MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Monday, 21 December 2009

" Gathering PDKM..? Di MANA..?.."

Bismillah....salam from Bukit Jalil...alhamdulilh..hampir seminggu saya telah berada disini...banyak undangan telah di terima..maafkan saya jika ada yang tak sempat untuk berkunjung...dan ingin saya menjawap cadangan beberapa bloggers yang ingin saya anjurkan "PERTEMUAN "RAMAH MESRA SESAMA KITA" dari alam maya ke alam reality...



Tarikh : 10/1/2010 Ahad
Tempat : Masjid Muadz setiawangsa KL
Waktu : 2.00 pm to 5.30pm
Thema : Ramah mesra warga PDKM
Jamuan : Hi Tea

Jikalau anda semua bersetuju, sila lah daftarkan nama anda pada Presiden GPK Cikgu Mas serta adik Hanis untuk Majlis ramah mesra tersebut.

DARI ALAM MAYA KE REALITY....." ..insyaalah

sekian..syukran

waslam


104 comments:

baz said...

slm, CL dah jadi pemes la :)

cikgu mas said...

salam,,

jommm semua.

register kehadiran di add email saya masurieya@gmail.com.

baz said...

hehe, saya dah terkenangkan dhal CL nie...

NGINAP SRENGENGE said...

salam anaknda,

insyaallah mak dan ayah bersedia pergi.
Kalau tak keuzuran apa2.

wassalam.

cikgu mas said...

salam

baz mintaklah CL buat dhal tu,cikgu boleh supply roti gardenia,hehehe..dhal CL tu memang boleh buat org terkonang2,,

alahai CL .bila masa lah cm jadi presiden.CM cikgu sekolah jer lah.CM tolong CL untuk gathering ni..


sapa-sapa nak jumpa CL `live in person` boleh hubungi CM melalui email yer..

NGINAP SRENGENGE said...

salam anaknda dan cikgu mas,

Berapa bayaran satu kepala ?

Dari utara,tolong sesapa jadi ketua,kalau ramai kita sewa bas.Masa singkat ,tindakan segera.

wassalam.

nailofar09 said...

salam...nk juga join...tapi lokasi tu..tak pasti jalan. Maklum saya dr selatan nih..tolong yer...ada yg berikan panduan...

cikgu mas said...

Salam ayahanda

tak de pula dibincangkan soal bayaran,kita raikan seadanya,mungkin secara sederhana tanpa membebankan sesiapa,insyallah.apapun email pada saya,saya akan jelaskan..

sis nailofar,setiawangsa mudah jer,berdekatan dengan wangsa maju,Jelatek dan Ampang.Masjid tu berdekatan dengan Stesyen LRT Setiawangsa,dan berhadapan dengan Kem Desa Tun Husein Oon,..insyallah sampai KL mesti tahu punya..google map cari lokasi,insyallah jumpa..

Masayu Ahmad said...

Salam CL

Rasa mahu pergi, nanti fikir dulu

Imran Paris said...

En Li....huhuhuhuhu, sedihnya tak dpt turut serta. Best tentunya bila ramai2 dapat berjumpa, saya ni ntah bilalah dpt peluang mcm tu. Saya doakan semua berjalan lancar dan ikatan persahabatan berkekalan selamanya.

Buat semua, dtglah lawat umah saya kejap....ada persoalan yg saya utarakan utk anda semua...JOM

PINATBATE said...

Dukacita kakpinat tak dapat serta kerana ada urusan keluarga pada tarikh itu..
Sedih ku pendam dalam hati..
Semuga semua urusan dipermudahkan Allah..

SUHAIMI said...

salam.....
rasa macam nak pi...tapi kena tengok takwim sekolah le dulu....takut2 ada aktiviti......

shami2 said...

Salam CL...

Alhamdulillah

Akhirnya impian semua warga PDKM
Bakal menjadi realiti..
Daftarlah moga senang CM & GPK berbudi...
Wahai CL saudara dunia maya & realiti
Sabar menanti...sambil menghitung hari..
Insyallah jemputanmu bakal dipenuhi...
dari utara, hingga selatan dari barat hingga ke timur datangnya nanti...

