MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Thursday, 20 August 2009

" Kami dah bersedia - Surau Area.."

Kerusi kerusi disediakn di pintu masuk surau Hotel utnuk jemmah yang uzur/sakit bagi menggunakannyer ketika solat...
Berbagai kitab kitab dan quran telah tersedia di dalam surau nih jugak...

Seluruh kawasan carpet nih telah ku shampoo dan bersih kan ..hanya menati kedatangan tetamu tetamu allah sahaja....alhamdulilah
Tempat mengambil wuduk pun telah ku "spring cleaning" sekali..
Bertambah meriah lah lagi pada malam ramadhan kali nih di dalam surau tempat Hotel ku bekerja....syukran..waslam




15 comments:

rezeki said...

Salam cik lie,
cantik dan kemas surau tu
alhamdulillah

cikgu mas said...

salam

alahai tak de rezeki kt CM no 1,sebab rezeki dah ambikj,nama pun rezeki sentiasa rezeki bersamanya..

wow,surau ni cantik n kemas ye..well done job...

surau ni punakan padat nanti yer,,,

manzlie said...

salam rezeki...

taniah no 1...heheheh


yup , tima kasih..


waslam

manzlie said...

salam cikgu...

dah nama dia rezeki kan...rezeki lah dia tadi..alhamdulilah..

yup
besok malam padat lah kat sini...teapi sya suka di dalam haram..hehehehehe


syukran

waslam

rezeki said...

Salam CL dan CM
sorry CM , ampunkan anak murid mu ini kerana tak sengaja dpt no. 1. Dah rezeki

cikgu mas said...

salam

cik lie awat laju sangat siaran langsung ni???ponat cikgu mengejar ni...cik lie ni..bersemangat dia,tbila bekerja bersemangat betul..kena ikut n contohi boss sorang ni...

zain said...

Salam CL,

wow, kemas, bersih dan menawan.

CM, u kata dah stop tadi kan, so memnag la beitu, cuba kata akan diteruskan misi memburu no1.

ijoismart said...

Dh 2 hari saya tak tengok sbb berkursus. Aduh banyaknya N3 baru.

Lie dpt banyak pahala memberikan perkhidmatan yg terbaik

PINATBATE said...

Wah! cik lie..semua dah bersedia menyambut Ramadhan nampaknya..
kakpinat pun dah ready gak..
beli telekung baru utk terawikh dan beli stock makanan utk sahur..tak lupa,kurma..Yusuf tayobbb...hahah!

PINATBATE said...

Surau ni cantik,tapi kalau badan sihat,rasa sayang tak pergi Haram..hanya tinggal beberapa langkah jer..

cikgu zainab said...

salam azli,

cantik, kemas , bersih & wangi surau tu. nanti penuhlah org dok solat kat sini? rugilah kalau tak gi ke Haram! kalau tak sihat nak wat camner kan..

Hanis said...
This comment has been removed by the author.
Hanis said...

salam,

CL...sapa yang akan menjadi imam di surau hotel tu? Ke masih mengikut imam di masjidilharam?

Atikah said...

Salam cik lie...

Luas surau nie... agak-agak boleh memuatkan berapa orang jemaah?

Kak As. said...

salam,

wah selesa musolla ni. siap dengan kelengkapan sekali.

hebat CL kiter ni ye..

solat kat sini ikut imam masjidilharam juga. Tapi kena masuk dalam masjid baru puas. lagi plak kita keluar duit banyak rugilah kalau tak masuk MasjilHaram.