MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Thursday, 8 April 2010

" Jom Ikut CL Jalan jalan part 8..."

woww...banyaknyer cerek....so beautiful.....
Berjumpa dengan pakcik dari Patani, sudah 30th menetap disini..
" Yang Mana Satu.....Idaman Kalbuu......"
" Tidak Tertahan .... Melihat Itu......"
" Mungkinkah Jauhhh....Berbatu batu...."
" Boleh kah CL kirim kan... SAtuuuu....."
Posted by Picasa

47 comments:

CM said...

salam cl

CM said...

salam CL

ambooi dah menyanyi tu...sihat dah tu

CM said...

salam CL

CM kirimm yerr...CM kan peminat pinggan mangkuk..

sonata anak kancil said...

salam CL : naib johan!

sonata anak kancil said...

CL : cantiknya cerek2 tu....nak la!

MohdArshad said...

Salam.CL pk cik patani tu duduk dekat situ juga tak jauh rumahnya..

Azima said...

Salam Cl..

Bila dok menyanyi..tu tandanya dah sihat la ye..Alhamdulillah..Syukur

Wassalam

Azima said...

Salam Cl,

Tak tau nak cakap ni.. :-#####

CL,nak order la cerek tu!!!!

Tahniah CM n Kak Sonata..

Wassalam

MohdArshad said...

Salam.CL pk cik patani tu duduk dekat situ juga tak jauh rumahnya..

MohdArshad said...

cl no 6 tak ada hadiah ke...cerek ke....

Azima said...

Salam Cl,

Yang silver ituuu...idaman kalbuuuu..
Ikutkan hati..ingin ke situuuu..
Biarpun order..hutang dahuluuuuu...
Akan CL kirimkan...sampai ke pintuuuu!!!

Lagu tu ok tak Cl???

Gud nite..TCare.

Wassalam

manzlie said...

salam cikgu mas...

taniah...Ratu trrekkk...

Emas, Perakk dan gangsa ..

spu bersih nohhh


waslam

manzlie said...

salam cikgu sonata..

alhmdulila..
naib johan pun jadi lahhh


waslam

manzlie said...

salam cikgu mas..

peminat pinggan mangkuk..
no 1 lah niii


waslam,

manzlie said...

salam haji arsad..


ye lah...pakcik tuh duk situ..


waslam,

manzlie said...

salam cikgu sonata..


cikgu pun nak juga yer...

waslam

manzlie said...

salam haji arsad...



bukan kata cerek...belanga pun cl leh bagi...


waslam

manzlie said...

salam azima..


tak oklah lagu tuh....gehhehehhhe


waslam

Imran Paris said...

En Li...wah dah menyanyi sakan rupanya dia...ALHAMDULILLAH. Moga terus sihat lg ceria. Err...mcm2 piliha kat bazaar ni, ada pun teko kecik...cop 1, yg ada jin kecik je tau....hehehe

manzlie said...

salam dato Imran Parisss..


alhamdulila..sihat dengan berkat doa doa dari warga PDKM jua...mekasih

teko jer kecik tapi JIN tetap besar lah dato...


waslam

che'na said...

Salam CL,

Dah ceria bunyinya. Bolehlah sambung perjalanan lg. Byk betul cerek2 tu..nasib baiklah sy x minat kalau tak habis kene borong.

TAhniah CM - x tahulah my hubby tu qualified tak jd nurse CL. CL nak certified nurse kot!

manzlie said...

salam che na...

dah qualify pun..datang tadi bagi cl ubat suruh makan...

alhamdulila..

waslam

che'na said...

Salam CL,

x tidur lg ke CL. Better take an early rest agar fully recovered. Sy ni dah cukup tidoq. Ok tcare.. Tharu betul sbb CL berusaha dok masukkan N3 baru wpun baru pulih. Tqvm

manzlie said...

salam che na..


takpa..demi anda semua takda maslaah..

pssstt....baru lepas check in kan Eraa Fazira dan hubby di bilik tadi...


waslam

ibu,mommy,mom... said...

salam cik Li...
Amboi cantiknya cerek cerek tu.Mamacaman tu kalau mommy nak kirim satu?:)

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

wow! dah nyanyi2 dinda ku...dah sihat lah tu.
kak nab nak kirim apa ya??

rezeki said...

salam cl

hehehe
dinda nak yg pakai serban tu , bley hehehe

kak nab,

saya ada ubat sakit pinggang cl tu, tapi ... hehehehehe

sakit pinggang cl dan menjangkit kat saya, semalam dh ku lumur pinggang ku dgn minyak angin panas

adussss, sengalnya hehe

rosli said...

