MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Friday, 16 April 2010

" Silent reader yang ke 50 datang..."

En Nasharuddin dari skudai , Johor.....
Posted by Picasa

48 comments:

shami2 said...

Salam Cl..

alahamdulillah

mama ju, said...

Salam CL

shami2 said...

Salam CL...

Dua

mama ju, said...

Tak boleh juga nak no. satu tu...

shami2 said...

Salam CL..

empat..mama

shami2 said...

Salam CL..

mama, tadi saya dah citer ttg kambin,kat blog mama..n3 wawan

shami2 said...

Salam CL..

Enam bersulam ngan mama hehhe

opps siapa jejak tu

mama ju, said...

Tkasih keranar maklumat tu Shami2, sekarang ni tanya je dulu..insayallah..(skrg rumah tgh berserabut...!)

shami2 said...

Salam CL..

Tujuh dah ada yg punya kaaa ...

mama ju, said...

dah ambeklah shami2 mama memang dah tua tak larat nak lari!

shami2 said...

Salam CL..

Mama tanya boleh..tak de salahnya...oohh renovate rumah yer..hari tu ader masuk blog mama dah tgok..nak sambut menantu ker

sonata anak kancil said...

salam.....ni Sonata pulak....no 3! dah 50 orang datang ziarah CL...tahniah!

mama ju, said...

Sori CL

OOh kambing kecik tu boleh 40 org makan?cukup ke?

shami2 said...

Salam CL...

mama, kita cuma berlari ngan jari jer sajer nak nyakat CM ngan rezeki....mana diaorang sumer nih...

mama ju, said...

Hai cikgu Sonata, dah sampai rumah ke?

SUHAIMI said...

salam CL

tak putus2 dikunjungi tetamu.....
alhamdulillah

shami2 said...

Salam CL..

tumpang sembang aar..

tulah kita galakkan order tambah yg siap potong keping...supaya cukup..dan semua orang puas makan..hehheh

Jom datang KKB malam ni..shami ada malam ni sesi visit projek hubs..

mama ju, said...

Rezeki duduk kat masjid tak balik2.hari ni kan Jumaat...

shami2 said...

Salam..CL..

henti rehat dulu nak lagu nasyid kat blog CL nih..

pssssst terima kasih doakan saya sekeluarga....doakan lagi jangan lupa...nohhhhhhh...

Saya juga doakan moga CL..bahagia dan sejahtera selalu...

mama ju, said...

sori lah lagi CL

Lain kali buatlah pulak kat Putrajaya...kami boleh serbu...

mama ju, said...

Terimakasih CL tumpang lalu

CL kalau nak order pun boleh...harga boleh rundingngan shami2.

taj said...

Salam,

mama ju & shami...

kalau di putrajaya...Taj amat setuju...berdesup den poeiiii...

kambing kambing

nadz said...

Assallamualaikum CL,
hari Jumaat ni..CL doakan di MH untuk kesejahteraan keluarga mama. Semoga segala kedukaan berlalu pergi.

manzlie said...

salam shami...

taniah..Ratu trekkk..Pingat Emas dan gangsa..


waslam

manzlie said...

salam mamaju..


taniah...Perakkkk


waslam

manzlie said...

salam shami..

wahhh pecut sakan skg...


waslam

manzlie said...

salam cikgu sonata..


alhamdulilah....laju gak memecut cikgu yer.



waslam

manzlie said...

salam suhaimi..


alhamdulilah...rezeki...dapt ketemu



waslam

manzlie said...

salam nadz...


insyalah...jgn lah risau


waslam

manzlie said...

salam mamaju..

nak order..takda masalah..tapi kambing mesia makan kepla sakit aar...hehheheeh


waslam

manzlie said...

salam taj..

memamg pun...sedap tuhhh


waslam

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, kunjungan Tetamu Allah utk CL berterusan.

Amin.

tq.

Kak Sidah said...

salam CL,

alhamdulillah ada lagi tetamu, nampaknya tak putus tetamu cl..

tahniah shami, mamaju..taj pun ada, sejak balik umrah rajin taj bersiarankan,

boxhousestudio said...

