MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 16 December 2009

" Selamat Tinggal Jeddah, Makkah....."

Cl dah nak belepas dari Jeddah aiport ke KUL..
Sempat Cl packing barang kat sini..Fragile items"

Salam from Samad to Cm and Shami....belepas dari Jeddah airport pada waktu 12.00 malam dan selamat sampai di KUL jam 2.00pm melalui pesawat SAUDI AIR...alhamdulilah...cl boleh lah di hubungi melalui tel no HP 012 - 2966832...Jangan lupa pada CL tau..syukran..Waslam


120 comments:

cikgu mas said...

salam

walaikumsalam samad

Zie said...

Salam CL
Selamat kembali ke Malaysia

cikgu mas said...

salam

selamat kembali...

Zie said...

Salam CL,
La ni bersiaran dari KL la ye...
banyak bawak ayaq zam2?

cikgu mas said...

Salam

mekasih hadiah dr samad tu,ingat dia kat cheq niii..

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulilallah.

Smin.

tq.

manzlie said...

salam cikgu mas..

wahh...Ratu trekk lagi dia nih..taniah

waslam

manzlie said...

salam zie..

alhamdulilah...ada lah sikit sikit tuh..

waslam

manzlie said...

salam hilmy..

alhamdulilah


waslam

Imran Paris said...

Salam...En Li, awat tak habaq awai2 nak balik Msia. Safe journey back home...home sweet home

cikgu mas said...

salam cl

hepi holiday...bersama keluarga yg dirindui,blog ni senyap kerr nanti???round malaysia yer...

rosli said...

Salam CL,

Selamat bercuti dan pulang ke Msia. Nnti saya akan hubungi CL.

nailofar09 said...

salam...CL balik KL dah....iyer kerr?...slmt pulang...,Zie...tq k blog akak...akak berjejak nih...hehehe..btul ker CL dah balik...

Zie said...

Salam,
Kak Nai, betullah... cuba peratikan kat ruangan komen ni, sama tak dgn waktu malaysia?

Mata CL masih ikut waktu Mekah ke???

umiazuddin said...

Salaam CL,

Welcome home, CL! Selamat bercuti-cuti Malaysia.
Nanti CL kena buat roadshow PDKM seluruh Malaysia nih, ramai follower satu Malaya nak raikan Tuan Haji kita ni...heheh (siap rujuk balik kat buku tiga lima)

Semoga CL sihat walafiat.

VpeaceV

nailofar09 said...

salam, betul larr...wah msti tengah riuh2 kat rumah CL...bukan rumah maya ni...ni mcm sepi jerr...h fon CL msti sesak' mcm sesak kat jumrah tu...Zie bila nk wat makan2 ngn CL?... en rosli kita telah mng ungguli sekalian komentator ...tahniah!

Zie said...

Salam,
Kak Nai, Umiazuddin...
CL tengah bukak buku tiga lima tu... macam2 janji manis pembaca PDKM.

Cendul ada, ayam utan pak itam ada, nasi briani gam bangi, kerepek tempe, ubi rebus, jering, petai, kek 5 tingkat wan, kek lapis abg sulung, tapir....

CL, selamat menjamu selera, semoga sihat dan ceria...

Azemi Ali said...

Salam CL,

Selamat kembali ke tanah air.

Jom buat gathering PDKM.

Ok tak? Apa kata Presiden Cikgu Mas?

cikgu mas said...

salam cik mie

presiden kata orite,kita dptkan persetujuan 2/3 ahli dewan norrr..

rosli said...

Salam CL dan rakan2,

Asam pedas Muar dah set, cendol Bangi pun dah set.....tunggu masa dan ketika je.... CM lepas tu kita semua jumpa di Alamanda or mana-mana tmpt yang bakal dicadangkan.

Kasmin said...

Salam CL,

Selamat kembali ke tanahair serta kepangkuan keluarga yang disayang.

YB said...

Selamat pulang CL

Berapa lama cutinya. Semoga selamat sampai ke destinasi yg dituju.

KAMATO said...

