MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Thursday, 19 November 2009

" Blog Follower yang KE TUJUH datang menjenguk ku.."

Bismillah..salam from Makkah...menerima lagi kunjungan dari silent reader" blog PDKM yang ke 7....Puan Fatimah dan suami dari Kuala Lumpur...sempat seketika untuk membawa mereka naik ke studio PDKM bergambar di situ......alhamdulilah..jutaan terimakasih kerana sudi menjenguk ku disini..alhamdulilah...

Puan Fatimah ingin menyampaikan Salam nyer pada semua kenkawan dan pekerja di Bank Negara Malaysia...


46 comments:

cikgu mas said...

salam

123

cikgu mas said...

salam

yess CM dapat balik no 1,baru balik dr Alamanda makan pizza hutt,lari kuat,hehehe

nailofar09 said...

salam...
CL...jamu tetamu ngn ckodok pisang kerr, sronoknya terima ttamu jauh...

manzlie said...

salam cikgu mas...

RAtuTrek dah isi minyak patut lah laju berlari nih...taniah....

wahh makan piza tak ajak pun yer..

waslam

manzlie said...

salam nailofar...

taniah..still top two dia nih..

waslam

cikgu mas said...

salam

alahai CL dapat wit saguhati pak najib bagi,CM blanjaar noo!!!.tapi CL kn makan salad jer CL diet kan,kan..

norsidah said...

Salam CL,

Selamat menyambut tetamu baru, murah rezeki, semoga mereka mendapat haji mabrur, doakan kami di blog

Tahniah CM, akak dok cuba tak dapat2.......

cikgu mas said...

salam ..

aduhai CM terlepas n3 hati unta..CL ni makan hati unta tak cakap pun..sampai hati untamuuu,,,Cikgu makan hati tengok hati unta tu....


psst :org kata hati unta mujarab untuk pesakit asmakan!!,rasa apa yer???

Zie said...

Salam CL,
Selamat mengerjakan haji pada Puan Fatimah & Suami. CL jamu apa... cekodok ada lagi ke?
Tahniah CM.. kuat lari hari ni.

Andak Ros said...

hari ini dpt no 10.... besy ye CL jumpa peminat2 ...

Leenoh said...

Salam Manzlie.

Memang meriah.

putera said...

salam saya da jadi followers tuan..mudah-mudahan kita dapat berkongsi sama mengenai blog ini..saya punya blog fikrahsalami@nur insani

manzlie said...

salam putera..

alhamdulilah..takda maslah..

waslam

manzlie said...

salam cikgu ams..

takakan dapt duit saguhati makan slad jer...hmm pizza takleh ker,..

waslam

manzlie said...

salam norshidah..

insyalah i will..jgn lah risau..

waslam

manzlie said...

salam zie...

cekodok dah abis laahh..skg tinggal keropok..heheheh

waslam

manzlie said...

salam cikgu..

kan dah baut entry hati unta. tuh...cikgu jer makan piza tak ajak kita..heheheh

betui tuh ubat penyakit asma..

waslam

manzlie said...

salam leenoh..

meriahhhhh

waslam

manzlie said...

salam andak ros..

best lah jumpa sesama saudara islam..lagi pun dari negara sendiri lagi terubat rinduu kat kl kan..alhamdulilah

waslam

cikgu mas said...

Salam CL

cikgu hepiii gaban ni CL.Kertas Sejarah 2 baru habis kul 4.30 tadi..CL nk makan apa cakap jer,kt restoran pusing2 atas KL Tower pun boleh ...sebab 100% soalan target CM keluar dalam Kertas 2 Sejarah SPM,kalau budak2 CM study insyallah boleh skor...

Tumpang yer CL..nk cari Ijoii!! mana ijoismart.. mr ijoii!!! soalan targetku 100% Lembaga Peperiksaan keluarkan..Alhamdulillah....

CL tolong doakan keputusan budak2 tu cemerlang yer!!!,CM dah boleh bercuti dengan tenang!!

manzlie said...

salam cikgu mas..

alhamdulilah...taniahhh..moga berjaya meraka..di blog cikgu sudah ku doakan ..jgn lah risau...akan ku doakan lagi..insyalah..sat nak buh kat buku 3 lima dia nak belanja cl kat kl tower..best nyer nanti dapat..

walam

yatibahar said...

Salam Manzlie, beruntung awk setiap masa boleh tengok Kaabah. Was there 11 years back. Tengok gambar2 awk, rasa menggamit2 suruh datang lagi, Insya'Allah, one day...In the meantime, will follow your update, dah add awk at my bloglist.

Regards,
Yatibahar

cikgu mas said...

salam..