Salam Cl dan member-member maya sekelian...
Alhamdulillah..semoga lebih ramai...dan lebih ramai lagi nak menjejak kan kaki ke tanah haram...amin amin amin ...seronok tau..hmmm...

taj said...

Salam,

Kak shidah... sejak balik ini, jiwa rasa tenteram... tu yg rajin nak bersiaran & ada mood nak hantar komen...

alhamdulillah

rosli said...

Salam CL,

Tahiah shami2 dan mama ju.....memang laju.

CL, bahagianya tengok wajah silent reader ni....makin ramai kenalan CL dan makin murah rezki. Amin

rosli said...

salam CL,

Terlupa nama Nasharudin pulak, kirim salam pada dia. Mesti dia happy sgt berjumpa CL,

Hebat2 semua silent2 reader.....dalam diam2 mereka terjah CL... kita yg heboh2 tak sempat2 lagi terjah CL di Makkah.....

rosli said...

Salam CL,

Mintak laluan pada Taj, apa perasaan Taj, dulu jumpa di Wangsa Maju , lepas tu Taj jumpa CL di studio, selain dari best....boleh tak share perasaan di sana bersama CL

PAK NGAH MAN said...

SALAM
ADA TAMU LAGI, ALHAMDULLILAH MURAH REZEKINYA

shami2 said...

Salam CL...

Awat duk salahkan kambin Msia tu..aar...balik nanti..shami hidangkan pada CL kambin msia compom tak pening aihh...

Kita dah try test dah kan taj.. hanis..kita tau apa rahsianya..hehhe tak mo bagi pening tuh,...insyallah..kita dah masukkan herba rahsia...dan juga ayat2 suci alquran heheh insyallah ...tak da masalah..heheh
okkkkkkk shami nak berhenti dulu....kambin panggang duk panggil kat hentian dataran KKb malam ni shami ada disana jom kunjung gerai shami....hehheh sapa cepat dia dapat....hehehhe

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

ramai kenalan di alam siber datang jengok CL. bertuah badan. yang ke-50? wah...CL catat dlm buku 555 ke!!
semoga CL sihat, ceria & berbahagia sentiasa. CL dah bertemu dgn cintanya di Makkah :D

Hajah Zainab bt Abdullah said...

tumpang lalu..

betul kata rosli tuh..silent reader jer yang ramai terjah CL!

Atikah said...

Salam Cl,
Alhamdulillah.. tak putus kunjungan tetamu...

taj said...

Salam,

minta laluan tuan rumah,

En Rosli,

perasaan Taj? mmg lain rasanya... yelah tempat pun berlainan, di Mesia jumpa hanya sekali di masjid muaz, di mekah jumpa berkali2... tentulah lain... macam macam ada perasaan..

alhamdulillah syukur...

rosli said...

Salam CL,

Mintak laluan lagi. Terima kasih Taj kerana share pengalaman bersama CL di sana, saya percaya Taj masih teringat semua peristiwa dan pengalaman di sana sehingga ke saat ini

lepas ni Sinomosa ( Syima) punya giliran pulak....bestnya. jom kita bagi galakan dan dorongan pada Syima....

Dapat bersama CL di studio berlatarbelakang MH , aduhnya rindunya pada MH. Masih terbayang2 lagi waktu solat Jumaat di sana dulu.Amin

boxhousestudio said...

Cl sat arr...

shami2....jangan tinggai kan BHS...BHS nak rasa mbek tu.....ooo...mlm ni kat dataran KKB?...dah dekat tuuu....

safiudin said...

salam sdr,

tahniah shami2 dan mama ju..

alhamdulillah, silent reader datang ramai datanng...

sharif said...

Salaam CL,

Saya dan isteri selalu mengikuti PDKM sdra. InsyaAllah kami akan berada di Makkah Al Mukarramah pd 1 Mei ini dan harap dpt bertemu sdra.

Barakallahu fik.

Hj Sharifuddin, Ipoh