MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 28 April 2010

" M A S Y A A L L A H....."

Masjdil Haram mengamit kerinduan semua Umat Islam seluruh Dunia..
Posted by Picasa

88 comments:

Atikah said...

salam cl

Atikah said...

Salam cl,
hehehe dpt

Atikah said...

salam,
try lg... :)

Atikah said...

salam
4

Atikah said...

salam
5

Atikah said...

salam
6 dpt tak

Atikah said...

salam cl,
try 7 lak

Atikah said...

salam cl,
8 boleh tak nie...

Atikah said...

Salam cl,
9 lak...

Atikah said...

salam cl,
10... lak...

Atikah said...

salam cl...
mana lain nie...

S said...

salam,

amboi... dok ralit tengok kamar cinta IP, terlepas n3 baru.

Atikah said...

Salam,
sementara tak dak org nak buat kereta berhias jap

S said...

taniah tikah ,

cheq buat kereta berhias nooohhh.
mama s masuk kacau daun. sori.

Atikah said...

Salam cl,
Jemaah tengah tawaf tu...

S said...

mai kita karang bunga.kik kik kik

Atikah said...

Salam mama s,

hehehe nak try buat kete berhias... tp tak leh nak lawan cm, hajah mai...
mama pe kabor? rindu ler... :)

Atikah said...

Salam mama,
jom kita dok karang bunga berdua...

S said...

salam,

CL,
cek buku 555 tu naa. banyak yg CL janji ngn Syima n IP.

tak sabaq nak tengok IP n famili kat studoi PDKM.

Atikah said...

Salam mama,
Alahai, dah tak jadi karangbunga dah... saya terkomen awwal la pulak....

S said...

Tikah,
cantik gak karangan bunga kita ni nohhh.

Atikah said...

Salam cl,
Mama, nanti kita dok buat karang bunga tiba2 cl buat n3 baru.. huhu

S said...

karangn bunga buat tetamu Allah yg istimewa. IP.

nampak nya kita ni syok sendiri. hehehe.

Atikah said...

Salam mama,
Tak dpt kete berhias, kita buat karang bunga noh... hehhe

S said...

Tikah,
tak lama lagi kita berdua akan menjadi tetamu Allah kut. amin.

Atikah said...

Salam mama,
tak pa mama, mana tahu kot2 kitadapat gak karangan bunga istimewa cam tu.. ops.... kita lak... mama ler hehehe

shami2 said...

Salam CL..

Alhamdulillah...

Dekk tikah..tahniah
Rekod pak itam ada pecah kaa...
tu dia dok bagi LRT berderet..masuk..hehheh

Indah cuaca pagi ini
Segar, berseri-seri
Mebina semangat menyegarkan hati nurani...
Ya Allah Ya Ilahi
Alhamdulillah nadiku masih bergerak lagi...
Buat menunaikan tanggungjawab yang sementara ini...
Mudah-mudahan, semuanya menjadi
Kalau bermasalah itulah dugaan
Buat diriku ini..
Kesabaran harus ku perkukuhkan lagi..

Atikah said...

Salam mama,
Aminnn... InsyaAllah mama....

mama, karangan bunga kita dah berderai... kak syami dah poting... huhuhuhu

Atikah said...

salam,
Alamak, silap taip nama kat shami... jgn marah kak... potong pun silap eja... huhuhu

S said...

mama sihat. Alhamdulillah.
tikah sihat ?

CL pun sihat
tentu CL n IP suka dapat kalungan bunga dari kita berdua.

kan Tikah kan.
Kalungann bunga ni khas buat CL Syima n IP.

Atikah said...

Salam kak shami,
Tak pasti pecah rekod pak itam or tak... hehehe

Amin... (saya aminkan doa akak)
moga saya juga diberikan kekuatan dan kesabaran spt akak...

manzlie said...

salam dik tikah...


taniah...Ratu trekkk


Bolot semua pingat noohhh


Emas , Perakk dan gangsa..


waslam

manzlie said...

salam dik tikah....


Non Stop komen ...top 12 noohhh


waslam

Atikah said...

Salam mama,
Alhamdulillah, sihat mama...

betul tu mama, karangan bunga istimewa dari kita berdua khas untuk CL, Abg Im sekeluarga n Syima... moga umrah mereka mabrur hendaknya...

S said...

hahaha,
tahniah shami sbb berjaya masuk daun. hehehehe.

manzlie said...

salam dik tikah...

keta berhiasa mu dah di potong oleh Kak S..


waslam

manzlie said...

salam kak shami..


lum pecah lagi...dtill masih bertahan rekod tuhh


waslam

S said...

salam,

CL,
dah masuk nooohhh. dah sampai ka IP kat kamar cinta tu.

manzlie said...

salam kak s..


nak karang bunga lak....caya lah akak...


waslam

Atikah said...

salam cl,
abg, bila nak masukkan gamabr abg im sekeluarga? rindu tgk anak2nya yang comel tu... hehehe

S said...

hui hui hui..sob sob sob.....

tikah,
CL tak nampak mama ...

manzlie said...

salam dik tikah...


oklah tuh...kak shami pun ada ..karang lah bersama..heheheh


waslam

manzlie said...

salam dik tikah..


rekod pa tiam pun masih lum di pecahkan...



wslam

S said...

salam,

baru nampak. ingat nak mrajuk tadi.

CL, sihat.??

Atikah said...

Salam mama,
Hehehe... cl nampak dah tu...

manzlie said...

salam kak s dan dik tikah


bila nak mai sini nihh...

cl duk tunggu dan tak sabar...


waslam

S said...

CL,
seronok ya, nnt dpt berkumpul ngn Shima n IP sekeluarga. Insya Allah.