CL,kalau tak cukup bajet,kita guna sistem ansuran mudah yer atau kredit AEON..hehehe..alamak mesti dah penuh buku tiga lima tu..

YB said...

Salam CL,

Para tetamu tu ada tandatangan CL punya buku pelawat tak. Kalau tak ada lagi, mohon mencadang...

Wassalam

manzlie said...

salam yb..

takpa lah...semua nih sya buat hanya kerana allah swt ..bukan untuk menunjuk atau sebagainyer...ikhlas yang penting kan..insyalah, mekasih good idea gak tuh

waslam

manzlie said...

salam cikgu mas..

alamak..ansuran mudah..macam pernah dengar jer...CM - court mahmot ker..heheheh

penuh dah buku nih cheq tulis ..orang duk berjanji..

waslam

manzlie said...

salam yatibahar..

alhamdulilah...mekasih kerana sudi melayari blog sya..

waslam

Yem0805 said...

Salam CL,

Alhamdulilah semuga bertambah Ukhwah.

Hanis said...

salam abang,

bilaaa laa gaknya hanis pula yg akan datang menjenguk abang kat sana gaknye...nak sgt bergambar cam depa...nak gak makan masakan abang time tu....tak dapat hati unta, sardin pon jadi laaa

manzlie said...

salam hais..

abg duk tunggu dia jugak nihh..dah kerja tempat baru tuh pandaipandai lah dik ooii tau? heheheheh
adik dtg nanti abg masakan daign unta special nanti..jgn risau

waslam

manzlie said...

salam yem..

insyalah...moga berpenjangan

waslam

Ayah Zain said...

Salam CL,

baru je balik dari pejabat ni. Seronok tengok hajat depa tuh bergambar kat studio PDKM. Moga dapat haji mabrur.

tumpang lalu,

wow cm seronok sakan yer, soalan spot dah kuar.

Zie said...

Salam CM,
Senang ye sejarah hari ni.. anak saudaraku kata susah la.. Mungkin dia minat sains dan math je... tak larat nak menghafal fakta, tak boleh jadi cikgu sejarah lah.

manzlie said...

salam ayahzain.

alhamdulilah..semoga mahbrur..

waslam

manzlie said...

salam zie...

memag susah ker..laa nape arituh takmau mintak dgn cm...hehehehe

waslam

ijoismart said...

CL tumpang lalu jap

Sy belum tanya anak lagi s/ada soalan sejarah tu senang atau susah. Moga2 dia boleh jawab sebaik mungkin. tk CM

Semoga CL bahgia dgn para tetamu. Dpt pahala berganda kalau kita layan tetamu kita. Betulkan.

hajah zainab bt abdullah said...

salam,

untungnya blog follower PDKM!

manzlie said...

slam hajjah zainab..

alhamdulilah...syukur ..padanyer..

waslam

manzlie said...

salam ijoismart..

insyalah..semoga allah swt memebrkati kita jikalau ada keikhlasan dihati..

waslam

umiazuddin said...

Salaam CL

hehe kelakar pulak CL panggil favorite spot orang bergambar tu sebagai Studio PDKM...ekekeke

mahai oo nak bergambar kat situ :)

VpeaceV

Abang Aji said...

salam cl,
bila pulak agaknya abang haji dapat jadi tetamu allah dan tetamu cl...abang aji teringin nak makan hati unta tu..hehehe

Abang Aji said...

salam cl,
tengok cekodok pisang, teringat pulak kat perak sekarang musim durian dan rambutan...jauh sangat kalau tak boleh join sekali makan durian..huhuhu sedap...

rezeki said...

salam cl,

itu bukan court mamoth, itu cekik maut keh,keh,keh

spt biasa dlm kesibukan , dpt meraikan tetamu yg menziarahi, alhamdulillah

jgn lupa , ada blogger dr cina tu dtg nti

abangsulung said...

Salam CL,
Minggu depan Cik Fatimah tu orang akan panggil Cik Hjh.Fatimah dan suami dia orang akan panggil Tn.Haji..
Org kita sangat menghargai org yg dah mengerjakan haji, sampai
klu k/tangan kerajaan panggilan Encik di pangkal nama akan ditukar menjadi Tuan Haji.

abangsulung said...

Rezeki,
komen yang terakhir tu, buat saya tergelak sungguh, ha..ha.. pandai rezeki kacau CL. Mesti CL kat sana tergelak sama.

Atikah said...

salam..

Alhamdulillah... semakin ramai mengunjungi abg...

wah... tepi tingkap tu dah jd studio ya... nk p sana la... bergambar kt studio kat sana... he.. he...