Itulah limpah nur hidayah kasih sayang rahmat dan nikmat dari ya rabbi
khas buatmu...insyallah...cik lie..
Yakinlah jangan susah hati..
Berdoa pada Ilahi..mudah-mudahan pertemuan itu diredhaiNya nanti..

p/s: Pssssst CM..kalau bang samad ada lagik meriahkan..ngeh..ngeh..ngeh..

cikgu mas said...

salam,,

kak sham..samad mai jgn risau hehehe,tengok arr nanti.

rezeki said...

salam

cm, setiawangsa dekat je , senang nak cari je he he he

kat jb pun ada setiawangsa, krg kak ana pegi setiawangsa kat jb tu, kan nayaa he he he

tunggu cl, yang sampai mutusamy ngeh,ngeh,ngeh

Imran Paris said...

En Li...tumpang lalu,

CM....la betoi ka Samad pun mai sama. Sure gamat lg heboh dr sure heboh....teruja betullah. Err...ada acara potong kek gak ke, maklumlah Abg Li kita sambut bday a week earlier....mesti ramai nak sponsor kek tu....hmmm terliurlah saya kat sini

zainon said...

Salam,
saya & suami dah register nama pd CM.

Ayah Zain said...

Salam CL,

hahha, az tahu kenapa pinatbate tak dapat datang, nanti semua orang tahu siapa dia di pinabate.

Dukacita az pun x dapat hadir pada tarikh tu kerana ada urusan pejabat, huhuhu, sodey n pilu tak dapat turut serta.

la, pengesahan ayat "sorru' ? ermmm sabar jor la

shami2 said...

Salam CL..

Tumpang ..aarr

CM....bang samad tak leh ditukar ganti..spesies terpelihara....ngeh..ngeh.ngeh

Pssstt mutusamy tak leh..masuk masjid ..tapi pak itam bole aarr..ngeh..ngeh..ngeh

IP.....tak dapat makan kek..dapat tenung N3 ada gambaq kek orait jugak tuh...hehhehe

Pssst kak Noor mana pi..nih..senyap..jarr kat ladang gotah ker...hikks musim hujan nih kak tak yah lamer2 kak ...kerja kat rumah banyak nih nak buat ..hehhe

PINATBATE said...

salam tumpang lalu CL..

alahai Ayah zain ni...bukan macam tu lah..apa sangatlah saya ni..bukan artis punn..sampai takut nanti SEMUA orang tau..huhuhu..entah ker tak de sapa pun kesaahhhh...

tak apalah..nanti saja adjust jugakla time..mana tau dapat berkejar balik dari kampung ke setiawangsa sebelum 5.30 petang ..

Hj.Sabri said...

Assalamualaikum!.Semoga saudara di Rahmati Allah hendaknya.
Saya setuju sgt dengan cadangan tu tp bagi kami di Pantai Timur ni susahlah sikit sebab Ahad hari bekerja.

مسافر_اسلام said...

Salam,
ana nak join....tp kena balik awal.sbb ana tinggal jauh.
ana syorkan buat 9 hb..hari sabtu.
yg jauh boleh balik awal utk berehat...
Minta pikirkan tarikhnya..harap dapat ditukarkan pada 9hb Jan 2010. Sabtu.
Syukran

cikgu mas said...

salam

betul tu kak pinat,please ejass masa untuk sampai ke setiawangsa before 5.30 ptg,antara yg paling saya mahu ketemu bangatt adalah cikgu pinattt,hehehe...mahu ku peluk ketat2..ok kak pinat c u ok..

Hanis said...

salam,

Abang, terkejut hanis mlm nie menerima sms bertanyakan Gathering PDKM...rupa2nya nama hanis telah tertulis menjadi AJK...

ok, pada sape2 yang dapat hadir pada hari tersebut, sila laa email pada kak mas atau hanis di ridwah.hanis@gmail.com

Imran Paris said...

