MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Friday, 9 April 2010

" Dari Lobby Hotel CL..."

suasana yang mendamaikan dan tenang melihat MH
CL sempat jugak nak bergambar nih...
Jemaah duk berpusu pusu masuk ke Pintu Utama MH...
Posted by Picasa

45 comments:

Zie said...

Salam CL

Noor said...

Salam

taraaaaaaaaa

PAK NGAH MAN said...

salam,
cantik la

Noor said...

Salam Cl..

yes yes yes

Noor said...

Salam CL..

perghhh! dapat gak kak ngah nombot 1..

PAK NGAH MAN said...

salam,
nampak muka ceria aja dah sihat la tu kan

manzlie said...

salam pakngah man..


taniah di apit oleh Ratu trekk...

Perakkkk..


wasalm

Noor said...

Salam..

aiseyyyyyy.. kantoi lah.. zie sudah potong jalan..

uwaaaaaaaaaaaaaa

manzlie said...
This comment has been removed by the author.
Zie said...

Salam CL,
Erra bila nak bgambar kat studio pdkm atau kat hotel CL tu...hehehe

berebut tempat kita ye kak ngah & pak ngah man...

Noor said...

salam CL..

tahniah menda nyer.. nombot 2 lah.. ala la.. mengah berlari seh.. berterabur tong-tong getah..

manzlie said...

salam zie


taniah...RAtu trekk lagi,


emas..


waslam

manzlie said...

salam kak noor...

taniah..perakkk


wasalm

Zie said...

Salam kak ngah,
sori... kak ngah, tak nampak kak ngah dibalik pintu safwah tu, takpe abaya tu utk kak ngah.. hehehe

boxhousestudio said...

nanti BHS bergambar beramai-ramai depan lobby hotel CL pun jadilah...boleh kan?...

Noor said...

salam zie..

abaya kak ngah punyer.. setttt.. teng kieu arrr.. wow! banyak lah koleksi abaya kak ngah.. hari2 pakai p estet.. lari semua nyamok.. heh heh

shami2 said...

Salam CL...

Alhamdulillah ..

cantiknya posisi gambar nih...dibawah panahan cahaya sang suria..MH nampak cantik...

Aisey...lupa lorrr tuan ambik gambar pun encem..hehehheh (gurau aar)....

kak Noor tahniah..ghindu ooooo akak menghilang 5-6 hari ni...huhuhh hahahah nyaris nak tipon tdi...

Ummi Humaira said...

salam CL..

indahnya pemandangan dr lobby hotel tu

Noor said...

Salam CL..

chantek sungguh MH dari lobby hotel CL.. nampak jelas sangat.. kalu lah kak ngah dapat p lagi.. ghindu nyer...

Noor said...

salam shami..

opsss.. kalu lah kak ngah tau shami nak tepon.. sure kak ngah tangguhkan kemunculan.. heh heh.. alaaaa.. nak tepon bila2 pun bley.. no hal nyer.. kak ngah tungguuu..

Rozali said...

Assalamualaikum CL

Alhamdulillah namapak ceria
dah sihat sepenuhnya
mukin makan belacan banyak kut
he he

Wassalam

YB said...

Salam CL

Gambar sungguh cantik, CL pun dah ceria nampak, sihat dah kot...

Rozali said...

Salam CL

Salam Kak Ngah
lama x bersiar
rasa....
heh x boleh cakap
he he

Kak Ngah sihat yeeeee

Wassalam

safiudin said...

salam sdr,

tahniah zie.. nor dan pak ngah man..

hah! dah boleh bergambar tu..... alhamdulillah dah sihat...

nampak ceria... dan gumbira..

gambaran yang indah dan menarik-narik hati..

