MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Tuesday, 20 April 2010

" Ada Shooting la......."

Sudah bersedia dengan liputan terkini dari Kota Makkah al Mukarammah
Liputan terkini ....berita sensasi...!!!!!
Di temu ramah seketika oleh mereka....
Bersedia untuk memberi ucapan .....alhamdulilah...



P/s: Hanya sekadar untuk berkongsi PENGALAMAN , bukan tujuan untuk mendabik dada atau riak..
Posted by Picasa

80 comments:

iBu...gUru said...

salam cl

iBu...gUru said...

amboi glamer nampak

CM said...

salam


ye larr glamour yer..

iBu...gUru said...

berita sensasi apa tu

Zie said...

Salam CL,
Wahh glamer lagi.. tahniah, blh berkongsi cerita

CM said...

salam cl

ada slot terjah tu..

manzlie said...

salam ibu-guru..


taniah...Ratu trekkk..Emas dan perakkk


waslam

manzlie said...

salam cikgu mas


taniahh...

gangsa..


waslam

manzlie said...

salam ibu-guru..

mana ada galamour...biasa ajer jer...


waslam,

manzlie said...

salam cikgu mas..


glamour menda nyer...
biasa ajer lah...heheheh

waslam

manzlie said...

salam ibu-guru..


berita mengenai kehidupan di makkah...


waslam

manzlie said...

salam zie..

boleh..
takda maslah nak kongsi bersama

waaslam

shami2 said...

Salam CL..

Alhamdulillah...

moga Allah sentiasa melindungimu
Selamat berjaya...jaga keselamatan baik2...pabila berada diluar kawasan...MH..nanti

manzlie said...

salam cikgu mas..


tu lah...cl pun kena terjah gak..


waslam

manzlie said...

salam kak shami...


insyallah...mekasih atas nasihat akak tuh..


waslam

CM said...

salam..


aiiik pesanan tu cam lain macam jer hehehe...sapa pulak kata CL riak ni,tunjuk perkara baik org kata riak...tunjuk harta benda,pangkat kekayaan org tak kisah pun...pi lah tarbiahkan golongan yg sepatutnya ditarbiah cam org kaya2 tu..ni ada sorang yg beruasaha mengajak org pada kebaikan mereka dah mula sindir menyindir...


pesan CM ...jgn peduli apa kata org...Nabi pun di kata di keji...apatah lg kita insan dhaif...

kami sentiasa sokong CL..

manzlie said...

salam cikgu mas..


lebih baik saya berkata "dahulu sebelum orang ingat saya macam tuh..".untuk mengelakkan bidaah didalam blog nih...blog ini untuk informasi tentang" pengalaman saya di makkah.."jadi sudah tentu lah ada yang tak SUKA melihat nyer...

hanya ituh sahaja....


waslam

CM said...

salam CL

fuuuh napa CM tengok org yg ditemuramah tu mcm fahrin Ahmad...hehehe

liputan dr BERNAMA tu..

YB said...

Salam CL

Untuk rancangan apa tu..boleh jugak kami tunggu siarannya

Azima said...

Salam Cl,

Makin glamor CL ni...macam bintang pelem gitu...

Nak minta sign autograf bleh ngak???heheheh

Wassalam

taj said...

Salam,

Hanya DIA yg maha mengetahui...

aaahhh... bangganya Taj ada sahabat cam nih...

moga Allah terus merahmati CL tanpa putus spt mengalirnya air zam zam tanpa henti... amin amin amin

Rozali said...

Assalamualaikum CL

tidak semesti mendung di pagi hari
hujan hingga ke petang

tidak semesti cerah di pagi hari
panas hingga ke petang

sedih kecewa hampa dimasa lalu
CL telah menjadi tetamu Nya setiap masa dengan kemulian dan kecerian

Wassalam

CM said...

Salam CL

yupppp apa pun PDKM the best...tak main lak riak-riak...tapi riang ria kannnnn???


alahaii ada meeting lak..bye,bye cl

Azima said...

Salam Cl,

a'ah la CM..nampak macam Fahrin Ahmad la plak..

Tapi Fahrin yg ni lagi encem la..
(nak bodek Cl ni..kot2 bleh abaya free..heheh)

Wassalam

CM said...

salam



yupp sis Taj bangga CM ada sahabat cam CL tu...kembanggg hati ni...

bye...nanti CM jengguk lagi celebriti tu...meeetingg alahaiii ...

taj said...

Salam,

alahai CM...mmg kita ni riang ria sentiasa hehhe...

riak2 tak main lah... aku tiada apa nak di riakkan hanya berbekal ketinggianku melebihi korang semua...hehhehe

atleast Taj lebih tinggi dr korang...tapi bukan hidung tinggi naa...:) ahaks

sukran

taj said...