Salam CL, semoga selamat sampai, bagus kalau ada ghatering PDKM

My Life said...

salam

masyaallah...alhamdulillah... dah selamat sampai...

cikgu mas said...

salam..

en rosli kita tunggu tuan punya blog umumkan tempat gathering yer dan bila masanya,sbb holiday kali ni,lebih terancang,tuanpunya blog dah ada agendanya sendiri,,,kita follow jer yarr..

wahhh asam pedas muar n cendol bangi dahh set,!!!!ok CL tandakan di buku tiga lima dgn tanda `paid`

rezeki said...

salam cl a.k.a ateh ,

keh keh keh akhirnya he he he la la la

cikgu_math said...

selamat kembali ke Malaysia...

safiudin dot com said...

salam sdr,

Selamat tiba ke tanahair.

Alhamdulillah. Syukur semoga kita ketemu nanti.

Saya setuju sangat dengan Azemi Ali.

Kita semua adakan 'gathering' PDKM.
Tapi kena lah tanya tuan punya badan.

Insyallah, saya akan hadir... maklumlah dah tak kerja.. (pencen)

ps: Puan Presiden, Cikgu Mas: jangan lupa pulak hubungi saya sekali (teringin nak jumpa semua warga PDKM).

Jangan lupa beritahu:

Tarikh:
Masa:
Tempat:
Aturcara Ringkas:

Tel Bimbit: +6012-266 9284
Email: udin9968@yahoo.com
Website: safiudin.com

cikgu mas said...

Salam

tapi CR perasan tak,orang tu tak habaq bila tarikh dia sampai,ada lg dia rahsiakan tu..kita follow jerrrr...


psssst CR!!!tuan tanah tgh layan phone calling serata malaya kot????umpama kepulangan Adam Hassan dlm Nur Kasih hehehe,,,

cikgu mas said...

salam

tuan saifudin,cm tunggu green light jer dr tuan punya blog,AJK CM dah ready dahh...GPK semua boleh tempah baju dr sekarrang..

pak itam boleh bawak mak itam,tak de cover2 muka dah,..hehehe

rezeki said...

salam cm

akta rahsia rasmi makkah

la la la

cm, ni hassan azli keh keh keh
tapi hassan azli ni baik, tu sebab tak kene pukul ngeh,ngeh,ngeh

rezeki said...

salam

cm, pakai kepala rusa boleh tak ???

heh heh heh

cikgu mas said...

Salam Cr

betul-betul Hassan Azli,sesuai sangat tu,Hassan Azli baikkan??,tak kena belasah tapi CM rasa mungkin kena `kejar`..jgn lari CL yer,,umpama kata membujur lalu melintang patah,,

anak cina makan pengat
sendiri mahu ingat..

hehehe..

CASA QASEH said...

salam teman2 blogger minta tolong sama2 doakan Mohd Sufi remaja berumur 20 tahun beliu mengalami kemalangan, langgar lari atau mungkin juga terbabas. merupakan anak bujang teman karib saya Puan Radziah. Mangsa kini ditempatkan di ICU HKL masih tidak sedarkan diri tapi ada response bila surah Yassin dibacakan. Diletakkan dlm zone kritikal.

cikgu mas said...

salam CR

hahaha ,,pakai kepala rusa tarakkkk boleh,rusa paberet panda...panda bwak lari mak itam nanti masuk hutan ,ya ampuuun panda!!!!!

panda,out station arr..musim hujan tgh cari kerja lain..

shami2 said...

Salam CL..

Alhamdulillah...dah selamat sampai

walaikum salam ... terima kasih ..khabarkan salam bgn Samad tu..mahal tu..hehhe
CM....wah...agenda macam mana..ada menu kambing nak ditempah..ker...ngeh..ngeh...ngeh

Kak Noor awat pi mana diam jer nih...sibuk ker..atur agenda...hikks..

ada 3 jumaat kita cuti 3 hari...aar CL pilih cepat nohhh...mana tempat nak pi.. depar semua dah tak sabaq nampaknya...aper pun rehat dulu arrr ...bagi sihat sikit...siaran lansung tetap ada kan....
..

cikgu mas said...

Salam Qaseh

Semoga Allah memberi kekuatan pada adik Muhd Sufi,,melepasi tahap kritikal dan sembuh seperti sediakala,amiin ya rabbal alamin,insyallah

shami2 said...

Salam CL..

Tumpang lalu narr..

