MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Sunday, 11 April 2010

" Jom Ikut CL Jalan jalan...Part 11.."

Pintu masuk Utama Ke Zam zam tower..



Terus menuju ke MH..
Permandangan MH dari depan Zam zam Tower...
Posing sakan CL nih....
Jemaah duk nak masuk ke dalam HM
Entrance to Zam zam Tower shopping complex..
Posted by Picasa

31 comments:

che'na said...

Salam CL

hjh mai said...

salam

Rozali said...

Assalamualaikum CL

Wassalam

hjh mai said...

salam...,

tahniah che'na...

che'na said...

Saalam CL,

Alhamdulillah...rezeki

hjh mai said...

salam....,

dah part 11 dah...seronok jln dgn cl...

My Life said...

salam
dear cl
alhamdulillah

hjh mai said...

salam....,

cantik zam-zam tower..

mfisma said...

salam CL..tahniah che'na, hjh mai and Rozali

che'na said...

Salam CL,

Wah! CL bw kita round sekeliling MH betul. Dah smpi Zam Zam Tower, terkejut bila buka td ingatkan KLCC. Zoom masuk dlm tak CL!

che'na said...

Salam CL,

Tkasih Hjh Mai dan Mfisma.

Akan dtg di sekeliling MH semuanya bangunan besar2 agaknya.

Lotfi Lokman a.k.a kamitaken said...

tq CL sebab letak link!~ kita jalan2 jauh sikit nak bila CL free? kita nak buat outdoor session for pengantin kita. amacam? maybe ke arafah dan sekitar2 tanah haram.

Mohamad Fitri B Mohd Azlan said...

salam CL,

semoga sihat dan agar dapat mendoakan kesejahteraan umat islam keseluruhannya

SUHAIMI said...

salam CL

panorama yang cantik......

malek said...

Salam CL

Zam-zam tower ni dah siap keseluruhannya ke? Saya rasa ini bangunan tertinggi di Mekah buat masa ini. Boleh bawak kita melawat ke kemuncaknya? View nya pasti lebih menarik.

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, dapat tengok bangunan tinggi pun jadilah asalkan kita terhibur disini, Terima kasih CL.

Amin.

tq.

CM said...

salam CL

zam-zam tower ni ada shopping complex yer...mohh kita masuk dalam...cari abaya lip,lap..

S said...

salam,

Makkah tower memang mengagumkan.
tinggi menyayup dan cantik.

angan2 mat jenin lah nak duk disitu.

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

jalan-jalan-jalan...seronok! nak ikut CL boleh?

Hajah Zainab bt Abdullah said...

Salam CL..

tumpang lalu sat..

CM...kita order abaya yg lip-lap lip-lap tu nak ker?? CL kan ada offer kita berdua hari tu...ingat tak?

CM said...

salam mama zainab

of course cm ingat offer tu...tapi offer betul2 ker,,,ajak2 ayam tu.!!!

cm mahuuuu tapi maluu sehh..

Rokiah said...

Salam ziarah CL...

Rokiah said...

Haaa... kali ni hjh mai kena bebagi pingat dengan che Na & Rozali.. tahniah!!!

Rokiah said...

Kalau masuk shopping kat zam-zam tower tu saya nak cari minyak wangi arab lah... ada tak kat situ?

KAMATO said...

Salam CL, setakat ni itu tower paling tinggi di situ kan

rosli said...

Salam CL,

Tahniah che'na, hjh mai dan rozali,

CL, sptmana saya cakap dulu, semua angle cantik, bila CL bergambar ianya menambah seri gambar tersebut, dont worry, saya suka tgk, cuma 'jeles' sebab belum dapat peluang bergambar bersama di sana.

J_Kerabat said...

Assalammualaikum wbrkth CL & Sahabat2,

Menarik tempat ni...Buger King di sini pun sedap.

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL & CM...

CL..CM kata dia mahu abaya lip lap tu..tapi malu :D

Kak nab arr bagi pihak kak nab & CM ...kami mahu..CM malu, kak nab tak malu punyer...heheheh

tul kan CM..aritu ada offer utk kita kan..masih ingat punyer!!

safiudin said...

salam sdr,

tahniah che'na, hjh mai dan hj rozali...

menarik betul gambar-gambar ni...

macam jurugambar pro lah sdr.....

PAK NGAH MAN said...

salam, ingatkan dah habis dah jalan-jalan rupanya ada lagi ya

boxhousestudio said...

Salam Tuan Haji CL...

BHS datang lagi...zam zam tower ni atas dari 5 bintang ke?..dengarnya semalam rm10,000 bilik hotelnya...dan projek wakaf Raja Arab Saudi?..oppss..kalau salah betul kan ya...

salam dari budak Malaysia