MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Monday, 24 August 2009

" Alas Perut..."

salam...selepas berbuka tadi dengan kurma dan air zam zam....jam 10 malam aku pun pergi ke Dsaji restoran membeli mee goreng(sr10) dan minuman(sr8)-... ( teringin sebab nampak kat blog kak Pinat ada mee goreng) tapi hampa lah sebab tak sedap.....but alahmdulilah dapat jugak alas perut nih...syukran..waslam

89 comments:

rezeki said...

salam cl
alhamdulillah , rezeki yg ALLAH berikan

rezeki said...

Salam CL,
air apa tu ?

manzlie said...

salam rezeki...

alhamdulilah..itu lah namanyer rezeki....


waslam

rezeki said...

Salam CL,
bulan puasa ni CL tak masak ke, petai hari tu habis tak ?

manzlie said...

salam rezeki...


hmm air manis yang takda rasa....sr8 tau...mahal kan but fail cita rasanyer



waslam

rezeki said...

Salam CL,
saya rasa D'saji patut bawa tukang masak dari Malaysia utk meningkatkan mutu masakannya.

zain said...

Salam,

Baru lepas bersahur. Alhamdulillah. Nampaknya ana berlumba ngan CR pagi. Tahniah.
Terlior gak tengok CL punya menu tu. Ana guna menu buka semlam, ikan parang gorengsambal, tempyak masak lomakcili padi campur bilis n sayur peria. CR Sahur apa pulak

manzlie said...

salam zain..

hmmm sedp lah tuh...rindu lak nak rasa..?
camner?
hmm duk pk nih?

Kak as tolong masakkan leh tak....


waslam

rezeki said...

Salam CL dan CZ,
saya sahur dgn quaker oat saja krn dh terbiasa mkn nasi hanya sekali sehari.
alhamdulillah

rezeki said...

ok, subuh dh nak masuk, nti boleh sambung balik
alhamdulillah

manzlie said...

salam rezeki..

ohh itu dah kirar bagus lah...good for your heart tau..alhamdulilah....


ok sya tunggu nih...

waslam

manzlie said...

salam rezeki...

hmmm petai arituh tak sempat nak maska lah..busy....


syukran

waslam

Imran Paris said...

Oklah tu En Li...dpt moreh dgn mee goreg dan ais manis tak berperasa pun ok asal dpt ngadap Baitullah hari2. Saya tau En Li senantiasa bsyukur. En Li td masa terawih teringat pulak En Li. Mungkin En Li ada sebut2 nama saya di depan Baitullah kot. Thanks so much for ur sincere doa. En Li, Hari ni terawih amat bermakna...iyelah mlm ke3, imam dah mula baca surah Al-Imran....

Non datin sophie said...

waktu ini teringat asam pedas ikan pari ye!

UnCLe pEt.. said...

alhamdulillah.. rezeki kn cik lie..

zain said...

Salam,

Ana baru balik dari surau n terus buka PDKM,, baru la baca apa yang ente tulis. Lor, nampak berselera tetapi ente kata x sedap. Maknanya macam bunga dedapla ye. Habis ke ente makan? harga masya allah. Air tu ana nampak best tapi ente kata fail citarasa. ermmm sabar. Jangan bersedih. Betul kata IP, ente dapat masuk Haram ikut suka hati.

Apa-apa hari ini ana kena p kerja. Hari pertama kerja dalam bulan puasa. CM cuti yer. Malam tadi ada apa-apa perbezaan?

Mrs Att said...

Salam..... selamat pagi....

Alhamulillah.... dah 3 hari kita berpuasa. Cik Lie ...tunjuk la gambar jemaah solat kat blah area jalan plak .... nak tengok... dekat..dekat...

rezeki said...

Salam CL,
Hari ni CL dan CZ keje. Saya alhamdulillah, hari ni keje dari rumah je, siapkan apa yg patut.

Atikah said...

Salam cik lie...