Ya Allah, Ya Rahman, Ya Rahim Ya Karim. pulihkanlah adik Mohd Sufi..kembalikanlah dia seperti sediakala...kasihanilah dia, ampunilah segala dosa2 nya...rahmatilah dia..Ya Allah...limpahkanlah nur hidayah kasih sayang rahmatMu padanya...amin

Bawa berdoa dan sabar ya kak Raziah...bercakaplah dengan anak tu...perdengarkanlah ayat Al quran padanya....doa..solat hajat buat dia...jom kawan2 kita berdoa sama untuk adik mohd sufi....

rezeki said...

salam,

semoga adik mohd sufi diberikan kekuatan dan dipanjangkan umur , insyallah

cm, panda gi asah gigi, musim hujan btg kok getah liat sikit, jadi kokel pakai gigi lagi senang,
ke tadi mabuk ubi rebus he he he

ya ampun buk noor

rezeki said...

salam cl,

kucing kat n3 che pit tu terperanjat seraya berkata dlm hati " dulu tembam , sekarang udah selim, dulu ada rambut, looor sekarang udah botak " he he he

Ayah Zain said...

Salam,

selamat kembali manzli, moga kita dapat berjumpa nanti.

mrs Presiden, bila nak buat ghatering tuh

cikgu mas said...

salam Cr

betul tu,fuuuh dulu lain skrg lain...kucing tu dah patah tengkuk dah...CL masih lg melayan panggilan telefon tu,,,tua muda ajak berjumpa tu,tolong suply PA untuk CL.boleh ker CR??

AZ awat lambat kuar ni,tercari2 AZ tadi!!

nailofar09 said...

salam..tumpang lalu...CR AZ..apa kata colek jer CL...kita naik k api mlm,ala Adam naik k api jugak kan... ppg b fast kat stasen k api KLUANG...kopi stesen..ngn roti kukus...kat Mekah mana ada, tak puas lg kita g RFC pulak...pas tu g makan2 kat tjg Piai...

shami2 said...

Salam CL...

Emm tukang buat ayaq dah ada setakat 1 bas tu bisak saja yaa...

Asam pedas..masak kat lokasi ok jarr

Ayam utan..musim hujan ada jumpa karr kak Ngah

Belon dari srawak..bole sajarr..

..apa kisah mana2 bila masa..apa dikisah..ayahanda

Mama...Kuantan tu KL...sat saja..
bawa mak tuk..sekali bole arr

Ngeh..ngeh..ngeh..dia saja tau CL kat mana skrang aar tah2 minum kat kedai mamak..aar

Sapar tak sebut nama..jgan marah aar...kira ok lah

rezeki said...

salam

cm PA no hal punya, tapi pak itam ada PA SYSTEM mcm kat sekolah tu he he he

ok cm dan semua, pak itam nak pi tidoq dulu

minta maap bebanyak jika terkasar bahasa dan menyinggung hati

wasalam

Abang Aji said...

salam cl,
selamat balik ke tanah air dari tanah suci

nailofar09 said...

salam...Muga adik Muhd Sufi akan sembuh,...masih panjang lg prjalann kmbaramu dik...tabah lah...muga nanti akan pulih segala kesakitan dan keperitan...kami doakan sepenuh hati...doa sangat2 dari UMI nai....

shami2 said...

Salam...semua

Minta diri dulu..esok sibuk sikit maklumlah nak cuti jumaat pertama...semua mesti clear...

Salah silap harap diampun...

Psstt kak Noor esok masuk..aar kasi meriah alam maya...CM...bole bersiaran sampai pagi...ok arrr kutip
semua no tpon aar...

Kalu bang samad ikut sekali meriah tuh tak yah nak carik PA baru...sure bang Samad jadi tumpuan hiksss...

cikgu mas said...

salam

ok good nite pak itam..esok jenggok kan CL tu,PA sistem pun boleh ..mangkuk cup untuk ratu dan raja trek ready arr,kalau boleh bersalut emas,hehehe

cikgu mas said...

salam Shahmi


abg samad memang nk ikut,tapi CM kata jangan!!!!! kalau dia ikut populariti dia lebih dr CL tu,conpomm punyer..tengelam CL .ya ampunnn CL..

manzlie said...

salam Imran..

takpa lah...tak mau depa susah susah nanti..is ok..

waslam

manzlie said...

salam cikgu mas..

