MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Friday, 30 April 2010

" Baby Iman...."

Gerammm nyerr...
Majukkkk ker....
Cute boy.....
Posted by Picasa

60 comments:

shami2 said...

Salam CL...

Alhamdulillah...

cutenya baby iman

shami2 said...

Salam CL.

Baby iman ....hai

shami2 said...

Salam CL...

Baby iman 3

shami2 said...

Salam CL..

Bahagia tgok anak2 nih...

shami2 said...

Salam CL..

Ada bahagia dalam mata anak2 kan

shami2 said...

Salam CL...

Sakit bila melahirkan tapi pabila memandang wajahnya hilang rasa sakit tu

shami2 said...

Salam CL..

Cik imran tentu bahagiakan ..bila nak tambah lagi nih..heheh

shami2 said...

Salam CL..

Bole shami2 pecahkan rekod

shami2 said...

Salam CL...

Hari ni jumaat alhamdulillah ..moga kita semua berjaya dalam urusan masing2

shami2 said...

Salam CL...

Hai mana semua orang nih...

shami2 said...

Salam..CL...

Hari laluan kosong jer ...akak jalan teruslah heheh

shami2 said...

Salam CL...

Abaya jangan lupa sama lotion bekas aar masuk buku 3-5 hehhe

shami2 said...

Salam..CL..

depar yang lelaki kat Msia ni baru kuar masjid nih

shami2 said...

Salam CL...

Apakhabar ...sihat dah ....dah makan ubat

shami2 said...

Salam Cl...

Lamanya keudara tak dar saper lagi nih ..hehhe
Azima, zie, taj, Pak itam jangan saya pecah rekod bleh...

SUHAIMI said...

salam CL.....

comel baby iman tu...............

shami2 said...

Salam CL


Terus berlari...hehhe

shami2 said...

Salam CL...

Seronokkan dapat pergi sana bawa keluarga..tahniah cik imran

shami2 said...

Salam Cl..

Aiiik dah kena potong dah cik suhaimi dah balik dari mesjid

shami2 said...

Salam Cl...

Lagi 2 nohh nak cukupkan 20...hehhe

shami2 said...

salam Cl..

Dah cukup 20 dah ...kut nak berhenti jap ...dah penat..cemas

Ayah Zain said...

Salam CL,

jangan geram geram, anak orang tu.

CL kena ada anak sendiri mesti lagi cute tuh. hehehehhe

manzlie said...

salam kak shami...

taniahhh...Ratu trekkkk/...



sapu bersih noohhh


Emas , perakkk dan gangsa..


waslam

manzlie said...

salam kak shami..

memang bahagia tengok baby nihhh


waslam

manzlie said...

salam kak shami...


taniahh....15 komen tanpa di potong.tapi bukan rekoda pdkm lah......heheheh


waslam

manzlie said...

salam suhaimi...


taniah...raja potong....


potongggg, poootonnnggggg...hehehhehe



walsam

manzlie said...

salam ayah zain


cl suke baby aaar....hehehehehehh



waslam

shami2 said...

Salam CL..

Amboi dia duk suruh orang potoooooong pulak...potong huruf u & i tu jadik shami jugak...aarr hehehhe

manzlie said...

salam kak shami..

mesti seronok bila sekeluarga disini...syukur


waslam

manzlie said...

salam kak shami...

baby iman nihhh comel kan


waslam

shami2 said...

Salam CL...

Terima kasih banyak..dek.atas doa2 tuh..Allah Maha Besar...sob..sob..sob..

manzlie said...

salam kak shami..


wahhh pandai yer....

betul gak tuh..hehheheh


waslam

manzlie said...

salam kak shami ku...

jgn lah majukk..


hehheheh


waslam

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, sihat sejahtera.

Amin.

tq.

SHITA said...

salam CL..saya follower PDKM jugak dah lama..tapi sejak balik umrah minggu lepas hari2 buka blog CL..rindu sgt dan mekkah..saya pun nak jugak lah acara sukan disini..:)

shami2 said...