Pagi.. pagi bukak blog cik lie.. dah disajikan dengan minuman n mee goreng... dugaan...

manzlie said...

salam akak sophie...

ye lar..hmmm terliur dah...heheheh
bila kita nak p makan besama


syukran

waslam

manzlie said...

salam Imran..

hmmm ada kot..sebab kul 2 pm tadi duk doa for you jugak depan multazam...isyalah semoga llah mendengar dan merahmati kita semua..

syukran

waslam

manzlie said...

salam Uncle pet..

lahmdulilah..

waslam

manzlie said...

salam zain...

air nyer rasa manis aje..rasa air gula..mee tuh makan just nak alas perut jer...memang failhabis..but syukur pada allah swt..sebab masaih ada jugak rezeki untk ku..alamdulilah...

manzlie said...

salam Mrs Att..

insyalah..nanti sya paparkan


syukran

wasalm

manzlie said...

salam atikah...

sbar lah dik noohh..semua tuh dugaan yer..hehheh

syukran

waslam

manzlie said...

salam rezeki..

alahmdulilah....saya nih kena kerja bulan pose tampa henti lah,sehingga raya kedua baru ff day sehari..


waslam

indahhouse said...

Assalamualaikum,

Saya viewer baru.Seronok tengok gambar kat Mekah dekat2. Ada bagitau mak pasal blog cik Lie( saya panggil Cik Lie bole?) . Teringat hajat mak nak gi umrah/haji skali lagi. Tapi, anak-anak tak mampu sapot. Uhuk...kesian.Moga ada la rezki nanti. Umrah di bulan Puasa, pahalanya seperti satu kali haji. Alhamdulillah, tengok gambar Kaabah pun, dapat pahala tuh.Terima kasih cik Lie..Nurindah

cikgu mas said...

Salam

Mana kak pinat ni.???..pi blog dia memang mengoda jiwa raga cik lie...bukan cik lie jer...saya sibuk cari agar2 pelangi dia tu...nanti nk try buat..ada jer makanan sodap dia buat,tak per cik lie balik nanti kita pi umah dia kt Cheras Utara tu..tak jauh dr umah cik lie..bolehkan k.pinat??? CM boleh bawak org jauh datang,hehehe..kak pinat ni pemalu sikit,


psssst,psst en zain...CM mimpi nyanyi lagu hindustan malam tadi...sampai tak brsahur,he,he,he...tapi hero dia tak berjanggut pulak...cuma berkopiah,camner tu???

Ummi Wafa (UW) said...

salam ukhuwwah dan salam ziarah.

wah.. terubat rindu UW utk berada al-Haram pd Ramadhan ini, w/pun hanya menatapi lambaian Kaabah di alam maya. Ingin sekali berada dalam lautan manusia sujud menyembah mengharapkan keampunan, keredhaan dan keberkatan dari Yang Maha Esa.

Semoga diberi keizinan olehNya utk hadir menjadi tamuNya pd bulan mulia ini. Ameen
Beruntungnye Cik Lie dpt hidup dekat denganNya. Cantiknya view Haram di bilik cik lie tuu. Paling tinggi pun yg UW dpt tgk Kaabah dr tingkat 2.

2hr sblm puasa, UW n asben sempat juga lunch kat D'Saji, nasi putih 2 + ayam gulai 1 + daging msk lmk cili api 1 (sr25) + teh o ais 1 (sr3).. huhuhuhu x de la sodap pun! tp boleh laa dah lm x pekena mskan mesia.

Salam dr Yanbo' Al-Sinaiyyah
KSA

Ummi Wafa (UW) said...

minta izin yer cik lie.. UW nak link blog PDKM ni.TQ

Abg Mgt said...

Salam,

Alhamdulillah, aduhai kesiannya CL sampai teringin sangat na.

CM tak kan tak boleh nak krim kot, agaq2 kerin kaa untuk CL.Kesian sungguh org bujang ni, tapi tak pa laa boleh pi beli kat d'saji sebab sana masakan kita semua.

Sabaq2 laa CL no.

Noor said...

As Salam..

beberapa hari tak masuk blog.. dah banyak sangat N3 yang tertinggal.. jenuh nak khatam balik.. he he.. keterujaan melihat baitullah dan mengikuti segala perkembangan nyer membuatkan diri terasa disana.. semoga segala amalan kita diterima oleh NYA.. amin

mee goreng asam laksa
pembuka selera waktu berbuka
kita perbanyakan beramal & berpuasa
Semoga Allah merahmati kita semua..

psst.. bang megat, dgr kata mggu lepas CM dah kirim asam pedas 3 tong.. buat bekalan utk sebulan.. he he

Mzakibm said...