PDKM akan tetap meriah nanti..jgn lah risau..semua bahan dah ku simpan untuk paparan anda semua..insyalah

wslam

manzlie said...

salam nailofar..

Betul...cl dah ada sini..

waslam

manzlie said...

salam rosli..

mekasih kerana menghubungi saya tadi...insyalah akan saya tunaikan permitaan saudara tuh..

waslam

manzlie said...

salam ummi azuddin..

road show..? aaaik cam artis lak...takyah lah..balik pun ada hal nak di uruskan..

waslam

manzlie said...

salam nailofar...

nampak gaya nyer en rosli kita ada lah pemebnang nyer..top komentataor...no 2 zie dan no3 cikgu mas..cl kena lah abgi hadiah nih nanti..heheheh

waslam

manzlie said...

salam kasmin..

mekasih atas komen saudara tuh..

waslam

manzlie said...

salam azemi

saya takda maslah..bincang lah dgn Presiden GPK...cepat sikit sebelum sya bercuti nanti

waslam

manzlie said...

salam azemi

saya takda maslah..bincang lah dgn Presiden GPK...cepat sikit sebelum sya bercuti nanti

waslam

manzlie said...

salam yb..

alhamdulilah..selama sebulan bercuti nih...


waslam

manzlie said...

salam yb..

alhamdulilah..selama sebulan bercuti nih...


waslam

manzlie said...

salam kamato..

Why NOT..? come and join us lah nanti

waslam

manzlie said...

salam rezeki...

gelak lak dia..hehehhehehe...Kenapae?

waslam

manzlie said...

salam rezeki...

gelak lak dia..hehehhehehe...Kenapae?

waslam

manzlie said...

salam my life..

alhamdulilah

waslam

manzlie said...

salam cikgu math..

alhamdulilah..mekasih

waslam

DariRumahKecilKu said...

Salam,

Selamat pulang ke tanah air dan selamat bercuti...

manzlie said...

salam saifuddin..

leh lah kita jumpa aar..

wslam

manzlie said...

salam rezeki..

sapa lak hassan azli tuh...ada cerita terbaru ker..habaq mai lah kat cheq

waslam

manzlie said...

salam zie..

laa nih buku 3 lima dah bukak pun..nak claim baliklah pada janji janji manis orang tuh..? soapakah dia? heheheheh

waslam

IBAN MUSLIM said...

Salam,
Selamat kembali ke tanahair....

manzlie said...

salam kak shami...

saya ikut ajer..


waslam

manzlie said...

SALAM QASA QASEH..

SAYA DOAKAN SEMOGA ADIK MOHD SUFI SEGERA SEMBUH HENDKNYER...MOHON PADA ALLAH SWT..INSYALAH

WASLAM

manzlie said...

salam amirul...

mekasih atas ucapan mu ituh

waslam

manzlie said...

salam dari rumah ekcilku..

alhamdulilah...syukran

waslam

manzlie said...

salam ayah zain...

mekasih atas ucapan az tuh

waslam

manzlie said...

salam nailofar...

alamak..nak culik i..heheheheheh

waslam

safiudin dot com said...

salam sdr,

ya. jangan lupa pekena 'asam pedas'..

tak kisahlah asam pedas melaka ke, kl ke atau mana2 pun...

saya belanja...

safiudin.com

geraugebang said...

Salam,
Selamat pulang ke tanah air. lama bercuti? Semoga dapat mengubat rindu kepada seluruh keluarga di Malaysia. Insyaallah.

manzlie said...

salam saudara safiuddin..

insyalah...


waslam

manzlie said...

salam gerau gebang...


meksih atas ucapan mu ituh..

waslam

cikgu mas said...

salam,,

ramai sungguh kawan-kawan dah booking CL ni,ajak makan macam2..how ur diet fren????3 kg naik semula ni,kak ngah setuju tak??

cikgu mas said...

salam..

CL,Samad kata sdih sunnguh dia CL balik mesia..sayang sungguh staff CL pada boss yer ni..nanti belikan samad souvenir dr mesia ni?

cikgu mas said...

salam

alhamdulillah,lapang hati saya PDKM masih bersiaran sbb last holiday CL di KL,siaran tergendala seketika....kita tunggu yarrr

مسافر_اسلام said...

