MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 28 April 2010

" Bilik Dato Imran Parisss....Kaabah View...."

Sudah sedia menunggu kedatangan "Tetamu Allah..dari Pariss...
Beliau akan sampai lagi sejam setengah dari Airport Jeddah...
Bilik air sudah Cl hiasi indah ......
Dato Imran...Aniversary yang ke berapa nih...?
Posted by Picasa

75 comments:

Zie said...

Salam CL
Glamernya

Zie said...

Salam CL
Berape tu harganyer

Zie said...

Salam CL,
Kirim salam pada dato' dan datin ye.. moga mabrur umrahnya bersama keluarga

Azima said...

Salam Cl,

Cantik bilik tu CL...

Salam Kak Zie

rosli said...

Salam CL,

Cantik

rosli said...

salam CL,

Tahniah zie dan azima

rosli said...

Salam CL,

Sampaikan salam saya pada IP dan keluarga

Azima said...

Salam,

Cl, musim bunga ke tu???hehehe

Patut la bunga kat taman cheq dah kurang..ropa2nya CL pi tabuq kat bilik dato'...!!!!

Wassalam

Zie said...

Salam CL
Salam Azima
Salam En Rosli,

Bilalah ye... giliran kita menjadi tetamu Allah. Moga2 ada rezeki ke sana ramadhan nanti, amin.

Atikah said...

Salam cl,
Wow... cam honeymoon room jer...
kirim salam kat abg im & kak mai...

manzlie said...

salam ziee..

taniah...Ratu trekkk

sapu bersih....Emas < Perak dan gangsa..


waslam

Atikah said...

salam cl,
Mesti abg im teruja dengan hiasan bilik dia....

Selamat ulang tahun perkahwinan untuk abg im juga... moga kebahagiaan dikecapi berpanjangan...

manzlie said...

salam zie..

mahal ler...heheheh


wslam

manzlie said...

salam zie...


insyalah nanti cl sampaikan..

waslam

manzlie said...

salam azima..


mekacihhh...


waslam

manzlie said...

salam rosli


ye ker....mekacihhh


waslam

Atikah said...

Salam cl,
Sonoknya bilik dok ngadap kaabah...

manzlie said...

salam atikah..


memang pu dato Imran meraikan his 'wedding aniversary kat sini...depan kaabah view tau...

waslam

Azima said...

Salam CL,

Awaq yang satu katil tu swan xder couple...n xder bunga???

Nanti cheq pk...mmmmmm... ooooo swan yg tu single lagi yer????

manzlie said...

salam zie..


insyallah..ada lah tuh nanti


waslam

manzlie said...

salam dik tikah..


harapan cl moga dato imran suker lah hendaknyer



waslam

manzlie said...

salam azima


yang katil satu lagi tuh..untuk anaknyer

heheheheh


waslam

manzlie said...

salam dik tikah..


mesti dato imran seronok kan..tido nampak kaabah...


waslam

Atikah said...

Salam cl,
Taku nanti sampai2 anak2 abg im dok teruja dengan katil yang ada bunga2 tu.... hehehe

Atikah said...

Salam cl,
Moga ada rezeki saya nanti nak menetap di salah satu bilik mengadap kaabah andai nanti saya dijemput menjadi tetamuNya... InsyaAllah... Amin...

teringin nak merasa... huhuhu

manzlie said...

salam dik tikah


insyalah..nanti ada lah tuh rezekinyer..


waslam

Atikah said...

salam cl,
Sempat ler syima jumpa ngan abg im ya... nanti agknya cl jamu mereka dua keluarga ya...

Azima said...

Salam,

Selamat menunaikan Umrah buat Dato'IP n wife..

And...........

Wishing you happiness in celebration on another year of love.

"Happy Anniversary"

Azima said...

Salam CL,

Kalau saya nak dok situ,swan tu xyah arr..mahal!!!

Kalau yg xder swan bleh diskaun 50% yer...???hehehhe.

Dik tikah,nanti kita pi skali arr,kita share sewa bilik tu..

