MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Thursday, 1 April 2010

" Juara Pecut Antara JUara...MAC 2010"

1. Rozali 28 kali
2. Cikgu Mas 26 kali
3. Zie 11 kali
4. Abg Sulung 8 kali
5. Suhaimi/azima 5 kali
6. Hajjah Mai 4 kali
7. Ayah zain/Ibu-guru/Rezeki 3 kali
8. Hj saad/Noor/pakngahMan/Hjh Zainab/rosli - 2 kali
9. Pjal/Safiudin/Ben Ludin/Ummiadam/ummihumaira/Amir shafei/hanis/hanim/Fitri/
U/Tikah/Mfisma/kak Pinat/musafir/boxhouse - 1 kali
Posted by PicasaBersama Juara Antara Juara Bulan Mac
Raja Pecut Mac 2010
En Rozali/Atuk

TANIAH KEPADA SEMUA RATU TREK DAN RAJA PECUT MAC 2010
ENTRY TERBANYAK MEMECAHKAN REKOD PDKM 123 entry..

42 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum CL

Wassalam

Azima said...

Salam

Tahniah Atukkkk

PAK NGAH MAN said...

slam pecut

anim kasim said...

salam smua laa lambat lagi

manzlie said...

salam Rozali..


taniah...
Raja antara Raja pecut bulan Mac..


waslam

Azima said...

Salam atuk...

I wanna be the 1st to congratulate you..hehehe

Atuk..pas ni xyah pecut lagi laaa..bagi cam kat cucu la plak

PAK NGAH MAN said...

salam,
tahniah raja pecut bulan mac

Rozali said...

Salam CL

Alhamdulillah
Syukran
Terima kasih
kerana sudi memberi pengiktirapan raja pecut kpd saya

Azima said...

Salam Cl,

Senyum bukan main atuk tu yer CL..
Blehla Cl blanje atuk makan chicken mandy tu..

Kalau chicken yg tak mandi bleh tak atuk???

NGINAP SRENGENGE said...

salam semua ratu2 trek.

wassalam.

Zie said...

Salam CL,
Tahniah pada juara pecut.. Atuk, juga CM. Saya dapat gangsa ye CL, syukur... itupun selalu tak masuk trek, tak boleh jadi ni, nak jugak pingat emas. hehehe...

Bukan pingat yang dikejar, seronok menatap kaabah walau hanya di alam maya, moga ada rezeki ke realiti pula. Terima kasih CL.

Rozali said...

Salam CL

Salam Warga PDKM

Anda semua lah yg membantu saya

dlm diam saya menyeduk ilmu blogers daripada warga PDKM

syukran

Rozali said...

salam CL

salam Azima
Kalau chicken yg tak mandi
pekena kambing
lagi saya suka
toing toing

Wassalam

anim kasim said...

salam

taniah juara...asyik dengar nasyid terlepas jua...menatap gambar kaabah lepas rindu..

sonata anak kancil said...

salam....la nama saya tak ade la...kalah la tu! sonata bagi award kat CL....letak besar2 kat PDKM...

Azima said...

Salam,

Ada gak kambing yg mandi atuk...
Masa kat kampung nenek saya..petang2,tuan punya kambing tu slalu mandikan kambing dia..siap dgn shampoo skali...
Yang anak kambing plak..siap diberi minum susu botol..hehehe

che'na said...

Salam CL,


Tahniah CR @ Atuk.
Tahniah semua

Imran Paris said...

En Li...sy ucap TAHNIAH buat semua...huhuhuhuhu....

CM said...

salam..

cm akur dgn kehebatan dan semangat atok rozali..peminat setia PDKM tu...

adoiii pakngah br cm tau,rupanyer ada istilah ~salam pecut` arr..

rezeki said...

salam cl dan semua

tahniah kpd semua raja2 pecut di PDKM

tahnaiah juga buat CL krn selalu membawa berita terkini dari makkah walaupun dlm kesibukan kerja

alhamdulillah

Hajah Zainab bt Abdullah said...

Tahniah Rozali...

Hebat sungguh!