Salam ziarah...alhandullah sampai malaysia akhirnya...eeemmm bila post last mesti MI..biasa la..adik bongsu mesti dapat tempat last..tp tak pa..hati gembira dpt lihat semua ceria dan bahagia.
w.salam

abangsulung said...

Salam CL,

Welcome Home kata omputih. Mungkin esok lusa bersiaran dari KL pulak.ha..ha..ha..

Kak Sidah said...

Salam CL,

Selamat kembali ke tanah air tercinta, dan selamat bertemu keluarga tersayang, mungkinkah ada perjumpaan yang dijanjikan tu, jgn lupa akak ye CL, nak join jugak.

AMZ said...

Salam n slamat pagi CL...

selamat kembali ke tanah air tercinta....n heppi holidayz.....

CM nanti kalo ader buat gathering utk CL, sayer nk join skali la....

Kak Sidah said...

Salam,

Zie yg ubi rebus tu akak ke hehehe...ingat lagi ye, nanti jumpa akak bawak ye.

Doa akak semoga adik Mohd Sufi cepat semboh, bersabar Pn Raziah allah menduga umatnya dgn bermacam2cara.. doakan sentiasa

ina said...

CL dah balik ke Mesia? Mungkin dah ada dlm kapaiterbang la nie. Apapun selamat kembali. Lama ka CL kat sini.

Kalau mai Melaka habaq kat cheq, boleh cheq bawak pekena ikan bakar dan asam pedas. Geng2 PDKM pun boelh join sekali.

malek said...

Salam CL.

Selamat kembali dan bercuti di Malaysia. Timing pun bagus - dekat tahun baru Hijrah. Semoga tahun Hijrah 1431 akan membawa keberkatan kepada kit semua. Salam Maal Hijrah.

Andak Ros said...

Selamat datang ke Malaysia.. (sebab CL kata nak menetap kat tanah haram tu...)..jgn marah...
Kot balik berhajat...ni

eha said...

Salam.
CL sudah sampai M'sia rupanya. Tidak rezeki untuk bertemu lah. Tgk hotel CL je lah..

Selamat Bercuti..

Atikah said...

Salam...

Alhamdulillah.. dah smpi malaysia rupenya... selamat bercuti...

Buat adik mohd sufi: semoga adik mohd sufi diberikan kekuatan dan dipanjangkan umur...

liyana said...

Salam

Selamat Pulang ke tanah air

CM-- Nak join klu ada gathering

ainhany said...

salam

saya mendoakan kesihatan mohd sufi jugak.tolong laporkan dari masa ke semasa...masih kah di HKL??

Buat CL selamat kembali..dapat kan rehat dan lepas nie leh wat lintas langsung lagi..
saya sokong adakan ghtering peminat2 PDKM...nak juga dengar CL cerita pulak live....i.allah pulangmu bersama hj mabrur insya allah

Zie said...

Salam,
Semoga Adik Mohd Sufi cepat sembuh, kepada Kak Radziah semoga bersabar dengan dugaan ini...

Kak sidah, ohh nak makan ubi rebus dengan sambal ikan bilis atau ikan masin ye... CL nakkk?

rosli said...

Salam CL dan rakan2,

Saya baru pulang dari hospital Ampang, kakak ipar saya ( Asnah Bt Md Yunos) yang baru operate last week, semalam dia ok dan nampak lebih sihat, tapi Allah lebih menyayanginya dan telah meninggal pagi tadi lebih kurang jam 6.00 pagi.

Masih menunggu laporan doktor, kami harap dapat menguruskan jenazah selepas Zohor nanti. Jenazah akan dibawa ke rumahnya di Taman Chempaka Ampang dan akan dikebumikan di Tanah Perkuburan Cheras. Beliau juga seorang guru penolong kanan. Mohon rakan2 blog mendoakan arwah kakak ipar saya ini dan saya dahului dengan ucapan jutaan terima kasih. Amin

Zie said...

Salam,
Alfatihah utk allahyarham Asnah bt Md Yunos. Semoga ditempatkan bersama2 org yg beriman. amin.

