MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Tuesday, 2 June 2009

" Jabar Nur - Pendakian bermula to Gua Hira Part 10 "

dari celah celah batu ni lah Nabi Muhamad saw melalui nyee..alahamdulilah
Ngeri kan dari curam ni.. hah tuh ada kambing, percaya tak cikgu?

Dari puncak gunung Jabar Nur, nampak tak bayangan Jabar Nur ni
Dulu mereka bagitau Kota Mekah permandangannye macam tu..
Masa saya nak turun ni..lagi bahaya...lurah ni tinggi but kambing tu ok jeer




9 comments:

cikgu mas said...

salam

subhanaallah betullah cik lie,saya nampak 2 ekor kambing,sekali lagi saya nk tanya ttg dunia kambing,walaupun saya tau cik lie bukan kawan kambing,he.he..kt mesia kambing makan rumput kat sana kambing batu ker,??takjub saya ni,dirimu memang jujur cik lie,ingat wat lawak tadi...ok.ok dengar satu pantun..

kawan kambing nama kamil
baju biru memang comel

kabir said...
This comment has been removed by a blog administrator.
manzlie said...

salam cikgu mas..

Lebih baik merendah diri
saya cakap tak percaya tadi..
memamg kambing biri biri
kalau dia makan pandai lah sendiri

mana ada buat lawak
kamu tu raja lawak

cikgu mas said...

salam

haah cik lie kalau geng kita tanya why ada comment deleted ..he.he biar saya simpan rahsia,saya terkejut jugak tadi saya ingat...saya salah blog ker???maklumlah dah kul 3..cik lie letihlah tu!!!he,he,entrykan pun letih apatah lagi climbing...

Kak As said...

salam,

saya anak Malaysia
CM habaqlah sama apa rahsia.

cikgu mas said...

salam kak as

he.he.nanti2 kalau cik lie izinkan saya habaq...nanti cik lie kata saya tak leh simpan rahsia..lak kak.

makan cekodok takde suara
takut nanti cik lie marah..he,he

manzlie said...

salam Kak As danCM,

mana lah cheq ada rashia..

heheheheh

Atikah said...

Salam en lie...

Kambing pun climbing no... Kalau kambing boleh, kita pun boleh kan... en lie, nak tanya sikit, ada ker ynag daki separuh jalan jer?

manzlie said...

salam atikah..

ada jugak..makcik dan pakcik tua yang dah terprangkap di separuh jalan..depa turun lah dah tallarat..sian depa..sya pun kalau umo dah 50 comfirm memamg tak larat lah nak daki..heheheh

sukran

wasalam