MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Monday, 22 February 2010

" Anak-anak Murid CIKGU dalam Kelass nihhh..."

Pelajar Pelajar Cikgu nih...........


Selamaaat Paaagiiiii Cikguuu Masss....
Selamaaat Paaagiiii Cikguuu Sonataa...
Selamaaat Paaaagiii Cikguuu Zainabbb...

SELAMAT BERTUGAS SEMUA CIKGU2....
Posted by Picasa

70 comments:

Hanis said...

salam abg samad

Hanis said...

salam abang

Hanis said...

selamat bertugas cikgu2 semua

malek said...

Salam CL
Nampak hensem semuanya. Mesti ramai terpikat.

Hanis said...

alhamdulillah... dpt 3 tempat dah...dapat icekrim kan bang...

O2...nanti kita kongsi k....

CM said...

salam

issssh budak sekolah mana bole berjanggut..

manzlie said...

salam Hanis...

RAtu treekkkk..taniahhh...No wahid...

waslam

Hanis said...

abang,

awat nampak kurus sikit..ye ke dah kurus nieee ...hahahhaha..ke tahan nafas tuuuu....

manzlie said...

salam Malek..


ya ka ensem..? biar betulllll...sapa lah nak terpikat kat cheqqq..kat samad ramai lah peminat dia tuhhh..tul tak cikgu cikgu..?



waslam

manzlie said...

salam cikgu mas...

Budak sekolah Saint Gabriel tuh...hehehhe

waslam

manzlie said...

salam adik hanis..

nak aiskrim...fuhh..mai sini abg belanja..2 riyal jer


waslam

manzlie said...

salam dik hanis..

jgn jeles..talipinggang lubang dah takda tau...risau lak skg..seluar dah kecut lah..hehhehe


waslam

Hanis said...

hahahha...seluar dah kecut????seluarkah yang perlu di persalahkan???? hahahhaha..

abang...ape kata pasnie p cari seluar cerut ;-).. huhuhu

malek said...

Salam CL

Kalau ada orang nak terpikat, tak kira hensem ke tak hensem. Yang penting hati mau baik, betul tak?

cikgu_math said...

cikgu dah mula masuk gelanggang ni....

Azima said...

Salam Cl..

Awaq ada 2 orang jer..student2 yg lain gi mana???ha..msti yg lain2 ponteng ni..

Cl...cikgu2 x jadi nak mengajar coz tengok janggut abg samad yg ensem ngan Cl yg dok senyum meleret tu...hehehe

Tak gitu cikgu2 semua..???

CM said...

salam

bila tengok pelajar berjanggut cam ni,cikgu ketaq lutut loor,,,


pssst abg samad senyumlah kali ni..

Azima said...

Salam..

Cl tumpang lalu yer...

Hanis,tahniah..ratu pecut kali ni..
Emas,perak n gangsa sapu bersih.Awaq x tinggal kat cheq satu norrr??
X baik tau..

Nis,aiskrim tu nanti kita kongsi yer..
kalau Cl bg 3 cwn,Hanis=1 n saya=2
kira ok ler tu... :-)

Azima said...

Salam Cl,

Betul ckp dik hanis tu..Cl nampak kurus sikit laa..ke masa snap tu Cl dok tengah buat senaman kempiskan perut niii..

Hanis,kita kena tnya abg samad ni..betoi x betoi..

jgn mare ye Cl

Wassalam

manzlie said...

salam hanis...

ishh mana boleh pakai seluar cerut....heheheh


waslam

manzlie said...

salam cikgu math..

Selamat pagi cikguuuuuu
boleh tak jadi student cikgu nihhh


waslam

manzlie said...

salam malek...

ohh ye ker...
cL ada harapan ker? heheheh


waslam

manzlie said...

salam azima...


senaman nafas tak main lah..heheheheh kita ori maa...


walssam

manzlie said...

salam cikgu mas..

laa awat ketaq lutut..?



waslam

Ayah Zain said...

