MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Tuesday, 27 April 2010

" Jom Beli Minyak Wangi..Part 2.."

Lotion Pewangi tuh......harum bau nyer...sr50 dalam satu cup tuh..
Tuh warna merah cup tuh..cantikkkk , buh lotion dalam tuh
Beli gak a few small bottle....buat sedara mara nanti..
Akhirnyer cl dapat hajat di hati.."King Abdul Aziz" perfume tuh..sr200 sebotol..
Posted by Picasa

61 comments:

mama ju, said...

Hia cl

YB said...

Salam cl

chop

YB said...

Salam

mamaju ni lagi laju no

mama ju, said...

Konon nak dpt first samapi salah tulis...menariknya kedai tu..

manzlie said...

salam mamaju..

taniahhh.. Ratu treekkkkkk



waslam

manzlie said...

salam mamaju..



taniah...Pingat Emas...


waslam

mama ju, said...

Tmpang lalu CL

YB dah ke sana?

Noor said...

salam Cl..

bak mai sebotol king abd aziz tuh.. nak bagi kat mandur estet.. he he

manzlie said...

salam yb...



taniah....


perakk dan gangsa...



waslam

rosli said...

Salam CL,

Best tu....kirim satu botol.....gurau ajer

Tahniah mamaju dan YB

manzlie said...

salam yb ...



cuba nanti lagi yer....


ada 5 entry lagi hari niiii



waslam

فأيزنوريزا محمد ڨوزي said...

kt tmpt mana ni eh?...sya cube mencari kedai minyak wangi semasa di sna...tp tk berjumpa :(

manzlie said...

salam kak noorr...


wahhh dasyat ner....mandur estet pakai King Abdul Aziz...!!!!!



waslam

YB said...

Salam

mamaju

alhamdulillah dah, insyallah jun ni nak gi jugak...boleh jumpa CL

manzlie said...

salam rosli..



boleh....apa salahnyer...

mafii muskillah



waslam

Ayah Zain said...

salam

eh eh eh CL nampak muda kat kedai parfum ni

Noor said...

Salam CL..

tahniah mamaju & YB.. sama2 berlari.. masa pun sama.. nanti cl bagi minyak wangi sebotol arr.. he he

rezeki said...

salam cl

jgn lupe yg pak itam order 1 tong minyak wangi tu heheh

boleh buat lumur tetiap hari

Noor said...

Salam..

ye lah AZ.. cl nampak muda bila dok dalam kedai minyak wangi nie.. aura bau wangi kot.. psstt.. gaya pegang botoi minyak wangi tu pun ala-ala model.. ahiksss

manzlie said...

salam feznur...


banyak ada...tapi semua kat dalam shopping complex jer...
yang camni...

waslam

manzlie said...

salam ayah zain..



ade jer lah tuh...nak minyak wangi aar...?/hheheheh


wasalam

taj said...

Salam CL,

ngan mamat ini, yg Taj deal utk beli lotion utk jemaah... lotion tu sedap, bau buah kan...

manzlie said...

salam rezeki...



satu tong...? cam ali baba dgn 40 penyaum jer dia nihhh...sampai nak satu tong..hehheeheh


waslam

Noor said...

Salam..

mak aih.. satu tong minyak wangi.. nak lumur tiap2 hari.. alamat nyer kosong lah satu HC.. semua pakat lari mai estet.. ada orang minyak kat HC.. wa ha ha

manzlie said...

salam taj...


yup....sedap bau lotion tuh....cl beli 5 cup jer...hehheheeh



waslam

manzlie said...

salam kak noor...


ye lah tuh...satu HC nanti bau KAA...heheheheh



waslam

rezeki said...

kak ngah

sebelum gi noreh, boleh lumur dulu tapi bukan king abdul aziz punya tau hehehe

cl mesti lum sarap ni

anak menakan pak itam dah sarap ka hehe

rezeki said...

taj

karang kita sibuk merempit kat sini, tup2 cl bukak n3 baru kat atas heheheheh

kak ngah, kalau rxz kak ngah nak power sikit, minyak hitam pakai minyak KAA ni je hehehe

baru cun hehe

manzlie said...

salam rezeki...



cl lum sarap lagi tau....nak melanja ka..?


rinduu aarr nasi lemak letak paru...hehheeh


waslam

manzlie said...

salam rezeki...


minyak itam,.,,? dah cam orang minyak daaaa ...heheheh


waslam

Noor said...

Salam

aik?? cl beli lotion tu 5 cup je.. ala la tambah lah lagi satu kotak.. bleh bagi kat kak ngah.. nanti pak menakan kak ngah bayaq kan on behalf.. he he

alahai pak menakan oiii.. dah nak kul 12 nie.. sarap menda nyer.. tgh rebus pucuk ubi nie.. nak makan tgh hari.. heh heh

manzlie said...

salam kak noor..


wahhh pucuk ubi...cicah dng sambal belancan ...best tuh....peberet cl gak dulu arwah mak masak...


waslam

Azima said...

Salam Cl,

Bak mai sini la sebotol...kalau xleh yg botol kecik..btol besaq xper..hehehe.

Xpun yg King Abdul Aziz pun ok gak...amacam???

