MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 19 August 2009

" Lunch tadi....."




Salam from Makkah...hari ni saje nak bagi tau kat Lobby hotel ku dah di buka Cafe Lounge" untuk para tetamu yang duduk /tinggal di hotel kami...so tadi waktu makan tengahri aku menjamu selera disitu dengan menikmati menu "Piza Magarita"..hmm enak rasanyer...bersama sama dengan PA dan Asistant ku kami pun menjamu selera disitu..seperti yang tertera gambar gambr di atas tuh...so we are ready to for our guest here..syukran..waslam


45 comments:

KAMATO said...

Piza no 1

Hanis said...

salam,

pizza no.2 ... ;-)
KAMATO....tahniah dadat piza no.1 arini...best dak?

manzlie said...

salam Kamato...

taniah...wahiddd....No 1..


syukran

wasalam

manzlie said...

salam Hanis...


Taniah no ithinin....No 3..


waslam

manzlie said...

salam hanis..

maaf ithini tuh no 2..bukan 3...

sorry

Imran Paris said...

En Li...nantikan kedatangan saya sekeluarga menikmati piza di sana....mmm tp ntah bila agaknya dpt keizinanNya.

PINATBATE said...

wahid
ithnain
thalatha
arbaah
khomsah

jadilah kakpinat dapat top five hari ni..esok pagi kena bangun awal lagi ni nak rebut pizza..

amboi! sure ada orang seronok nampak gambar hari ni..hiks

manzlie said...

sam saudara Imran..

no problem..dtg jer si ni cheq belanja pizza ok...

sukran

waslam

manzlie said...

salam kak pinat..

hmmm dah khmasah....No5..hehheh top five gaknyerr...arinih cikgu masa kalah lah..heheheheh


syukran

waslam

Azemi Ali said...

Salam

Khomsa + Khomsa = 10

Asyroh pun 10.

Order pizza 10 bijik buat stok Ramadhan..hahaha

cikgu mas said...

Salam semua

hu,hu,hu..ada lagi tak pizza untukku yang dok no sebelas ,,,mintak lah sikit sekeping pun jadik lah....

Apapun diriku begitu `gumbira`menatap wajahnya yg begitu berseri menjelang ramadhan ni...Cik lie bukan cik lie arrr...cik lie sendiri fahamlah sapa dia????he,he

Leenoh said...

Salam Manzlie.
Kif hal ya sodiqi hazal yaum, ana huna bikhair. haha kononnya nak cakap Arab la tu. hanya bergurau.

zain said...

Salam,

Bestnya piza margareta, ana masih bersyukur top 15 hehheh.

Semoga hari ini menceriakan peminat PDKM.

Bahagia dapat menjadi tetamu Allah di sana.

cikgu zainab said...

dah abis piza!

ummi humaira said...

kalu pizza dr tanah suci sepotong pun dah kenyang kot no mkn dgn secawan zam-zam .. selalu ketinggalan

Atikah said...

Salam cik lie...

Makan piza ngan Abang Samad tu...
Tak ajak CM sekali ker?

rezeki said...

Salam cik lie dan semua,
nampak segak dan bergaya 3 Abdul.
Alhamdulillah.

shami2 said...

Salam cik lie,

Sedap nampak pizza tu,..emmmmh CL antara 2 tu mana satu PA mana satu Asst...aper ker namer demer tu...kerakyatan mana tu...hehehe..

P/S: Bila tengok pizza teringat kt anak2..abg cik bisik kt sya pd satu masa tu,..mama ckgu ckap..kita kena boikit mkn pizza..sbb..bla..bla...(pizza hut kt msia)..hehehe.....piza yg CL makan tu tak msk dlam dlm senarai tu kan..kan...

Yem0805 said...

Salam Cik Lie,

Pizza hehe cari nasi juga..

Abg Mgt said...

Salam,

Sedap dok makan no, kalau dok dekat, boleh p tumpang sekaki pekena pizza mekah.

Tentu sedap ya.

cikgu mas said...

Salam

Betul tu rezeki..segak bergaya 3 Abdul tu...cik lie kita CM coopkan jadi Abdul Wahub...sebab dia lambat sekali kahwin,he,he,he...last yer tu dapat Sarimah yg bijak,..

Cik lie Abdul Wahub hartanya byk noo!!!di Turkistan,afganistan,go head gostan.....