Salam CL

Selamat pagi anak-anak murid

rezeki said...

salam cikgu saari a@ cl (cikgu besau makkah)

ni mesti pelajar kelas tua he he dh berjanggut dah he he

rezeki said...

salam cl

CM kalau dpt anak murid cam samad , bukan ketaq lutut lagi,semua ketaq he he

tu utk kelas murid tua,

"pak mail, cuba eja unta" he he

roti hamis tu roti yg dok kepit pak arab celah ketiak lah cm, kalau tak percaya, tanya cl he he

makNi said...

salam CL,
salam semua n salam cikgu2..
selama ni jd silent reader je...bole join ke?

ish3..mane bole pggil pelajar kelas tua...tapi pelajar kelas malam...

zie said...

salam ziarah CL

semoga hari ini lebih baik drp smlm

abangsulung said...

Salam,

Seluar tali getah mcm kita pakai dulu-dulu tak pakai talipinggang.. keh..keh..keh.

Banyaknya janggut teman sekelas CL. 10 kali ganda banyak dari CL. Tapi apa-apapun, itulah sunat nabi.

CL, tak masak asam pedas hari ni..sedap tau.

Rozali said...

Assalamualaikum CL

CL n Cik Samad tu bukan pelajar
tapi, seorang Pengetua dan seorang Penyelia Petang,

penyelia mlm x lagi
kita lantik CM
kerana dia pecut waktu mlm
toien toien toien!

Wassalam

Rozali said...

Salam CL
saya pun nak tumpang ucap
Selamat Pagi Cikgu Mas.
Selamat Pagi Cikgu Sonataa.
Selamat Pagi Cikgu Zainab.
Selamat Pagi Cikgu Math

Wassalam

ummi humaira said...

salam CL...

pelajaran apa tu yg baru dipelajari????

semoga cikgu2 semua ceria kembali ke sekolah.

rosli said...

Salam CL,

Tahniah Hanis....Ratu Pecut sebelah malam/pagi....

Anak murid CL agak senior ye....jangggut dan bermisai....

Mohd Saad Hamid said...

Salam CL and Mr Samad

Kaifa halakuma?

Mr Samad bila mahu visit Malaysia?

UmmuAdam said...

Selamat Pagi CL dan Abg Samad....semuga ceria2 selalu

shami2 said...

Salam CL...

Alhamdulillah..

Banyak N3 dan gambar MH yg menarik...terima kasih..CL

Hanis tahniah...ratu trekk lagik..

3 hari lagi kita umat islam seluruh dunia kan meraikan maulid rasul , tarikh kelahiran Nabi dan Rasul kesayangan kita Muhammad S.A.W iaitu pada hari jumaat...nanti

P/S: Psssst CM awat duk ketaq lutut tuh....heheheh

umiazuddin said...

Salaam CL,

CL & abang samad ni musti anak murid cikgu Ros, anak pendekar Mustar.. hehe... tidak pun anak murid kelas malam Cikgu Norkiah.. hik ;)

VpeaceV

NGINAP SRENGENGE said...

Salam anaknda CL
Salam Abg.Samad.

Tahun 60an dulu ada kelas malam.Dipanggil Further Education Class (FEC).Murid2 ada yang berumur 40 ke atas.Ambil sijil LCE , FMC dan HSC.Ayah turut jadi cikgu.Susasana macam 'Mind Your Language'yang Mr.Brown ngajar.Ayah jadi Mr.Brown,memang pu kulit ayah tu brown....hehehe

Kak Sidah said...

Salam CL,

Nampak ceria dan gembira wajah CL bergambar ngan bg samad di mekah.

normala said...

Salam CL,

salam buat smua warga pendidik. Moga kita dapat mencontohi rasulullah sebagai murobbi.

kalau anak murid muka baik macam ni senanglah cikgu2 nak mengajar..

tapi ...betul cm kata tu ! ketaq lutut ..rasa macam kena observe ngan nazir pulak.

tahniah hanis ; wahid , ithnin wa thalatha

linda said...