Salam dari Jubail,

Hari tu ada gak makan mee goreng kat d'saji tu tapi memang kurang sikit cuma ada udang jer.

Ma'assalamah

shami2 said...

Salam CL...

Makan sorang sedap pun jdik tak sedap, kalau makan berdua...hehehhe dengan teman pasangan abadi...tak sedap..bolehlah dia masak...tentu sedap...hehehe

Kak As, CM, Hanis..CZ, betoi dak chek habaq nih ???...CL jangan marah naa chek habaq yg betoi.. ...jgan lupa bersiaran utk group PDKM dah lah...hehehe..

cikgu mas said...

salam ...

Betul2 tu shahmi...dia makan sorang tak sodaplah.cuba makan berdua,yg tak sedap jadi sodap,perut rasa kenyang yer...Noor ..kak ingat tak memori kuih ketayap hijau,,,masa tu 2 keping kuih pun dah cukup mengenyangkan cik lie kan???

kak noor..mana yer asam pedas lak...dah tukarlah..masak lomak cili api...daging salai,CM rasa memang tak sodap makan mee goreng,tapi kalau MEE HUN GORENG DGN KARIPAP,mesti berselera kan????

Yem0805 said...

Salam Cik Lie,

Alhamadulilah CL dpt pekena mee..
Yem pun berbuka tadi ada mee goreng..
Rezeki di bulan puasa.

Noor said...

Salam CM, Cik Lie & Geng..

a'ah.. betullah.. sudah tukar selera kan kan.. apalah cheq nie.. baru seminggu tak ikuti siaran dah terlupa.. maafkan hamba wahai CM..

psst.. cheq suruh bang samad cheq dlm tong tu kan.. dia kata memang confirm.. dlm tu ada bihun goreng & karipap.. homemade lagi.. siap bleh tahan 3 bulan.. hu hu

zain said...

Salam Semua,
Hari ini CZ masuk kerja dengan begitu bersemangat n ceria. Terima kasih kepada CL kerana PDKM ini mengubah ana ke arah ceria. Masakan tidak dengan adanya kawan2 terutamanya CL, CM, CH(Hanis), CR,KA,AM, IP,S2(shami2) dan lain2.
Itulah berkat selalu tengok Haram selalu menjadikan hati kita tenteram dan rindu kepadaNya.


Ya Allah Ya Tuhanku Kau sihatkan CL, Kau murahkan rezekinya, kau sesuaikanlah seleranya di mekah, Kau berikannya masa agar dia terus dapat memaparkan keindahan Haram dan sekitar Mekah untuk tatapan kami semua.

cikgu mas said...

SALAM...

betul tu en zain,macam tulah yg saya rasa sebelum ni,kalau stress dgn budak masa mengajar,balik staff room saya bukak lap top tgk kaabah atau bergurau dgn kawan2 yg macam adik beradik kt PDKM,carilah kt blog mana pun takkan jumpa semesra ni...hilang stress ceria terus..blog ni sgt special dihati saya...en zain kena jumpa ciklie personaly..kalau jumpa lagi en zain rasa he is very special guy................(uwaaaaaaahhh,cheq bodek cik lie ni...mesti ceklie tambah angpowww cikgu tahun ni)...he,he,he

cikgu mas said...

salam kak noor

tolonglah cheq pi kt entry abg samad tu,tengoklah cik lie menyakat gaban tu,sampai nk sandingkan cheq dengan samad from india tu...habis tu abg J macammana???? boleh ker bermadu???

Hanis said...

salam semua,

salam ceria di hari isnin, ramadhan ke-3 kita...

CL...mee goreng & udang besar satu.... ;-)

SaDiah said...

Salam Ramadhan,
Semoga Ramadhan ini kita lalui dengan penuh rasa keinsafan & kesyukuran. Hope D'saji dapat menghilangkan rindu CL pada masakan Malaysia walaupun rasanya taklah sama dengan yang ori....

PINATBATE said...

Salam..
Alamak! serba salah pulak rasa hati kakpinat tunjuk gambar .. kesiannya cik lie teringin mee goreng tu..
takpa lah Ciklie,syukur bebanyak dengan rezeki Allah meskipun air tu rasa air gula dan mee goreng tu kureeng rasa dia..Insyaallah dengan kesabaran tu nanti Allah beri ganjaran sejuta kali lebih baik..dpt pasangan hidup yang rajin masak tip top punya sedap.. mana tau kan..rahmat di bulan Ramadhan ni..berkat doa kawan-kawan PDKM..

shami2 said...