Salam CL...

Diseliling anak2 kecil ada malaikat yg menjaganya sebab tu kita yg memandang akan rasa bahagia pabila memandang...

Sebab tu kadang2 kalau ada bencana apa2 bayi terselamat betapa Allah sayang akan bayi yang suci bersih nih tetap dijaga dan dipelihara..

Pernah terjadi pada abang cik jatuh tangga alhamdulillah tak jadi apa2...syukur sangat..doktor kat klinik biasa dah cemas masuk emergency wad..PUSRAWI alhamdulillah semua selamat setelah di check

shami2 said...

Salam CL..

akak berhenti rehat dulu...., bagi peluang orang lain masuk pulak...bye kirim salam haji smad yer...dah seminggu tak nampak..hikks

shami2 said...

Salam CL...

Aikk jap akak tak majuk tau..heheh jgan risau heheh

dah time nak pergi tgok kambin...

SiNoMoSa said...

salam CL,

memang cute baby iman tuh..

wah kak shami sapu bersih nampak..tahniah! hihi

sonata anak kancil said...

so cute baby....yang menulis ni baby dah besar!

Atikah said...

Salam Cl,
Comelnya baby iman... geram tgk....

mfisma said...

Salam CL..tahniah Shami2..sapu bersih..tgk baby Iman tu, teringat baby saya kat rumah...Iman juga nama dia..tak sabar nak balik cepat ptg ni nak pegang baby Iman Insyirah saya..

kak su said...

Salam Cl...
Dah ..dah la...tu....
Jgn tunggu lama-lama ya...
Doa kami buat CL dah lama kami panjatkan...Amin.

Tahniah Shami2. (Camna keadaan kg akak skrg? dah x jenguk KKB dah...?)

Wslm

Azima said...

Salam CL,

Cutenya baby Iman tu...
Mcm CL gak cutenya tu!!!hehehhe

CL,nampak gayanya baby Iman ni suka arr bila CL snap gambar dia tu..!!

Azima said...

Salam,

Amboi Kak Shami...berarak sakan keta berhias akak ni yer..!!Sib baik minyak ponuhhh....

Tahniar arr kak,
Nanti Cl kasi abaya kita share yer...saiz S ok la!!
Wassalam

manzlie said...

salam azima..

baby iman memenag suker bergambar..


waslam

manzlie said...

salam dik tikah..


memang comel kan...


waslam

manzlie said...

salam mfisma...



ohhh ye ker....


waslam

manzlie said...

salam cikgu sonata.


yang menulis nih jugak baby cute gak...heheheheheh


waslam

manzlie said...

salam shima


memang cute kan..


waslam

Atikah said...

Salam Cl,
Comelnya baby iman... geram tgk....

rosli said...

Salam Cl,

Cutenya babay iman.....sejuk mata memandang. Sejuk perut ibu iman dan IP untung dapat baby comel dan cute.

Yang paling untung baby dapat buat umrah....best sgt.

Tahniah Shami2

Zie said...

Salam CL,
Comelnya baby Iman... dah bergelar 'Haji Iman Muhammad Ryan', untungnya kecik2 dah pi Makkah.

Tahniah Shami2.

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

so cute baby Iman!

PAK NGAH MAN said...

salam
comelnya baby

PAK NGAH MAN said...

salam
tembam nya baby berapa umurnya

rezeki said...

salam cl

alhamdulillah, comel
insyallah , doa ku semoga menjadi anak yg soleh

cl, kalau pak itam duduk mcm baby iman, cl ambik gambar, rasa2 cute tek heheheh

Wan Rusyaini Wan Mohd said...

Iman macam org Pakistan je pakai kopiah macam tu. Comel betul!Jelingan matamu tembus menusuk ke kolbuku. Adus! Adus!

raihanah said...

Salam CL

imran kecik2 montel macam baby ryan ni....asyik nak makan je...

safiudin said...

salam sdr,

tahniah shami2..

tentu keletahnya menghiburkan CL...

tu yang teruja bersama baby iman.... hehehehe..