Wassalam

Muhammad Hilmi said...

Salam CL..

Alhamdulillah..

Wawww pewangi aar...pucuk dicita ulam mendatang...nih..dah 2 minggu asyik duk bau kambin jer kena order ngan CL larr minyak wangi kasik tukar aroma...skit...hehhehe

Pak itam, kut yer melanja kak ngah extra sebotol kat anak menakan sama ...hheheh

rezeki said...

cl

nasi lemak ltk paru heheheh

lama tak makan na lemak hehehe

jom pak itam melanja, makan tgh terus psl pak itam pun tak sarap hehe

rezeki said...

salam cl

tu pucuk ubi kat estet kak ngah semua kena sembur racun hehehe kang tergolek dog kita lps makan hehehe

hilmi, bau kambing tak pa, pasal ada bau RM sekali kan kan hehehe

Azima said...

salam Cl,

Sayapun sedara Cl gak kan..kan..kan???Ngaku arrr!!
(kena ngaku sedara..Cl habaq ada bli utk sedara jer tu...)hehheh

Tahniah Mama...ratu pecut minyak wangi ni!!!mesti bau sedap bangat sih!!!

Wassalam

manzlie said...

salam pak itam...


sat..cl tulis nooh kat buku 3 lima ...heheheh


waslam

manzlie said...

salam azima...


boleh....apa salhnyer



waslam

manzlie said...

salam moh hilmy..


memamg sedap bau bau nyer...


waslam

rni said...

Salam CL,
Mai nak test bau sketttt.....betuiiiii kaa wangiiii....????hehhehehe

Muhammad Hilmi said...

Salam CL..

CL..kak shami komen kuar nama abang pulak hehehe harap maklum

rezeki said...

buku 3-5 hehehe

27/04/2010 - nasi lemak paru (tu buku cl)

yg ni buku pak itam
27/04/2010 -
minyak 1 tong barrel
hati unta 4 dulang
air zam2 4 tong
mee lakna 2 pinggan
kurma ajwa 3 pokok hehehe

Noor said...

Salam CL..

amboih pak itam.. kalu tergolek dog, kak ngah tak bleh nak p tolong.. malas lah nak samak tangan.. he he

opsss.. kalu tergolek kambing, pun kira naya gak.. shami terus amik wat kambing panggang.. wa ha ha

psstt.. pucuk ubi kak ngah tak sembur racun tau.. guna ayaq beras je..

manzlie said...

salam kak noor...


ohh ye ker...okies set...kita makan sesama yer



waslam

Noor said...

Salam..

aduhhhh.. sakit perut kak ngah menahan ketawa nie.. apalah pak itam nie.. ada ka suruh cl bawak balik 3 pokok kurma ajwa.. nampak nyer cl kena balik mai m'sia naik kapai laut lah.. bleh terus turun kat penggerang.. ahiksss

manzlie said...

salam pak itam..


amboi ...sejak bila lak cl duk berjanji tuh...heheheh


wasalm

manzlie said...

salam mohd hilmy



ok lah tuh bang mie...

waslam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

nak tergelak tgk buku 555 pak itam!! tu dia...hahahah..mau guling2 rasanyer!!

Atikah said...

Salam cl,
Nak satu..... hehehe

Hajah Zainab bt Abdullah said...

Salam CL,

ni baru nak order minyak wangi...hahaha...CL suka buat koleksi minyak wangi kan!! cuba tengok kat bilik CL tu..ada berapa botol semuanya!!

hilmyiskandar said...

Salam.

alhamdulillah, nanti pegi kena beli satu ni.

Amin.

tq.

safiudin said...

salam sdr,

tahniah mama ju....

dan YB (betul ke nak gi umrah Jun ni...)

jom kita shopping minyak wangi...

mak oi!... mahalnya...
pasti untuk si dia tu....hehehehehe

Nani said...

salam semua...
bertuah sape dpt minyak wangi tu kan...nani perhatikan kat sana promoter minyak wangi lelaki...even ladies driver pun tak ade...kat msia jgn ckplah...what MEN can do..WOMEN can do better...cam tu lah kisahnhya..tk CL kerana kongsi pengalaman...interestingg....

manzlie said...

salam dik tikah


no problem..


waslam

manzlie said...

salam hajah Zainab..

memang cl suka kumpul semua minyak wangi...tapi skg dah suka minyak wangi di makkah dah...

non acohol...heheheh


waslam

manzlie said...

salam nani..


most welcome...


syukran


waslam

manzlie said...

salam saffiudin


jom kita p beli..


waslam

manzlie said...

salam hilmy..


nanti mai kita beli sesama yer..


waslam

manzlie said...

salam kak noor..

tu lah....pak iotam suruh cl bawak camtuh lak..ada ker patut....heheheh


waslam

batupelebodo said...

salam tuan CL, boleh tak saya nak pesan minta tolong CL belikan sebotol minyak wangi King Abdul Aziz tu? dan poskan kepadA saya di sini,macam mana caranya nak kirimkan duit pada CL? Selain minyak wangi King Abdul Aziz ni, ada tak jenis lain yang sedap baunya? kalau ada tolong rekomenkan boleh?