Facebook

SCHAKEYRA said...

seronoknya... Walaupun kawasan sana selalu jer panas... tapi hati selalu jer sejuk... sekali jer sampa, few years ago... Harap2 boleyh pergi umrah, dalam 3 tahun ni~~

nadz said...

salam CL,

dengan melihat blog CL setiap hari..maka setiap harilah mama nadz dapat melihat MH.. ALhamdulillah. kian dilihat makin merindui pada Masjidil Haram... lebih-lebih seorang rakan mama baru semalam terbang ke sana mengerjakan umrah..
MashaALLAH.. rindunya pada bumi suci itu..

Noor said...

tumpang lalu cl..


salam atuk.. Alhamdullilah, kak ngah sehat.. cuma lately nie bz skit kat estet.. tak dan nak tinggal jejak kat umah kengkawan.. tapiii.. sempat jugak lah p merayau-rayau.. ahli mesyuarat tingkap lah katakan.. mana bley brenti aktiviti cam nie.. sunyi hidup sehhh.. heh heh

rosli said...

Salam CL,

Sah you dah sihat, syukurlah. Cantik pemandangan tu, jelas pintu King Aziz.

Tahniah Zie, Noor dan pak Ngah Man

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, CL ceria.

Amin.

tq.

che'na said...

Salam CL,

Cantik pemandangan MH ya.. Snap photo dari cermin besar kat escalator nak naik hotel Safwah tu ke!

rezeki said...

salam cl

alhamdulillah, cantik dan indah panoramanya, seindah dan berseri tuan punya blog ni hehehe

seronokan cl, bangun pagi mengadap batullah, makan mengadap baitullah, nak tidur pun mengadap baitullah

pak itam tumpang seronok dan gumbira atas rezeki Allah buat mu

pssss kak sidah, kalau jadi nak pegi tu just email kat saya ,kalau hujung minggu dan kebetulan kami ada kat HC, insyallah .
Dijemput ke teratak kami di HC , boleh nak tumpang solat dan berehat

PAK NGAH MAN said...

salam,

keronok tengok pemandangan tu la, rasanya pernah ku jalan di tempat bergambar tu ya

Kak Sidah said...

Salam CL,

Wah dah boleh bergambar macam ni ok la kan..senang hati tgk cl ceria kembali..

Nak cakap jap ngan pak itam...terima kasih atas jemputan, kalau sempat yer, nak jemput pak itam kat kenduri tu..kalau ada kelapangan datanglah yer dgn mak itam,

Kak Sidah said...

Salam CL,

Tersa rindu sgt bila menatap gambar MH ..

Kak Sidah said...

Salam,

Zie , abaya tu dapat kalau 1 bulan ni jadi johan, kejar lagi yer..make sure tak tertinggal...ntah2 noor yg jadi juara..hehehe...jgn mara zie..

SUHAIMI said...

Salam CL...

CAntik view MH dari lobby hotel ni........tenang je

olive oyl said...

salam cl

how are u cl?cl dah sihat?
tp tgk dari gambar,nmpk cl berseri seri sihat..
take care cl....

J_Kerabat said...

Assallammualaikum wbrkth CL & sahabat2,

Di basement hotel CL tu Bus Station ke?

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

wah! ceria nampak tuan rumah..dah sihat ye, alhamdulillah. nampak makin hensem....

Mama Tanjong said...

Salam Cl,
salam semua warga PDKM,
Terlewat le pullakk malam ni.Tahniah Zie dan Noor.
Kalau CL jalan2 kat laman MH tu boleh tak snap lagi gambar burung2 merpati kat situ tu. Rindu kat burung yang montel2 tu.

manzlie said...

salam olive...

alhamdulilah..dah sihat


waslam

manzlie said...

salam hajjah zainab...

biasa ajer kak..


waslam

manzlie said...

salam mama tanjong..


insyalah nanti cl snap yer..


waslam

manzlie said...

salam j_kerabat..


ishhh bukanlah...

basement hotel cl adda hospital lah..


waslam

manzlie said...

salam suhaimi...


alhamdulilah...

tenang jua


waslam