MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 12 August 2009

" Tetamu Allah....."

Sempat jugak dia duk posing kat situ tuh...hehehheh
Atas katil pun jadi lah yer kann.....duk posing sakan nih...

salam fro Makkah...alhamdullah...itu lah "TetamuAllah" yang saya maksud kan..saudara Zaiton yang datang dari KL seminggu lepas disini...bila saya melelapkan mata jer tadi tetiba dia pun datang masuk ke bilik saya and make surprise for me jugak....alhamdulilah lah tenguk dia sekarang dan ceria dan hepi...ada kekuatan dalam dirinyer dan keyakinan...ini mungkin berkat doa doa yang ikhlas dari dirinyer pada allah swt tempoh hari sepanjang berada disini last week menunaikan Umrah.....saya tumpang gembira sekali bila mana melhat kekawan begitu ceria dan hepi.alhamdulilah...Insyaalah semoga Allah swt makbulkan doa doa saudara itu....syukran..wasalam

15 comments:

normala said...

Salam Cik Lie,

Selamat kmbali ke Mekah. Akak 2 hari tak baca blog (demam).

Moga CL diberi kesihatan yang baik dan dapat update blog tiap2 hari .

Seronok dan jeles tengok tetamu yang dpt lepak kat bilik awak tu.

Selamat berpuasa untuk smua.

UmmuAdam said...

Saalm Cik Lie,

Sesiapa pun yang dapat berada disana memang sangat beruntung kerana terpilih untuk menjadi tetamu Allah... semuga kami sekeluarga pun dapat menjadi tetamuNya...insyaallah.

manzlie said...

salam akak Normala..

terrma kasih atas doa aka tuh..hmmm jgn lah camtuh..akak pun leh dtg bersama teman teman akak tau kalu sudi...
dan selamat berpuasa juga pada muslimn dan muslimah..

syurkan
waslam

manzlie said...

salam UmmuAdamm..

saya doakan semoga saudari sekualrga akan dtag kesini jua satu hari nanti menjadi Tetamu allah juga..

syukran
wasalm

zain said...

Salam Saudaraku Azli,

Semoga Allah akan mempermudahkannya untuk ke rumahNya. Moga doa Azlie akan membantu kami ke sana Masa solat Asar petang tadi terbayang Kaabah di depan mata. Syahdunya. Tambahan dengan gambar-gambar yag Azlie paparkan membuatkan hati tak sabar nak ke sana.

Bertuahnya saudara dapat ke sana. Ini semua ketentuan Allah swt..


p/s
Kasim Selamat?, adakah sama dengan Kasim selamat di Semenyeh/Kajang. Ingat-ingat Lupa la. Kalau betul, moga saudara Kassim sudah semboh.

Imran Paris said...

En Li...beruntungnya Sdra Zaiton dpt mengerjakan umrah di akhir Syaaban, saya makin jealous ni....doa2kan kami ke sana selalu ye En Li. Shukran wassalam :D

perantau.tt said...

Salam Cik Lie..

Ahlan wasahlan.. semoga terus bersemangat nak mula keje balik.. hehe emm ramadhan nak muncul kembali nih.. ape plan?

PINATBATE said...

Nampaknya mulai malam ni bermula lah aktiviti menunggu entry baru panas-panas dari Mekah macam sebelum Cik Lie balik Msia hari tu...

semuga cik Lie diberi kekuatan dan kelapangan masa utk terus menyiarkan gambar dan berita terkini..dan mendapat ganjaran yg mulia di sisi Allah.

Cik Lie..doakan semuga kita semua terselamat dari bala bencana dan wabak yg melanda..


eehh...Mana Cikgu Mas ni..

manzlie said...

salam saudara Zain..

ainsyalah..jikalau niat yang baik tuh dah ada allah sudah pun menulis awal awal algi sebelum saudara sampai kesini..insyalah dia Maha Mendengar dan akan di makbulkan permintaan mulia dari suadara tuh..insyalah

syukran
wasalam

manzlie said...

salam perantau timor...

hmmm ada plan ker nak kesini..kami disni senantisa menunggu kehadiran dengan tangan terbuka untuk tetamu allah nih...

skran
wasalam

manzlie said...

salam saudara Imran...

memang beruntung dia kan dapt dtg ke Rumah allah nih..insyalah giliran saudara akan dtang nanti..dengan Izinnyer..

syukran

wasalam

manzlie said...

salam Kak Pnat...


insyalah akan saya doakn semoga negara kita bebas dari wabak penyakit tersebut...
akan sya paparkan entry entry yang menarik nanti sepanjang Ramadan nih untuk tatapan semua para pengikut blog sya yang budiman..insyslaha and
many thanks for the doa yah..

wasalm

Yem0805 said...

Salam Cik Lie,

Alhamdulilah Cik Lie melayan tetamu Allah semuga Allah membalas budi baik CL..

Seronok tetamu dapat berjumpa Cik Lie..saya pun nak kesana nak jumpa Cik Lie ..insyallah kalau ada rezeki dan doa Cik Lie..

Selamat berpuasa Syaban

Abg Mgt said...

Salam,

Alhamduliiah, selamat sampai terubat kerinduan tengok Kaabah.

Kami disni pun lagi rindu, seolah2 macam dok ada disana.

Doa untuk kami sampai disana noo.

ummi humaira said...

salam cik Lie .. InsyaAllah akak bercadang ksana lg Jun thn depan ,rindu tanah suci amat membara , tolong le doa kn akak dr sana yea .