Salam CL,

Tahniah CM,

CL, agaknya kalau kita cari dan jumlahkan orang Msia, Siam dan Indonesia yang menetap di sana mesti ramai kan ?.

Bila dah sampai di sana mesti mereka jatuh hati dengan Makkah dan terus menetap di sana. Begitulah keindahan dan tarikan Makkah.

Cantik semua cerek tu...

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, CL ceria kita senang hati.

Amin.

tq.

Abg Mgt said...

Salam,

Lihat banyak2 kendi air yang dipamerkan ni, teringat laa masa berhenti rehat di R&R Madinah ke Mekah........

AuntieYan said...

Salam CL,

Ya Allah!..Pak Cik dari Petani tu, wajah dia saling tak tumpah macam wajah arwah ayah Auntie!...

shami2 said...

Salam CL...

Alhamdulillah...

kembali bersiaran n3 jom jalan2 heheh ...

Aikk cerek ayaq ...heheh berkenan larr...warna emas tu cantik...warna perak pun cantik...berapa harga tu CL....huhuuhu...minta bang samad pilihkan bleh...hehehhe

Psssst mana kak ngah nih..lama aar tak kuar.....

Kak Sidah said...

Salam CL,

Dah boleh jalan2 tu dah sehat la yer CL, alhamdulillah..

Kak Sidah said...

Salam Cl,

Akak kalau boleh nak macam2 tapi yg penting akak nan awk sehat dan boleh ceria2 kat blog ni, sunyi kalau cl sakit..tak berseri umah CL

boxhousestudio said...

Betul tu Kak Sidah, yg penting biar ALLAH beri Cl kesihatan yang cemerlang sehingga akhir hayat...amin amin amin....happy!!!

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

wow...EF & somi nginap kat hotel CL. krm slm kat dia..hehehe

pak itam...guane pulok pok itang sakit pinggang...ubatnye makang ikang singgang...heheheh

daela said...

Salam cl...masa mak dila g buat umrah..mak dila ada beli cerek kaler gold yg depan sekali tu...sampai M'sia, abis kemik2..pastu..mak g repair ngan lesung batu nya..now dah cantik balik dah..& mak masih gunakannya...

SUHAIMI said...

Salam CL......

N3 jalan2 ni memang best.....

S said...

salam,
CL,
mata mana tak terpukau
melihat teko berkilau kilau
nak order satu. hehehehe

safiudin said...

salam sdr,

tahniah CM...

alhamdulillah, syukur... sdr dah sihat...

dah boleh bawa jalan-jalan ni... (dah hilang ke kebah-kebah tu..)

mari ramai-ramai kita order.....

S said...

salam,

Cl dah ada ramai kawan kat makkah .
tentu lebih meriah hidup CL nnt.

smoga bertemu puteri idaman hati disana.......

hjh mai said...

salam...,

alhamdulillah cl dah sihat....jaga kesihatan selalu, jgn byk mkn nasi beriani lagi tau....nk2 beriani kambing tu....darah naik aje nnti....

hjh mai said...

salam...,

cantiknya cerek2 tu.., berkilau2....boleh kirimkan x cl..nak2 yg atas sekali tu (gmbr ke 3)...

hjh mai said...

salam...,

erra fazira ada kat sana ke...kirim slm kat dia...

Ummiross said...

Hehe ummiross ada yg cerek gold tu,nostalgia betul lah...

Life Is Beautiful said...

Salam CL..

Cantik cerek-cerek tu semua. Berapa harga 1 cerek tu?


Syukran.

Aki44 said...

Salam CL....
Ini yg x tahan nih bagi oghang pompuan. Mari.. mari Siti Rahmah, murah..murah...Msia Bagus.