Salam,

betul kata Shami tu, dlm ramai orang suka kita, terselit ada orang tidak senang dgn kita...

takpe, anggap satu kenikmatan hidup yg Allah beri...so sweet

مسافر_اسلام said...

Salam.....bagusnya..bila keluar bernama ini...nak tunggu la..

shami2 said...

Salam CL...

Tumpang lalu...

Erti bersahabat amat luas
Rujuk surah Luqman...
Apa jua untuk sahabat sejati
Mesti yang terbaik...
Pesanan ...adalah peringatan
Peringatan kerna kita bimbang
Akan kehilangan...walaupun itu adalah ketentuan Tuhan...
Begitu hebat perjuangan Rasulullah
Dalam menyampaikan dakwah...
Hingga ke hujung nyawa...
Dunia misteri adalah senjata. musuh agama...kita
Yang perlu kita berhati-hati dengannya....
Sesungguhnya ALLAH sentiasa disisi kita ..kerna itu doa sahabat moga Allah sentiasa melindungimu...

boxhousestudio said...

assalamualaikum warohmatullah hiwabarokatuh CL dan rakan-rakan PDKM

betui kata CM bukan riak tapi riang...la la la la ...CM cepat la habis meeting tuuuu....

Atikah said...

Salam Cl,
Tahniah....
Bila rakaman nie akn ditayang?

farah said...

Salam CL,

Tak payah susahkan diri memeikirkan apa orang nak kata, kerana memang lumrah manusia, tidak suka melihat kejayaan insan lain, CL sekadar berkongsi pengalaman, diberi keistimewaan oleh Allah swt berada di tempat yang mulia, teruskan usaha murni CL.

nurz said...

salam cl,
semakin dikenali dan semakin ramai followers & peminat.... sehari klau tak follow blog cl rasa mcm tak best jerk hari tu.... congrate!

مسافر_اسلام said...

ya farah...biar apa org nak kata...CL bukan nak riak..tp membawa keriangan kepada semua yang megikuti blog PDKM.

Saya setuju dgn nurz..CL kena teruskan usaha murni ini..

ainhany said...

salam CL

tahniah ibu guru..ratu pecut terkini.ni belajaq dng CM ke???

TAHNIAH CL...wow..berita TVbernama rupanya........hai berbanggalah kami nie yg pelopor PDKM makin terkenal di MAYA dan MALAYA....pas ni tV PAS kot..

semuga CL suksez dan sempat mndoakan kami juga

manzlie said...

salam azima..

takda glamour apa...

biasa biasa ajer...


waslam

manzlie said...

salam taj..

hahh..yang tuh takpa...taj memag tinggi tapi asal jgn kita hidung tinggi sudah ler...


waslam

manzlie said...

salam musafir..


tungguu...jgn tak tungguu
heheheheheh

waslam

SUHAIMI said...

Salam CL....

Ni masuk berita Bernama ka?

manzlie said...

salam shami...

benar tuh cakap akak shami kita...


waslam

manzlie said...

salam farah..


ye lah...wat pa nak pikirkan ...cam cakap ayah zain..ADA AKU KESAH...heheheh


cl cuma kisah asam pedas pak itam jer..heheheh


waslam

manzlie said...

salam dik tikah...


tunguuu...di tv3 dan tv 9..


waslam

manzlie said...

salam rozali...


amin....

mekasih atas ucapan mu ituh


waslam

manzlie said...

salam yb..


tunggu rancangan nyer di tv 3 dan tv 9...



waslam

SUHAIMI said...

CL....bila keluar TV ni?

manzlie said...

salam nurz...


semuanyer dengan izin Nyer ( allah swt) jugak..


waslam

manzlie said...

salam ainhany


insyalah...


wslam

manzlie said...

salam boxhouse..


alhamdulilah...


waslam

manzlie said...

salam suhaimi..


agaknyer kot...heheheheheh


waslam

مسافر_اسلام said...

Baik...nanti MI tunggu ye bang...
adakah ia sekejap sahaja di kaca tv atau ada satu progam di dalam rancagan BERNAMA nanti.

rosli said...

Salam Cl,,


Tahniah, semakin glamour, saya percaya ini tidak akan melalaikan atau melekakan CL, kami doakan, semoga CL sentiasa di lindungi Allah dari sebarang fitnah atau riak. Amin

Tahniah Ibuguru dan CM.

Yem0805 said...

Salam CL,

Berita Bernama ..kuar tv3 n tv9 program apa?

ina said...

