MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Tuesday, 13 April 2010

" Jom Ikut CL Jalan jalan part 12.."

Jom kita masuk kedalam shopping complex tengok apa yang ada..
Pintu masuk utama ke dalam Zam zam tower
wowww...cam kat klcc pulak...
Tuh kiosk menjual minyak wangi...
tersergam indah dalam kawasan shopping ni..

54 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum CL



Wassalam

hjh mai said...

salam...

Azima said...

Salam Cl

Jalan2 lagi niiiii

Salam atuk

hjh mai said...

salam...,

tahniah atok...,mecut ya....

Noor said...

Salam CL..

emmm.. no 4 kot.. jadilah..
he he

Noor said...

Salam

tahniah tn hj.. misti enjin tikaq terbang dah panas.. udah mula memecut.. heh heh

tahniah jugak utk Hjh Mai & Azima.. dah makan ke??

Azima said...

Salam Cl,

Takkan tengok2 jer kot???

Kalau tak shopping tak sah arrr....
So nice n so big shopping complex tu Cl..mesti tak puas jalan2 n cuci mata dalam tu...

Banyak ke CL shopping???


Wassalam

hjh mai said...

salam...,

shopping sakan ke cl kat dlm ni...??

Rozali said...

Salam CL

kali ni saya nak ikut CL beli minyak wangi
oyehhhhh

Noor said...

Salam CL..

udah rupa KLCC tu.. pergh!! bergaya mak & pak arab ber'soping'

psstt.. abaya kat sini sure mahal kan cl..

hjh mai said...

salam...,

cantik shopping complex ni....mesti mahal brg2 kat dlmnya tuuu...

CM said...

Salam CL


wahhh cam KLCC,...

boleh kelabu mata yer..

rezeki said...

salam cl

dulu 2007 al bait ni baru bukak, byk kedai belum beroperasi

kami beli sejadah kat kedai nama musuem tu, cantik2 sejadahnya , then beli 1 pcs ayat quran yg ditekat mcm kat kiswah kaabah tu dan satu lagi sama mcm di pintu kaabah tu.

itulah saja kenangan kami bawa balik dr sana krn masa pegi mmg tiada niat nak soping . Balik framekan kat umah. Rasanya cl dah tgk kan.

CM said...

Salam

fuuuh kalau hantu shopping dan kaki shopping kena zikir banyak-banyak menahan godaan..betulkan niat ..

minyak wangi tu made in Arab jer ker atau Escada,Channel,Estee Lauder ada belaka???

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, cantik + indah tempat shopping tu.

Amin.

tq.

Azima said...

Salam,

Atukk...pecut la yer...
Tahniah jgk buat Kak Mai

Mekasih Kak Ngah..jap lagi nak pi lunch la..jom kita pi lunch sama2!!!

Wassalam

rezeki said...

salam

cm , kat al bait tu semua ada hehehe all imported

betul bak kata cm tu, betulkan niat ... hehe

kat atas sekali atas starbucks lagi

rezeki said...

ada starbucks heheh

tghhari perut dah lapo , tulis pun dah salah hehe

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam cl,

amboi...jalan2...jalan2...jalan2...penat! tapi kalau dapat yang berkenan di hati tak penat punyer!!

U said...

Salaam CL,

tuu diaaa besaqnya shopping complex depa...
CL, bila dah azan, depa berentikan operasi ke untuk bersolat jemaah kat MH?

VpeaceV

farah said...

Salam ...

Wah cantik tersergam indah shopping complexs tu, InsyaAllah kalu diizinkan Nya teringin nak berkunjung, sambil buat ibadat boleh shopping, tapi duitnya mesti banyak kalau nak berkunjung kesitu,,,sendiri mesti kawal nafsunya,,, hehe

Atikah said...

Salam CL,

besar juga shopping complex kat sana...

Noor said...