CM...mcmana gayanya Kak Pinat dipeluk ketat2 oleh CM tu...ngeri nak membayangkan....kekekeke

Er...soalan Bang Samad blm terjwp...tulunlah


Hanis, wahai adik ku si cantik manis, mana menghilang sepurnama sejak pulang dr Ho Chin Minh City, langsung tak ketemu kelibat mu itu. Senyum2 selalu ye :D

Hanis said...

salam,

abang, tumpang lalu...

ayahanda..hanis doakan ayahanda sihat & dapat kita bertemu pd 10/01/10 nanti...ayahanda jgn risau kalau tak silap hanis, aritu ijoi ade habaq nak jd 1st driver & pak megat jd 2nd driver bas dari utara tu nanti...

cikgu mas said...

salam

imran...samad yg akan datang tu tetamu istimewa,,,samad versi malaysia laa,tunggu yer..

pssst,saya mmg teror peluk org ketat-ketat,hehehe..

umiazuddin said...

Salaam...

rasa2 MACAM nak join...

err...CM / Hanis, bila tarikh akhir untuk confirm kehadiran ye? :)

VpeaceV

abangsulung said...

Salam,
Sedihnya tak boleh ikut serta. Masa tu sesi persekolahan dah bermula lah.. Alangkah best nye dapat jumpa CL dan geng-geng yang lain. Pasti riuh rendah sausana majlis nanti ni.. Impian menjadi kenyataan kepada yang dapat hadir.

psss.. pada geng-geng yang ada laptop nanti, tolong le bawa laptop sekali. Dapat..jugak kita yang jauh-jauh ni berkenalan dgn geng2 yang tak pernah bersua muka.

Hanis said...

salam abang imran...hanis minta maaf...sejak akhir2 nie mmg sibuk sikit & tenet lak dok meragam aje...tak sempat2 nak bercerita kat senyuman harapan tu....abang imran jgn risau...abang balik sini nanti, kak nija dah kata nak masak tuk kita...

zainon said...

Salam CM,
Dah 2x email kak kena reject ni..apasal?
Dulu masa projek sedekah haji pun,2x email pd CM kena reject. Tak dpt serta..huuu..huuu..
Kak cuba email kat Hanis lak..

cikgu mas said...

salam kak zainon

ya allah,iyer ker kena reject,kenapa pulak tu,kesian kak zainon..ada beberapa email saya dah terima,ok betul tu,cuba email pda hanis pulak,join tau..

safiudin dot com said...

Salam sdr dan warga PDKM

Saya akan hadir. Insyallah.

Pengesahan kehadiran telah dihantar pada Puan Presiden Cikgu Mas...

ps: cikgu dah terima email? sahkan ya....

Kasmin said...

Salam CL & CM (Presiden PDKM),

Kepingin sangat nak berkenalan dgn CL dan semua peminat PDKM yg hendak hadir dipertemuan yg direncanakan tu.Tapi tidak kesampaian, kerana hari sebelum pertemuan itu jadualnya saya akan berangkat keluar negera utk menghadiri seminar pada 11 Jan 2010.Saya doakan semoga pertemuan yg di rencanakan itu berjaya dan merapatkan ukhwah semua perminat PDKM.

mama ju, said...

Salam CL dan CM.Akhirnya.....insyallah kita jumpa.

zainon said...

Dah daftar melalui Hanis,sahkan ya. Jemputlah jg rakan sekerja CL,Uncle.. Boleh buat perjumpaan 2+1

UmmuAdam said...

Salam to ALL,

Alahhhh!!! Date yang diberi CL to macam tak boleh nak join aje...frust lah pulak.

Madam President and Dik Hanis, kalau tak confirm tapi tup tup sampai aje, boleh ke? Manalah tau kot2 terboleh pulak...

Noor said...

Salam CL..

taraaaaa.. opssss, setiawangsa kat belah mana arrr.. cheq bukan pandai sangat area KL nih.. duduk kat estet lah katakan.. ngeh ngeh ngeh

amboihhh pak itam.. ada projek underground arrr..

cm & hanis.. emmm, nak p.. tak p.. nak p.. tak p.. arghhhhh!!

S said...

salam buat CL dan semua,

1- smoga di permudahkan segala urusan.
CM dan Hanis memang boleh uruskan gazering PDKM. Insya Allah berjaya dan direstui Allah.

2- marilah kita sama sama mendoakan agar kesihatan ayahanda Asnija bertambah baik. InsyaAllah.

S said...

salam N,

samalah kita , nak masuk KL pun tak tau kot mana.

ngeh ngeh ngeh.

munkin tak leh p sbb ada hal keluarga.
minta maaf bebanyak lah CM dan Hanis.

Kak Sidah said...

