MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Tuesday, 13 April 2010

" Erra dah check out jugak...."

Bergambar dengan Bintang Pelem...Erra
Posted by Picasa

82 comments:

Atikah said...

salam cop dulu

Atikah said...

Salam Cl..

Alhamdulilah... dapat gak... hehehe

amir said...

nak merasa jugak le jadi pecut nie

Ummi Humaira said...

salam CL...

tahniah Atikah

Atikah said...

Salam Cl,

Seronoknya dpt jumpa Erra...

Ummi Humaira said...

salam

ingat dpt gangsa , rupanya no 4 ..hui hui hui

Atikah said...

Salam CL,

Erra ngan hubby jer p sana? Anak dia tak datang sama ker?

Ummi Humaira said...

salam tikah ...

apa khabar ?

Atikah said...

Salam CL,

Tumpang lalu..
kak ummi, no 4 pun ok ler tu...

saya pun rezeki dpt... biasa tgk kosong, bila post komen dah bederet... hehehe

S said...

salam,
segaknyaaaa.

Atikah said...

Salam Kak ummi,

Alhamdulillah... saya sihat kat sini...

S said...

salam,
bulan depan ada lagi VVIP nak menginap kat Hotel CL.

dengar kata pakej Sakinah Travel.

wira said...

wow.....

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, hebat CL.

Amin.

tq.

S said...

salam,
CL,
nnt bawa kak s p shoping kat zam zam tower naaaa. shoping tingkap jer.

kat situ tentu mahal.

manzlie said...

salam dik tikah...

taniah...Ratu trekkk..Emas dan Perakk


waslam

manzlie said...

salam amir..

taniah..

gangsa...

waslam

manzlie said...

salam kak ummi humaira..

taniah jugak...
dah hampir tuhh


waslam

manzlie said...

salam dik tikah..


eraa dtg dng hubby dan baby...


menginap di safwah 4 malam


waslam

SUHAIMI said...

salam CL.........

wowww......ngan artis pulak.......

Kak Sidah said...

Salam CL,

Wah segak cl berduet ngan Erra..

manzlie said...

salam kak S..


suruh VVIP tuh datg sini tau dan makan sekali dng cl...heheheheh

waslam

manzlie said...

salam hilmy...

alahai...biasa ajer cl nii


wslam

boxhousestudio said...

Salam Cl...pandai buat lawak..."bergambar dengan bintang pelem"..hi hi

manzlie said...

salam suhaimi..


biasa ajer tuhh..kebetulan dia ada disitu..

waslam

manzlie said...

salam kak shidah..


berduet?...ishhh takdak duit pun cl nih..hehehheeheh

bergambar jer kami..


waslam

wira said...

salam...

nnti kalau saya sampai ke mekah boleh la saya jumpa dgn brader CL nie jugak....nak bergambar...hehehe

manzlie said...

salam boxhouse..


suke suker jer...jgn marah noohhh


waslam

manzlie said...

salam wira...


boleh takda maasaalah..


waslam

CM said...

salam..

ehem-ehem CM cari pak ngah man..mana pak ngah man ni???

...pak ngah man puas kita simpan akhirnya dia pecah lubangg laa,,,hehehe

manzlie said...

salam kak S..


boleh..kita jalan jalan and minum2 situ yer..


waslam

Kak Sidah said...

Salam Cl,

Best ke CL dapat bergambar ngan selebriti tu..jeles akak lah..ni yg cepat nak jadi jemputannih..

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

amvoi...CL & EF...bila agaknya CL nak berduet camtu...hahaha...CL ampun, akak gurau2 jer!

Noor said...

Salam CL..

pergh!! glamour sungguh bang jamil la nie.. dapat jumpa ngan ramai orang.. orang besaq2.. alim ulama.. bintang pelem.. kena tabik spring nih.. he he

alahai kak tipah oii.. segan lah lepas nie kalu kita nak p jumpa ngan bang jamil kan kan..

wira said...

brader CL kat sana apa kabar skrg...

Kak Sidah said...

Salam,

Tahniah tikah, amir dan ummi, Ummi dah nak g dah jumpa Cl, tikah bila lagi..

Kak Sidah said...

Salam,

Noor jom kita g umrah dapat jumpa cl, boleh ambik gambar kat studio tu..

PAK NGAH MAN said...

salam,
cantik la erra pakai tudung

Hajah Zainab bt Abdullah said...

cl tumpang sembang sat..

kak sidah..

teruja sungguh ya kita tgk suasana kat sana tiap2 hari....bila kak sidah nak gi?

ainhany said...

salam CL

hmmm...gamaknya CL bincang tentang apa dgn kak erra tu???
Kira2nya CL pun dah celebrity ni...Syukur..

semuga istiqamah

PAK NGAH MAN said...

salam,CM
tuan tubuh dah keluarkan gambar tu ok la, nanti dia marah pulak kita kelurkan gambar tu

safiudin said...

salam sdr,

tahniah atikah dan amir...

eh! betul ke bintang pelem ni...

bukan sorang aje.. tau tapi dua-dua dah macam bintang pelem...

pasangan ni macam nak lalu atas karpet merah aje... hihihihihi...

U said...