Wassalam

manzlie said...

salam azima..


takda swan pun harga sama gak..hehehehe


waslam

Atikah said...

Salam Kak Azima,
Boleh kak... jom... jom...
tp cl kata tak dak diskaun 50%... cam mana tu???? nak kena cari sponsor la kak.. hehehe

kak su said...

Salam CL

kak su said...

Salam Zie...Tahniah

manzlie said...

salam kak su..


apa kabar..


waslam

manzlie said...

salam dik tikah


Dato imran duk on the way nih...


wasalam

kak su said...

Amboi...cantiknya...
Bilik tuu..telah ditaburi dgn
kelopak2 bunga rose yer???

Syukurlah nikmat Allah yer...
Alhamdulillah

kak su said...

Alhamdulillah akak sihat walafiat ..terimakasih...

Zie dgn Azima...sabar yer..insyaallah
kita akan sampai juga di sana ...kita berdoalah yaa..

Wslm

kak su said...

Ehh...Lupa ada seekor kumbang...
En. Rosli...sabar yee..kita jumpa CL dgn swannya....(yg idup ada tak???)

Azima said...

Salam,

Dik Tikah...xyah gabra la dik...CL acah jer tu..kita pakat bodek la dia,sure dia kasi laa!!!Mana tau 80% diskaun dia kasi...hehehehhe

Xpun kita suruh CL sponsor...amacam???

CL bab sponsor ni xder problemkan???

Wassalam

kak su said...

Salam CL

CL...nak tanya laa...

kat sini check-in and out dia sama cam M'sia ker???
In-2pm out 12pm
Wslm

manzlie said...

salam kak su..

tak sama aar..

sini kekadang check out pas isyak algii hehheeh

waslam

manzlie said...

salam azima


takda amsalah

cl leh sponsor...heheheh

waslam

manzlie said...

salam kak su


swan yang hidup takda lah...hehheh


waslam

Ummi Humaira said...

salam CL..

nanti kirim salam dr akak buat IP n zaujah dia yer.

sonata anak kancil said...

salam...bestnya! semoga memperoleh umrah mabrur...

rezeki said...

salam cl

alhamdulillah, nanti cl spikan salam saya buat imran sekeluarga ya

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

sure terpegun IP tengok bilik dia tu nanti.

Pak Man laksam said...

Salam CL,
Cantik nya bilik tu.....bilik air pun!

mama ju, said...

Salam CL

Kirim salam kat dato dan Datin. Mabrur umrah mereka.
Hebatnya dato....mesti ribu ribu ribu!

taj said...

SALAM,


MANA WAJAH IMRAN DAN KELUARGA...nak tgk little princesss yg comeyyy....
CEPAT MUNCULKAN... RINDU RASANYA...

IMRAN... TAJ REALY JELES KAT HANG NIH...:)

Kak Sidah said...

Salam CL,

Indahnya macam bilik pengantin baru, kirim salam akak kat Im dan keluarga yer cl,

Doakan akak satu hari nanti dapat dok kat situ jugak walaupun satu malam, teringin jugak..

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, tugasan CL utk Tetamu Allah mengaturkan bilik menghala ke Kaabah, beruntung sungguh.

Amin.

tq.

zie said...

salam dan slmt pagi

cantik betul bilik tu bila lah boleh merasa hehehe

YB said...

Salam CL

Disitu kot yang dikatakan syurga dunia tu.....

مسافر_اسلام said...

Salam.
Cantiknya...
pandai hiasi kamar tetamu Allah.

kucingorengemok said...

salam - waaah, ada angsa kat mekah!

U said...

Salaam CL,

Che Im & famili dah selamat tiba ya? Semoga mereka memperoleh umrah yang mabrur & Happy anniversary to Che Im & wife. Semoga kekal bahagia hingga ke syurga. Amin.

Cantiknya bilik tu! Nikmat dunia dalam menuju ke nikmat yang kekal abadi, insyaAllah.

Kirim salam kepada Che Im sekeluarga ya, CL.

VpeaceV

indahhouse said...

Salam cik lie,
cantiknya hiasan tu cik lie! bestnya kalu dapat honeymoon kat mekah! ada swan yg cute...