Salam CL,

Alhamdulillah , akhirnya insyaallah dapat juga berjumpa geng PDKM, terima kasih kerana bersusah-susah untuk menjadikan group ini reality.

Kak Sidah said...

Salam,

En. Im jangan sedih ye, nanti bila balik mintak presiden buatkan gathering untuk En. Im pulak ye, kita jumpa ramai2, Dik Hanis kan ada, ok kan dik.

Ayah Zain said...

Salam kak Sidah,

az dah jumpa dah hjh teh sabariah, pembekal zamzam semalam. Terima kasih lah atas bantuan. Hilang 2 L air zam az dah dapat 10L air zamzam. alhamdulillah.

pssst: kak sidah dengarnya depa dah buat ghatering petang ahad lepas kat kinrara ngan cl, tp depa buat senyap2 jer. katanya utk mereka ynag terdekat jer. yang dok jauh tu p ler main jauh-jauh. ngeh ngeh ngeh.

Ayah Zain said...

salam kak sidah,

opps!!!, az terlepas cakap pulak pasal ghatering tu kat sini. minta hampun mrs presiden.

bonda said...

salam,bestnya ada gathering ngan cl tu......mungkin xdpt hadir...harap suma yg dpt hadir akan gembira dpt bertemu ngan cl

Kak Sidah said...

Salam AZ,

Alhamdulillah, az dah dapat ye air zam zam tu, dan dah jumpa Hjh Teh tu, mcm mana nak jadi pengedar ke, akak tunggu jugak az tapi tak de hp no. mcm mana nak contact, jadi diam je lah, kata kawan dialam maya kan .

AZ,tak pe lah dia orang jumpa dulu, tu kan kawan lama, akak baru, tapi az lama kan..ada lah ajenda mereka tu az.

Insyaallah yang 10/01/2010 tu akak join, walaupun sibuk sangat masa tu , akak akak luangkan masa walau sekejap. AZ jangan merajuk ye, nanti cepat tua, mrs zain lari plak.

liyana said...

Salam

Program yg di tunggu2. nanti saya email ke CM ye..

Kak Sidah said...

Salam AZ,

Lama jugak kita tak bersiaran , sibuk sangat, akak gi mah az tadi tapi tak sempat nak komen, balik kat sini tengok az ada kat sini plak.

Jadi AZ tak dtg lah pada 10/01/ tu.Tak dapat lah jumpa.

Ayah Zain said...

Salam Kak sidah,

tak merajuk ler. Buat apa merajuk, Bukan depa nak pujuk. Yer ler mereka jumpa tu ajk ghatering nak tetapkan majlis gathering. So hasilnya ialah pada 10 jan tuh. Az ada hal pada tarikh tuh, tak dapek nak join.

Ayah Zain said...

Salam kak sidah,

bagus la tuh. kita menyebok kat umah cl ni, hahahha.

NGINAP SRENGENGE said...

salam president dan Ajk ,

syor ayah saja......

Kalau banyak orang luar pening pasai KL.Boleh lah buat luar kawasan KL...Kajang ke ,Bangi ke ,guna sekolah yang ada dewan.

cuma pandangan ayah,maaf kalau ada apa2.

wassalam.

ainhany said...

salam

saya setuju...
insya allah....

my email: nabm09@gmail.com

NGINAP SRENGENGE said...

salam president ,hanis dan AJK ,


Jangan lupa 3 january ialah tarikh lahir CL .

Kita gabongkan gathering / birthdaynya.

wassalam.

haticantik said...

Alahai CL jauh tuh nak datang..plak tu tengah tunggu hari nak bersalin..teringin sangat nak join..

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, saya pasti datang - depan Quarter Tentera Desa Tun Husein Onn sebelah jalan ada Caltex. Semua tetamu di jemput hadir.

Amin.

tq.

babykhalifah said...

betul tu ayah zain ...sy setuju ngan pndpt ayah zain location kt bangi ker...owg luar mesti pening nk dtg kl...kalau ada gps lain ler...yg takder tu tentu pusing2 cr destinasi...

Wan Rusyaini Wan Mohd said...

Salam,

Insyallah Wan akan hadir.

Wan Rusyaini Wan Mohd said...