Salam

tu dia cikgu shaari.. lapaq punya pasai.. ayat pun salah.. sib baik dah wat pembetulan.. tidak kalu.. heh heh.. cikgu murni suruh diri ataih kursi..

manzlie said...

salam rozali..

taniah..Raja Pecut kembali lagi..

Emas...



waslam

manzlie said...

salam hjah mai..

taniah,,,

Perakkkkk


waslam

manzlie said...

salam Azima..


taniah ....gangsa..


waslam

manzlie said...

salam kak noor..


apa kabar...?



waslam

manzlie said...

salam azima..

cl jalan jalan jer...

bukan shopping...?

heheheheh


waslam

manzlie said...

salam hjh mai...


mana ada shopping...


waslam

manzlie said...

salam rozali..

boleh..takda masalah...


waslam

manzlie said...

salam rezeki..

wahhh pernah shopping disini yer...baguslah


waslam

manzlie said...

salam kak noor..

mestilah mahal gak...


waslam

manzlie said...

salam hjh mai..


for sure mahal lah....

waslam

malek said...

Salam CL

Kat Zam-zam Tower boleh naik paling tinggi sampai tkt berapa? Ada macam observation deck ke kat situ?

manzlie said...

salam hilmy...


memag cantik sini



waslam

YB said...

Salam CL

Lain kali dah tahu dah mana hala nak tuju Zam Zam Tower bila tengok gambarnya. TK

manzlie said...

salam cikgu mas..

seronok kalau shopping disni..


wasalm

manzlie said...

salam farah,,


memang cantik tu.. sini


wasalam

manzlie said...

salam dik tikah..


ahaa..besar..cam kat klcc


wasalm

manzlie said...

salam hajah zainab..


betul tuh...bila dpt sesuatu yang dihajt kan tak terasa pun penat..



waslam

manzlie said...

salam kak noor..

tulah cikgu shaari tuh...

duk lapar jer kan..heheheheh

waslam

manzlie said...

salam yb..

tak tau lak saya tingkat berapa


waslam

manzlie said...

salam U..

meamg besar dan cantik kompleks nihhh


waslam

manzlie said...

salam malek..


alhamdulilah...satu infromasi gak nii


wasalm

taj said...

Salam...

memang cantik kalah klcc,jenuh juga taj tawaf kat situ, mahal2 harga....
orang2 sana, time solat kat ruang legar kat deck pun depa solat...itu yg bezanya dr kl... depa solat di mana2, di tangga di pintu, di tepi tandas pun ada... itulah kuatnya panggilan solat di sana...
memang best... teringat duk solat di bawah di pintu masuk mall tu...mmg kalut jugak, dah tak sempat nak masuk masjid dah masa tuh...sib baik bawa sejadah...

mall ini juga laluan pintas ke hotel CL...

sukran

subhanallah..

boxhousestudio said...

Salam Cl

kena kuatkan iman ni...aduhai....

tapi nak tanya ...pukul berapa kedai kedai tu sumer tutup ya?

PAK NGAH MAN said...

salam, tak habis lagi ka shopping

safiudin said...

salam sdr,

tahniah hj rozali, hjh mai dan azima..

seronok juga dapat jalan-jalan dengan sdr... (walaupun tak jalan sebenarnya...hihihi depan laptop aje)

terima kasih...

manzlie said...

salam taj..


betui jugak tuh...

waslam

manzlie said...

salam pakngah man..

tak habis lagi nih...duk letih cari minyak wangi yang dikirim tuh..kat safwah takda dah habis..


wslam

manzlie said...

salam saffiudin..

kira oklah tuh kan...cyber punya 'pukulan'..heheheh


waslam

manzlie said...

salam boxhouse..

skg jemaah penuh kul 12.00 malam still bukak lagi...


waslam

rosli said...

Salam Cl,

Tahniah Rozali, hjh Mai dan azima.

Moden tmpt shopping kat sini. Mesti best. Harga pun ok ker CL

manzlie said...

salam rosli..


alhamdulilah..harga kira ok jugak lah..better than klcc..


waslam