Marla said...

Wow...romantic nye room facing Kaabah.... :D

probakti 21 said...

Salam CL,
Hari itu CL tak tunjukkan kami bilik yang indah ini,kalau tengok..kami mungkin pengsan..tak jadilah makan hati unta kot.....

Noor said...

salam Cl..

pergh!! indah sungguh bilik nie.. tak dapat merasa.. dapat tgk pun jadilah.. upsss.. angsa 2 ekoq tu bley sembelih wat 'angsa mandy'.. he he

salam utk dato imran & datin sarah.. semoga beroleh umrah yang mabrur.. amin

Rusyaini Food Industries said...

Salam CL,

Oh! Ini rupanya hadiah anniversary ye. Alhamdulillah.

shami2 said...

Salam CL...

Alhamdulillah...

Tu dia bilik, cik imran kita...ermmmm cik imran doakan kita orang kawan2 sumer kat nih nohhh jgan lupa...tu itik angsa 2 ekor...duk tunggu dah...hehehh

Kak noor kita tumpang tgok pun oklah...
Pssssst hari ni balik kerja nak pi gubah angsa 2 ekor tu nak taruk kat bilik...jugaklah..hehehhe

abangsulung said...

Salam,

Nama dah Dato, bilik mestilah kelas... Selamat UlangTahun Dato suami isteri.. CL, sampaikan salam kami untuk Dato Im ye.. Kalau makan nasi mandi tu, ingat-ingat kita juga.

pas ni..nak bawa isteri cari-cari bunga kat belakang rumah.. Kain selimut dah buat dah.., tapi jadi ular..,pasal tak pandai buat angsa. huk.huk.huk teringin jugakkkkkk....

silversarina said...

salam,

cantiknya bilik tu .. selamat ber anniversary kepada cik imran paris .... kami tumpang happy ..nak menginap tak mampu den do :)

PAK NGAH MAN said...

salam
cantik hias bilik tu

Kak Sidah said...

salam,

Hai abg sulong nak buat selimut angsa jadi ular bahaya tu.....membelit...belaja la dgn cl macam mana nak buat angsa tu.

Kak Sidah said...

salam cl,

En. Im dah sampai ke..mesti dia seronok sangat tgk bilik tu...macam mana agaknya perasaan en.im.yer cl..

NGINAP SRENGENGE said...

SALAM CL,

Salam ayah untuk semua seisi keluarganya.

Moga dapat umrah mabrur.
Doakan untuk rakan2 PDKM semua.

Wassalam.

Kak Sidah said...

salam cl

En. Im sekarang tengah beradu ke atau dah turun mengadap kekaabah..jgn terlalai dgn keindahan bilik peraduan tu yer En. Im..

S said...

salam,

akhirnyaaaaaaaaaaaaa......
syima sampai kat studio PDKM.

shima,
ingatkan CL pasal buku 555. claim jgn tak claim.

S said...

salam,

ahlan wasahlan IP.
kamar dah sedia menunggu. hmmmmmm...enak ya dpt nginap disitu.

IP,
buku 555 jangan lupa yaa... panjang list yg CL buat untuk IP.

smoga IP dan keluarga dapat beribadat ngn sempurna dan dipermudahkan oleh Allah.

doakan kak s n abg mgt dapt menjadi tetamu Allah soon..

ibu,mommy,mom... said...

Salam Cik Li ,bestnya bilik tu,so romantik ...wok Cik Imran n Isteri menyambut anniversary di Makkah,alhamdulillah.
Cik Li nak tumpang tanya,bilik tu berapa harganya

che'na said...

Salam CL,

Wah! Cantik bilik Dato' ya. View Kaabah lagi. Nanti nak tempah satu la...

TAhniah ZIe

safiudin said...

salam sdr,

tahniah zie...

hebat bebenor Dato' Imran Paris ni...

mak oi!... glamer, glamer...

semoga Dato' Imran dan keluarga di permudahkan dalam setiap urusan...

ps: teringin juga nak bermalam di situ..