MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Thursday, 15 April 2010

" Terima Bungkusan Kiriman dari KAMATO.."

Bersama KAMATO bergambar tempohari...
Salwa bersama teman teman nyer menyerahkan bungkusan kiriman dari saudara KAMATO bangi...
Cantik di 'pack' barang barang tersebut...
Masyaalllah...macam macam ada...Jutaan Terimakasih yer..., doa CL moga allah swt murahkan rezeki anda jua....insyaallah...
Posted by Picasa

34 comments:

Zie said...

salam cl

KAMATO said...

salam CL

Zie said...

Salam CL & En Kamato,
Banyaknyer kiriman En Kamato... murah rezeki.

sonata anak kancil said...

salam ....tempat ke 3....murah rezeki CL lagi....alhamdullilah

shami2 said...

Salam CL...

Alhamdulillah....

tu dia buah tangan duk ada...buat kenduri kari kepala ikan aar leas nih..heheheh gurau lorrr

razalisuriyani said...

Alhamdulillah...rezeki lagi...buat CL.

pB said...

rejki


rejki jgn ditolak

ibu,mommy,mom... said...

Salam Cik Li,seronoknya dapat kiriman package tu.Syukur alhamdulillah.Murah rezeki En Kamato to ye

N @ MakNi said...

Salam CL,

Alhamdulillah....rezki orang di perantauan..

Mohd Saad Hamid said...

Salam CL

Terlepas lagi

Atikah said...

Salam cl...

Alhamdulillah.. murah rezeki cl...

Mohd Saad Hamid said...

Salam CL

Alhamdulillah, murah rezeki CL.

Belacan ada tak tu?

Sos kueh udang Alor Gajah ada tak? Kawan saya nak pergi ke sana tak lama lagi, boleh saya kirimkan.

Atikah said...

Salam Kak Zie...

Tahniah... wah!! sekarang nie semakin laju akak memecut... dah banyak kali juara nie...

Kak Sidah said...

Salam Cl,

Alhamdulillah..banyak dapat macam2..murah rezeki CL dan murah juga rezeki kamato..

Kak Sidah said...

Salam,

Zie tahniah, dah kira ke berapa kali dapat no 1.

boxhousestudio said...

Salam Cl...

boleh tak lepas ni Cl tunjukkan kitchen kabinet CL yang penuh dengan stok makanan?..hi hi...gurau aje...syukur benar rasanya...murah benar rezekinya...Alhamdulillah...

linda said...

Assalamualaikum,

Alhamdulillah. Ramai sahabat, murah rezeki.


JazakAllahukhair,

PAK NGAH MAN said...

salam,
wahh.... banyak dapat buah tangan tu, stok 2 tahun tak habis tu

CM said...

salam..


kalau Cl tak boleh habiskan bawak balik mesia...pak ngah ada,cm pun ada leh tolong solosaikan..


wahh tart nenas...2 botol atas kuih tart tu apa yer/???

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, limpahan rezeki CL, hilang rasa rindu seketika resepi M'sia.

Amin.

tq.

Ummi Humaira said...

salam CL...

murah rezeki CL . harap2 nanti CL leh masak cucuq udang untuk grup akak nanti ek

shami2 said...

Salam...CL..

tumpang sembang ...

cik saad kirim jar apa2 mesti bleh punya...tuh...jangan duk kirim hak yg tak boleh dah larrr...heheheh (gurau nohhh)

Mama Tanjong said...

salam CL
salam semua
Tahniah Zie ..macam kilat ye.
semuga semuanya dirahmati Allah .tangan yang memberi lebih baik dari tangan yang menerima.Tahmiah Kamato..belacan ada ke tu.

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

orang yang pemurah akan Allah SWT murahkan rezeki dia!

S said...

salam,

Alhamdulillah . murah rezeki CL.
nnt kita mkn sama sama naa.

YB said...

Salam CL

Kuih raya pun ada. Jgn raya dulu, puasa dulu...

rosli said...

Salam CL,

Tahniah Zie dan Kamato,

CL, makin murak rezki tu..Amin

rosli said...

sALAM cl,

Mintak laluan, Semoga murah rezki kamato dan keluarga. Next time kalau nak kirim lagi saya nak join sekali ok tak.

safiudin said...

salam sdr,


tahniah zie dan kamato..

alhamdulillah, rezeki.... rezeki...

dah banyak terima bungkusan ni....

ps: semua sayang sdr..

PINATBATE said...

meriahnya kiriman...waduh!! murah rejeki ...

che'na said...

Salam...CL

Alhamdulillah, bekalan stok dah banyak nanti boleh buat kenduri ya!

salwah said...

kalau tak sempat masak.. you hantaq je kat restoran d saji tu. Supaya umphh sikit depa masak kari dengan asam pedas kat restaurant tu... habaq kat hj amsyar tu..kirim salam i pada dia.

salwah said...

alamak, tengok gambaq baru teringat ubat2an i tumpang sekali dlm kotak tu masa nak wrap kotak kat airport cairo. Patut lah cari2 tak jumpa. Sorry bro.. simpanlah ubat2 buat kenang2an.

salwah said...

Dalam keletihan selepas bertugas, saudara masih sudi melayan kami, berkongsi banyak ilmu & pengalaman, membawa kami melawat ke sekitar hotel Al Safwah (and it really impressed). Thank you Azli for everything. May Allah bless you always. Till we see again, u take care!