Salam,
Cikgu Mas, nanti bila tarikh tutup penyertaan, tolong maklumkan pd wan. nak tahu bilangan semuanya.

babykhalifah said...

setuju bangat majlisnyer didlm masjid

Ayah Zain said...

Salam Babylhalifah,

Silap tuh, cadangan kat bangi bukan drpd ayahzain tetapi drpd ayahandan nginap.

Tetapi az memang setuju buat kat area bangi kat masjid tepi hihway tuh. Hotel pun banyak kat situ untuk menginap Amacam puan presiden. (sokongan aje pada baby khalifah n ayahanda)

silversarina said...

akak ucap selamat bergathering buat semua yang hadir .Akak tak dapt hadir sebab januari hubby akak tak de , so tak dapat bergerak jauh .

KAMATO said...

cm dapatkan email saya, insyallah akan hadir

babykhalifah said...

salam ayahnda zain n ayahanda nginap....maaflah tersalah pandang pasal location suggestion tu...tapi dua-duakan pon pangkat ayahnda juga...

apapun pn. presiden...sy dan 2 ayahnada hanya cadangkan ajer...kan ayahnada2...

CASA QASEH said...

setuju dgn cadangan buat area kajang, bangi sebab kalau kat keramat tu weekends punya jam tuhan ajer yg tahu.
silap silap kena keluar rumag pagi2. dah selalu terjebak dgn jam area tu. cadangan ajer utk semua ajk PDKM

hajah zainab bt abdullah said...

hu hu hu...sedih , tak dapat hadir....

KUNTONG said...

Salam :
Insa'allah akan hadhir kalau x ada halangan. Nnti oleh ler kita berbual-bual.

safiudin dot com said...

Salam semua,

Saya dah istiharkan majlis ini kepada FB saya.

Manalah tahu ada rakan-rakan yang nak sertainya....

Wan Rusyaini Wan Mohd said...

Salam,

Anak jiran saya berumur 15 tahun baru sahaja meninggal dunia akibat skoliosis dan kanser sebaik selesai azan zohor tadi. Al-Fatihah

Ayah Zain said...

Salam Wan,

Takziah kepada keluarga anak jiran wan itu. Semoga rohnya dicucuri rahmat Allah dan ditempatkan bersama-sam aorang yang salleh. Al-Fatihah.

p/s: ada sokongan lagi nampaknya madam president lokasi ituh

mama ju, said...

Rupanya dah ramai peminat bertemu CL.Mana2 pun boleh,Bangi lagi bagus,dekat dan tempat tu tenang sikit....tk CL dan CM!

Rose said...

Salam,

Nak join....tapi silent reader...jarang komen...mcm mana tuh :)

sal said...

salam.cl rupanya dh kt kl..syukran krn dapat tunaikn hj hri tu...napa x lama kt sini..x rasa ke..hujan gerimis di ng orang..hujan lebat kt ng sendiri..lgi bes kt ng sendiri..

Salwani said...

CL nak masak Nasi Mandy ke? Pergh lazatnya. Brp bayarannya? Rumah mertua di Lorong Enggang 13

YB said...

Salam CL

CL duduk kat KL shj ker...tak ada ker nak lintas lintas kat Perak ...rasa ramai boleh tunggu CL musim cuti ni

Asnija said...

Salam CL dan semua rakan-rakan,
Seronok ye dapat jumpa semua...takut-takut terjumpa sepupu sepapat dan sedara mara...maklumlah kat sini pakai nama samaran kebanyakannya...

(Tumpang lalu ye CL):
Mas, akak punya nama dah register kan...insya-Allah, akak nak hadir juga...orang kata CL secara life manis dan sejuk mata memandang...nak juga merasa sejuk mata tu cam ner....dan nak juga mempelajari perkara-perkara tentang CL ni...ehm...ehm...ada tak sampai 10 perkara tuh??

Noor, hari tu akak gi beli buku kat sekolah anak akak, ada 2 orang cikgu kata kenal sangat ngan Noor dan kirim salam...katanya duduk sebelah ngan estet Noor...namanya Cikgu Laile & Cikgu Rozana...diorang cakap, pernah jumpa meeting kat PPD ngan Cikgu Mas...waaa...small world kan...

ps: Kak S, terima kasih atas doa akak dan rakan-rakan untuk ayah saya...insya-Allah Selasa depan dia akan operation...doakan selamat ye...(sayapun dah dapat ketenangan lepas bertapa kat Gunung Everest...)