Takziah pd En Rosli dan keluarga, kita akan menyusuli kemudian.

sdura said...

salam dan semoga sampai dengan selamatnya....

cikgu mas said...

salam

Al fatihah untuk arwah cikgu asnah,dr Allah kita dtg kepada Allah kita kembali..moga roh arwah ditempat dikalangan mereka yg beriman dan beramal soleh

diharapkan cik rosli dan keluarga tabah menerima kehilangan ini..

Kak Sidah said...

Salam,

Salam takziah En. Rosli, semoga roh kakak Allahyarhamah Asnah Md. Yunos disemadi bersama roh para shuhadah dan dirahmati Allah insyallah....

Sama2 kita berdoa untuknya ye.

Sedih bila kita kehilangan ahli keluarga yang kita sayang kan, tapi Allah lebih menyanyangi beliau.

umiazuddin said...

Salaam..

Al Fatihah buat almarhum Pn Asnah bt Md Yunos. Semoga ruh almarhum dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama golongan yang abrar. Amin.

Takziah buat keluarga En. Rosli. Semoga ahli keluarga almarhum tabah menghadapi dugaan ini.

VpeaceV

Kak Sidah said...

Salam,

Zie apa2 pun boleh, cakap je, sedih la zie ada berita kematian keluarga en rosli kan.

hajah zainab bt abdullah said...

SALAM,

WELCOME HOME.

Noor said...

Salam CL..

taraaaaa.. 'welkam' back.. selamat bercuti & beristirehat..

perghhh.. baru sat tadi, pihak Maxis call cheq bagi tau.. line kat kawasan lembah klang 'jem'.. gara2 ada satu no. yang tak henti2 menerima panggilan.. he he.. glamour you..

Noor said...

Salam..

Takziah utk En. Rosli sekeluarga, diatas kehilangan kakak ipar yang tersayang.

Al Fatihah utk Allahyarham Pn Asnah bt Md Yunos. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama golongan para solihin. Amin..

UmmuAdam said...

Salam CL,

Laa, punyalah sibuk semalam, tak sempat jenguk rumah CL, tau2 tuan punya rumah dah sampai KL. Alhamdulillah...selamat pulang ke tanah air dan selamat bercuti.

Buat keluarga En. Rosli, salam takziah, semuga roh allahyarhamah ditempatkan bersama orang-orang yang beriman...amin.

Wan Rusyaini Wan Mohd said...

Salam CL,

Alhamdulillah. Tahniah di atas perjuangan menunaikan haji dengan penuh kesabaran.

Juga selamat kembali ke tanahair. Nanti nak balik Mekah, bagitau kami di sini awal-awal. Di Mesia ni, CL dok kat mana? Kalau ada gathering followers okay jugak rasanya. Tapi tak tahu CL sanggup ke dak. Ialah mungkin jadual dah penuh. Bila balik sekali-sekala ni mesti nak jumpa semua sedara mare. Tapi kalau betul-betul ada gathering, alhamdulillah blh jumpa live.

Moga adik Mohd kembali puih seperti sediakala dan semoga Allah menempatkan arwah Pn Asnah di kalangan hambaNya yang beriman dan beramal soleh.

Musa b Mohd Yusuf said...

salam cl,

mai ipoh contact teman 0165601060

manzlie said...

salam musa..

insyalah..

waslam

manzlie said...

salam rosli..

salam takziah dari saya sekelaurga..moga roh arwah di tempat kan bersama orang yang beriman..insyalah

wslam

manzlie said...

salam wan..

boleh sajee...

waslam

manzlie said...

salam cikgu mas..

jgn risau cikgu..leh belanja makan but not dinner aaar..only lyunch sahaja..heheheh

waslam

manzlie said...

salam kak shidah...

jgn risau will call akak jugak nanti..insyalah

waslam

manzlie said...

salam ina..

insyalah ..kalau p nanati sana leh lah singgah

waslam

manzlie said...

salam zie..

nak belanaja ubi kayu ker..?

waslam

Yem0805 said...

Salam CL,

Selamat kembali ke Malaysia..selamat tahun baru hijrah

rashidah said...

Salam CL
Kali pertama meninggalkan jejak di sini. Salam Maal Hijrah 1431 kepada Cl dan semua.

NGINAP SRENGENGE said...

salam azlie,

kalau cuti sebulan,maknanya sampai 16 januari.

Yer ke ?