MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 21 April 2010

" Selamat Berangkat Pulang Ke Malaysia TOK GURU NIK AZIZ.."

Bersama seketika dengan TOK GURU NIK AZIZ
Keluar dari tempat penginapan di Hotel Al Safwah...
Menuju ke kenderaan
Masuk kedalam kenderaan untuk berlepas ke Jeddah...
Semoga TOK GURU selamat sampai di Malaysia..insyallah..
Posted by Picasa

74 comments:

MohdArshad said...

LAM

MohdArshad said...

salam CKL

MohdArshad said...

CL nk hadiah....

manzlie said...

salam tn haji Arshad..


taniahh,...orang makkah Raja Pecut lak..

sapu bersih nohhh emas, perak dan gangsa...


waslam

manzlie said...

salam tn haji arshad..


nak hadiah apa...?

aiscream ka...or kabsah ka...or jus ka..?


waslam

SUHAIMI said...

Salam CL.......

Imran Paris said...

En Li...alamak terlepas lg emas...leka td layan gambar Taj di FB.

Wah untung En Li dpt berjumpa Tok Guru ye...alhamdulillah

manzlie said...

salam dato imran pariss..


alhamdulilah....menunggu kedatangan dato lak minggu depan...


waslam

manzlie said...

salam suhaimi..


apa kabar..?



waslam

مسافر_اسلام said...

Salam abg CL..salam semua warga PDKM. Selamat pagi malaysia, selamat mlm Mekkah.

مسافر_اسلام said...

Tuan guru balik meningalkan kenagan utk semua. Apa yg dia pesan pada CL sebelum dia balik Malaysia?

مسافر_اسلام said...

Allhamdullah...taniah Hj Arshad, membolot semua kejuaraan. Mungkin kalau duduk kat Mekkah memang lagi cepat pecut kot. ye ke bang...

silversarina said...

Bestnya CL dapat bermesra dengan TGNA , bukan mudah dapat peluang bertemu begitu .

Nampak TGNA macam uzur , macamana keadaan beliau di sana ye ?

Ayah Zain said...

Salam Manzlie,

bertuah manzlie dapat berdampingan dengan TGNA ini.

Semoga TGNA sihat sejahtera.

rezeki said...

salam cl

alhamdulillah, semoga selamat spi ke tanah air

wah, hj arshad dapt hadiah on the spot psl dekat hehehe

Rozali said...

Assalamualaikum CL

kita sama sama berdoa agar TGNA selamat sampai ke Malaysia dan senantiasa dalam keadaan sihat sejahtera, untuk menegakkan agama Allah serta sunah Nabi SAW
amin

Wassalam

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, layanan istimewa utk Tetamu Allah yg CL berikan amat dikagumi. Teruskan......


Amin.

tq.

razalisuriyani said...

Salam CL...

razalisuriyani said...

Maaf CL..akak nak tanya...ooo...kalau CL tengah upload gambar tak habis...so comment akak x jadi la...ya...so kena ulang yee...

razalisuriyani said...

Okay..akak ulang siaran ya...

razalisuriyani said...

Apa kata2 pertama akak ya...Haa..ingat....'Sayu melihat wajah TGNA....nampak dia sedih sangat..."

razalisuriyani said...

Sayu...sungguh...berbeza dgn semalam kan...senyuman nya meleret...CL pun senyum cikit jee...

razalisuriyani said...

Mlm tuu..dpt tengok 1st picture x dpt comment yg lain...tapi...nampaknya....semuanya...wajah TGNA sayu jugak...

razalisuriyani said...

Semestinya...dia sedihkan..meninggalkan bumi Mekah nii..kan...tapi dia masih ada tanggungjawab yg perlu dilaksanakan di tanahairnya kan..moga TGNA diberkhati Allah.

razalisuriyani said...

Semestinya...dia sedihkan..meninggalkan bumi Mekah nii..kan...tapi dia masih ada tanggungjawab yg perlu dilaksanakan di tanahairnya kan..moga TGNA diberkhati Allah.

PAK NGAH MAN said...

salam, selamat pulang tok guru nik aziz

PAK NGAH MAN said...

tentu ada kenangan manis bersama tok guru kan

YB said...

