MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Monday, 16 November 2009

" Blog Follower yang KE LIMA datang menjenguk ku.."

Saudara KSPulau bersama Ibu tercinta.....
Bismillah...menerima Kunjungan Blog Follower ku yang ke 5 datang menziarahi ku..alhamdulilah..sempat jugaklah kami bersarapan bersama sama.kepada saudara KSPulau..mekasih atas kesudian mu ituh menziarahi ku...syukran..waslam


28 comments:

Zie said...

Salam CL,
Selamat melayani tetamu Allah

Zie said...

Salam CL,
Insya Allah banyak pahala CL... bila la giliran saya ke sana.. doakan.

Azemi Ali said...

Salam CL

No. 3

Salam ukhwah

manzlie said...

salam Zie..

alhamdulilah semoga mereka hepi hendaknyer..tetamu allah.."

manzlie said...

salam saudara Azemi..

wahh realy dia bekas sprinter tuh..no2 sebenarnyer...Taniahh

waslam

saadah anuar said...

salam ukhuwah...
seronoknye say tgk pak cik dan mak cik berada di sana..
bila lagi la giliran saya akan tiba..
doa2kan lah ek..

Mohd Hafezi said...

Sempat juga kami menatap wajah mama and adik kami disana serta pakcik and makcik. Terima kasih atas kesudian tuan memaparkan gambar mereka. Alhamdullilah. Sampaikan salam sayang kami pada meraka.

YB said...

Salam CL

Menunggu giliran jumpa CL

cikgu mas said...

Salam n

Asalamualaikum untuk saudara KS Pulau...cikgu sejarah jugak ni,teman seperjuangan CM,doa tulus ikhlas dr saya moga perolehi hj yg mabrur,insyallah..

hmm untuk CL "cheer up CL",,,

SUHAIMI said...

Salam...
bahagianya dapat bawa ibu tercinta ke Mekah......bagi yang dah tiada ibu ..tumpang gembira je...moga mendapat haji yang mabrur....

PINATBATE said...

Semuga mendpt haji yg mabrur..

seronok depa nohh..bila lah giliran kakpinat ni..:((

Atikah said...

Salam

Semoga bertambah murah rezeki abang...

Hmmm.. bila lak saya leh dok menjamu selera kat situ sambil menatap MH... he.. he..

Selamat mengerjakan ibadah haji buat KSPulau sekeluarga... semoga mendapat haji yang mabrur...

manzlie said...

salam saadah anar..

insylah ada lah rezeki tuh nanti..

wslam

manzlie said...

salam cikgu mas..

ohh satu sealiran lah yer..sejarah oh sejarah...heheh

waslam

manzlie said...

salam suhaimi...

tumpang jer gembira kan kita jugak

waslam

manzlie said...

salam kak Pinat...

nanti satu hari adalah tuh rezeki kemari..jgn risau..

waslam

manzlie said...

salam mohd hafezi..

alhamdulilah...insyalah..

waslam

manzlie said...

salam yb...

giliran yb insyalah tahun depan ker..

waslam

manzlie said...

salam adik tikah...

mahbrur mahbrur..insyalah

waslam

Ayasu Kuro-Obi said...

salam, saya kagum la blog followers yg menjenguk CL ramai gak yg veteran yer... hebat ah...saya ingat kaum muda je... semoga blog followers PDKM dapat menjalani ibadah dengan tenang dan dipermudahkan...

(CL boleh jadi duta tanah suci utk malaysian bloggers)

manzlie said...

salam yasu...
duta di tanah suci...alhamdulilah...hanya sekadar angan angn..heheheheh

waslam

abangsulung said...

SalaM CL,
Hai..dalam seminggu dua ini pasti banyak ramai lagi tamu berkunjung. Orang tua kata, setiap tamu yang datang tu bawa rahmat rezeki.

CL, kalau ada teman-teman nak tengok masa sembahyang live di Makkah, boleh akses WWITV. Pilih Saudi Arabia, kemudian pilih Saudi 1 (KSA1), klik je kat 141 tu, boleh lah lihat makkah live. Untuk mengetahui masa sembahyang di Makkah rujuk dalam blog PDKM CL, bolehlah akses masa tu. Beza masa kita dengan Makkah lima jam.

manzlie said...

saam abg sulung..

alhamdulilah syukur rahmat nyer..

meksih ats info yang di beri..

waslam

rezeki said...

salam cl,

alhamdulillah, ramai kekawan dtg menziarahi dan diraikan.

suarahati salmie said...

salam CL..
seronoknya...terbuka selera tengok dalca CL masak tu - bila agaknya kak mie dpt rasa masakan CL ni - semuga bahagia dalam melayani tetamu Allah dan di limpahkan rezeki yg berganda dari Nya - doakan untuk kak mie sekeluarga agar dpt kesana untuk kali kedua dan dpt jumpa CL

abangsulung said...

Salam CL,
Saya cakap kat kawan-kawan di Kuching ni, saya dapat cerita terkini dari Makkah setiap hari melalui PDKM CL ni.
Bila dia orang tahu,ramai nak jadi follower.

W A Halim said...

Salam,
Semoga mereka dikurniakan hajjul mabrur.Kami amat gembira melihat layanan mesra dibrikan kepada kkanda2 dan anakanda kami di tanah suci

W A Halim said...

salam
semoga anda semua dikurniakan Allah dg hajjul mabrur