MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 7 April 2010

" Malam di depan Hotel Alsafwah.."

Bismillah...salam from Makkah....alhamdulila...Cl sudah pun beransur pulih dari demam serta sakit pinggang yang di alami beberapa hari arituh..(hingga Cl takleh nak rukuk ketika solat) tapi alhamdulila sesudah di urut beberpa hari dan makan ubat yang di bawa hampir sembuh 90%...JUtaan terimaksih pada anda semua yang mendoakan kesejahteraan saya...syukran..waslam
Ini lah dia suasana depan hotel Alsafwah entrance pada waktu malam tadi...masyallah...


P/s; Jutaan terimkasih jua pada Hajjah Zainab dan DAto Imran pariss kerana menelepon CL bertanyakan kabar dan juga Tn Hji Arsad kerana menziarahi CL tempohari....syukran..
Posted by Picasa

38 comments:

hjh mai said...

salam

hjh mai said...

salam....

apa khabar cl...dah sihat ke...

hjh mai said...

salam.....,

kalau belum berapa sihat byk2kan minum air zam2 ya...

Zie said...

Salam CL,
Apa Khabar?
Tahniah Hjh Mai
Indah MH disemua sudut dan wantu

hjh mai said...

salam...,

ooh inilah keadaan di depan hotel waktu mlm ya...sibuk juga..

ibu,mommy,mom... said...

Salam Cik Li...
Alhamdulillah dah sihat.Di kl ni pun musim banyak orang sakit.

Bestnya gambar tu:)

hjh mai said...

salam...,

jlnraya depan tu tembus kat bwh mh ke cl..?

boxhousestudio said...

Alhamdulillah...

shami2 said...

Salam CL....

Alhamdulillah...dah beransur sihat...
Doa kami semua moga CL sihat 100%...

Indah panorama lampu2 jalan kala malam,
semuanya hanyalah perhiasan..
Sesekali tidak akan membuat insan jadi tenteram...
Melainkan bermunajat pada Tuhan..
Siang dan malam...seperti yang telah disyariatkan....

p/S: terima kasih mengirimkan n3 pada kami semua...sehari tidak kelihatan n3 yg baru..pastinya tak terbendung kerinduan pda tanah haram..

Atikah said...

Salam Cl,

Alhamdulillah, cl beransur sihat...

hjh mai said...

salam...,

betul tu shami2, sehari x de n3 baru pasti kita akan trtunggu2, rindu rasanya...apa2 pun semoga cl 100% sihat dan dpt melakukan ibadah dgn sempurna..

manzlie said...

salam Hjh mai..


Taniah...top tree..

Ratu trekk..
Emas , perak dan gangsa..

waslam

manzlie said...

salam hajh Mai..

alhamdulila..
Cl dah lega...syukur..

banyak gak minum air zam zam skg nih...badan kurang air katanyer.


waslam

manzlie said...

salam zie..


alhamdulila

syukur dah sihat..

waslam

S said...

salam,

CL,
Aljamdulillah dah sihat.
elakan dati mengangkat berat naaa.

cantik gambaq N3 ni.

S said...

salam,

sori, ejaan salah banyak. jangan amik hati naa.....

rehat bayak2 naa.

che'na said...

Salam CL,

Alhamdulillah CL kembali sihat. Lepas ni kena jaga kesihatan ya...

Tahniah Hjh Mai, juara kali ni.

U said...

Salaam CL,

Alhamdulillah, CL dah beransur sihat. Semoga terus pulih 110%, insyaAllah. Take it easy, ya CL. Don't strain yourself.

Terima kasih kerana masih sempat meng-update blog kegemaran ramai ini.

VpeaceV

manzlie said...

salam U..

mekasih atas doa mu tiuh..

waslam

manzlie said...

salam kak S..


alhamdulila...
ok dah sihat..

mekasih atas nasihat yang di beri...


waslam

manzlie said...

salam ibo, mommy..

alhamdulila


sihat..syukur dan mekasih atas doa dari ibu tuh..


wasalam

manzlie said...

salam che na..

alhamdulila
dah sihat..
ustaz dtg malam tadi dan tido di sini..

waslam

manzlie said...

salam shami..


alhamdulila dah sihat..

cantik kan pandangan dari depan hotel safwah..


waslam

rezeki said...

salam cl

alhamdulillah, syukur

CM said...

Salam Ciklie

Alhamdulillah...ciklie dah beransur pulih....apa2 yg kong telah dicaskan ciklie...hehehe

untuk che na...pesan kt ustaz jadi nurse kalau ciklie sakit ..

rosli said...

Salam CL,

Tahniah hjh Mai, sapu habis.

CL, syukurlah dah beransur sihat dan pulih. Kena byk berehat dan sentiasa jaga kesihatan.

silversarina said...

Salam CL,

Akak doakan agar CL sembuh sepenuhnya InsyaAllah .

Suasana yang tak pernah sunyi walau di malam hari ... nikmatnya berada di sana .

UmmuAdam said...

Salam CL,

Lama dah saya tak meninggalkan komen tapi menjenguk jugak bila ada kelapangan ke PDKM ni disebabkan kesibukkan yg amat sgt. Harap CL akan sembuh sepenuhnya dan semuga ceria2 selalu.

Kak Sidah said...

Salam Cl,

Alhamdulillah dah beransur pulih, harap cl pulih sepenuhnya

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, semuga CL sihat sejahtera.

Amin.

tq.

NGINAP SRENGENGE said...

salam CL,

Air zamzam boleh menjadi segala ubat.Amal meminum dengan doa2 mustajab.

Pastikan sakit pinggang tu dak mengganggu bila membuang air-kecil.Kalau kencing tak lawas tolong pi check dgn doktor,berdoa dulu sebelum mwenyerah diri pada doktor.

Samping tu amal meminum air barli.Ia menyejukkan badan.Insyaaallah akan sembuh sepenuhnya dan boleh memudahkan beramal-ibadat.

Wassalam.

Hajah Zainab bt Abdullah said...

Salam CL,

Alhamdulillah, CL beransur pulih...akak doakan CL pulih sepenuhnya dan dapat beribadah & bekerja macam biasa. Take care!

My Life said...

salam..

dear cl..

alhamdulillah.. masyaallah

Che'gu Mimah said...

salam...

moga CL sihat n sejahtera hendaknya...

farah said...

Salam CL..

Good to know that you're getting better, tadi dah join tapi line buat hal, take care...t.kaseh kerana memaparkan hotel Al-safwah diwaktu malam, lain kali kalau tak keberatan nak tengok cantik tak diwaktu siang.

ibu,mommy,mom... said...

Sama sama Cik Li

Imran Paris said...

En Li, ALHAMDULILLAH, all praise to Allah the all mighty. Benar2 risau bila dpt tau En Li kurang sihat. Baca n3 ni, lega rasa jiwa. Syukur.

safiudin said...

salam sdr,

tahniah hjh mai...pulun habis nampaknya...

alhamdulillah, syukur masih diberi peluang menatap laman ini..

indahnya pemandangan ni..