Andak Ros said...

Assalam..KL selalu jem.tak kira masa.. kot bolih pindah bangi ke elok juga...

Kak Sidah said...

Salam,

Semoga pembedahan ayah datin berjalan dengan lancar dan selamat, semoga datin bersabar dan tenang semasa pembedahan tersebut, doakan ayah berjaya dalam pembedahan itu.

Ayah Zain said...

Salam datin,

Di doakan semoga ayah datin selamat menjalani pembedahan itu.

psst: macam mana datin presiden PDKM dengan cadangan lokasi ke Bangi, ada setuju? atau sudah sepakat di setiawangsa, idak boleh dirungkai lagi?

NGINAP SRENGENGE said...

salam presiden,

Dapat feedback kat Setiawangsa tu traffic jamnya giler.Eloklah di ubah kat luar KL.

Didoakan berjaya.

Kak Sidah said...

Salam,

AZ biarlah kat Setiawangsa tu , kalau Bangi, jauh bagi akak, akak ada hal ari tu, kalau kat KL akak boleh lari sekejap. Kebetulan dah decide kat KL tak pe lah, kalau kat Bangi, akak tak dapek lah nak join...hukhukhuk....

NGINAP SRENGENGE said...

salam rakan2 PDKM ,

apa berita terakhir ni ?
Presiden , hebahkan cerita .
Bila CL nak berbicara ?
Sihat2 kami doakan.

wassalam.

Wan Rusyaini Wan Mohd said...

Salam,

Pak nginap, wan pun nak jumpa pak jugak. Pak ke ayahanda ke... boleh kan? Wan ni silent reader Pak. Seronok baca tulisan Pak. kritis. Tapi wan terkejut betul tgk gambar pasal kematian. mengucap panjang!. Takut betul!

mama ju, said...

Maaf.mamaju masukkan gambar CL kat rumah mmj.Mmj pun silent reader kat blog ayahanda..slamat bertemu..

Ayah Zain said...

Salam ayahanda dan Kak Sidah,

CL bz la ngan peminat PDKM, tak sempat nak mengemas rumah dia ni. Katanya jadual cl padat sangat la ni, hari-hari ada jemputan ngan peminat2 PDKM.

psst- az tak kisah nak buat kat mana. Sebab mungkin x leh nak join.

Ayah Zain said...

Salam CL & semua,

Selamat pagi semoga Allah memberkati kita semua. sebelum subuh Pagi tadi ibu mertua adik az yang tinggal di Lumut meninggal dunia. Semoga rohnya dicucuri rahmat Allah. Al-Fatihah.

Kak Sidah said...

Salam ,

Innalillah....takziah kepada adik az, az tak menziarah ke, baru je lepas cuti2 Msia kan, semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersma solihin..

Ayah Zain said...

Salam kak sidah,

tak boleh nak pi la, besok anak saudara kat Palong 4 bersanding. so petang ni nak ke palong 4 pulak dah. Hilang seri lah majilis tu adik az dapat balik. kain baju dia dah siap nak masuk kereta, tapi hanya Allah yang mengetahuinya.

Ayah Zain said...

salam kak sidah,

pembetulan : tidak dapat balik (tertinggal tidak nya itu)

NGINAP SRENGENGE said...

salam semua rakan PDKM,

Agaknya presiden,hanis dan CL kita sibok dengan persiapan.

Tak payah buat grand2 sangat semoga boleh bertemu cukuplah.Kita kutip duit semasa bertemu dan makan Ais kacang pun cukup.

Semoga Allah memberi kita laluan mudah.Tak ada keuzuran.....amin.

safiudin dot com said...

Salam semua,

Wah Puan Presiden,Cik Timbalan Presiden dan Tuan Punya Badan senyap sunyi aje....

Saya setuju benar dengan Nginap Srengenge....

"Tak payah buat grand2 sangat semoga boleh bertemu cukuplah."

Jamuan ringan dah cukup, bererti buat semua warga PDKM.

safiudin.com

Making Money Online is a Real Possibility

safiudin dot com said...

Salam semua warga PDKM,

Tengah kira hari...