Salam CL

Semoga Tok Guru lebih sihat selepas balik umrah utk meneruskankan perjuangan membangunkan rakyat bersama islam.

mama ju, said...

Salam CL

BESTNYA CL dapat bermesraan lagi.Moga beliau selamat kembali.

kucingorengemok said...

salam
semoga allah beri pelapis tok guru untuk generasi muda negara kita nanti

Mohd Saad Hamid said...

Salam Cl
Salam Tn Haji Arshad
Salam Kucingorengemok
Salam MI
Salam semua warga PDKM

Alhamdulillah.

Semoga Tok Guru dan kita semua dirahmati dan diberkati oleh Allah swt. Amiin.

S said...

salam,

CL,
tetamu datang n pergi
tapi
CL tetap sendiri
tiada sapa yg akrab menemani
sian CL.

ustaz Arshad bolehlah tolong cari teman buat CL....
buat mengubat hati CL yang sepi

S said...

salam,

CL,
ada lagi ni, kak s nak tanya.
bila nak di siarkan temuramah CL tu. nak tengok juga .

pasal orang nak kata memang sedap mulut. biaq p kat depa, mulut lidah depa nak kata apa pun.

janji kita line clear ngn Allah.
kak s tumpang gumbira dengan perkembangan CL dalam PDKM.
kut2 boleh tumpang sikit pahala jadilah.... InsyaAllah.

S said...

salam,

tahniah buat ustaz Arshad. juara dari Makkah.

safiudin said...

salam sdr,

tahniah Hj Mohd Arshad.. ni juara baru dari Makkah...

Semoga dipermudahkan perjalanan TGNA...amin

ainhany said...

salam CL

Tahniah TH Arshad..Bertuahnya berkesempatan mmecut dan meraikan tetamu ALLAH disana.

Betapa gumbiranya CL sempat berposing hatta TGNA dlm kereta..Tahniah kepda penembak tepat CL.berbaloi2ye. Terbukti CL bukan shja seorng yg baik sehinggan meraikan tetamu hingga pulang .Subhanallah....besaula ganjaran dan pahala hndaknya

Paling Bahagia jumpa TGNA dibumi suci..berkongsilah lagi apa amalan dan pesanan tok guru utk dicontohi..

Semuga CL sihat, dan terus medoakan kami dan melksanakan tuntutan dgn sempurna. Juga muga TGNA selamat sampai hendaknya..
ALLAH AKBAR

S said...

salam,

sikit pesanan n peringatan
buat kak s juga semua...

wahai teman
sedarlah
kala dijulang tinggi
usah leka memintal awan
atau ralit menghitung bintang
jua terpukau cahaya bulan
kerna masih ada
langit diatas langit
berlapis tujuh

kala rebah tersepuk
menyembam tanah
ingatlah
masih ada bumi dibawah bumi
berlapis tujuh
asal manusia
Turabb.

wallahua'lam....

Zie said...

Salam CL,

Seronok melayani seorang ulamak dibumi barakah, syabas. Semoga TGNA sihat untuk terus berdakwah.

Kak S,
Terima kasih atas nasihat.

wira said...

salam..CL

hai cl sempat posing kat cermin tuu..
jgn mrh haah..

aintsuperwoman said...

Salam,
Seronok tengok CL melayan TGNA, dan bertuahkan dapat bersama beliau.

CM said...

salam CL

moga pulangnya TGNA membawa idea dan kekuatan yg lebih mantap sbg poltician hebat di Mesia..Insyallah

aiiik mlm tadi rasanya cikgu dah komen,napa takde..

Atikah said...

Salam Cl,

Berkat bumi mekah... dpt beramah mesra dgn TGNA... moga auranya melekat kat abg juga....

Semoga TGNA dan ahli keluarganya selamat tiba ke Malaysia... amin

razalisuriyani said...

Salam Cikgu Mas ...oooh!! maknanya kita berdua online la...yee...akak pun belajar buat keta berrarak..lagi...tapi...dah diarak keluar tak tau gi mana.....????

razalisuriyani said...