Cik lie jgn marah arr..kalau marah semua harta menda cik lie terserah pada cikgu n cik lie akan dijual...

wahaaa termerapu,noor pulak tak balik lagi dr meeting import ,eksport gotah di Brazil...tak da kawan nk merapu..ni!!

Salam ramadhan untuk semua..

rezeki said...

tergelak saya sendirian baca komen CM. Kapal dilaut , gedung di darat ...(dialog cerita tu)

alhamdulillah.

cikgu mas said...

salam..

,he,he rezeki kita bergurau noo,buat menceriakan blog paberet kite ni...cikgu sambung satu lagi dialog...masa sarimah jumpa Abdul Wahub..

"Hai disana!!!!di sini datang nak beritahu satu perkara..!!!!

jeng-jeng cik lie apakah perkara itu???he,he

Asnija said...

CM,
Saya tahu...skrip lepas tu...

"Di sini datang nak makan sup unta..."


(CL & CM, saya ni dah berhari dan berminggu serius, sampai lupa macamana nak gelak, ari ni baru datang balik seru nak melawak...)

cikgu mas said...

Salam Asnija...

ha,ha,ha..betul tu,CM sambung sikit lagi..

"hai disana!!!disini datang nak makan sup unta,bersama abang samad berdua sajer..di kandang kuda..ha,ha,ha

tak per Asnija hepi2 jer...wat apa bermuram durja,bila saya sodih saya selalu datang tgk kaabah disini...

zain said...

Salam CM

Hai di sinun, di sini nak bagi tahu yang piza margarita tu enak sungguh. di sinum mengidam nak makan?

taj said...

salam,

Nampak berselera, segar dan bergaya... dan selamat berpuasa...

ibu,mommy,mom... said...

Assalamualaikum Cik Li...
Bestnya boleh lunch kat situ...
Kaum wanita boleh jugak ke?

manzlie said...

salam Azemi...


Ok sap..nanti sya hantar kan..lease call my number yah 7552526...


syukran

waslam

manzlie said...

salam cikgu Mas...


sya tau siapa yang cikgu maksud kan itu..ye lah siapa lah saya kan kalau si "dia' ada bersama nih...

hmmm..itulah yang di namakan
"buah hati pengarang jantung"...hhehhe


syukran

waslam

manzlie said...

salam eenoh..

wah hebat jgak ya saudara...ente kalam arabic koisee...mia mia...


syukran

waslam

manzlie said...

salam zain,,,


tak apa arr...top 100 pun still saudra pengunjung seti PDKM kan...

syukran

waslam

manzlie said...

salam kak Nab..

ada banyak nih...mai lah sini...

syukran

waslam

Laracroft74 said...

che li...nak pizza kurma ada tak...hehehe... guten tag!!

manzlie said...

salam Ummu Humaira..

ahaa..makan sikit jer dah rasa kenyang disini dgn air zam zam..alhamdulilah..kebesaran makan di Tanah Haram nih..

syukran

waslam

manzlie said...

salam Atikah...

hmmmm bukan sya yang ajak dik...samad dah msg dia kot personaly makan tuh...


syukran

wasalam

manzlie said...

salam rezeki..

laaa dha jadi 3 abdul ker...hmmmm takpa lah sya mau jadi kanda wahid....kan no 1...heheheh


syukran

walsam

manzlie said...

salam shami2...

hmm yang kanan tuh my assistant dan yang kirir tuh..hmmm faham faham lah si jantung hati si dia tuh..hehehhe

ishhh shami itu piza bua sendiri lah....fresh came from the oven ..sedaptau.....buatmsa order tuh...


syukran

waslam

manzlie said...

salam Yem..

sekali sekal leh lah makan kan....

syukran

waslam

manzlie said...

salam Abg megat...

memang sedap..tapi syang masa abg dtag lum siap lagi...cafelunge nih...


syukran

waslam

manzlie said...

salam cikgu...

kaki bkan sebarang kaki...
kaki di order dari egypt
lelaki bukan sebanrang lalaki..
hah nih lelaki kanda abdul wahidd..

hehehheh

syukran

waslam

manzlie said...

salam ibo,mommy

boleh..takda maslah ...just makan jer


syukran

waslam

manzlie said...

salam Taj..

selamat berpuasa yer..


syukran

waslam

manzlie said...

salam cikgu...

disini mana ada sup unta dan kandang kuda...hmmm


syukran

waslam

Kak As. said...

salam,

arba'in qomsah !,

biar lambat asal selamat.
selamat mkn piza.