Tak sabar rasanya nak jumpa Sdr Mohd Azli.... dan semua teman baru..

Semoga Allah permudahkan perjalanan dan pertemuan...

ps: jangan lupa bawa kad perniagaan (bisnes card)... kita tukar2...

Kak Sidah said...

Salam AZ,

Wow jalan lagi AZ, ni betul2 cuti2 Msia, apa2 pun jaga keselamatan ye, hati2 memandu, selamat dapat menantu.Balik Pontian bila plak.

NGINAP SRENGENGE said...

salam semua rakan PDKM,

ke mana perginya
puas ku cari
tanpa henti

sepi saja
mungkin aku bermimpi
di sianghari

Asnija said...

Salam Kak SIdah dan AZ,
Terima kasih atas keperihatinan dan doa untuk ayah saya ye...terharu amat saya dibuatnya...

ps: Kak Sidah ni tak de blog ke? Nak emel pun tak tahu cam ner....lapang-lapang, emel saya ye: asnija.bbp@gmail.com

cikgu mas said...

salam ayahanda dan semua

Saya ada ni,sedikit sibuk,tuan punya blog tersangaaaaat sibuk,gathering yg dirancang ,insyallah setakat ni belum ada perubahan tempat,tapi tarikh tunggu pengesahan dr en azli.

saya pun belum dapat berbincang dengan tuan punya blog kerana kesibukannya memenuhi undangan rakan blogger dan urusan peribadinya.Doa kan kelapangan dipihaknya..

cikgu mas said...

salam untuk ayahanda..

saya ada email something ayahanda!!!tengok yerrr..

Yem0805 said...

Salam CL,

CM insyallah saya join..

Yem0805 said...

Salam CL,

Tumpang lalu..ayahanda sabar aje..

NGINAP SRENGENGE said...

Salam semua rakan PDKM,

cikgu mas,hanis dan CL la ni sibok.Mari kita semua doakan semoga realiti kita menjadi nyata.

Doakan semua diizinkan hadzir oleh Allah.
Doakan presidan dan AJKnya sihat.
Doakan sukses.....amin,amin,amin.

salam ayah/mak

cikgu mas said...

ASALAMUALAIKUM SEMUA ..


SAYA DAH BANYAK MENERIMA EMAIL MAKLUM BALAS/PENGESAHAN KEHADIRAN PERTEMUAN KITA PADA 10 JAN NI,TAPI MALANGNYA SAYA BELUM DAPAT MEMBALAS EMAIL2 ANDA KERANA TUNTUTAN KERJA YG SANGAT MENDESAK PADA MINGGU INI,BILA ADA KELAPANGAN NANTI SAYA AKAN MEMBALAS SEMUA EMAIL KAWAN-KAWAN SEMUA..FAHAMLAH CIKGU2 NI BILA DAH DEKAT DENGAN BUKAK SEKOLAH KAMI SANGAT SIBUK..HARAP MAAF YER!!

SAYANG DARI SAYA..

mama ju, said...

Setakat jam 10.30 mlm CL sibok dgan sedara dia,lepas tu internet dia x boleh masuk....mamaju dah bagi tau kat CL ,ayahanda macam merajuk je...

Abang Aji said...

salam cl.
sedih ni tak dapat turun kl pada 10.1.10...huhuhu
Takziah kepada adik ipar ayah zain tu, saya kat trolak semalam.. tak tau cerita pun...

NGINAP SRENGENGE said...

salam semua rakan PDKM,

Kita yang jauh ni tolong iringi doa.

Kesian kat presiden dan AJK.
Kalau dekat boleh pi tolong.Cikgu mas pula sibok dengan hari pembukaan sekolah.

Buat seada cukuplah.
Kita cuma nak berkenalan.

Pohon Allah berikan kemudahan menghadziri gathering.

Pohon Allah berikan kita keselamatan dalam perjalanan.

wassalam

ibu,mommy,mom... said...

Salam Cik Li...wow !!
Tadi terblog hop kat blog Datin asnija dan juga blog CM..
.betul ke cik Li nak nikah dalam beberapa hari?
Alhamdulillah...Syukur bertemu jodoh.
Semoga diberkati ALLAH dan bahagia selamanya...
Alamak seronoknya semua nak jumpa nanti.