MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Monday, 16 November 2009

" Sewaktu solat Zuhur tadi..."

Subhanallah..ramainyer...
Sampai ke depan Zam zam Tower and Hilton tuh...sesak..
Sejam sebelum masuk waktu Zuhur tadi keadaanyer...


38 comments:

Rokiah said...

Salam CL,

Apa yang boleh kakak katakan
bila melihat gambar yang dipaparkan :
SUBHANALLAH - MAHA SUCI ALLAH

Terpegun seketika

Hajjah Siti Noor said...

Salam Cik Lie..tenang rasanya walaupun sekadar melihat paparan di Internet sahaja

Kama said...

Salam CL,
Subhanallah ramainya...berkat doa Nabi Ibrahim a.s...moga semua jemaah mendapat haji yang mabrur.

manzlie said...

salam rokiah..

alhamdulilah ..subhanaalah..

waslam

manzlie said...

salam ahajjah siti noor..

alhamdulilah

waslam

manzlie said...

salam kama..

inyslah..mah brur..

waslam

rezeki said...

salam cl,

alhamdulillah, walaupun dlm sinar matahari terik, jemaah ttp mengambil peluang solat zuhur berjemaah di haram

manzlie said...

salam rezeki...

alhamdulilah...seronok sebenrnyer...bila merasai di situ..


waslam

Abg Mgt said...

Salam,

Itulah kelebihan rumah Allah.
Kunjungan yang tak jemu2.
Sentiasa merindui mu.

Zie said...

Salam CL,
Setiap langkah ke masjid dinilai pahala... berganda-ganda bila di Masjidil Haram. Semoga jemaah mendapat haji yang mabrur.

Hari ni saper yang datang jumpa CL?.. tunggu.

ibu,mommy,mom... said...

Salam Cik Li...

Ya ALLAH SUBHANALLAH.
Seronoknya tengok ramainya umat ALLAH

manzlie said...

salam ibo...

alhamdulilah...ramai

waslam

manzlie said...

salam abg megat...

itu lah kebesarannyer

wasalm

manzlie said...

salam zie..

insyalah...ada jugak harinihh

waslam

cikgu mas said...

salam

indahnya suasana...semua mereka tu saudara kita ..semoga mabrur haji mereka

4 org kawan cm pi mekah tahun ni,cikgu rubi,cikgu kalsom.cikgu azizah dan cikgu aizan...moga mereka mendapat haji yg mabrur..insyallah Cikgu mas bila agaknya,,teringin nk dipanggil Cikgu hajjah..

UmmuAdam said...

Salam CL,

Walaupun ramai saya pasti ianya adalah pengalaman yang terlalu indah buat semua jemaah-jemaah haji tersebut. Semuga mabrur haji mereka.

UmmuAdam said...
This comment has been removed by the author.
manzlie said...

salam ummu adam..

betui tuh..

waslam

manzlie said...

salam cikgu mas..

semoga mereka mendapt haji yang mahbrur..

waslam

hajah zainab bt abdullah said...

Salam Azli,

Subhanallah! Penuh, padat...semuanya nak merebut pahala yang dijanjikanNya. semoga jemaah semua mendapat segala keberkatan.

zie said...

salam CL, saya zie....org yg berbeza drp ZIE yg selalu bagi komen kat blog CL ya..nama jer sama tp org lain2 hehehe

saya ada bagi link blog CL kpd kawan saya yg akan ke sana minggu ni...dia jumpa saya dan dia kata terima kasih sbb dia suka link CL...dekat dihati katanya...mudah2an dia dan semua selamat di sana insyALLAH.

Hanis said...

salam,

subahanallah...ramainyee org....semoga satu hari nanti hanis juga akan berada dalam jutaan umah islam di sana....

abang, abang tolong doakan Allah permudahkan urusan hanis di sini ye...

Ayah Zain said...

Salam CM,

Semoga mereka dipermudahkan Allah untuk mendapatkan Haji mabrur

nailofar09 said...

salam...CL mcm saya jugak ada kat sana, subuh, zohor...asar mghrib...ke pasar, k kbun kurma...hehehehe, nnti k arafah..k mina...bestnya....
...
T kasih bnyak2 muga Allah yg balasnya. Ramai kawan2 saya jd silent reader...semua teruja sgt. Muga satu hari nnt mereka sampai k sana...saya juga nak k sana lg...doakan.

manzlie said...

salam nailofar..

insyalah nanti sampailah kat sana..

waslam

manzlie said...

salam Hanis..

insyalah nanti abg doakkan yer..

waslam

manzlie said...

salam hajjah Zainab..

alhamdulilah ..semoga mahbrur..insyalah

waslam

manzlie said...

salam zie..

mekasih atslink akat kawan tuh..

waslam

manzlie said...

salam yah zain...

alhamdulilah...insyalah..mahbrur
waslam

nailofar09 said...

...
ishishish...cpt nya CL balas komen, lbih laju dari raju n ratu trek...hahaha, kat sini tak larat nk belumba...trek basah hujan mnjang...kena pakai speed boat agaknya, nak hadiah ujung taun...nak jugak jadi ratu...muga esok...ada RUANG lg nak tatap pic2 n brita dr sana...wassalam

rabiatul said...

setiap detik masa x dilepaskan utk beribadat kepadanya...moga mendapat yang terbaik..doakan utk saya juga disini..tq

cikgu mas said...

Salam ciklie

Az tu salah taip lagi ker??? atau mmg betul dia bagi salam kt cikgu ni...walaikumsalam AZ,tapi CM rasa dia nk beri salam kt CL tu!!!

Bunga Kenanga said...

salam tuan,

subhanallah... sayu melihatnya, tanpa ku sedari kelopak ini basah,
ya allah, rindu baitullah mengamit jiwa. moga2 allah memanggil hamba2 ini untuk memijak bumi makkah lagi...

syukran jazilan

manzlie said...

salam nailofar...

kena cepat gak sebab sini pun dah rasa suasan cam cepa jer amsa berllu..busy kami semua...

waslam

manzlie said...

salam rabiatull..

insyalah semoga rabiatul akan ke sini lagi nanti...

waslam

manzlie said...

salam cikg mas..

ayah zain tuh slah lagi taip kot...

waslam

manzlie said...

salam bunga kenanga..


alhadulilah...memang sayu kan..

waslam

Zailan said...

CL,

Cuaca panas terik lagi ke. Saya perasan jemaah banyak cari tempat yg redup. Tu pasal depan zam zam penuh kot.