Salaam CL,

uishk! kalau CL tak sebut nama Erra tadi, sure kami ingat sorang lagi silent reader/blogger tengah berposing dengan selebriti Makkah tuh...heheh ;)

VpeaceV

farah said...

salam,

Bertamabah handsome bila berdiri bersebelahan dengan celebrity yang lawa,,,,tak salah sekadar bergambar sebagai kenangan.....

mfisma said...

salam Bro CL,

Mantap beb..

manzlie said...

salam cikgu mas..

wahhh ada komspirasi dng pakngah man yer...?

apakah ituhh?


waslam

manzlie said...

salam wira..


alhamdulilah..sihat seadanyer...syukur

brader wira?


waslam

manzlie said...

salam kak noor..

bang jamil tetap kat senah, tipah dan rohani...heheheheh


waslam

manzlie said...

salam kak shidah...


nanti akak dtg cl bergambar dng akak yer..


waslam

Kak Sidah said...

Salam,

Memang la kak Nab, memang teruja sungguh apakan daya..

manzlie said...

salam hjh zainab...


is ok takpaer..heheheh


waslam

S said...

salam,

betuila macam Noor kata . seganlah nak p jumpa CL sbb kita ni kemereh buih jaaa... huhuhuhuiii.

manzlie said...

salam pak ngah man..


aaikk..mesti ada sesuatu rahsia nih dia dng cm nak kena kan cl yer...?
heheheheh


waslam

Kak Sidah said...

Salam CL,

Seronok bila PDKM dah ceria semula..cl jaga kesihatan yer,

Noor said...

salam Kak Sidah..

Noor memang teruja sangat nak p nie.. macam biasalah.. apa kata kak sidah bayaq duit kapai terbang on behalf dulu.. cheq bayaq balik bulan2.. he he

psstt.. petang2 lagu nie.. pekena tey colombo ngan biskut pun sodap.. bila lah nak dapat tey colombo nie.. ahiksss

Kak Sidah said...

Salamcl,

Insyaallah bila tiba masanya nanti akak sampai sana kita begambar yer, takut malu pulak nak jumpa cl kat sana nanti..

Kak Sidah said...

Salam,

Noor, teh tu dah ada , cuma kita jer yg tak dapat nak jumpa

Noor said...

Salam kak sidah..

he he.. saje je nak bermanja-manja ngan kak sidah.. ghindu arr.. kalu akak ghindu kat noor.. jangan lupa tenung2 lah 'tey kolombo' tu.. ahiksss

YB said...

Salam CL

Dah macam bintang pelem jugak...tokoh politik udah, tokoh pelako udah, lepas ni tokoh apa kot?

rosli said...

Salam CL,

Tahniah Atikah dan Amir,

CL, wah wah.....glamournya....semalam dengan MB arini dengan bintang filem pulak,,,,, lepas ni dengan sapa pulak....

Abu Uwais said...

Cantik erra bertudung.moga2 tudung akan terus kekal di atas kepala Erra.. amin.. jom kita doa2kan bersama. CL pun xkurang handsomenyerr..

Noor said...

Salam..

kak S, cheq dah register kat pusat kecantikan, nak wat muka cam erra.. pas tu bley lah cheq tangkap gambaq ngan cl.. he he.. cm jangan jeles arrr..

manzlie said...

salam mfisma..

ohh ye ker...


waslam

manzlie said...

salam U..


oklah tuhhh


waslam

manzlie said...

salam ainhanny



biasa jer...


waslam

manzlie said...

salam saffiuddin..


cl jer biasa org nyer..buknnyer apa..


waslam

manzlie said...

salam abuuwais..

alhamdulilah..

cl biasa ajer...



waslam

manzlie said...

salam kak S..


jgn lah camtuh...

cl biasa ajer...


waslam

manzlie said...

salam rosli....


alhamdulilah..syukur...

alahai rosli , biasa ajer cl niii


waslam

manzlie said...

salam kak shidah..


insyalah cl ajga kesihatan yer..


waslam

manzlie said...

salam kak shidah..


insyalahh..cl jaga kesihatan yer...
mekasih atas ingatan akak tuh


waslam

manzlie said...

salam yb..


entah lah spa lak lagi..heheheh


waslam

silversarina said...

Wahhhh, bestnya CL , bertuahnya CL, Alhamdulillah .

manzlie said...

salam kak sarina..


alhamdulilah..

biasa ajer.


waslam

Zie said...

Salam CL,

Seronok dgn Erra pulak... semalam dgn MB. Semuanyer tetamu Allah

rezeki said...

salam cl


amvoi,amvoi.amvoi hehehe

tu baru celebriti bertemu celebriti heheh bang jamil kan kan kan hehe

alhamdulilah


kak ngah, kalau kita tunggang tapir rasa2 4-5 bulan kita sampai tak kalau bertolak dari sekrg hehe

manzlie said...

salam rezeki...

larat ker tapir tuh duk menangong pak rezeki dng senah...?//


wslm

ina said...

Ari tu TGNA dtg. Pas tu bintang pelem plak. CL nie dah tarap2 celebriti gitu. Segan pulak nak pi jumpa CL kalau pi Mekah nanti.

suarahati salmie said...

Salam CL..
apa khabar??lama xmbuka blog CL ni sbb terlalu busy dan lately asyik layak fb - anyway CL nampak betul2 handsome bergambar disebelah erra..upload lah gambar2 lain lagi kalau ada..

manzlie said...

salam ina..


nak segan apa lak...?

cl still seperti dulu jugak, insyalah


wslam

manzlie said...

salam suara hati..


insyalah nanti sya uploadkan yer..


waslam

Aki44 said...

Salam CL...
Wah wah wah hencemnyer. UR no wahid.