Atikah said...

Salam cl,
rekod pak itam berapa? dah lupa, next time nak cuba pecahkan rekod dia lah... hehehe

Atikah said...

Salam Cl,
InsyaAllah... bila dijemput oleNya saya sampai ler ke sana sbg tetamuNya...

rni said...

Salam CL....
MH menggamit rindu yang amat mendalam....Maha Suci Allah..

S said...

CL,

berkat doa CL yg tak putus2 mendoakan kak s n abg mgt akan samapi juga. InsyaAllah.

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, memang rindu.

amin.

tq.

atie said...

Salam Cl..

Esok kalau ada rezeki ke sana nak gak jumpa ngan cl.. boleh ke....

Noor said...

Salam..

amboih tikah & kak S.. berderet karang bunga.. berbunga-bunga.. he he..

tahniah tikah.. laju arr..

kak S.. lama tak sembang.. aihh! kalut karang bunga.. baju dah abih sidai dak gi??.. ahikss

manzlie said...

salam atie..


boleh apa salahnyer..


wasalm

manzlie said...

salam rni


alhamdulilah...moga akan menjadi lagi kenyataannnyer..


waslam

Kak Sidah said...

Salam Cl,

En.Im macam mana skrg,..kirim salam kat dia yer..

tikah tahniah panjang kete berhias tu..

manzlie said...

salam kak s..


insyalah ..akan sampai lah tuh nanti yer..cl tunggu

w
aslam

manzlie said...

salam hilmhy...


alahmdulilah...

indah sungguh


waslam

manzlie said...

salam kak noor...


apa kabar..?


wasalm

Kak Sidah said...

Salam CL,

canteknya cl buat bilik utk En. Im..seronok akak tgk..tak dapat g tgk jer..

Kak Sidah said...

Salam CL,

sibuk kat fb terlepas N3 ..ni

As apa kabar lama tak nyembang kan..

Abg Mgt said...

Salam,

Ambaoiiiiii, Tikah bagi la peluang Pak Mgt pulaaa. Tak kesian kaa

rezeki said...

salam cl

seronok tgk keta berhias tikah hehehe

lps tu berselang seli dgn keta kak S pula hehe

YB said...

Salam CL

Tatkala rindu ku digamit, aku pasrah menanti, satu kunjungan, atau pemergian abadi.

Noor said...

salam Cl..

Alhamdullilah.. khabaq baik.. cl, kak ngah booking itik angsa tu 3 ekoq.. nak tukar binatang peliharaan lah plak.. letih lah bela tapir nie.. he he

psstt.. kalu guna tuala good morning bley wat angsa tak??

Atikah said...

Salam kak noor,
Kalau akak guna tuala good morning tu dpt anak angsa la kot... hehehe

Atikah said...

Salam Pak megat,
Tak pa, nanti saya bg peluang kat pak megat... hehehe

Noor said...

Salam..

bukan takat tikah ja yang kesian.. cheq pun kesian gak tengok bang megat.. awat lah kurus sangat tu.. kakak cheq tak bagi makan ka??.. heh heh

desyummmm.. adusss.. ampun kak as

Kak Sidah said...

salam,

noor nakal yer..semua org dia usik..

Kak Sidah said...

salam Noor,

tak g noreh ke cuti..atau rehat bawah pokok getah tu sambil menymbang

che'na said...

Salam CL,

Tahniah Atikah...

Bz sikit, lama x tengok Kaabah, rindu plak.. Insyaalah dgn izin Allah dapat sy jadi tetamuNya nanti.

Noor said...

Salam..

alamak.. kak sidah dah warning lah.. ampun bukkk.. tabik kak sidah.. toing toing..

akak.. layan ikan bakar kat gombak jom.. jom arrrr

فأيزنوريزا محمد ڨوزي said...

rindunye dgn suasana disana.....

Kak Sidah said...

Salam Noor,

Akak jauh macam mana nak g, kalau noor datang kat kl boleh la...tak cukup masa la noor lunch 1 jam jer..

U said...

Salaam CL,

Gambar tu masa solat zohor ke, CL? tak ramai sangat jemaah nampaknya di dataran..


Tahniah Atikah ratu pecut kereta berhias :)
Tikah & Kak As karang belen bunga yang ditabur atas katil bilik Che Im tu ye? heheh...

VpeaceV

manzlie said...

salam U...


insyalah nanti kemari lah tuh..


waslam

manzlie said...

salam dik tikah


gamabr abg im tuh dah ada di next entyr


waslam

manzlie said...

salam abang megat...

dik tikah duk memecut tuh..hehehehh


waslam

manzlie said...

salam yb..


insyalah nanti kemari jua ..

waslam

manzlie said...

salam kak noor..


aikkk..abis tapir tuh sapa nak jaga...? pak itam ka..?


waslam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

Salam CL..

Rindu kat Kaabah...doakan akak ya CL.

Tahniah Tikah...berderet kete berhias tuh...

manzlie said...

salam kak shidah...


nanti aka dpt jua dtrg kat sini..tengok live lagi..


waslam

manzlie said...

salam kak noor..


tua la good morning takleh lah...sebab nipis sangat..


waslam

manzlie said...

salam dik tikah


ye lah...takleh..nanti ajdi lain lak..hehehheh


wasalam

rosli said...

Salam CL,

Subhanallah, saya rasa rindu dengan suasana ini, kumpulan kecil di dataran Kaabah.

rosli said...

Salam CL,

Terlupa, tahniah Atikah

safiudin said...

salam sdr,

tahniah atikah,

alhamdulillah, syukur.... masih diberikan peluang menatap

Dataran terindah ini...

dan menjadi pujaan hati...