MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Thursday, 15 April 2010

" UMRAH BERSAMA WARGA PDKM...jom..."

ESKLUSIF DARI PDKM..Umrah Bersama warga warga PDKM pada musim cuti sekolah nih.... sesiapa yang berminat sila hubungi wakil wakil PDKM yang tertera nama nyer di atas...tempat adalah terhad( 30 - 40 seat sahaja ) base on "sapa cepat dia dapat"...syukran......

57 comments:

hjh mai said...

salam..

hjh mai said...

salam...,

wow..bestnya umrah bersaman warga PDKM

hjh mai said...

salam...,

typing error...bersama bkn bersaman....tu la nak cpt sgt...

ibu,mommy,mom... said...

salam cik li...waduh bestnya

hjh mai said...

salam....,

bestnya3x....nak pegi3x....

hjh mai said...

salam...,

nak gi dgn hubby....tapi rasanya budget x cukup lagi....hu hu hu.......

Mohd Saad Hamid said...
This comment has been removed by the author.
boxhousestudio said...

Salam Cl

alamak BHS dah terpergi dulu...takpa lain kali BHS join group PDKM..yahooo!!!....opss...terlebih suda...Alhamdulillah...syukur...

BHS sokong usaha ini...teruskan usaha murni ...BHS pula nak kena kumpul duit cikit-cikit dari sekarang...InshaALLAH...

manzlie said...

saLAM hjh mai..

taniah..Ratu pecut...top three 3


emas, perak dan gangsa..


waslam

manzlie said...

salam hjh mai..

bersaman..?

aikkk mengigilka..?


waslam

manzlie said...

salam ibo mommy.

apa lagi..jom lah join us...


wasalam

manzlie said...

salam tn haji saad..

oh ye ker....

takpa..next time ada lagi..jgn tisau...hehhehe

wasalm

manzlie said...

salam boxhouse..


takpa..lain kali ada lagi..jgn risau..


waslam

ibu,mommy,mom... said...

:)insya allah ada rezeki sampailah mommy ke sana lagi...insya ALLAH

ibu,mommy,mom... said...

:)insya allah ada rezeki sampailah mommy ke sana lagi...insya ALLAH

Kak Sidah said...

Salam CL,

Alhamdulillah ...akak tahun ni belom lagi la Cl, cuti takde..insyallah kalau ada rezeki bila cl buat tahun depan....teruja sgt nak ikut rombongan ni..yg pertama kan..alahai....mesti ramai yg ikut kan.

manzlie said...

salam ibo mommy...

takpa lah..

nanti ada rezeki kita pergi sesama yer..


waslam

manzlie said...

salam kak shidah..


is ok...

nanti ada rezeki dtag lagi kesini yer..insyallah..


waslam

Zie said...

Salam CL,

Maaf CL, nak tanya naper umrah PDKM ni tak tinggal kat Al Safwah Royale Orchid? Pakej ni dibagi kat Manazel Al Rayed.

Selamat mengerjakan umrah pada semua, moga Allah permudahkan dan mabrur hendaknya.

Tahniah Hjh Mai, pinjam abaya bley.. hehehe

manzlie said...

salamm zie..

kalau kat safwah..harga nyer faham faham lah....
lagi pun hotel manazil berdekatan dng safwah..


waslam

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, Pakej Umrah PDKM.

Amin.

tq.

sonata anak kancil said...

salam....CL tahun ni sy tak dapat pergi....mungkin tahun depan / next other year....tahun ni...cuti sudah penuh ke lain tempat....

PINATBATE said...

salam..
seronoknya kalau dapat join trip ni yer..tapi cuti sekolah ni Insyaallah saya berjuang di medan yg lain pulak...tengah menunggu saat kelahiran..doakan selamat semuanya..

rezeki said...

salam cl

alhamdulillah, akhirnya perancangan bakal menjadi kenyataan dgn izin Allah jua

cl, doa ku moga segala2 nya dipermudahkan Allah swt

insyallah, tunggu kami hujung tahun ni ya

PAK NGAH MAN said...

salam
mari ramai ramai kita pergi umrah lepas tu kita serbu bilik 1205

farah said...

Salam CL,

Umrah ni cuti sekolah yang terdekat, bulan Jun ni lah ye, kena taengok jadual kerja dulu, kota ada tugasan tak boleh lah, teringin juga nak ikut, nak contact sapa CL ke.

taj said...

Salam,

bestnyer berumrah dgn PDKM...

kenangan 1205 tetap dlm ingatan...

jgn lupa pekena nasi kabsah dan mandey ya...

shami2 said...

Salam CL..

Alhamdulillah...

Pakej umrah diatur sudah
Wahai kawan2 apalagi daaa
Mana yang sudi jomlah
Mana yang tidak ..atur2kanlah
Kunjungan pertama umrah adalah sunnah
Berikutnya ibadah hajilah...
Lain2 itu ...rezekilah..
Anugerah dan jemputan dari Allah
Buat menambah baik empunya dirilah..

Hajah mai tahniah aaar

CM said...

salam...


best yerrrr,harga pun menarik...murah tu.siapa yg berkelapangan silakan join..

S said...

salam,

bestnya kalau dpt p.

doakan kak s ya .....

Mohd Saad Hamid said...

Salam CL

Kenafe (saja tulis macam ini) no. telefon ante same dengan hp Ust Arshad?

che'na said...

Salam CL,

Alhamdulillah akhirnya PDKM dah ada pakej umrah sendiri. Hargapun quite ok, banyak travel time ct sekolah dah >RM6000. Blhlah kita warwarkan kpd semua. Sorrylah CL utk oopis depa dah pilih travel utk pi hjg bln Mei, lainkali insyaallah.

