MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Sunday, 28 June 2009

" Cerita Madinah - Masjid Nabawi di waktu Malam.."

Permandangan dari bahagian sudut Masjid Nabawi Madinah
Dari Bahagian sudut Babu Salam....Masjid Nabawi Madinah
Laluan Utama Ke Masjid Nabawi Madinah....
Permandangan dari Bahagian Depan Kubah Hijau tuh..yakni berdekatan dengan Makam Rassullah saw...Masjid Nabawi Madinah...Cantik kan..

Sayu jer mata memandang ketika ini..amat syahdu kan...lihat keindahan Masjid Nabawi di Madinah....


P/s: Tak puas lah 4 hari duduk di Madinah...planning nak pergi lagi selepas abih musim Ramadahan nanti..insyaalah...

21 comments:

ijoismart said...

Sejuk mata memandang.

cikgu mas said...

salam

ijoi lawan cikgu lah..goreng ikan masin punyer hal,terlepas no 1,subhanallah canteeeeeek nya view nabawi dimlm hari....

manzlie said...

salam ijoi..

taniah no 1..hehheheeh

memamg sejuk mata memandang kan..masyaalah..

sukran
waslam

ijoismart said...

bg chance kat sy plak. Asyik CM je. Lie akan busy musim cuti sek ni kan. Apa2pun semoga Allah memberi kesihatan yang baik buatmu

manzlie said...

salam cikgu...

cantik kan...view nih


waslam

manzlie said...

salam ijoi..

terima kasih atas ingatan dan doa anda kepada sya..semoga allah swt merahmati ijoi jugak sekeluarga insyaalah..

waslam

cikgu mas said...

Salam cik lie

kalau ada award yg boleh ku beri ku kalungkan pada cik lie..the best photographer of the year...sgt cantik,gambar ni..saya dah tapau semua buat wall paper..tau.satu pun tak tinggal,kalau saya seekor burung,saya terbang kesana mlm ni jugak...sesejuk mata memandang...tahniah .welldone

ijoismart said...

kalau CM jadi burung, Lie nk jadi apa ya. amboi CM dok puji Lie nampak.

cikgu mas said...

salam ijoi

hiss..ni bukan puji ni ikhlas cikgu amat terkaguuuum dgn gambar ni..cantik sungguh..biarlah cik lie jadi unta kot??cik lie jgn marah yer..marah segala harta pusakamu terserah padaku..he,he,he

hilmyiskandar said...

Salam.

Indah, nyaman dan menghiburkan dengan suasana di sana..

Doakan....

tq.

silversarina said...

Sungguh syahdu dan damai kian terasa bila menghayati gambar2 di sini . Subhanallah .Alhamdulillah.

Leenoh said...

Salam Sdr.Manzlie.
Masya Allah, subhanallah cantiknya. Bila la nak boleh pi.
Ya Allah izinlah kami pi tahun depan. Insya Allah.

Atikah said...

Salam en lie n kawan2

Kak mas, sama ler kita... gambar2 dlm blog en lie dah banyak saya tapau simpan dlm laptop saya... wallpaper laptop n pc opis pun gambar dari blog en lie... but saya edit sikit2 masukkan sedikit kata hikmah... but ada kredit untuk en lie tau... coz gambar tu bukan saya yang ambil... :) En lie... gambar last paling cantttttiikkkk sgt... n seperti biasa udah ku copy ke dalam laptop gambar terakhir tu....

cikgu zainab said...

Subahanallah! cantiknya...tahniah kerana azli bijak tembak gmbr2 ni...

manzlie said...

salam cikgu mas..

dah dapat best photograper lak..
hhmmm dah banyak award memang tapi satu hadiah pun takdpat kan.
sukran
waslam

manzlie said...

salam Hilmy...

i will ..insyaalah

sukran
waslam

manzlie said...

salam sariana..


alahamdulilah...

manzlie said...

salam atikah...

ok lah tuh...jgn lupa kat saya bila lihat gambar gambar tersebut


syukran

waslam

manzlie said...

salam kak Nab..

terima kasih..

sukran

waslam

masni qisrine said...

masjid nabawi mmg cantik

manzlie said...

salam Masni..

memang menakjubkan...

sukran for the comment.

walam