Salam CL boleh claim ke??? Keta berarak akak dah dilanggar todak...HEE....HEEE...aCAH JER...

Ummi Humaira said...

salam CL...

semoga TGNA selamat dlm perjalanan pulang ke tanahair ...

Azima said...

Salam Cl,

Selamat berangkat buat TGNA..semoga selamat sampai ke tanahair..

Tahniah TH Arshad..raja pecut dari Mekah tu..

PAK NGAH MAN said...

salam, ramai pengikut tok guru ya.. yang menjaganya, seronokkan kalau dapat berkhidmat dengan orang orang yang beriman dan berilmu serta berhati mulia tu

ina said...

Salam CL,

Mak & bapa mertua sayapun balik hari nie jugak. Agaknya sama flight kot dgn TGNA. Tapi tak sama hotel.

Aku Comel said...

alhamdulillah..
untung nya Tuan CL dapat serve Tuan Guru Nik Aziz..(^_^)

Rokiah said...

Salam Ziarah CL,
Salam buat sume warga PDKM
Semoga ukhuwah kita terjalin erat dgn adanya CL & PDKM.

Ari ni lambat sikit masuk, talam besar CL dh angkat hu3, baru sampai umah, busy pegi ziarah ank2 kat hostel diaorang.

Rokiah said...

tengon N3 TGNA pulang ke Msia ni saya respect la kat CL... Sebab dia layan tetamu yg nginap kat hotel Assafwah sampai ke kereta.. mesti tetamu tu tertarik kn.

rosli said...

Salam CL,

Tahniah Hj Mohd Arshad....Raja Pecut baru.


CL, best tgk CL dengan TGNA dan Hj Arshad. Semoga mendapat berkat di atas kunjungan tersebut. Amin

manzlie said...

salam paknhgah man..

memag banyak kenangan manis bersama beliau...alhamdulilah

waslam

manzlie said...

salam kak s..

ye lah...cl jugak masih kesaorangan kan...


waslam

manzlie said...

salam ain hanny..

syukura dapat melayan tetamu allah kan..


waslam

manzlie said...

salam wira..

mekacih...penembak berani mati..???heheheh

waslam

manzlie said...

salam kak su...

ye lah...jgn risau yer kak


waslam

manzlie said...

salam kak S..


aduhhh...
syahdu sungguh madah akak tuh...


waslam

manzlie said...

salam aku comel..


alhamdulilah..tetamu allah haruslah di mulia kan..


waslam

manzlie said...

salam rosli..

memang seronok kami melayan mereka..

syukur


waslam

manzlie said...

salam kak rokiah..


alhamdulilah...

syukur dapat bersama mereka jugak


wslam

manzlie said...

salam ina..

oh ye ker...
mesti mereka sama flight kan..


waslam

manzlie said...

salam paknagah man


memang terasa keseronokan bila melayan depa nih


waslam

manzlie said...

salam saiffiudin..


alhamdulilah..syukur

waslam

manzlie said...

salam zie..

aminnn...

moga depa selamat kembali ke tanah air..


waslam

manzlie said...

salam ummihumiara..


amin...moga mereka selamat sampai..


waslam

manzlie said...

salam cikgu mas


ohh hilang jugak ka komen cikgu tuh

maaf la yer..ada kesilapan teknikal


waslam

manzlie said...

salam azima


aminn...moga mereka selamat sampai hendaknyer


waslam

manzlie said...

salam tn haji saaad.


amin...


waslam

manzlie said...

salam kucing gemok..


insyallah/..

moga adalah hendaknyer pelapis yer


waslam

manzlie said...

salam ainsuperwomen.


memang seronok dapat melayan mereka di sini

waslam

manzlie said...

salam mamaju..


alhamdulilah...seronok tak terkata..


waslam

mohd said...

Cik li terima kasih kerana menjaga TGNA dengan baik..Allah jua yang dapat membalas budi baik cik li

Aki44 said...

Salam CL...
Alhamdulillah CL dapat memberi khidmat yg terbaik utyk insan yg mulia spti TGNA. Bertuah CL diberi pluang tuh.