MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Thursday, 20 August 2009

" Kami dah bersedia - Lobby Area.."









Salam from Makkah.....ramadhan akan menjelang lagi sehari dua ini...kami di Alsafwah Hotel sudah pun bersiap sedia untuk menghadapi kunjungan semua para Jemaah yang akan duduk menginap disini...yang paling busy ada lah department aku lah...Lobby kena siap kan cantik bersih dan clean berserta dng deco nyer sekali.....pas tu Masjid kat tingkat MP kena bersih sahmpoo carpet dan bubuh semua quran dan kitab kitab...dah beli dah semua tuh..alhamdulilah..dan blik semua semua dah get ready for our return guest to stay...syukur alahamdulilah...lihat lah beberapa keping gambra yang sempat aku rakam kan untuk kawasan Lobby hotel dulu..syukran...waslam.



16 comments:

cikgu mas said...

coop,coop no 1 lagi

cikgu mas said...

salam

aduhai mintak ampun minta maaf,CM mmg peminat no 1,blogger yg lain jgn pelik yer,cukup 10 ,CM stop dulu,CM kejar ang poww niii!!!he,he

cik imran ada tadi,mana dia???

zain said...

Salam,

Lor di sinun, awak lagi yer. melekat kat pc ke.

CL, rindu ku ke sana, ermm Allah sahaja yang tahu ni

Ya Allah, kau permudahkannya ya Allah.

zain said...

Salam,

Tahniah di sinun, kalau kita dah berazam memang dapat.

zain said...

Salam,

Tahniah di sinun, kalau kita dah berazam memang dapat.

Imran Paris said...

ada ni ada di sini CM...saja je nak bg CM dpt no1...jd dpt angpow. Sy tak nak angpow...tp nak duit raya atau duduk 1 bulan di suite CL di Al Safwah tu...heheheh....boleh tak CL???

En Li....harap2 nanti dptlah bertamu di Baitullah, bermalam di Safwah, menjamu selara dgn piza sambil hisap shisha di lobby Safwah...can or cannot

rezeki said...

Salam cik lie dan semua,
cantik, kemas dan teratur je. sedap mata memandang. Berkat dedikasi semua pekerja dan staff royale safwah dalam memberi perkhidmatan terbaik kepada tetamu Allah.
Alhamdulillah

cikgu mas said...

he,he,he en zain tahu tak per...pc ni dok on jer,,,cute pulak CZ panggil CM sinun..

aduhai en imran,macam kata en zain kalau kita berazam ,dgn izin allah pasti kita dapak..

impian en imran pasti kesampaian,insyaallah.n...he,he en imran ladies first kan..bagus tuu

manzlie said...

salam cikgu..

waduh waduh waduh..dia lagi..hmm cikgu dah lebih dari 10 dah..18 lah skg....

waslam

manzlie said...

salam Imran...

wahhh semua tuh pasti boleh takda maslah...just bawak jer kad yang ada VISA or Master disini bersma..heheheh


syukan

wasalam

manzlie said...

salam rezeki...

insyalah doakan kami tahun nih akan berambah berjaya dair tahun sebelmnyer..


syurkan

waslam

cikgu zainab said...

cantik lobby hotel tu!

manzlie said...

salam kak Nab..

thank you...


waslam

Hanis said...

salam,

CL...mmg cantik decoration tu semua...emmm hanis dok tengok langsir2 tu...boleh laaa bg tender jahit langsir tu kat hanis...leh tambah duit nak p sana...kot dak..lepas dah hanis p keje kat sana gak...hahahha ;-)

Atikah said...

Salam cik lie...

Lobi dah sebegini cantik... yang paling cantik lampu kat atas tu....

Kak As. said...

salam,

orang lama memang lambat nih.

bagus CL,
bawa budaya kemas dan bersih, jangan ikut budaya arab, belemoeh. hehehe....

lega rasanya mata memandang.