MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Sunday, 4 April 2010

" Jom Ikut CL Jalan jalan part 6.."

Barang barang yang terdapat di dalam Bazaar shopping ni..
Cantik cantik tau....
Sulaiman tuan punya kedai mahu bergambar dengan CL..alhamdulila
Kedai jual Jam, kamera dan minyak wangi tu..
Posted by Picasa

59 comments:

hjh mai said...

salam

Rozali said...

salam

hjh mai said...

salam...,

jadi yg 1st rupanya...alhamdulillah..

hjh mai said...

salam...

tahniah atuk...kita share tikar terbang nmpknya...

SUHAIMI said...

salam Cl..

salam semua warga PDKM

tahniah Hjh Mai dan atuk

hjh mai said...

salam...,

macam2 brg ada, saya berkenan yg kat dlm dulang 1 set tu...bole belikan ke cl...

hjh mai said...

salam...,

tak sangka tengah siap2 nk ke hosp bukak blik pdkm ni dah ada n3 baru...

SUHAIMI said...

kalau pegi beli-belah ngan CL sure dapat diskaun punya.....

hjh mai said...

salam...

mana yg lain ni....kedai jual kamera tu mcm pernah masuk la....sbb dulu beli kamera kat sana..

manzlie said...

salam hjh mai...

taniah..Ratu trekk..Emas..


waslam

hjh mai said...

salam...

oklah...salam utk semua...saya dah nak gerak ke hosp ni...doakan..

manzlie said...

salam rozali..

taniah..Perakkk


waslam

manzlie said...

salam hjh mai...


taniahhh
gangsa jugak...


waslam

manzlie said...

salam suhaimi..


apa kabar..?


wasalm

manzlie said...

salam hjah mai..


nak kirim ka..?heheheheh


waslam

manzlie said...

salam suhaimi..

ye lah sure ada diskaun..

semalam beli jubah dgn taj pun dapt banyak diskaun...alhamdulila

waslam

manzlie said...

salam hajh mai..


selamat berangkat..
moga beliau caepat sembuh doa cl disini


wslam

manzlie said...

salam suhaimi...

benar tuh..depa seronok dng jemaah malaysia


waslam

Rozali said...

Salam CL

peniaga2 tu semua pasih berbahasa malaysia
rasa bangga pulak

dia orang selalu sebut nama Anuar, Nik Aziz dan Siti (penyanyi)

Ummi Humaira said...

SALAM CL

wah brg2 yg di minati ramai tu ..

Rozali said...

Salam CL

terima kasih CL, Hjh Mai, Suhaimi

Salam Hjh mai
satu tikar terbang, jimat minyak

Wassalam

Atikah said...

Salam cl,

cantik2 perhiasan tembaga tu... murah tak?

SUHAIMI said...

shopping kat sekitar Mekah ni macam shopping kat Malaysia pulak......peniaga2 sapa kita cakap Melayu........urusan jadi mudah

rezeki said...

salam cl

alhamdulillah, cantik2 belaka

dan yg lebih cantik dan berseri tentulah cl, u happy , i pun happy hehehe

psss az on the way to HC , jap lagi spilah tu, alhamdulillah, sib baik masak lebih tadi, mcm tau2 je ada tetamu, mak itam masak dalca dgn sambal udang ,

kalau cl ada sekali pasti seronok

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah. Terima kasih CL.

Amin.

tq.

mamawana said...

Cantikkkkk....... Ikut nafsu rasa nak kaut semua tu. cantik cantik belako. Sabor2..jamu mata jer kat sini.

Tolong doakan mama berpeluang jadi tetamu Allah swt di musim Haji 2010 ni yer.. Amin.

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

mari..mari..murah..murah...mari siti rahmah...mari CL..beli..beli!!

U said...

Salaam CL,

tuu diaaa.... macam-macam adaaa...

kam riyal? ;}


VpeaceV

CM said...

Salam CL

Ya Allah terujanya tengok,gelas,teko,dulang semua tu,CM ni peminat gelas,pinggan mangkuk bagai..

CL nk dengar ceriter...ada sorang kawan CM yg sungguh baik hati,masa dia pi mana2 dia selalu ingat CM termasuk di mekah..dia kata..

nampak gelas ingat CM
nampak mangkuk tingkat ingat CM
nampak handbag ingat CM
nampak ayat Quran ingat CM
nampak kain batik pun ingat CM
nampak kain suterapun ingat CM

adoiii terharu sungguh atas ingatannya pada cm,sedih dan malu rasanya.Alhamdulilah mempunyai kawan yg begitu pemurah.CM sentiasa doakan kesejahteraannya..terimakasih tak terhingga padanya.


pssssrt masa shopping CL ingat sapa??hehehe

Hajah Zainab bt Abdullah said...

tumpang lalu...

salam CM...bertuahnya CM dapat kawan macam tu..
kak nab tau ler sape kawan CM tu...hehehe

manzlie said...

salam hajjah zainab,..


sapakah akwan CM tuh../

leh cl berkwan kah...? hehehe


wslam

manzlie said...

salam cikgu mas

wahhh..untung nyer cm ada kawan camtuh..

bertuah badan,,,,hehehehe


wslam

manzlie said...

salam U..

kam riyall....?