Salam CL

Tumpang lalu sat. maklumlah dh jdi ruangan borak2 buang stress, hehehe

CM, betui..betui...betui..hehehe. Menu CM tu cam sesuai ja ngan sya nih.... Blan rmdhan ni abg mie kta sruh masak nasi ja...lain2 beli....tapi mkn berdua tu +++ ngan anak2 tu, yg buat bg sedap....hehehe..

P/S: CM amboi cuti..lega aihhh...no, Adik Hanis dah keluar da...Kak As mana...bangun tidur dak lagi...tdi awai bgun..ka la ni dia dok mengaji quran tu..tak abih lagi...
CZ, Noor, Hanis, ...kita yg merantau ni jauh dri keluarga,..PDKMlah tempat sembang2 adik bradikkan..kan.kan...sambil tgok kaabah..nan indah tu..ingat akan Allah spnjg masa

ijoismart said...

Kalau kat Palestin depa dok makan apa no. Ntah2 tengok makan bom melayang. Bersyukur kita semua berada di bumi ini kan Lie.

Psst Cikgu Sejarah (CM). Tak dak ka soalan ramalan SPM2009 ni. Anak sy kat SAINA tu selalu tanya.

maklang said...

selamat berpuasa Cik Lie...mee kat mekah ngan kat malaysia tak sama yer...tak apa yang penting boleh alas perut tu!

Hanis said...

Salam,

kak shami2 & pak zain...tul tu ..hanis sokong...PDKM nie mmg lain...bak kata kak shami rasa seperti adik beradik & satu keluarga...hanis rasa PDKM nie dah mengalahkan YM or FB....kat sini lg meriah...

kak shami...hanis setuju kata2 akak yg ttg makan tu...huhuhu...tp kalau cam kami yang dah biasa nie...rasanya dah lali...tv lah menjadi teman setia teman di kala dok menjamu selera...

Imran Paris said...

En Li, terims kasih yg tak terhingga buat En Li, moga Allah yg membalas segala yg terbaik buat En Li atas doa2 yg dititipkan. Terharulah saya, En Li ingat doakan pengunjung blog jam 2 pagi. Alhamdulillah. Mungkin berkat doa2 tu, anak2 saya yg berumur 7 dan 8 tahun selamba je berpuasa tahun ni, walhal tahun lalu ada liat sikit. Thanks again En Li.

CM...jgnlah buat kami konpius. Misteri tie belang blm selesai dah pulak masuk bab Abang J...eh sapa tu....Abg Jebon ke, udah tu sapa pulak gerangan hero hindustan yang tak berjambang tu??? Errr...boleh tanya tak...dlm mimpi tu sapa heroinnya? CM sendiri ke, atau CM tukang tgk aksi hero dan heroin tu jer??? Mungkin heroin tu pandai jahit langsir kot ? Err pandai goreng mee dan karipap gak agaknya...storylah kat kami yg tgh konpius dlm kekenyangan bersahur di Paris ni :D

cikgu mas said...

salam..

ha,ha,ha..aduhai Imran..(satu hari nanti kita mesti boleh jumpa dan satu lagi jejak kasih boleh berlaku)terbahak-bahak saya membaca komen confuse blur yg berlaku pada imran...cikgu jelaskan

Abg J.???...lupakan abg J...hanya saya dan noor(towkey estet gotah tu) jer yg ta saje yg tahu..Abg J bukan watak di PDKM ni..lupakan dia.tapi bukan Abg jebon aaarrr,kocik hatiku abg J dipanggil abg jebon cik lie!!

Dalam mimpi CM,heronya sering kelihatan memakai kopiah,,,dan berbaju merah..mengusha seseorang,,tapi hero n heroinnya sering menggeleng kepala dan dibibir mengucapkan nahii,nahii,nahiii(ha,ha,ha.)jadi seperti sebuah filem "kuch-kuch hotak hang"...aduh cik imran jgn diajak diriku merapu...he,he

Tie belang punya banyak erti...terikat rapi tanda terikat persahabatan sejati...

cikgu mas said...

