said...

salam sdr,

tahniah hjh zainab... ratu pecut baru....

train staff... bagus tu.. sekurang-kurangnya memberi nilai tambah untuk keselesaan jemaah yang menginap di HOTEL AL SAFWAH ROYALE ORCHID.

nak kena jawap tu....

ada sesi soal jawab..

tapi yang penting kena ada beri peluang mereka (staf) memberi pandangan, idea atau buah fikiran untuk kebaikan bersama...'win-win situasion' lah katakan... hihihi.

Aki44 said...

Salam CL...
Yg bebaju merah tu buat ape. Nih yg putih tuh, geng apo pulok.