MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Thursday, 22 April 2010

" Jam 3.00 petang ...."

Hamparan kapet sudah di bentangkan untuk solat Asar...
Alhamdulilah....terasa kedamaian bila menatapnyer..
Subhanallah...
Posted by Picasa

61 comments:

My Life said...

salam

My Life said...

salam
dear cl
alhamdulillah

My Life said...

salam
dear cl

subhanallah.. rindunya

My Life said...

salam
dear cl
doakan azie

My Life said...

salam...
dear cl cuba buat kereta berhias.. hehhehee

My Life said...

salam...
dear cl

semoga sentiasa dalam keadaan sihat selalu.. dapatkan rehat yang secukupnya

My Life said...

salam
dear cl

tengok kiri kanan..
tengok belakang depan... masih tiada org.... terus memecutt.. hehhehehe

My Life said...

salam
dear cl

begitu damai dan tenang keadaanya...

My Life said...

salam
dear cl

kak shima dah jumpa cl ke??

Zie said...

Salam My Life,
Apa khabar?

My Life said...

salam
dear cl

dapatkan rehat yg secukupnya

My Life said...

salam
dear cl

kemana mereka menghilang

My Life said...

salam
dear cl

tengah makan kot

My Life said...

salam
daer cl
nanti doakan kami semua

My Life said...

salam
dear cl
cuba memecut lagi.. hehehhe

My Life said...

salam
dear cl
terus bersemangat

My Life said...

salam
dear cl

alhamdulillah

My Life said...

salam
dear cl subhanallah

My Life said...

salam
dear cl

dapatkan rehat secukupnya..

My Life said...

salam
dear cl

kemana cm ini????? kemana yang lain....

Zie said...

Salam My Life,
Tak nampak ke akak ada ni... hehehe

mfisma said...

Salam CL..t-kasih atas update dan posting ini..your life is full of colours out there at Mekah..setiap hari ada pelawat yg ziarah..tlg doakan saya sekali di depan multazam..

mfisma said...

Salam My Life pulun semua...

My Life said...

salam
dear cl

adakah saya memecah rekod cm?? hehhehehe...

cikgu mas abaya liplap.. milikku yer... hehhehehee

مسافر_اسلام said...

Salam semua...salam Cl..
Alhamdullah di permudahkan Allah utk warga PDKM melihat Kabbah.
keadaan dan cuaca yang baik.

Ini kak My Life ini dah lawan tokei dah...sampai 17 coment...eemm.

My Life said...

salam..
dear cl

alahai akak.. potong kereta berhias azie... hehehhehee

Zie said...

Salam CL,

Jam 3.00 petang nampak tak berape ramai... panas ke? Kalau dah kat sana panaspun takpe... bukan selalu ke Tanah Suci.

Rokiah said...

Salam Ziarah CL...
Salam sume warga PDKM

My Life said...

salam

dear cl..
kita takkan merasai kepanasanya bila berada ditanah suci...

Rokiah said...

Salam My Life...
Amboi berarak panjang tuh!

manzlie said...

salam mylife..

taniah...Ratu trekk..

top 9 jer.


waslam

nadz said...

Assallamualaikum CL,

Walau jemaah nampak macam tak ramai, namun yang dapat melihat dari jauh ni teramat ramai.. Alhamdulillah MH setiap hari dapat ditatap...rindunya .Terima kasih

manzlie said...

salam zie..


apa kabar..


wslam

manzlie said...

salam mfisma..


insyalah nanti cl doakan yer..


wslam

manzlie said...

salam nadz..

betul tuh..


waslam

manzlie said...

salam kak rokiah...


alhamdulilah....masih ramai lagi...


wsalm

manzlie said...

salam musafir..


alhamdulilah...sini panas biasa jer...


waslam

My Life said...

salam
adik mi

sekali sekala... heehhe
tapi tak dapat pecah rekod cikgu mas......hhiiii

My Life said...

salam
saudara mfisma
sekali sekala pulun habis... hehhehe

Rokiah said...

CL, bila lihat N3 ni,
rindu pada MH, rindu pada Baitullah dan rindu pd persekitaran makkah semakin bertambah hu hu hu..

My Life said...

salam

dear cl

iyer cl to 9 jer.. ingat nak buat kereta berhias mcm cikgu mas....tapi kak zie potong.. alamat abaya liplap tetap milik cm.. hehehhehe

Rokiah said...

CL.. nnt kalau ada free buka email ye. Ada cite sket.

shami2 said...

Salam..CL..

Alhamdulillah...

naper ada macam pagar kat depan baitullah tu

manzlie said...

salam kak rokiah..


ok nanti cl bukak yer..


wslam

My Life said...

salam kak rokiah..

berarak panjang haya seketika... kerana kakzie kita menyemarakkan suasana.. menjadi lebih indah....

mohon diri dulu semua.. mahu masuk keje... salam

Kak Sidah said...

salam Cl,

Ada karpet ke cl kat dataran tuh..musim haji takde karpet kan.

tgk lah azie tu panjang menjela kete berhias dia..tahnia yer azie.

مسافر_اسلام said...

cuaca jam 3 ptg sana tak sama dgn malaysia ya...mesti sini lagi panas kan.

ainhany said...

salam CL

ohh menyambut tetamu ALLAH pun pakai red carpet uper nya.. Tu lar kita ni dok puja yg lain ..upaer disini segalanya bermula.

Rahmat dan barakah berterusan ...muga kita jua mmpu mengunjunginya

PAK NGAH MAN said...

salam,
tak ramai jemaah waktu ni ya

razalisuriyani said...

Assalammualaikum CL....seronok dpt tenguk kaabah Lagi...

razalisuriyani said...

Salam adik Azie..tahniah ya... wslm

razalisuriyani said...

Salam CL...cuti sekolah sana dah habis yee...???

YB said...

Salam CL

Seronoknya solat kat kaabah tu, tak berkarpet pun tak pa...sejuk

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, memang Kebesaran Mu melambai kesana.

Amin.

tq.

rosli said...

Salam CL,

Tahniah My Life.....sapu habis semua pingat......

CL, masih ramai di Dataran Kaabah walaupun masih panas ketika itu, begitulah semangat jemaah umrah dan juga mereka yang mencari kedamaian di hati

che'na said...

Salam CL,

Alhamdulilah masih dapat mengikuti siaran di MH, tenang dan mendamaikan apabila melihat Kaabah.

Tahniah Mylife.

MANMIDLE said...

salam buat semua

MANMIDLE said...

salam
1st join
jumpa blog cl dlm website ustaz amin yg pi umrah bersama2 dgn anak2 yatim tempohari
rindunya
tenang dan damai
semasa haji tempohari
terlalu sesak
walaubagaimana pon syukur kami dijemput sebagai tetamunya
doakan agar kami dijemput lagi sebagai tetamunya.............

Imran Paris said...

En Li....selalu time Asar, En Li solat di mana?

safiudin said...

salam sdr,

tahniah my life...

alhamdulillah, syukur padaNya masih dapat menatap Dataran ini... (yang tak jemu di pandang...)

Norbaya said...

salam,org perempuan kena solat kat belakang kan,tak boleh duduk di dataran tu..