Salam ijoi

soalan ramalan sejarah???pi kat blog CM kat ruangan komen ada alamat email CM,mintak anak hubungi CM,CM boleh bagi soalan2 sekolah2teknik seluruh Malaysia,,,INSYAALLAH

Isteri en zain juga cikgu sejarah diMRSM,

psssst: Tak sangka ijoismart dah ada anak remaja,ingatkan pemuda smart yg belum berpunya cam cik lie,he,he...

Noor said...

CM..

ku sambung mimpi mu.. dalam dok berlari-lari keliling pokok buluh.. maka bernyanyilah pasangan merpati 2 sejoli.. taraaaaaaa

'mimpi yang indah... esok kau kembali.. jauh di sudut hati...' (lagu sudirman.. cuba CM sambung skit.. he he)

psstt.. cik imran.. abg J tu.. abg jambang kot.. he he

rezeki said...

Salam ,
Mana pulak tuan tanah ni (CL) sibuk agaknya.

p/s :CM tak ambik PTK ke tahun ni?

siti noor said...

salam cik lie.Dsaji kat malaysia sedap.sayalah pelanggan yg set

zain said...

Salam,

Bz nya hari ini. Nasib ada PDKM yang menceriakan hari-hari CZ. meleleh air mata gelak sakan sorang2. Kalau le staff tengok ....MALU. Betul kata CM, PDKM ni memang lain - kaw kaw punya blog. Kalau x dapat masuk, ermmmmm - tak citer lagi kalau dapt no 1 heheh. Komen sikit bagi orang yg dah no 1, boleh share kegembiraan itu.

CR: Kat mekah kul 7 pagi la, CL rehat tu


p/s: Tak abis2 lagi citer abang samad tu. Ikut hangpa la. Ni lak timbul Abang J. Konfuse sokmo.

shami2 said...

Salam CL

CL n kawan2 sumer boleh mengunjungi
blog surau saya di add berikut:

suaranurikhwan.blogspot.com utk mengenali...sya dn kejiranan serta aktiviti kami semua...

p/s: Gambaq sya ngan anak2 ada kt situ...kocik yor..tp gmbaq abg mie bosar..hehehe

rezeki said...

Salam
ialah CZ, sibuk sgt CL hari ni agaknya.
Apa menu hari ni ?

zain said...

salam,

CR: Lupa lak nak tanya mrs zain dia masak apa hari ni. Tadi dia kata tengah uruskan anak bongsu CZ yang demam semula. Semalam dah baik, hari ni demam balik. Nak minta CL doakan semula suoaya cepat sembuh.

Richer Avani said...

Salam Sdr,

Alhamdulillah.

Pagi ini, tengah cari gambar pokok kurma dan klik gambar saya dibawa ke blog ini.

Alhamdulillah, dapat juga saya lepaskan rindu tengok gambar-gambar yang ada di post sdr. Terasa rindu nak ke sana lagi (sejak balik umrah Mac 2009 lalu).

Saya akan jadi pengunjung tetap lepas ini...

Safiudin Advis,
Masjid Tanah, Melaka
http://safiudin.com/

syahbandar87 said...

salam ziarah..tnye sket..abng shef ke kt sne

Imran Paris said...

Salam En Li, pohon laluan.

Buat Nurindah....terhenti seketika degupan jantung saya bila baca komen Indah mengenai keinginan ibu Indah. Moga dipermudahkanNya. InsyaAllah. Yg pasti saya yakin En Li akan turut sama mendoakan agar impian ibu Indah tu akan direalisasikan. Betul tak En Li?

Indah, tadi saya singgah sebentar di blog Indah...mak aii sampai 5,6 blog dia ada...HEBAT bisnes nooo. Nanti balik Msia sure saya cari t-shirt2 tu for my wife. Cantiklah. CONGRATS.

Buat geng2 semua, saya pohon maaf, blm sempat lg berblog...nantilah ye, harapnya sblm penghujung Ramadhan sempatlah berblog, at least di update 1 kali seminggu.