Hamsah riyal jer...hehehehehe



waslam

manzlie said...

salam suhaimi...

benar tuh..dan seronok bila depa duk bercakap bahasaa malaysia..

aku anak malaysia...bangga nyer kita kan




waslam

manzlie said...

salam dik tikah...



murahhhh...nak order ka..?


waslam

manzlie said...

salam Rozali



betul tuh...

depa semua tuh tau jer nama nama yang femes kat mesia...marketing strategy..


waslam

manzlie said...

salam ummi..


ummi pun minat kah..?


wslam

manzlie said...

salam rezeki....


cl hepi sebab punya ramai teman teman dan insan insan yang mulia dan salah satunyer adalah pak rezeki gak...


wahhh makan besau la yer..sure nak masuk entry lah tuhhh


waslam

sonata anak kancil said...

salam...bestnya shopping kat sana...kalau pegi sana...bolehlah mintak tolong CL tawar menawar ni...@ guna nama CL sebab dah femes kan...sure diorang kenal kan!

manzlie said...

salam mamawanA..


memag cantik cantik belaka kan...heheheh



wasalm

rezeki said...

salam cl

takdelah makan besau hehehe
perut je yg besau hehehe

az baru balik dari HC

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

eh eh...pura2 tak kenal lak dia sape kawan CM tu..
CM..leh mama bagi tau ke??

manzlie said...

slam rezeki..

alhamdulila
...

mana gambarnyer
hehheheh


waslam

Azima said...

Salam Cl,

Rambang mata dibuatnya Cl..kalau kat situ,agaknya semuanya nak dibeli!!!

CL,bleh kirim ke???

Saya dah lama berhajat nak cerek tu...yg plated gold @ copper tu!!!
Nak guna time pi pusara bonda..Kat sini xde..org cakap hanya ada kat Mekah!!

Nanti Cl emaikan akaun Cl yer..

Wassalam

rezeki said...

salam cl

ada , jap lagi pak itam buat n3 nya

kalau cl ada sekali tentu seronok

CM said...

Salam mama zainab


aiiikkk ,mama kenal ker?..leh ker bgtau dia tu pemalu.nanti femes lak dia,,beratur awek nk berkenalan,,mintak jadi kawan gitu!!!hehehe..

CL kenal ker kawan CM tu????

rezeki said...

salam cl

ok dah publish n3 tu, ok pak itam nak masuk hutan , tak dpt tgk siaran langsung cl ptg ni sob sob

semoga gembira prtang ni dalm meraikan anak2 yatim tu

alhamdulillah

rosli said...

Salam CL,

Tahniah hjh Mai dan Rozali,

CL, best tu dpt tgk2 tmpt shopping, so kan datang dah tahu serba sedikit. Dulu sya hanya pergi dekat2 dgn Hlton sahaja

manzlie said...

salam rosli..


kalau mai sekali lagi..kita berjalan sesama ok..cl bawakkan


wslam

manzlie said...

salam cikgu mas...


kenal kot..heheheh


waslam

manzlie said...

salam rezeki..


masuk hutan? cari kayu? ka cari bahan...heheheheh


waslam

manzlie said...

salam azima...


cerek apa tuh..yang mana satu..?


waslam

Azima said...

Salam Cl,

Heheheh..Cerek yg dlm 1st picture tu CL..from the left side..cerek yg plated gold,copper n silver..
yg silver color look nice..

cerek tu biasanya org buat perhiasan jer kat rumah CL!!

Mekasih Cl di atas keprihatinanmu..

Wassalam

Kasmin said...

Salam CL,

Rindu sangat,mohon CL boleh memaparkan petikan gambar2 kedai dijalan Ibrahim Alkhalil Road di mekah tu bila CL ada kesempatan. Inilah jalan yg saya sering lalui dari maktab ke MH pada haji tahun 2008. Terima kasih

safiudin said...

salam sdr,

tahniah hjh mai dan hj rozali..

mari, mari, mari...

order please...

hihihihihi

che'na said...

Salam CL,

TAhniah Hjh Mai dan Atuk.

Kat mana ni CL, bazar dlm Safwah Hotel ke, area Masjid Kuching ke, area Misfalah?

KAlau shopping dgn CL mesti triple diskaun, hi..hi..

manzlie said...

salam kasmin..


insyalah nanti saya paparkan..


waslam

manzlie said...

salam saffiudin..

order jgn tak order..hehheheh


waslam

manzlie said...

salam che na...


kat kawasan belah amsjid kucing nih...


waslam