Salam CL,

Tahniah...semoga kehidupan tuan terus dirahmati Allah.

p/s Dah nampak macam selebriti...

rosli said...

Salam CL,

Saya bangga dengan CL. Boleh tau apa nama tv dan bila akan ditayangkan di TV.

CL, jgn bimbang pasal riak tau apa orang kata. Kami yang dah beberapa kali jumpa CL memahami CL.

wira said...

salam ..CL

wah..wah..wah..insan terpilih jugan nie..alhamdulilah..

Kak Sidah said...

Salam Cl,

Akak berharap sangat agar CL teruskan liputan pengalaman dari mekah..balik dulu nanti sambung dari rumah

manzlie said...

salaam kak shidah....


ye lah..nanti kita sambung borak boak di rumah yer

wasalm

manzlie said...

salam rosli...


alhamdulilah..punya teman yang memahami hati saya..syukur kerana bersikap baik dan mulia terhadap saya..moga allah swt melindungi kita jua dari perasaan hasad dengki dan riak...doa cl pada semua warga pdkm..insyalah


waslam

manzlie said...

salam ina.


alahai ...biasa ajer tuh...takda apa pun yang nak di banggakan...


wslam

manzlie said...

salam wira..


alhamdulilah...syukur pada allah swt atas nikmat yang di beri...


waslam

che'na said...

Salam CL,

Tahniah buat sahabat. Sekrg CL makin famous amos. Gbr CL yg last tu macm Pak Menteri tgh nak bagi ucapan, bravo.. Bangga rasa kami pabila CL tambah glamer. Semoga bertambah makmur PDKM dan dilimpahi Allah segala kebaikan. Amin..

manzlie said...

salam che na..


ishhh...biasa ajer...hanya sekadar menerima permintaan depa nak buat liputan ..tuh jer...tak glamour pun..


waslam

PAK NGAH MAN said...

salam, wah bertambah glamer la orang kita kan dah ditemuramah oleh BERNAMA TV

manzlie said...

salam pak ngah man..


alahai pak ngah...biasa ajer tuh...
mana ada apa apa pun..hanya sekadar di temu ramah jer..

waslam

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, Hebat CL - Syabas!.

Amin.

tq.

Abg Mgt said...

Salam CL,

Apa habaq?
Segak jadi hos kali ni......

manzlie said...

salam hilmy...


biasa ajerr...

waslam

manzlie said...

salam abang megat..


ghinduu ar ..mana menghilang abag megat nihh..?


waslam

Nani said...

salam...
CL dah jadi cam celebriti pulak...tahniah...nanti jgn pulak lupa update blog...followers ramai nak tau berita terkini live dari makkah ni...dok hari2 jgk blog PDKM dah mcm satu routine lak...sekurang2nya dptlah lepaskan kerinduan ngan MH walaupun jauh...
tkasih CL...

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

kak nab ketinggalan cerita sensasi nih...apa2 pun kak nab doakan agar niat suci itu dipermudahkan oleh Allah SWT...mulut manusia mana bisa ditutup dong!
komen dari kuta, bali.

razalisuriyani said...

Salam CL...nanti jgn lupa update bila berita ini disiarkan yaa..nak gak dengar apa yg ditanyatuu...kay...wslm.

manzlie said...

salam nani...

for sure blog akan di updated kan untuk anda semua...ituh yang penting...anda semua boleh melepaskan kerinduan,serta beringat akan padanyer kita sesama...insyalah


waslam

manzlie said...

salam hajh zainab..

selamt bercuti di bali...

seronok tau shopping situ..murah murah belaka...


waslam

manzlie said...

salam su..


alhamdulilah...dan insyalah...jgnlah risau..


wslam

Imran Paris said...

En Li...makin hansemlah ;-) sure makin ngetop PDKM....

manzlie said...

salam dato imran parisss..



noti aaar...


waslam

rezeki said...

salam cl

cl macam corresponden kami di Makkah utk berita terkini, kalah wartawan bernama tau hehe

Mohd Saad Hamid said...

Salam CL

Macam temuramah menteri gamaknya. Heheh.

Wasalam. Harap-harap aku jadi juara tercorot.

safiudin said...

salam sdr,

tahniah ibu..guru dan CM..

Hah!, kan saya dah kata dulu.... masa ambil gambar dengan artis tu..

Sdr, dah glamer macam artis...

Saya yakin niat sdr baik dan hanya kerana Allah....

Tahniah sdr. Sekurang-kurangnya ini adalah salah satu pencapaian terbaik sdr....

Aki44 said...

Salam CL..
Ada pluang jadi pelakon tambahan nih. Bleh dicalonkan pelakon tambahan terbaik.