MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 28 April 2010

" Terjah Ofis CL..."

Dato Imran Pariss TERJAH ofis CL ni..beri hadiah....terperanjat CL..
CM jangan Jeles saya dapat Biskut from PARISSS...cl makan bersama sama dengan staff CL...Jutaan terima kasih yer DATO..."
Dengan Baby IMAN...cute kan...teringat cl kat baby nisha gak..Hajah Kecik tuh...hehhe..


Pls: Kemenangan Cikgu Pinat tadi telah di kira SAH...
Posted by Picasa

68 comments:

Che' Pit said...

salam
banyak nya biskut, hehe

CM said...

salam

cikgu pinat camner ni

Che' Pit said...

ngeh ngeh ngeh dah lama x jadi raja pecut, hihi

CM said...

salam

bgaimana dgn kemenangan cikgu pinat @ mak buyung yg terhoyong hayang mengejar tadi?

aiiik che pit lak no 1??

Rokiah said...

Salam ziarah CL,
Salam ziarah sume warga PDKM..

CM said...

salam

lalala,tapi cm tak izinkan CP wat kereta berhias,CM cepat2 potonggg..jgn marah yer CP

Rokiah said...

Tahniah Che Pit & CM laju bebeno memecut tuh!!

Ayah Zain said...

Salam CL

terjah, jangan tak terjah

Rokiah said...

CP & CM ni laju bebeno nak pegi makan biskut ker?

Che' Pit said...

CM

yang penting no 1..
x yah buat kete berhias nyer..
org tamak je mcm tu, haha

mak pesan jangan tamak2.. share2 lah dengan org lain, haha

CM said...

salam

eeeeh baby iman hepi dalam pangkuan cl,rupanyer cl dgn baby sama arrrrr,sama comel..

Rokiah said...

He he he...
Puas hati kome, mike sume tak sempat nak buat kete berhias
cepat kome motong...

manzlie said...

salam Afis..


taniah....Raja Pecut...


emas dan gangsa....


waslam

manzlie said...

salam cikguu Mas


taniahhh...Perakkkkk


waslam

CM said...

elehhhh,kata mulut jer CP tu,kalau ada peluang mesti nk wat kereta berhias..CM tau,CM bukan tamak tapi haloba jer...


pssst jgn gaduh kt sini..malu didengar org..

manzlie said...

salam afis...


tu lah...jarang bukak yer..


waslam

Rokiah said...

Wow CL,
banyak beno semekut tuh!
Kena kasi warga PDKM yg dah termengah-mengah mecut tuh..
Cian deme penat + frust sbb x sempat buat kete bhias he he he.

manzlie said...

salam cikgu mas..


kan dah tulis tuh..kat p/s: tuhh


waslam

PINATBATE said...

Fuhh!!!!
lega...
syukran...

kak su said...

Salam CL

YB said...

Salam CL

Saling tak tumpah pulak nampaknya dgn baby tu.

kak su said...

MMmmm..ada tokoh jadi bapa mithali..

Apalagi..

Atikah said...

Salam..
Banyaknya buah tangan...
gambar terakhir tu buah tangan juga ker?

wow pijal.. hang laju memecut hari nie ek..

My Life said...

SALAM
DEAR CL

MASYAALLAH TERSENYUM IMAN DALAM PANGKUAN CL..... (-_-)

TAHNIAH ABG HAFIZ

Rokiah said...

CL nih,
kalau dukung baby memang terserlah ke......annya!

Jangan tunggu lama-lama..
Nanti lama-lama.. CL sambung sendiri la yerk. He he he.

CM said...

salam CL

adoi CL ..berapa balang tart nenas dah selesai ni nk hadap biskut lak...wahhh mkn manis bertambah manis dia,,,fuuuh dah pasti CM jelesss lorr..

manzlie said...

salam kak pinat..


alahmdulilah...syukur nikmat..


wasalm

Azima said...

Salam CL,

So cute la baby Iman tu..

Sesuai dah tu CL...heheheh

Tahniah Che'Pit & Kak Mas

Wassalam

manzlie said...

salam kak rokiah...


apa kabar.../


waslam

manzlie said...

salam cikgu mas.


jangan lah jeles...heheheheh..tapi cl bagi akt staff cl semua tau..


waslam

manzlie said...

salam kak su..

ye ker...


waslam

manzlie said...

salam azima...

cute jer baby iman ker...?

yang dukun tuhh? hheheheheh


waslam

manzlie said...

salam ayah zainn


tu lah dah kena terjah kan...hehheheh


waslam

azlanlin said...

Wow...bila Man pulak le nak dukung sebegitu ..kira ori lerr.. :D

CM said...

salam..

azima!!!cl tanya tu..mana satu yg comel?? baby kecik ker baby besarrr??? jawab sis!!

amboii nk tanya azima tu,dukung jadi dukun yer...teringat dukun piah ker,hihihihi

Azima said...

Salam CL,

A'ah..betul cakap YB tu..saling tak tumpah..heheh(nasib baik tak tumpah..kalau idak kesian CL kena mengolap la plak!!

CM,betul jgk cakap akak tu.. ('+')

Wassalam

Azima said...