MasyaAllah, CL

Bila tengok anak anak murid dalam kelas ni, teringat anak anak murid cikgu Rose.

tapi bila sebut part seluar cerut tu.. he he terus ingat kat Pendekar Mustar, bapaknya cikgu Rose :)

Anyway..moral of the story, berlajarlah dan cari ilmu yang bermanafaat di mana sahaja.. Semoga berjaya dunia dan akhirat. InsyaAllah. Ameen.

JazakAllahu Khair

mnasir said...

Salam.

Macam adik beradik sepusat sepusing nampaknya.

Noor said...

salam CL..

wuiyooo.. emcem arr anak2 murid cikgu norkiah @ cm.. rasa macam la la nie jugak nak p wat KPLI.. bleh tumpang jadi cikgu murni.. ahiks..

rezeki said...

salam cl

morning cikgu murni , anak2 murid kat estet ok tak ?

kalau pak itam nak jadi cikgu besau, boleh tak he he

Atikah said...

Salam...

Selamat pagi cikgu2 semua...

manzlie said...

salam ayah zain..

Selamattt paggiiiii ayahhh zainnn

manzlie said...

salam Rezeki...


aikkk bukan cikgu shaaari kat Kota tingggi kan..?


waslam

manzlie said...

salam MakNi

alhamdulilah...ada gak pembela kami nih pelajar kelas malam...mekasih

waslm

manzlie said...

salam ummi humaria..

abru belajar camner nak kemas bilik..hehehheeh


waslam

manzlie said...

salam zie..

insyalah...


waslam

manzlie said...

salam abang sulung...

masih belum lagi memasak nihhh...


masih busy lah dan belum off day lagi niii


waslam

manzlie said...

salam ummi adam..


selamat pagiiiii dan ceria..

waslam

manzlie said...

salam tn haji saad..


dia kata nak balik India dulu...heheheh

waslam

manzlie said...

salam rosli...


alahmdulilah...belajr lah hingga ke akhir hayat..tul tak..?

waslam

manzlie said...

slam linda..

oh ye kaa...alahmdulilah

waslam

manzlie said...

salam m nasir..

cam adik beradik...? mungkin tidakkkk...mana sama kan...

waslam

manzlie said...

salam ayahanda..

satu informasi yang berguna tuh...ada gak dengar dulu dari arwah ayah...


waslam

manzlie said...

salam kak shidah...

kena lah ceria cerialah selalu....(cam ayat az jer..heheheh)


walasm

manzlie said...

salam kak noor...


jang ketaq nooohhh cam cikgu ams tuh...kami anak murid yang baikk tau..hehehheh


waslam

manzlie said...

salam ummi azuddin

selamat pagi...

shami2 said...

Salam CL...

Pssssst CM awat CL tu dia selalu dok konfius kak shami, kak Nija ngan kak Noor..hikksss...

manzlie said...

salam dik tikah...


selamatt pagiiii tikahhhh

manzlie said...

salam shami...

mana da cheq confiusss..heheeeh

Hajah Zainab bt Abdullah said...

selamat petang semua...hari ni cikgu lambat bertugas!

manzlie said...

salam hajjah zainab..

nape cikgu lambat bertugass...?

waslam

safiudin said...

salam sdr,

tahniah hanis.... laju pecut kali ni..

selamat pagi cikgu..

selamat menjalankan tugas cikgu.

ps: teringat cerita 'masam-masam manis' kisah cikgu shaari:
cikgu main bola... hari-hari cikgu main bola...

manzlie said...

salam saffidin..

cikgu shaaaria da kat KT..hehheeh

waslam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam cl,

cg sakit perut arrr...

Aki44 said...

Salam CL..
Salam dik Samad. Pinjam janggut nak bergambo...heheheh