MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Saturday, 24 April 2010

" Bilik CL kena" Spring cleaning skg.."

Dah hampir 3 minggu bilik nih tak di 'spring cleaning' so skg barulah ada masa nak bersihkan tadi sebab dah tak berapa busy minggu nih.....alhamdulilah..
Posted by Picasa

90 comments:

CM said...

salam cl

CM said...

salam CL

cantik bilik dia..

CM said...

salam cl

cuci bilik boss yer

CM said...

salam cl

tgh operasi pembersihan...

CM said...

salam


sambil staff cuci cl layan blog..best yer..

CM said...

salam


ptg sabtu ni cm sorang jer ker

CM said...

salam

kalau cam tu cm cuba pecahkan rekod

CM said...

salam..


rekod terkini 23 che na,23 hjh mai

CM said...

salam

geng lain pi jalan agaknyer

CM said...

salam

cuci bilik boss mesti cuci bersih gaban.nanti boss bisingg..

CM said...

salam


penat jugak wat rekod ni

CM said...

salam..


kereta berhias dlm proses

CM said...

salam

tak busy cl boleh cari bahan

CM said...

salam

spring cleaning tu sesuai tak dirumah ..

CM said...

cikgu masih berseorangan

CM said...

salam

che na dgn hjh buat minum ptg ni..busy

CM said...

berdebar boleh ker tidak ni pecah rekod

CM said...

cuba lagi,harap takde sapa potong

CM said...

masih mencuba

CM said...

aduuuh letih jugak yer buat rekod

CM said...

salam

apa lagi nk komen???

CM said...

salam


sikittt lg

CM said...

menyamai rekod

Rozali said...

Assalamualaikum CL

CL duk sebuk berkemas

CM buat kereta berhias

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, bilik CL bersih utk menyambut Tetamu Allah.

Amin.

tq.

CM said...

salam


ciklieee pecahh dah rekod tu

Noor said...

Salam CL..

taraaakkkkk.. kak ngah potong cm

CM said...

salam


alahhhhhh cl cuma menyamai rekod tak pecah...rekod 23 komen tanpa henti skrg dipegang oleh 3 org che na,hjah mai dan cm,,,ok lah tu..dah atuk rozali potongg..

CM said...

salam..

elehhh kak ngah..atuk dah potong dulu.sajer lah tu...

CM said...

salam,,


dah kak ngah,,,jom kita spring cleaning gak kt umahh kiter...

Noor said...

Salam

tahniah cm.. dah pecah rekod.. (tepuk.. tepuk.. tepuk).. emmm.. share abaya arrr

Noor said...

Salam

saje je wat potong2 tu.. dah tau dah.. he he.. tumpang glamour sehhh

psstt.. kak ngah tgh layan tey & cucoq.. meh lah join..

manzlie said...

salam cikgu mas..


taniah...RAtu trekk..

Emas, Perak dan gangsa...


wslam

CM said...

salam...

adoiii noor ni,asik nk share jer...tengok lah kalau sama saiz..hihihihi,sbb cm takut longgar kat mana2 part nanti..ahakkk..

Rozali said...

Salam CL

Salam CM
taniah
maaf
saya tenguk dah ada 23 comment
sambil menaip
tentu dah pergi ke 24 ke atau 25 comment
sorry

manzlie said...

SALAM CIKGU MAS..


REKOD MASIH LAGI BERTAHAN 23 KOMEN NON STOP...TAPI DI MONOPOLI OLEH

3 RATU...CHE NA
HAJAH MAI
CM

TANIAH...MANA RAJA PECUT NIH...TAKNAK PECAHKAN KER...ATUKK COME ON..?

WAASLAM

manzlie said...

SALAM cikgu mas..

di rumah pun leh buat spring cleaning jugak...

waslam

manzlie said...

salam kak ngah..


ada jugak tuh...memotong yer.


waslam

manzlie said...

salam rozali..


apa kabar...?


wslam

Rozali said...

Salam CL

Salam Kak Ngah
baik2 tumpah tey kat key board

manzlie said...

salam cikgu mas..

boleh ka share abaya tuh..?

heheheheh

waslam

Rozali said...

Salam CL

saya sihat
cuma batuk sedikit
sebab cuaca panas hujan

Wassalam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

spring cleaning! nampaknya kat umah kak nab pun kena spring cleaning jugak!!

CM...tahniah!!! ratu trek sepanjang zaman..

manzlie said...

salam rozali..


saya pun baru jer baik batuk nihh


lst 2 week batuk teruk..


waslam

che'na said...

Salam CL,

TAhniah CM, ingat tadi dah buat rekod baru, saje jer bagi CM cipta rekod terbaru. Lotih gak wat kereta berhias ni. Selamat minum ptg semua. Dah berkemas CL minum apa lak, wat cekodok ke!

che'na said...

Salam CL,

Bilik dah kemas dah, ada saper2 nak singgah ke! CL dah siapkan semuanya tu..

abangsulung said...

Salam,

Besar bilik tu, Kalau ditinggal belon(kapalterbang),boleh menumpang di bilik tu ke..? Dpt gak merasa tido di Hotel mahal.

Tahniah CM.

manzlie said...

salam abang sulung...

welcome back abang sulung...
ghinduuu...kat abng long ni...

bila nak mai makkah nih...bilik cl dah kemas dah...

wslam

manzlie said...

salam che na..

dah berkemas dah..


tunggu ada orang tuh datng buat cekodok pisang lagi..heheheh


wslam

manzlie said...

salam hajjah nab.

welcome back...

seronoknyer akak duk berjalan tuh...


wslam

CM said...

salam

abg sulong tu..kembali menceriakan ruang komen..