Salam,

Kak Mas..xleh puji byk2 kak..nanti ada yang marah lak!!! Uwaaaa

Heeeeee....MMMMMMMM...CL comel gak!!!!!!

Hah,dah puji tu..bak mai perfume 10 botol ye CL..yang 100ml jer tau!!!

Wassalam

manzlie said...

salam azlanlin


ye ker...tungguuuu...

w
aslam

manzlie said...

salam cikgu mas..


noti aaarrr..


wasalm

manzlie said...

salam azima..


takpa..cl hantar satu tong minyak ..tapi minyak tanah lahhh


waslam

مسافر_اسلام said...

salam bang lie....sedap tak biskut paris. Same mcm malaysia tak?

Comel la baby,iman...

CM said...

salam

azima janganlah cam tu,puji kena ikhlas sis..ni puji nk dapat perfume lak...hahh kan dah dpt minyak tanah...CL tak suka cam tu...katanya suka yg ikhlas dan jujur hatinyer ahakkkk,sori CL..

Azima said...

Salam,

Ampun arr Kak Mas...saya acah jer tu!!!

Cl tu baik hati la kak..mintak dgn botol,dgn tong2 dia nak bagi...hehehe

Ok jugak tu Cl..nanti cheq bleh sedekah kat rumah2 yg xder elektrik ..terang la rumah mereka tu!!!!
Ok la tu CL..

Wassalam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

amboi...byknya biskut paris....dah rezeki CL.

kak nab suka sangat gambar CL dgn baby Iman tu... so cute! Both are CUTE!!

mfisma said...

Salam Cl..agaknye CL ni tak payah beli stok makanan...sentiasa penih fridge hasil buah tangan dari tetamu...satu dunia Paris, London, Malaysis..lepas ni mana pulak ye?

manzlie said...

salam mfisma..


alhamdulilah...rezeki allah beri pada sya...syukur


wslam

manzlie said...

salam musafir..


sedap..rasa diffrent lah...hehheheh

wslam

manzlie said...

salam cikgu mas..


jangan lah pecah lubang....!!!! heheheh

waslam

manzlie said...

salam azima..

oklah tuh...dapt bagi ramai orang lak..hehehehh


wslam

Kak Sidah said...

Salam Cl,

Amboi comelnya baby iman dalam pelukan cl, cute sangat, papa mama dia g mana ,buat umrah bawak dia sekali yer cl, wah untungnya baby iman kecik2 dah buat umrah, dah dapat tgk kaabah...

Kak Sidah said...

Salam CL,

Murah rezeki cl ni, setiap tetamu yg datang bawa hadiah, makan ramai2 yer cl, seronok lah kawan2 tu banyak bekalan..

Kak Sidah said...

Salam cl,

Boleh ke terjah ofis cl tu waktu pej..ok ke..

manzlie said...

salam kak shidah..


alhamdulilah...rezeki dapt kita makan lah sesama kak..hehhehe

waslam

rosli said...

Salam CL,

Tahniah CP, CM...

CL, kirim salam pada Hj IP , tgk mereka semua seronok di sana

CL pun byk dapat hadiah....murah rezki CL. Tahun ni semakin ramai geng pdkm ke studio CL. saya tumpang seronok.

manzlie said...

salam rosli...


alhamdulilah...syukur..


waslam

Kak Sidah said...

Salam CL,

Sekarang ni en im kat mana, g buat umrah ke atau tawaf jer..bestnyer cl boleh bayangkan..

sekarang jemaah ramai tak cl..

rezeki said...

salam cl

betullah cm, baby iman cute dan cl pun cute serta comel hehe

S said...

salam,
bergaya CL dukung Iman Mohammad Rayn tu.
comey sanagat dia tu. geram lah.
naksiom silit pp dia . mmmuuuaaahhhhh.....

comey mcam ibu dia.

PAK NGAH MAN said...

salam,
gaya dukung baby dah ok dah bila lagi tu

PAK NGAH MAN said...

salam.
banyak buah tangan yang dibawa tu.. murah rezekinya

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, layanan utk Tetamu Allah ada ganjarannya.

Amin.

tq.

S said...

tentu sedap bikut dari Pagheeesss tu.

S said...

terlupa plak ,

tahniah CP,
sekali2 muncul terus dpt no wahid.
CM pun pecut juga tapi sudah semestinya CP lebih sbb kaki panjang.
walaupun masa sama ja. hehehe

Yem0805 said...

Salam CL,

Alhamdulilah dpt Juga IP jumpa CL di Mekkah

PAK NGAH MAN said...

salam
itu la kata orang kita jangan kedekut, tak kedekut murah rezekinya

Rusyaini Food Industries said...

Salam CL,

Alhamdulillah. Sure CL suka sgt jumpa dgn Bro Im kan? Tgk muka Cl pun tahu. Berbunga-bunga hatinya menerima kedatangan tetamu Allah yang dirahmati ni.

safiudin said...

salam sdr,

tahniah che'pit dan cm..

Dato' pun pandai 'terjah'....

Alhamdulillah, syukur terjah dengan biskut dari Paris...

rupanya...

PAK NGAH MAN said...

salam
comel baby ya