Tahniah Hjh MAi.

U said...

Salaam CL,

Seronoknya kalau dapat join warga PDKM berumrah! Semoga dipermudahkan segala urusan pihak penganjur & jemaah.

InsyaAllah, kalau ada rezeki, nak join pd masa akan datang. Kena pulun menabung dan cari 'mahram yang sesuai' :)

VpeaceV

Mohd Saad Hamid said...

Salam CL,

Saya jadi agen di Melaka boleh ka?

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

alhamdulillah! akhirnya keluar jugak entri ni...tapi kak nab ralat sebab tak boleh ikut warga pdkm kali ini...moga2 lain kali boleh bersama-sama..

NGINAP SRENGENGE said...

salam anaknda CL,

Lebih menjimat lagi kalau sewa cuma 2 bilik saja.Satu untuk lelaki dan satu untuk pompuan.Cuma untuk simpan begasi2 saja.Yang lain di uruskan di MH saja.

Makan berkelah di dataran MH saja.
Tandas banyak dan bilik air pun selesa.

Tidoq.Kita bersantai saja dalam MH.Lebih enaknya.

Ini cadangan saja.Insyaallah kalau ada rezeki ingin juga nak pi.Tapi bagi ayah/mak teringat sangat berumrah di bulan Ramadhan.Ayah doakan sukses di atas kelapangan rakan2 ke sana.Moga dapat umrah yang mabruru.

Wassalam.

taj said...

Salam,

Pada ayahanda...kalau cam tu,,, pakej under budget namanya... cam style begpack...org yg kuat iman dan tahan lasak saje yg boleh ikut...kalau Taj, rasanya sanggup cam tu, sebab dah biasa susah...

boleh ker..

Ummi Humaira said...

salam CL..

awat la baru buka pakej macam ni sekarang ? akak dah pun mdftar ..
tak per akak join pun dgn rakan2 kita juga ..

insyaAllah kalu ada rakan2 PDKM kesana dgn pakej PDKM nanti , leh jumpa di sana .. tarikh tu juga , jadual akak ke sana.

shami2 said...

Salam CL...

Tumpang lalu...

Taj, cadangan ayahanda nampak menarik....tuh...kalau macam tu caranya berapa kos sumer tu...huhuhu..

YB said...

Salam CL

Terlewat, dah book dgn ajen lain. Insyallah 3 jun pergi. Boleh jumpa CL kot?

hjh mai said...

salam...,
rasanya cadangan ayahanda tu ok dan jimat kos, yg penting ada org yg nak uruskan dari sini lagi dan cl tlg uruskan kat sana lak, ley tak?

Atikah said...

Salam Cl...

Bestnya tapi budget tak dak lagi ler....

Atikah said...

Salam Cl,

Pakej nie berterusan ker? or hanya untuk kali nie jer?

benludin said...

off topik:
dgr ada sambut TGNA di mekah...betul ke

My Life said...

salam

dear cl

alhamdulillah...

Mohd Saad Hamid said...

Salam benludin

Aah. Ada entrinya kat sini. Juga boleh tengok dalam entri tuan Haji Arshad.

taj said...

Salam,

Shami,

cadangan under budget tu... rasa2 leh urus kalau Taj yg dduk n tinggal kat sana...

tempat tgl cam hostel dan makan pakai bungkus... leh uruskan

hehheh... harap mimpi jadi kenyatan..

berangan je... bukan kena bayar pun...:)hehe

taj said...

Salam,

anggaran belanja under budget umrah, bawah Rm 3500

rasa2nya boleh adjust, lg ramai lg jimat kos...

penen said...

Salam CL...
emm gud effort ler.... saya pasti meriah di sana....alhamdullillah

shami2 said...

Salam CL..

tumpang sembang ngan cik taj nohh..
pi rumah tak leh masuk hehehhe

taj ya ka..kalau dapat bilik cam hostel tak pa alhamdulillah ..dah tu...pada kita yang sederhana nih...yang penting dapat buat ibadat sebaiknya...dan sempurna insyallah...

taj said...

Salam,

Tumpang lalu CL na, jangan marah..

Shami,

budget itu hanya angan2 Taj aja... saja nak hangat suasana rumah CL..

budget itu, boleh dpt kalau ada org kaya sponsor sebahagian dr nya...hehhe

SUHAIMI said...

salam CL

wah bestnya.......tapi bulan 6 ni tak dapat le join.......budget belum cukup

Azima said...

Salam Cl,

Alaaa Cl..saya dah plan nak pi lepas raya ni..cutipun dah apply dah..Melepaslah nak join group PDKM ni..
19 jun my bday Cl..best kalau ada kat Mekah time tu..

Ingatkan yg Umrah PDKM lambat lagi...

Wassalam

rosli said...

Salam CL,

Tahniah hjh Mai...

CL, mmg kalau ada rezki nak ikut rombongan umrah ni....tp apakan daya...kena tunggu lagi

Che'gu Mimah said...

salam...

eiii sronotnye klu dpt join sekali..tp cuti nie byk program sekolah...lg pun kena ambik pekse PTK

safiudin said...

salam sdr,

wah! hebat ni...

pakej umrah warga PDKM...

pasti gempak...

maaf, saya tak dapat turut serta... mungkin 'akan datang'... insyallah!..

apa2 pun saya doakan segala rancangan berjalan dengan baik dan lancar...

Marla said...

Wow...bestnye!!! good start....I'm sure banyak nak ikut sama....