Ayah Zain said...

Salam CL,

macam banyak katil jer dalam bilik CL tuh hehehhe.

umang aii, cm nak pecahkan rekod az ker?

kalau lebih 15 tuh kira rekod lah tu.

nadz said...

Assallamualaikum CL,
hai..hari ni dapat tengok bilik mewah depa pulak...bertuahnya dapat tinggal di bilik mewah di bumi Makkah, Alhamdulillah.
Rindu Makkah....

manzlie said...

salam ayah zain..


rekod az dah pecah lah..di buat oleh che na, hajh mai dan cm..


waslam

Rusyaini Food Industries said...

Salam CL,

Bestnye kalau dah ada org yg tolong kemaskan bilik. Bertuahnya badan!

CL sihat ke? Sekarang ni musim sakit-sakit. Wan dah 3 minggu batuk. Badan jadi sakit2. Sungguh bahagia dapat tengok CL minum air zam-zam dari bumi bertuah tu. Teringin betul wan nak minum macam tu kat situ..

sI tEDI said...

salam CL,
kemas dah bilik!

saya seminggu sekali baru nak kemas bilik

tapi buat sendirilah!

he he he he

abangsulung said...

Salam,

CL, CM dan geng-geng semua, hahaha..kembali dah..grindugak ngan geng-geng semua, PC meragamlah..

rezeki said...

salam cl

kalau pak itam kemaskan bilik cl, dgn spring2 pak itam sekali tercabut hehehe

rezeki said...

cl

cm buat keta berhias kat atas, pak itam buat kat sebelah bawah, baru balance hehe

rezeki said...

salam

wah, wah abg sulong

merajuk lama benor hehehe

rezeki said...

cl

safwah dah tak pack lagi je ?

rezeki said...

cl

tu lah, pak itam nak keja cuci bilik kat sana, cl tak mau ambik pak itam keja

rezeki said...

cl

tak bayo gaji pun takpe, asal ada tempat berteduh dn syuruk tak miss sudah le hehe

rezeki said...

cl

kalau miss sturuk , mau turun 50 kg heheehhe dah lebih slim dari cl hehe

rezeki said...

opsss

keta berhias sebelah bawah tak cukup pjg lagi hehe

rezeki said...

cl

ni rekod sebelah bawah kira tak hehehe

rezeki said...

cl

kak ngah makan cucuk udang tak pelawa pak menakan dia pun

rezeki said...

cl

kalau tak bz, bolehlah bukak dapur tu
hehehe

rezeki said...

tu arab jual ikan kat pasar dah dok menangis, manalah seorg melayu tu nama manzlie tak mai beli ikan hehe

rezeki said...

cl

tu pemegang rekod semua pompuan , heheh

atuk, apa lagi, kasi pecahkan

rezeki said...

cl

penat lah hehehe cukuplah spi sini dulu, barulah balance sikit keta berhias kat atas dgn bawah hehehe

ampunkan pak itam kerana buat kecah kat umah cl

hehe

rezeki said...

opsss cl,

lupa satu, bilik cl takde bantak peluk ka hehehe

pak itam kalau takde bantal peluk, takle tido hehe

rezeki said...

bantal peluk hehehe

pembetulan
sebelum kak ngah betulkan hehe

manzlie said...

salam rezeki...


alahai...16 jer komen dari bwah...tapi kira rekodlah tuh...heheheh


waslam

manzlie said...

salam pak itam..

takpa lah...takda bantal peluk is ok for me..heheheheh


waslam

manzlie said...

salam wan..


cl baru jer baik dari batuk batuk last week..


waslam

manzlie said...

salam rezeki...


nak kurus jugak ker cam cl nih...

bley tahan ker..?heheheh


waslam

manzlie said...

salam nadz..


alahai..bilik biasa jer. tuh..

w
aslam

manzlie said...

salam pak itam..


malas nak p pasar sebab takda ikan kurau nak masak asam pedas..heheheh


waslam

manzlie said...

salam kak ngah..

wahh makan apa tuh tak ajak cl gak kat sini...pak itam bagi tau nihhh


waslam

safiudin said...

salam sdr,

tahniah CM...

wah!wah! tak larat nak kejar macam ni... semua wanita dah ambil tempat...

baguslah tu sdr.

operasi begini semua warga PDKM pun kena buat ni....hihihihi..

abangsulung said...

Salam,

tumpang lalu..

Pak Itam, Dah tua-tua nak merajuk.. puii...

Bukan merajuk lah pak itam..PC meragam..hehehe

manzlie said...

salam saffiudin..

ye lah....hhehehehehe...esok ahad..ada masa nak beroperasi lah...heheheh


waslam

manzlie said...

salam abang sulung...

pc meragam..antar jer kat klinik pc..heheheh


waslam

rosli said...

Salam CL,

Lepas ni bilik CL mesti cantik dan berbau harum ajer selalu

PAK NGAH MAN said...

salam
bilik boss mesti kena jaga kan.. nanti boss marah

PAK NGAH MAN said...

kena lah jaga sebab ramai tamu yang datang kan

PAK NGAH MAN said...

buat persiapan untuk rakan-rakan PDKM yang akan datang tu

manzlie said...

salam rosli..

alhamdulilah...sekali sekala spring cleaning kan...heheheh


waslam

manzlie said...

slam pakngah man..


boss apa lak...cl pun kuli jugak lah...heheheheh


waslam