MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Tuesday, 23 June 2009

" Minyak wangi collection...."

Tu dia..banyak sangat collection collection kat kedai...hampaa semua mai habaq jer kat si Ijoi biaq dia amik booking order...jangan tak order..semua jenis ada kat situ..Mai habaq jer..
Cheq pun duk pekena semua tester tuh..wangiiiii...sungguh non achohol lah..halal di pakai waktu solat...jgn risau dan khuatir di jamin Halal

Tersusun indah kat dalam bilik cheq....nak ker..?
Botol Burj Al Arab adalah jenama yang terbaru saya beli.sr100.. dan pyramid tuh jugak sr60....heheheheheh
Collection collection saya nih....Ijoi..cepat amik order jenama apa depa semua nak order nanti saya balik leh bawak banyak banyak....tanya GPK nak order tak..hehehehehe





36 comments:

cikgu mas said...

salam

owner kedai 1st ker

Azemi Ali said...

Salam

Minyak atar hajarul Aswad berapa riyal tuan?

Imran Paris said...

Fuyoooo cantiknya botol minyak wangi ni. En Li...wife I kata baguih gak kalau En Li nak hadiahkan minyak wangi permaisuri kat dia...keciktapak tangan stadium merdeka kami tadahkan...hehehe.

En Li SR 3,5000 semalam ke...awat mahal sgt...mmg dtg buat lawatan jelah. tp mcm kome salah sorang pengemar blog En Li kata "dpt jemputan ke Tanah Suci pun dah baik sgt2" saya setuju, kalau dpt nginap di Safwah tu kiranya bonus bergandalah.

En Li...saya kagum dgn keikhlasan En Li...now ur blog jd teman sejati sayalah siang malam pg ptg. Sukran wasalam...eh, tiru empunya blog pulak :D

cikgu mas said...

salam cik lie

cantik nyer cik lie ur colection..tu yang macam pyramid tu,boleh buat bahan bantu mengajar bila ajar tajuk tamadun mesir..hmm Estee Louder pun tak de shape cam tu..cikgu terlopong tengok ,large kn gambar,,lagi..byknya perfume cik lie,,..cikgu byk jugak colection cam ciklie,tapi minyak angin,minyak urut,minyak capkapak,minyak gamat semua ada lah asal nama minyak angin.minyak unta jer lum ada..he,he,he,,nanti kirimkan yer nk tambah colection..

manzlie said...

salam cikgu..

hmmm ahaa...

nak ker

sukran

manzlie said...

salam azemi...

paling murah botoi kecik 20 riyal jer..
murah kan

sukran
wasalam

manzlie said...

salam imran...

ok nanti hang mai sini, cheq hadiahkan minyak wangi nyer ...jgn risau...bukanner mahal sangat...bolehlah cheq caliam balik kat GPK...anyway wife imran dan daftar ker kat presiden kita tuh nak jadi ahli GPK?
ok lah tuh sebut sukran dan wsalam....heheheheh
sukran
waslam

cikgu mas said...

Salam mr Imran Paris

aduuh,cik imran pun dah melekat `syukran` n wassalam ,aduuh sorang lagi lah cik lie group skema sivik..cheq suka trademark tu sampai ke Paris cik lie..he,he

manzlie said...

salam cikgu mas...

nanti cheq anar kan kan cikgu bukan minyak unta tapi minyak Dhab???? opppsss dia nak apa minyak Dhabbb tuh...


sukran
wasalm

manzlie said...

salam cikgu..

so janagan laj jeles....orang Parisss pun duk pandai cakap camtuh...walaupun skema dan sivik cikgu habaq tapi maknanyer tatap bagus yakni jgn lupa mengucapkan terimakasih dan memberi salam pada orang tanda menghargai..tul tak imran...


sukran lah
wasalam lah....

Azemi Ali said...

Salam

Nampak kedai tu macam kat Madinah je.. betul ke..

manzlie said...

salam azemi..
bukan lah....kat mekahh...i am their regular customer...dalam building Hilton Tower..

sukran
waslam

cikgu mas said...

salam cik lie

cikgu tak tahu buat apa minyak dhabb tu,??dapat kat cikgu,cikgu wat goreng cekodok jer..betul ni!!!

cik lie punyer wangi nya.ur colection tu sampai ke putrajaya ni berbau..seram pulak cikgu..he,he

NGINAP SRENGENGE said...

salam anakanda,

Syabas , blog anakanda dah ramai pengunjungnya .Berkat dari kegigihan .Komitmen yang unggul.

Wangi semerbak sampai seantaro dunia.Macam minyak2 wangi yang dipaparkan.

Check niat setiap masa.Supaya dakwah Islamiah melalui blog ini tersemat di hati setiap pengunjung.

manzlie said...

salam ayahanda..

terima kasih kerana mendoakan anakanda disini...

sukran

waslam

Imran Paris said...

En Li...my wife nak daftar gak keahlian GPK...hehehe, ada yuran penyertaan ke? sapa Presiden seumur hidup GPK tu?

Cikgu Mas...salam perkenalan, jom tahun depan kita kumpul duit buat umrah sama2....makan roti tamis depan Masjidil Haram dgn En Li...mesti gempaq kalau kita reramai serbu org kuat Safwah :D

Sukran, wassalam

Leenoh said...