Eh...En Li tu tidur lg tu...dia kan kerja mlm. Syyyy...tidurlah wahai tuan rumah...moga mimpi yg indah2...sambungan dr mimpi CM tu. Err...Abg J ada kat mana ni...Abg Jambang ke Abg JUTAWAN...yeeehaaaa

manzlie said...

salam Nurindah..

terima ksih keran sudi memabca blog sya..insyaalah satu hari adalah tuh rezeki dtg kesini nanti..

syukran

wasalm

manzlie said...

salam cikgu mas..

amoi duk mimpi cerita Hindustan ker malam tadi...hmmm patut lah tak bangun sahur yer....syok sakan dia...hehehe


syukran

waslam

manzlie said...

salam Umiwafa..

alhamdulilah..boleh apa slahnyer...

ye ker ada makan kat situ..awat takmau call sya ..leh ajak pergi tengok view kaabah dari bilik suite nanti...


syukran

walam

manzlie said...

salam abg Megat..

takpa nohh..cheq masih lagi leh tahan bang megat...heheheh

terimakasih atas keperihatinan mu ituh..

syukran

waslam

manzlie said...

salam Kak Noor..

hmmm mana da kakNor..akak nih klau dah masuk sure nak buat lawak lagi...


waslam

manzlie said...

salam Mzakibm..


ohh ye ker....


waslam

manzlie said...

salam shami2..


mana ada...sya makan bertiga tuh ..masa tuh..tapi still kurenggg jugak lah...heheheh


syukran

waslam

manzlie said...

salam cikgu...

mana ada kuih ketayap hijau tuh...ada saje lah dia..ceirta lam jangan kau ulangi semula...hehehe


waslam

manzlie said...

salam Yem....

ohh sam lah kita..alhamdulilah kan...ada jugak rezeki allah bagi...

syukran

waslam

manzlie said...

salam kaka NOor...


aduhhh mana dia dapat cerita nih....sapa yang duk pecah lubang nih.....hmmm cm kamu memang suka Meneka dalam Kesamaran...


waslam

manzlie said...

salam en Zain..


ohh ye ker..alhamdulilah by the way...terimaksih banyak atas doa en zain kepada sya tuh..alhamdulilah...


syukran

waslam

manzlie said...

salam cikgu...

tahun nih takda budget lah duit raya...tasbih jer ada..boleh..?


waslam

manzlie said...

salam Sadiah..

insyalah...terima kasih atas kesudian saudari memabaca blog sya


waslam

manzlie said...

salam Hanis...


Nasi putih satu
Daging salai Lomak satu.
Karipap sebungkus...


hantar mai sini


syukran

wasalam

Hanis said...

salam abang

wokehhh set....mee hoon tanak??? asam pedas ikan pari????

manzlie said...

salam ka Noor..

cuba lah lihat tali leher tuh ..cam kenal kan...


syukran
waslam

manzlie said...

salam akak Pinat...
many thank for your doa..insyalah..

waslam

manzlie said...

salam Ijoi....

sini makan jer apa yang ada..heheeh


syukran

waslam

manzlie said...

salam maklang ..

asal leh alas perut tul tuh..hehheh

salam ramadan


waslam

manzlie said...

salam Hnais..

betui tuh...

manzlie said...

salam Imran..

alhamdullah..semuta tu kuasa allah swt...sya hanya menyampaikan shaja...

ohh cerita tie belang belang tuh...

hmmm itu lah yang di pakai bang smad...cm dan ranti leher yer..hehehe



waslam

manzlie said...

salam Kak Noor .


betui tuh lah..abg jambang lah


waslam

manzlie said...

salam rezeki...

ada nih..duk sibut melayan email dulu krirman doa doa ..then bukak ym..then bukak lah blog nih...banyak nak kena jawap nih..hehehe


wsalam

manzlie said...

salam shami2..

alhamdulilah...terimakasih..nanti ku luang kanmmasa di situ yer..


waslam

manzlie said...

salam rezeki...

hari nih saya ada jemputan berbuka di Gunung...rumah staff sya..tak tau lah apa menu mereka..kambng panggang kot..hehehe


waslam

manzlie said...

salam En saifiuddin..

alahmdullah..terima kasih kerana sudi memabca blog sya..

waslam

manzlie said...

salam imran...
takda maslah nak krimkan doa..tul tak..heheheheh


waslam

manzlie said...

salam syah...


takda lah..bahagian rooms..

waslam

manzlie said...

salam hanis..

orite....asampedas letakterung noohhh