مسافر_اسلام said...

salam cl....dah masuk aprilkan..sekejap je..
Hari MI balik jb, macam yg MI cite.keadaan sudah semkin tenat.
Salam.

Mohamad Fitri B Mohd Azlan said...

Salam CL,

sakan betoi abg rozali ni

TAHNIAH

wassalam

mama ju, said...

salam CL

Wah ada analisis...

Mama tak terikut , tak terkejar...biarlah budak -budak tu je..

Hidup Dato' Rozali!

mama ju, said...

Tumpang Lalu CL

Anakanda MI

Apa yang SUDAH semakin tenat? Mama tak ikut cerita..cerita kat blog mama...!

Kak Sidah said...

Salam

Atuk lagi...juara bln mac dan sekarang no 1 lagi hebat..azima kejo dik kejo jgn biarkan atuk tu bermaharaja lela..eheheh..

Noor said...

Salam CL..

terima kasih cl.. dalam dok sebok2 kije tu sempat lagi update blog bagi kami semua 'menikmati & menghayati' suasana MH.. hanya Allah yang dapat membalas nyer..

Noor said...

Salam..

'tahnaiah' buat dato.. opsss, jangan lupa hantaq servis tikaq terbang tu.. biar tambah power.. he he

psstt 'tahnaiah' tu sebenar nyer tahniah.. kak ngah pinjam ayat pak itam.. 'versi cikgu shaari'.. ayat baru dipasaran.. kih kih kih

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, Tahniah semua.

Amin.

tq.

rezeki said...

salam


amboiiiii cikgu murenia.k.a kak ngah hehehe
pagi ni mata pak itam tak brp nak terang hehehehe

badan letih, otak letih, minda letih , semua letih hehehehe

cl , lps ni kena buat law baru, siapa jadi juara , kalau salah eja , kena disqualified heheheheh

shami2 said...

Salam CL...

Tahniah kepada para2 juara raja pecut....hehehhe
Pak itam undang2 aper tu macam berat sebelah jer....hehehhe

shami2 said...

Salam CL..

Bagi meyelesaikan masalah ..CL kena buat list orang2 yg tak pernah jadi juara lak..hehehhe baru adil...hahahhha

hjh mai said...

salam...,
Tahniah atuk...
memang hebat tikar terbang atukk..

hjh mai said...

salam..., tahniah juga utk cikgu mas n zie..., mmg tak terkejo..

boxhousestudio said...

assalamualaikum warohmatullah hiwabarokatuh Cl dan rakan-rakan PDKM yang BHS hormati sekeliannya...

baru dapat bersiaran di himpit dengan tugas yang ada dateline...tapi tetap nak singgah kemari ...tetiba nampak nama BHS jadi juara jugak...seronok la pulak..yeay...mekacih Cl...

salam ibadah...
BHS

boxhousestudio said...

Cl cepat la update yang baru...kemana pula perginya ni...busy ke or...?

boxhousestudio said...

Cl ada kek istimewa...BHS suka...ooo...ni masa perjumpaan rakan-rakan PDKM kan...boleh bayang kan betapa happeningnya dan teruja...bila nak buat lagi...err.......next time nak join boleh...segan...tapi kalau sudi jemputla ...wah!!!...

safiudin said...

salam sdr,

tahniah hj rozali..

wah! juara segala juara...

siap bergambar dengan CL lagi...

tahniah!

rosli said...

Salam CL,

Tahniah Rozali, Azima dan Pak ngah,

saya skrg ni di Kuching, buat ISO audit, byk masa buat audit, ni masa lunch cari masa tgk blog CL.

Terlupa nak mintak no telefon abang sulung.

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

agaknya apa petua yang rozali gunakan hingga dia mendapat kejayaan yang cemerlang & gemilang tuh?

PINATBATE said...

salam...hebat!!
rasanya tak pernah jumpa lagi blog yg berebut-rebut org merempit nak jadi juara pecut..memang teruja kalau dapat tempat pertama..kakpinat merasa sekali pun jadilah..dah tua ni tak berdaya nak kejarrr..;DD

YB said...

Salam CL

Tahniah pada semua.
Masih berusaha jadi juara.