Salam Manzlie.
Adooi wanginya, sampai dalam blog pun wangi. lawak ja.
Rupa-rupanya di sini macam-macam ada.

abd latif said...

Salam...

Wah bestnya tengok minay wangi tue. Kebetulan saya memang suka pada minyak wangi.... macamana ek kalu saya ingin mendapatkannya.

arulz_adnan said...

macam bertambah je koleksi dari yang asal tu..hehehehe..amik bau je la..

manzlie said...

salam arul...

ye ker.....heheheheh

sukran

wasalam

cikgu mas said...

Salam bro imran

an evening in Paris kan..salam kenal juga salam untuk ur wife,doakan saya dapat pergi haram lagi,thn lepas baru sampai,moga murah rezeki.bukan roti tamis jer..byk dah cik lie janji kat saya..saya nk rendang unta..cicah roti sedapkan..lapar rasa..

reguest kt cik imran..create ur blog,nk tengok Paris..he,he..cepat mesra cik imran ni...mcm cik lie jugak..

PINATBATE said...

salam..

amboi cikgu mas ni berjiwa pendidik sungguh..sampai botol minyak wangi pun dia nak buat bahan bantu mengajar...isyy..tak tergamak kakpinat! buat jer lah model piramid tu pakai kotak ker ..hape benda pun..asal bukan botol minyak wangi mekah ni..

Cik Lie..
kakpinat nak order sultan yg duduk diam dalam botol burj el Arab..boleh?..fullamak!

manzlie said...

salam kak Pinat..

boleh takda maslah...bagi jer order kat ijoi , biaq dia kira berapa semua nanti kena beli...heheheh


sukran
waslam

cikgu zainab said...

Salam,
Banyak betul koleksi minyak wangi azli...berkenan tengok yg dlm botol bentuk piramid tu...nampak exclusive gitu...tp cg mas lagi smart, dia nak buat alat bantu mengajar, canggih kan? kalau KN masih ngajar, KN pun nak pinjam masa ngajar sains!

Atikah said...

Salam en lie...

Botol minyak wangi comel2 ler...
Nak satuuuuuu...en lie belanja buleh? he.. he...

Abg Mgt said...

Salam cik lie,

Tu dia aih banyak sungguh. Tak tau nak pilih noo.

Yang cik lie pegang tuu macam nak spray cik gu mas saja. Spray saya sama...

taj said...

salam,

amboi2 korang, cikgumas, ciklie n imran... korang jgn lupa pd senior2 GPK tau...
minta izin dulu... hehhehe

imran,
apa nak lepak kat haram ngan group GPK nih... kena tahan iman dan kuat semangat...
kita org ni boleh tahan menyegat tau...
tak gitu cikgumas... hehhe

sukran, makin bertambah hubungan ukhwah blog cik lie kita...

Kak As said...

salam,

awatlaaa Cik Lie tak tunjuk kat Kak As hari tu, kalau tidak tentu Kak As balaih hat botoi besaq tu.hehehe.

Kak As ngn abg Megat tak pandai nak pilih sbb telampau banyak.tersumbat lubang hidung dengan wangian tu.

cikgu mas said...

salam

betul tu sis taj,100% betul,nk lepak dgn kite bukan kena tahan iman jer,cik lie kena pi wat solat hajat n solat taubat dulu,baru boleh lepak dgn kami,sengatan kami bisa banggatt..

tu lah pape keputusan kena dapat izin lembaga pengarah GPK..

Abg megat!!!cik lie tak sembur cheq dgn minyak wangi,dia biasa sembur cheq dengan ubat nyamuk,hu,hu..kesian cheq abg megat!!

syahirah said...

Assalamualaikum Cik Lie,

Minyak wangi apa yg sesuai utk wanita Cik Lie? Nanti saya nak order dari Ijoi atau direct terus dari Cik Lie aje... Agak2 berapa ye harga sebotol dalam RM? Boleh saya transfer RM plus postagenya sekali dalam acc you.... Terima kasih. Cik Lie tolong doakan agar kami di sini ( Kak Rosi dan Kak Shidah) dapat segera menunaikan Rukun Islam Kelima...Tolong sesangat ni..... terima kasih

manzlie said...

slam Atikah...

nak ker ...takda maslah..nanti saya balik kat KLIA tunggu yah...saya bagi satu sama cam cikgu mas punya gak..Minyak Dhab...


sukran

wasalam

manzlie said...

salam abg megat...

nak spray semua orang pun takda maslah...hehehhe

sukrna
waslam

manzlie said...

salam taj..

kami pun menyengat jugak tau...betui tak..Abg megat, azemi, imran..?hehhheh


sukran
waslam

manzlie said...

salam KOk As..

laaa awat tak habaq kat cheq masa tuh..takda malsah...heheheh


sukran
waslam

manzlie said...

salam kak Roosni dan shida..

minyak wangi sultanah kot yang sesuai..takpa...order jer terus dari ijoi...nanti dia mai habaq kat cheq lah..

sukran
waslam

manzlie said...

salam cikgu mas..

yer lar tuh...group GPK boleh ker tahan nanti?

sukran
wasalam